2009 Temmuz Anneleri İstanbul Buluşmasına Ne Derdiniz?

_WhitePearl_

Pamuk Prensesim...
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2008
6.873
613
363
Arkadaslar artık bebişler yasına geldi biz hala bir buluşma düzenleyemedik .En kısa zamanda buluşmaya ne dersiniz? Herkesten buluşma tarihi ve mekan ile ilgili yorum bekliyorum.Tartışma kavga olmadan ortak biyer bulacağımıza inanıyorum. Şeker tadında bir buluşması dileğiyle hepinizi çokkk öptüm:1hug:

benim önerim Balçova Agora :)))
ahhhhhh , şimmmmdi ıstanbulda olmak vardı anasını satayım :delphin:

keşke istanbulda otursam hemen gelirdim.....
istanbula ilk geldiğimde arıcm sizleri

Melekcim buyur gel bekleriz , cok fazla bir mesafe değil yani buluşmaya bile gelebilirsin
iyi yapmışsın ilsucum bu topiği açmakla..evet arkadaslar benim önerim carrefour kozyatagı..siz ne dersiniz?

karencim kozyatağı carrefour benim tarafımdan okeydir .

benim önerim Balçova Agora :)))
ahhhhhh , şimmmmdi İstanbulda olmak vardı anasını satayım :delphin:

canım gel sat anasını cekik gözlü oğluşunla seni de bekleriz
kozyatağı nerde ki?

kozyatağı kadıkoye bağlı canım sanirim ,bende tam adres olarak bilmiyorum

tepeüstünde bulunan ikea meydanı .bizim ve bebişler için uygun orası da olabilir.

avrupa yakasında oturan arkadaslarda elbette orada uygun biyer söyleyecekleridir hepimiz için ortak bir nokta buluruz inş.

bir dönem ıst.da yaşamış ve çeşitli forumlardaki paylaşımlar sonucu buluşma organizasyonlarına katılmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki en uygun yer mecidiyeköy ve civarı oluyor en sonunda .. çünkü her iki yakanın rahatça buluşabildiği ve güzel mekanların olduğu yer orası .. tabi sadece mecidiyeköy değil , civarı da olur , misal şişli
şişli : fulyadaki kasırlar süper brunch mekanı , hem açık hava geniş alan kimseyi rahatsız etme tedirginliği olmadan , keyifle vakit geçirebilirsiniz ..
nişantaşı : rahat edebileceğiniz çok güzel mekanlar var , mesela karafırın , bir de küreklifırın var , biz ipeğimumla gittik denedik güzel bi yer :)
ortaköy : ortaköyde polis evi var , dışarıdan misafir kabul ediyorlar , boğzın ayaklarının dibinde süper bir yer .. kahvaltı ve öğle-akşam yemeği için gidilebilir ve uygundur ücret konusunda da yerimseniben

ama yok açık hava bizi bozar , biz AVM dışına çıkmayalım derseniz , ataköy de olur , kadıköy de :)))

aslında en güzeli Adalara gitmek olurdu heralde , yapın bi piknik organizasyonu kopun gidin adalara :teytey: hem görmeyenler için de bir fırsat olur yerimseniben

arkadaslar daha öncesinde avrupa yakasında bulustunuz bu sefer anadolu yakasındaki bizleride düşünün..ben pendikten kadıköy tarafına gtmeye razıyım o bile çok uzak buradan ..avrupa yakasındaki arklar şişli ve civarında iseler gelmeleri problem olmaz bu bahsettiğimiz orta noktalara..yinede oturup konusalım fikirleri tabi..

adalar teklifi bencede guzel aslında..degerlendirilebilir.

bu arada palladium veya optimum da gayet iyi..ayrıca cocuk bakım odaları da var..

Selam kıslar valla ben tercihimi yaka olarak değilde daha çok açık hava olsun diye kullanıcam Artık havalar güsel yani içerilerde tıkılmayalım kuzularla birlikte mümkünse açık havada olalım
Semte gelince eşleri tarafından araç ile bırakılacak olanlar toplanarak gelebilirler araçları müsait olanlar diğer arkadaş ile buluşup öyle gelirler yardımcı oluruz birbirmize
Artık neresi olur ise tabi anadolu yakasında palladiuma gitmiştik zuhalle birlikte bebek bakım odası felan çok güseldi çok rahattı ama açık alanı varmı orasının bilmiyorum var ise orasıda olabilir
Yada avrupa yakasında polis evi gerçekten manzara yer olarak çok güsel ama bebek bakım odası varmı bilmiyorum bilmiyorumkismile

valla bende varım ama ben avrupa yakasına gelemem.eşim bıraksın desem.hafta sonları çalışıyor.kesin birşey diyemiyorum.ama gelmeye çalışırım

ayy ne güzel madem açık hava istiyorsunuz toplanın buraya gelin..şöyle bir sahil kenarına inelim beraber :) kuzularıda kumlara bırakırız..bende isterdim sizinle olmayı :(

Back
X