- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.581
evet çalışıyo olsam hergün yine boş bırakmazdım sizi..ipekten oturamıyorum küüüpışt elvan seni görmedimmi burda kötü oluyorum he sen hergün gir yaz bi kelam dahi olsa önceden baş müdavim huriydi şimdi sensin topige girdimmi onu arardı gözlrim şimdi seni arıyor valla boş bırakmayalım barii
huriş geçmiş olsun yafrum çıkarmışın spirali en iyisini yapmışın aman dikkat şimdi:ecrin_bebek:
ya starimu nerelerde özledim ben onuuuuuuuuuuuolumunekankayizsmile
gunaydınn...
Aksam baktım bıraz gecmıse uzun zamandır bakamıyordumm.
Bı yazıya takıldımm kaldımm 3 defa belkıı daha fazla okudum.. Okurken agladım ama alınmadım kırılmadımm.. Antalya ya gelelı yaklasık 7 ay oluyor ve alısmak oldukca zor tam 4 kez ıs degısıklıgı yapmak zorunda kaldım dun basladım yıne calısmaya... En son ısten cıkıs sebebım dıgerlerınden frksızdı... Oglum grıp oldu ızın ıstedım vermedıler bastım ıstıfayı...neyse uzatmayayımm... Ben ıssız kaldıgım zamanlarda evde oglumla vakıt gecırmek muhtesemdı elbette... Ama calısmak benı rahatlatıyor guc verıyor... Eve gıderken oglıma aldıgım ayakkabılar kıyafetler benı mıtlu edıyor ve anlıyorum kı hayat calısmaktan ıbaret benm ıcın... Bu konu hassas bır konu elbette ama ben burada bu konuyla ılgılı yazı yazan arkadaslarımın nıspt amaclı yazı yazdıklarına ınanmıyorum cunku bız burada cok sey paylastkk sımdı cok katılamasam da hamılelıgım 7/24 burada gectı... Svıyorumm buradakı paylasımları ve arkadaslıklarıı... Hepınızı cokk sevıyorumm...
Bu kadar yeter sabah sabah
bugunnn benımmm erkegımınn bırıcıkk oglumun dogumgunuu.... Artıkk bız 1 yasında kocaman bı erkegızz...
ipeğumu tombik pamuğun iş peşinde demekki..çok işi var annesi daha yürüyecek ortalığı dağıtacak.uyku zaman kaybı bu minikler için :) canım ataraxı ırmakta kullandı 1 hafta.bizim dişlerimiz çok zor çıktı.hatta bir dişi patlatana kadar kan oturdu damağına morardı..çok kıvrandı geceleri uyumadı.doktor o zaman verdi.bende sordum dr hiç endişelenme dedi..atarax alerjik hastalara kullanılırmış.alerjiden dolayı öksürük v.s kronikleşirse gece uykusunu düzene sokarmış..en fazla 1 hafta kullanılabiliyormuş ama..tercih senin tabiki böyle durumda yarar zarar muhasebesi yapmak gerekiyor bence..aman allah kullandırtmasın yinede..ilacın her türlüsü kötü tabiki..
ipeğumu birşey merak ettim bizde demire 9.ay sonunda bakmışlardı.siz o zamanda yaptırmışmıydınız kan tahlili.acaba benim bir daha yaptırmam gerekir mi?brde hepatit tutmuş mu diye yazmışsın.anlamadım onu ne hepatiti?
ipegimuu hoşgeldin nerelerdeydin sen aklıma gelen isimlerdendin neredebu kaçaklar diye ne güzel haberlerle gelmişşin çok sevindim hayırlısı olsun güzelim ev için ayrıca sevindim ne güzel rabbim saglıkla huzurla bitirmeyi nasip etsin insanın şu hayatta bi dikili agacı olmalı en iyi degerlendirme yolunu şeçmişsin güzelim ne güzel emeklerinin karşılıgını böyle alırsın tommigi öpüyorum
gunaydınn...
Aksam baktım bıraz gecmıse uzun zamandır bakamıyordumm.
Bı yazıya takıldımm kaldımm 3 defa belkıı daha fazla okudum.. Okurken agladım ama alınmadım kırılmadımm.. Antalya ya gelelı yaklasık 7 ay oluyor ve alısmak oldukca zor tam 4 kez ıs degısıklıgı yapmak zorunda kaldım dun basladım yıne calısmaya... En son ısten cıkıs sebebım dıgerlerınden frksızdı... Oglum grıp oldu ızın ıstedım vermedıler bastım ıstıfayı...neyse uzatmayayımm... Ben ıssız kaldıgım zamanlarda evde oglumla vakıt gecırmek muhtesemdı elbette... Ama calısmak benı rahatlatıyor guc verıyor... Eve gıderken oglıma aldıgım ayakkabılar kıyafetler benı mıtlu edıyor ve anlıyorum kı hayat calısmaktan ıbaret benm ıcın... Bu konu hassas bır konu elbette ama ben burada bu konuyla ılgılı yazı yazan arkadaslarımın nıspt amaclı yazı yazdıklarına ınanmıyorum cunku bız burada cok sey paylastkk sımdı cok katılamasam da hamılelıgım 7/24 burada gectı... Svıyorumm buradakı paylasımları ve arkadaslıklarıı... Hepınızı cokk sevıyorumm...
Bu kadar yeter sabah sabah
bugunnn benımmm erkegımınn bırıcıkk oglumun dogumgunuu.... Artıkk bız 1 yasında kocaman bı erkegızz...
meltemim kaçırmışım seni tatlım girmiş çıkmışsın sanırım göremedim..işler yoğundu bakamadım birara..
ipeğumu teyzemiz teşekkür ederiz.zor günler geçirdi kızım ama inşallah bundan sonraki dişleri böyle zorlamaz onu.canım söylediğin iyi oldu bende bu kontrolde sorayım doktoruna şu kan tahlilini..sen söyleyince içime dert oldu bakılmasında fayda var tabiki..paşalarımız,prenseslerimiz yavaş yavaş doğum günü kutluyorlar..kocaman oldular hepsi..dediğin gibi şaka gibi geliyor banada ırmağın doğduğu gün..içimi titretiyor o günü düşünmek bile..allah canlarını sağ etsin..hepsi dünya tatlısı maşallah..
starimu hoşgeldin canım..hayırlı olsun taşınmışsın.darısı benim başıma inşallah..
senin paşada benim kız gibi.bizde üst orta dişleri çıkarmadan yanlarındakileri çıkarmıştık :) acısız çıkarsınlarda hepsi çıkacak nede olsa :)
kızlar burda hava 45 derece dışarı çıkılacak gibi değil.ırmağı günde 3 kere suyun altına sokuyoruz ona rağmen bile isilik oluyor çocuk.artık geceleri klimayı açıp yatırıyorum.başka türlü uyunmuyor.hasta olacak diyede korkuyorum..gerçi 27 derecede falan çalıştırıyorum..sizler ne yapıyorsunuz bu sıcaklarda..
haftanın son gününden herkese günaydın..yarın ev toplayacağım o kadar çok işim var ki acaba hafta sonu gelmesemiydi diye düşünüyorum bugün ilk defa :)
meltemcim doktorun dediği doğru aslında.ırmakta sürekli suyun içinde..ama benim kızım gündüzde çok terliyor.nasıl terlemesin çocuk 45 derece sıcaklık..gece sıkıntımız yok çünkü klima ile yatırıyorum artık..
göbek için mekik çekmeye başladım birde bu yorgunlukla..bugün her yerim dayak yemiş gibi ağrıyor...
sELAmLAR AY ÇOK SİNİRLENDİM Bİ SÜRÜ YAZI YAZMIŞTIM DENİZ BEY KLAVYEYE UZANIP HEPSİNİ TEK TUŞLA SİLDİ NASIL BECERDİYSE HERKES İYİDİR UMAIM BİZ 4 YIL İÇİNDE 5 TAŞINMAMIZI GERÇEKLEŞTİRİP HALEN YERLEŞMEYE ÇALIŞIYORUM DENİZİM YÜRÜYOR 4. DİŞİMİZ ÇIKMAK ÜZERE HATTA ŞUAN BİLGİSAYARI KARIŞTIRMASINA İZİNVERMEDİM DİYE DIGIL DGIL BANA SÖYLENİYO
haftanın son gününden herkese günaydın..yarın ev toplayacağım o kadar çok işim var ki acaba hafta sonu gelmesemiydi diye düşünüyorum bugün ilk defa :)
meltemcim doktorun dediği doğru aslında.ırmakta sürekli suyun içinde..ama benim kızım gündüzde çok terliyor.nasıl terlemesin çocuk 45 derece sıcaklık..gece sıkıntımız yok çünkü klima ile yatırıyorum artık..
göbek için mekik çekmeye başladım birde bu yorgunlukla..bugün her yerim dayak yemiş gibi ağrıyor...
sELAmLAR AY ÇOK SİNİRLENDİM Bİ SÜRÜ YAZI YAZMIŞTIM DENİZ BEY KLAVYEYE UZANIP HEPSİNİ TEK TUŞLA SİLDİ NASIL BECERDİYSE HERKES İYİDİR UMAIM BİZ 4 YIL İÇİNDE 5 TAŞINMAMIZI GERÇEKLEŞTİRİP HALEN YERLEŞMEYE ÇALIŞIYORUM DENİZİM YÜRÜYOR 4. DİŞİMİZ ÇIKMAK ÜZERE HATTA ŞUAN BİLGİSAYARI KARIŞTIRMASINA İZİNVERMEDİM DİYE DIGIL DGIL BANA SÖYLENİYO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?