2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

gamze nasıl huylandığımı anlatamam adamcağız elini uzatıyor ben çığlığı basıyorum noluyosaaa:mymeka:
ama elimde değil yaaaaa artık bugün kendim ugrasıcam bidahaaaaaaa
yemekte çok güzel olmam lazımm bu tombişlikle nasıl olacaksammmdelikafadulden

eftelya senin kızın dua et ki tek tarafa dayanıyomuş benimki bi tarafa kafasını dayıyo bi tarafa ayaklarını bi geriniyo karnımı görmelisinizz nası yamuluyoooo:roflol:
amerikan futbol topu gibin -tatlicadiarzu-

bende kaz tüyü ve silikon yastık ikisindende almıştım zaten ilk zamanlar kullanılmıycak şutarafagitti

demet senin doğum tarihin belli oldumu bana hala bişey demedi doktorum. herkese tarih verilmiş

benimkide çok farklı değil canım geriniyo,takla atıyor ama özellikle müsait olmayan bir ortamdaysam mesela oturmaya gittiysek bir yere dayanıyo nefes aldırmıyor

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN meleğiniz geldiiiiiiiiiiiiii
bu sabah kızımla erkenden uyandık....
sağlık ocağına gittik son tetanoz aşımızı olduk çok acıdıııııııı utanmasam ağlayacaktımmmm
eve geldik şimdi
klimacılar geldi klimamın yerini değiştiriyorum öğlende boyacılar gelecek kızımın odasııı çok cici olacak şeker pembe buyalar aldık ona
perşembe günü de odası gelecek allahın izniyle
bu gün çooooooooook mutluyum çok çünkü annem geliyor bü gün nerdeyse 1,5 aydır görüşmüyoruz ablama gitmişti yurt dışına onu çokkkk özledim aradılar yoldalar akşama burda olurlar...
bende eşimi bekliyorum 5 gibi gelecek allahın izniyle hemen annemlere gideceğiz...
öokkkk heycanlıyım..........
bu arada 59.5 kiloyum yani toplamda 32.hafta içindeyiz...6,5 kilo almışım toplamda...
bebişimin minik kalbi de pıt pıt atıyordu allahıma çok şükür

Canım o gerilmeler bizde de oluyo genelde sırtını veya dizlerini dayıyo geriliyo herhalde diyorum normal canım rahat ol rutin hareketleri olucak bunlarhihoyyyt

demet senin doğum tarihin belli oldumu bana hala bişey demedi doktorum. herkese tarih verilmiş

15 temmuz canım şu an kızım önce gelmeye kalkmazsa abisi gibiii-tatlicadiarzu-

benimkide çok farklı değil canım geriniyo,takla atıyor ama özellikle müsait olmayan bir ortamdaysam mesela oturmaya gittiysek bir yere dayanıyo nefes aldırmıyor

onun her tekmesi bana ayrı bi mutluluk veriyo canım hareket etsinler ki iyi olduklarını bilelimmmmm:asigim:

Melekcim hoşgeldiniz ne güsel annen şimdi kızçene neler getirmiştir neler senlede ilgilenir canım anneciğin
Oda peşine yorma sakın kendini bol bol dinlen canımcım :1hug:
Resimlerimizi gördünmü dün toplandık çok güseldi

hoşgeldin melekcimmmŞeniz

gözünaydın tatlım hem annen için hemde odanızın geleceği için hadi bakalım heyecan doruktaaaaaaaa:lepi:

hoşgeldin melekcim ,
ayy şeker şeker olacak odanız misler gibi
annen geliyormuş gözünüz aydin oda birsürü şey getirmiştir öyküye

hoşgeldin canım. gözünaydın.ne güzel az kilo almışsın. valla MAŞALLAH SANA DA ÖYKÜNE DE ben annemi 8 aydır görmüyorum. bu ay sonu gelcek nasipse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…