- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.621
Canım benim çok geçmiş olsun...Allah yardımcın olsun...Prensesin inşaallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur....Doktor konusunda pek bilgim yok...İyi bir doktor bulursun canım umarım....
benim kızda diş cıkarıyo bu aralar şimdilik keyfi yerinde çok şükür. biz de 3 hafta önce 2 gün ateşlendik dişten zannettim ama fitille bile ateşi düşmeyince doktora götürdük meğersem idrar yolu enfeksiyonu geciriyormuş yavrum. mecburen antibiyotik kullandık bir hafta geçti çok şükür inşallah bir daha tekrar etmez. bana 1 hafta daha zaman ver canım. bu hafta hem temizliğim var hemde abimin düğünü. haftaya kısmetse buluşuyoruz.
canım çok geçmiş olsun. ümitsizliğe düşme ne olur dua et bizler de ederiz allahın izniyle düzelir. bence de sabiha paktuna keskin ile görüş bizi de haberdar et.
selam canım. hayırlı olsun. biraz rahatlamışsındır şimdi. ara da gel özletme. öpüyorum bende.
merhaba canım sağol. eşinin de babalar günü kutlu olsun.
günaydın güzell anneler ve minik bebişler..
inanılmaz yorgunum ve bitik bir haldeyim..cumartesi ve pazar gününü ev toplayarak geçirdim.birtek hafta sonum olduğundan,haftayada taşınacağmız için bu hafta sonu bitirmem gerekiyordu.çok şükür çoğu bitti.eşim yeni evdeydi ustalarla.ben de tek başıma koli yaptım.ama canım çıktı.heryerim ağrıyor.yorgunluktan gözlerimi bile açamıyorum.bu hafta sonu kuzuma doyamadım.hep uyku saatlerinde gördüm çocuğumu.hiç beraber vakit geçiremedikperşembe günü ev temizlenecek.cumarteside taşınıyoruz kısmets.benden haberler böyle şimdilik..
nescim ne güzel bir jest yapmışsınız babanıza :)
huricim ben topiğe girene kadar babalar günü bitti.sen ne aldın çok merak ettim şimdi..
eymencim sanada kolay gelsin canım.şuan beni ne kadar iyi anladığını biliyorum
kibelecim sen atlattın darısı başımıza artık :) bizde öptük seni..
eyetkiner kıyamam sana canım.pazar pazar çalıştırdılar mı seni?özlenmezmi kuzular ya benimde bu hafta sonu burnumda tüttü valla.
meltemim düğün varmış canım.zeynepim prensesmi olacak düğünde :)
maibeyaz canım çok üzüldüm.allah acil şifalar versin...umarım kuzucun biranö nce sağlığına kavuşur.dualarımız sizinle..
herkese selam...
sizin bebişler ne güzel emekliyo galiba... yoksa yürüyo mu...
benimki sizinkilerden çok gerie olduğu için moralim bozuluyodu girmiyordum uzun zamandır...
belki hatırlayan vardır beni 31 haftalık doğmuştu bebeğim...
benim kızım şu an 11,5 aylık oldu hala oturamıyo, dönemiyo, eller hala yumruk...
geçtiğimiz hafta perventriküler lökomolozi teşhisi kondu...
bütün bu oturamaması, dönememesi ve en önemlisi görememesi bundanmış... kesin tedavisi de yokmuş belkide kızım hiç yürüyemeyecek, oturamayacak, göremeyecek...senağlamasenağlama
benim sizlerden ricam bildiğiniz çocuk nöroloğu var mı bir de başka dr lara gösterelim diyoruz... çok iyi işinin ehli dediğiniz varsa eğer bana yardımcı olur musunuz...senağlama
selam kızlar nasılsınız kızım hiçbirşey yemiyor sinirlerim bozuldu ağzına binbr güçlükl veryorum hemen tükürüyor ağzındakini en çok sevdiği şey yoğurttu onu bile yediremiyorum biberonda almıyor aç dolaşıyor kuzum nasıl eridi en azından 1.5 kilo vermişti kemikleri görünüyor yavrumun zaten zayıf bir bebekti . idrar yolu enfeksiyonu olab,ilirmi acaba en büyük belirti iştahsızlıkmış ama başka bir belirtide yok sadece gece 1 biberon mama yiyor o kadar gün içindede meyvaya hayır demiyor salatalık çubuk kraker aç dolaşıyor yaniii drumuz zinco diye şurup verdi iştah açıcıymış ama hiç fayda etmedi.
oo hürrem sultan hoşgeldin nerelerdesin sen yahuu
amatisim sende hoşgeldin özletmeyin arada ugrayın yahu yeni yaşı hayırlı olsun güzelim saglıklı mutlu nice senelere küçük adamauzunca bir aradan sonra merhaba kızlar. işlerimin yoğunluğu ile artık çok fazla giremiyorum. maibeyaz çok üzüldüm elimden geleni yaparım araştrm senin için. bu arada ege artık bbir yaşında arkadaşlar koca bir yı geçmiş anlamadan :))
kızlar bişiy sorucam yardım edin..
bugün dışarı çıkıcam kocişe babalar günü hediyesi bakıcam.yarın babamız çalışıyor bende kargo ile göndermek istiyorum i şyerine..
aslında gerek yok ama o benim anneler günümü kutlamadı ..yani o gün biraz kırıldığım için utandırmak istiyorum..
sizce ne alayım aban akıl verin çiçek gönderecektim aslında ama kullanacağı bişey olsun istiyorum en uygun çiçek 35 lira...onunla başka hediye gönderebilirim ama aklıma gelmiyor..
ne aldın şekerim ben dışarı çıkamadıgım için malesef hediyesiz geçirdik
huriş...
biz dün gönderdik iş yerine :)) 60 tl :)) çok yii bir jest oldu dedi herkes tebrik etmiş..kalp şeklinde saksının üzerinde çitle örülü yeşil alanda 12 tane beyaz gül ve deniizn fotosuyla çite konmuş bir uğur böceği,deniz oluyo tabiki:)):...
hediyeniz çok güzelmil nescimm
hediyenin fiyatı olmaz tabi ama alacsksan özel olsun diyosan fotoğrafçıda ipekle babsının fotosunu götür tşört bassınlar o da güzel ve özel...yada masası varsa masasına ipekle olan fotosu ama takvim şekli de olabilir...
hımm başkaaa dur bakayım güzel bir şiirle babaya hitap eden yazı da olur...yadaaaa babayla ipeğin çekilmiş fotosuna çerçeve yaptır o da olurrr :))) ne biliyim bence çok seçenek varr olurda olurr :))
herkese selam...
sizin bebişler ne güzel emekliyo galiba... yoksa yürüyo mu...
benimki sizinkilerden çok gerie olduğu için moralim bozuluyodu girmiyordum uzun zamandır...
belki hatırlayan vardır beni 31 haftalık doğmuştu bebeğim...
benim kızım şu an 11,5 aylık oldu hala oturamıyo, dönemiyo, eller hala yumruk...
geçtiğimiz hafta perventriküler lökomolozi teşhisi kondu...
bütün bu oturamaması, dönememesi ve en önemlisi görememesi bundanmış... kesin tedavisi de yokmuş belkide kızım hiç yürüyemeyecek, oturamayacak, göremeyecek...senağlamasenağlama
benim sizlerden ricam bildiğiniz çocuk nöroloğu var mı bir de başka dr lara gösterelim diyoruz... çok iyi işinin ehli dediğiniz varsa eğer bana yardımcı olur musunuz...senağlama
slm güzelim rabbim şifasınıda verir ümitsizlige kapılma sakın onun sana ihtiyacı var güçlü durmaya çalış onlar bizim gözbebeklerimiz anlıyorum içinin acısını ama kesinlikle vardır bi tedavisi dualarımız sizinle olacak geçmiş olsun kuzuya inşallah
ececim sende hoşgeldin sen nerelerdesin ugrayamıyorsun galiba
günaydın güzell anneler ve minik bebişler..
inanılmaz yorgunum ve bitik bir haldeyim..cumartesi ve pazar gününü ev toplayarak geçirdim.birtek hafta sonum olduğundan,haftayada taşınacağmız için bu hafta sonu bitirmem gerekiyordu.çok şükür çoğu bitti.eşim yeni evdeydi ustalarla.ben de tek başıma koli yaptım.ama canım çıktı.heryerim ağrıyor.yorgunluktan gözlerimi bile açamıyorum.bu hafta sonu kuzuma doyamadım.hep uyku saatlerinde gördüm çocuğumu.hiç beraber vakit geçiremedikperşembe günü ev temizlenecek.cumarteside taşınıyoruz kısmets.benden haberler böyle şimdilik..
nescim ne güzel bir jest yapmışsınız babanıza :)
huricim ben topiğe girene kadar babalar günü bitti.sen ne aldın çok merak ettim şimdi..
eymencim sanada kolay gelsin canım.şuan beni ne kadar iyi anladığını biliyorum
kibelecim sen atlattın darısı başımıza artık :) bizde öptük seni..
eyetkiner kıyamam sana canım.pazar pazar çalıştırdılar mı seni?özlenmezmi kuzular ya benimde bu hafta sonu burnumda tüttü valla.
meltemim düğün varmış canım.zeynepim prensesmi olacak düğünde :)
maibeyaz canım çok üzüldüm.allah acil şifalar versin...umarım kuzucun biranö nce sağlığına kavuşur.dualarımız sizinle..
selam kızlar nasılsınız kızım hiçbirşey yemiyor sinirlerim bozuldu ağzına binbr güçlükl veryorum hemen tükürüyor ağzındakini en çok sevdiği şey yoğurttu onu bile yediremiyorum biberonda almıyor aç dolaşıyor kuzum nasıl eridi en azından 1.5 kilo vermişti kemikleri görünüyor yavrumun zaten zayıf bir bebekti . idrar yolu enfeksiyonu olab,ilirmi acaba en büyük belirti iştahsızlıkmış ama başka bir belirtide yok sadece gece 1 biberon mama yiyor o kadar gün içindede meyvaya hayır demiyor salatalık çubuk kraker aç dolaşıyor yaniii drumuz zinco diye şurup verdi iştah açıcıymış ama hiç fayda etmedi.
selam canım. yeni yaşınız hayırlı uğurlu olsun. nice yıllara...uzunca bir aradan sonra merhaba kızlar. işlerimin yoğunluğu ile artık çok fazla giremiyorum. maibeyaz çok üzüldüm elimden geleni yaparım araştrm senin için. bu arada ege artık bbir yaşında arkadaşlar koca bir yı geçmiş anlamadan :))
çok teşekkür ederim hepinize... amatist sağol canım evet incelemiştim o konuyu da...
ilsu sağol canım biz de bilmiyorduk yeni kondu teşhis daha 1 hafta olmadı öğreneli...
bende kağanın peşinden koşturuyorum işte ayata uyut koştur iş yap uynsın gene salla uyusun yine koş derken günler birbirini tekerrür ediyor işte saglık olsnda sizler nasısınız kuzular nasıl tepemde şimdi yazdırmıyo haha öptük çok topik milletini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?