2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

derincim nazlı kızımız diş çıkarıyorda olabilir o da iştahsızlık yapar canım..bizim doktorumuzda ismini yanlış hatırlamıyorsam -supermultivitamin minadex -diye bir şurup vermişti ırmağa o zaman.balıkyağıda var içinde vitaminde..hemde iştah açıcıymış.istersen sor bir doktoruna canım..çok ağlaması var mı?idrar yolu enfeksiyonunda genelde çok ağlıyor bebekler..bir tahlil yaptır canım içinde kuşku kalmasın.geçmiş olsun canım..

Canım benim çok geçmiş olsun...Allah yardımcın olsun...Prensesin inşaallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur....Doktor konusunda pek bilgim yok...İyi bir doktor bulursun canım umarım....

teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden..

canım çok geçmiş olsun çözülemeyecek birşey değildir inşallah tıp çok ilerledi biliyosun mutlaka yapılacak bişeyler vardır benim bildiğim bi doktor yok ama araştırılıp bulunur ihmale gelmez bu konular güzel haberlerle gel inşallah

uzunca bir aradan sonra merhaba kızlar. işlerimin yoğunluğu ile artık çok fazla giremiyorum. maibeyaz çok üzüldüm elimden geleni yaparım araştrm senin için. bu arada ege artık bbir yaşında arkadaşlar koca bir yı geçmiş anlamadan :))

teşekkür ederim hürrem ve amatist... ayın 28 inde fizyoterapist ile randevumuz var ben de hemen arkasından istanbula çapa veya cerrahpaşaya götürmeyi düşünüyorum aynı sorunu yaşayanlar orayı tavsiye ettiler..randevu almaya çalışıyorum... inşallah hayırlı haberlerle döneriz...

egenin doğum günü kutlu olsun inşallah hep sağlıklı mutlu hayırlı bir evlat olur annesi.. öp kokla benim için kuzuyu...a.s.

slm kizlar,
maibeyazcim cok gecmis olsun, allah sifa versin, ins biran once iyilesir kuzucugun, dualarimiz sizinle,
elvancim sanada kolay gelsin canim, tasinmak cok zordur bilirim, helede cocukla, allah kolaylk versin canim,

amatistim nice mutlu yıllara ege ye..sağlıklı,sizlerle beraber upuzun bir ömrü olsun inşallah...
maibeyaz inşallah güzel haberlerini getir kuzunun bizlere...ben hastalığın adını internete yazdım ama bulamadım.biraz açıklarmısın bizde araştıralım belki bir şeyler buluruz işinize yarayacak..belki yardımımız dokunur canım..

ebushcum teşekkür ederim canım..toparlanmaya aşladık hayırlısıyla bitiririz inşallah.çocukla zor valla.allahtan kayınvalidem bakıyor ırmağa..ama ben iş yaparkende aklım hep onda kalıyor..yeni ev yeni heyecan..o heyecanla bitecek inşallah bu koşturmaca :)

Egenin yeni yaşı kutlu olsun nice mutlu senelere sizlerle birlikte Ebrucum.

Maibeyaz çok çok geçmiş olsun cnm, seni hatırlıyorum erken doğmuştu bebeğin ama böyle bi sorun yasadığınızı bilemiyordum . ınş tedavilerle düzelir kuzucuğun.

maibeyaz canım çok geçmiş olsun
öle kötü düşünme illaki tedavisi vardır
allah yardımcınız olsun inşallah

çok teşekkür ederim hepinize... amatist sağol canım evet incelemiştim o konuyu da...
ilsu sağol canım biz de bilmiyorduk yeni kondu teşhis daha 1 hafta olmadı öğreneli...

maibeyaz geçmiş olsun allah acil şifalar versin...
üzme kendini bebeğini düşün ona odaklan...
hallolmayacak sorun yoktur...inancını kaybetme..

:
derincim ara ara oluyor bu yeme problemi benimkideöyle güzelim binbirtürlü şebeklik ve oyuncakla yediriyorum inanki takma kafana üzülme sen stres olunca ondanda etkilenir sıcaktan olabilir belki güzelim

bende kağanın peşinden koşturuyorum işte ayata uyut koştur iş yap uynsın gene salla uyusun yine koş derken günler birbirini tekerrür ediyor işte saglık olsnda sizler nasısınız kuzular nasıl tepemde şimdi yazdırmıyo haha öptük çok topik milletini

elvancım kolay gelsin taşınma işi zatn zor bebekle katmerleşiyordur vallahi güzel tarafından bak canım yeni ev kolay gele

hadi za kalmış dayan biraz daha sonra sefasını sürersiniz ailecek.
bizimde yoğun bu aralar. bugün kadın geldi evim mis gibi oldu. perşembe günü kına gecesi var pazar günü düğün. çok güzel bir abiye aldım zeynepe beyaz üzerinde altın sarısı pıullar var kabarık değil rahat etmez diye daha elbise tarzı aldım altın sarısı ayakkabı da bir tek sacına takacağın taç yada bant tarzı bişey kaldı. çok yakıştı ama sanki tam üzerine dikmişler hiç bir potluk yok. resimleri eklerim.

canım bir süre üzerine gitme istersen dönem dönem oluyo. zeynep te yemiyo bu aralar ama biz diş cıkartıyoruz. diş damağına dayanmış gözüküyo ama bir türlü yarılmadı. şurubu aç karnına verirsen belki faydası olur ama verdikten sonra hemen yedirme en az yarım saat gecsin. bu şekilde dene faydasını görürsen bana da söyle. bizim doktor vitaminlerin iştah acıcı özelliği yoktur demişti ama inşallah işe yarar.
idrar yolu enfeksiyonuna gelince biz 3 hafta önce maalesef gecirdik. zeynep normalde de iştahsız olduğu için bunu belirti olarak gözetmemiştim ben. bizimki yüksek ateşle ortaya cıktı.kilo almama, iştahsızlık,huysuzluk,ateş belirtileri. istersen bir baktır.

selam canım. yeni yaşınız hayırlı uğurlu olsun. nice yıllara...

çok teşekkür ederim hepinize... amatist sağol canım evet incelemiştim o konuyu da...
ilsu sağol canım biz de bilmiyorduk yeni kondu teşhis daha 1 hafta olmadı öğreneli...

canım teşhis yeni kondu diyosun senin yada gittiğiniz doktorun dikkatini cekicek bir durum olmadı mı peki? mesela hala oturamadığını ellerinin yumuk olduğunu yazmıştın bunlar bebeğinin farklı olduğunu gösteriyor. bunlardan yola cıkarak bu konuda bir araştırma falan yapılmadı mı? daha çok küçük allahın izniyle düzelicektir merak etme erken teşhis çok önemli bu durumlarda.

canım hepimiz öyleyiz o kadar yorucu geciyo şu günler enerjilerine yetişmek mümkün değil tabi bir de ev işi temizlik yemek v.s. akıp gidiyo zaman. allah sağlık versin de birkaç yıla biraz rahatlarız sanırım inşallah diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…