canım zararlıysa kullanmam zaten ılk zamanlar hiçyastık kullanmayı dusunmuyorum a.s
canım zararlıysa kullanmam zaten ılk zamanlar hiçyastık kullanmayı dusunmuyorum a.s
:) benim kızımda yapıyor canım onu babasıda dalga geçiyor çıkmaya çalışıyor ama adres orası değil diye kaydirigubbakcemile3
akdas bende istiyorum benide yazzzzzz
gamze nasıl huylandığımı anlatamam adamcağız elini uzatıyor ben çığlığı basıyorum noluyosaaa:mymeka:
ama elimde değil yaaaaa artık bugün kendim ugrasıcam bidahaaaaaaa
yemekte çok güzel olmam lazımm bu tombişlikle nasıl olacaksammmdelikafadulden
eftelya senin kızın dua et ki tek tarafa dayanıyomuş benimki bi tarafa kafasını dayıyo bi tarafa ayaklarını bi geriniyo karnımı görmelisinizz nası yamuluyoooo:roflol:
amerikan futbol topu gibin -tatlicadiarzu-
bende kaz tüyü ve silikon yastık ikisindende almıştım zaten ilk zamanlar kullanılmıycak şutarafagitti
gamze nasıl huylandığımı anlatamam adamcağız elini uzatıyor ben çığlığı basıyorum noluyosaaa:mymeka:
ama elimde değil yaaaaa artık bugün kendim ugrasıcam bidahaaaaaaa
yemekte çok güzel olmam lazımm bu tombişlikle nasıl olacaksammmdelikafadulden
eftelya senin kızın dua et ki tek tarafa dayanıyomuş benimki bi tarafa kafasını dayıyo bi tarafa ayaklarını bi geriniyo karnımı görmelisinizz nası yamuluyoooo:roflol:
amerikan futbol topu gibin -tatlicadiarzu-
bende kaz tüyü ve silikon yastık ikisindende almıştım zaten ilk zamanlar kullanılmıycak şutarafagitti
canım bilgilerini diğer topiğe yaz ekleyeyimmm.
demet senin doğum tarihin belli oldumu bana hala bişey demedi doktorum. herkese tarih verilmiş
benimkide çok farklı değil canım geriniyo,takla atıyor ama özellikle müsait olmayan bir ortamdaysam mesela oturmaya gittiysek bir yere dayanıyo nefes aldırmıyor
canım hangi topige yazıcam
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN meleğiniz geldiiiiiiiiiiiiii
bu sabah kızımla erkenden uyandık....
sağlık ocağına gittik son tetanoz aşımızı olduk çok acıdıııııııı utanmasam ağlayacaktımmmm
eve geldik şimdi
klimacılar geldi klimamın yerini değiştiriyorum öğlende boyacılar gelecek kızımın odasııı çok cici olacak şeker pembe buyalar aldık ona
perşembe günü de odası gelecek allahın izniyle
bu gün çooooooooook mutluyum çok çünkü annem geliyor bü gün nerdeyse 1,5 aydır görüşmüyoruz ablama gitmişti yurt dışına onu çokkkk özledim aradılar yoldalar akşama burda olurlar...
bende eşimi bekliyorum 5 gibi gelecek allahın izniyle hemen annemlere gideceğiz...
öokkkk heycanlıyım..........
bu arada 59.5 kiloyum yani toplamda 32.hafta içindeyiz...6,5 kilo almışım toplamda...
bebişimin minik kalbi de pıt pıt atıyordu allahıma çok şükür
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN meleğiniz geldiiiiiiiiiiiiii
bu sabah kızımla erkenden uyandık....
sağlık ocağına gittik son tetanoz aşımızı olduk çok acıdıııııııı utanmasam ağlayacaktımmmm
eve geldik şimdi
klimacılar geldi klimamın yerini değiştiriyorum öğlende boyacılar gelecek kızımın odasııı çok cici olacak şeker pembe buyalar aldık ona
perşembe günü de odası gelecek allahın izniyle
bu gün çooooooooook mutluyum çok çünkü annem geliyor bü gün nerdeyse 1,5 aydır görüşmüyoruz ablama gitmişti yurt dışına onu çokkkk özledim aradılar yoldalar akşama burda olurlar...
bende eşimi bekliyorum 5 gibi gelecek allahın izniyle hemen annemlere gideceğiz...
öokkkk heycanlıyım..........
bu arada 59.5 kiloyum yani toplamda 32.hafta içindeyiz...6,5 kilo almışım toplamda...
bebişimin minik kalbi de pıt pıt atıyordu allahıma çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?