2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Sabah emziriyordum nefes borusuna kaçtı galiba. Normalde hemen kurtarır kendini. Bu sefer çıkaramadı bi türlü. Ters çevirip sırtına vurdum yok. Garip sesler çıkarıyordu hatta eşim bile uyandı. Ben de panik oldum. Sanki kendim yapamazmışım gibi eşime talimat veriyorum. Ayaklarından tut. Dik diye. Neyse iki ayağından doğduğu andaki gibi havaya dikip sırtına biraz pat patladı. Ağlamaya başladı. Yeniden doğdu yavrum. Enteresandır eskiden çok korkardım şimdi daha rahatım. Panik oluyorum biraz ama ölecek diye düşünmüyorum. Allah korusun. Sen de rahat ol canım. Bir şekilde sen de yöntemlerini geliştireceksin.

Bu arada bugün Hürrem'den kıskandım ben de sağlık ocağına gittim.
Hepatit aşısını yaptırdık. Çok ağladı tabiki ama çabuk sakinleşti.
54 cm olmuş kızım. Kilo da almış. 5100 gr. olmuş. Boşuna kollarım ağrımıyormuş.
Babam çocuğu şişereceksin diyor. Çocuğa diyet yaptırmamı bekliyorlar herhalde.

bende tam 1. ayımızda saglık ocagına gıdecegım ası ıcın
benıde kımse aramadı ama ben yınede gıdecegım
bu arada işitme testı falan varmıs ne zaman ve nerede yapılıyor acaba?
bıde neden benım doktorum vıtamın vermedı bızekaydirigubbakcemile

ipeğimu eğitim verdiler ama ben atladım o kısmını sanırım tamam dokunmam kendi kendine geçmesini beklicez artıkın
Evet sütü sağdıkça artıyo bende farkettim kıslar mutlaka sağın sütünüzü faydasını görceksiniz
Ben şimdi kaçıyorum oğluş uyandı onla ilgileneyim
Bu arada 40 ınız çıkmadan yanınızda kimse kalıyomu yanlız kalmamamız gerekiyomuş sizler yanlızmısınız varmı yanınızda kimseler..

Ben yalnızım çok da rahatım. Annem benle kalıyordu. Onunla pek anlaşamadık. hergün birşeyden tartışıp durduk. Resmen depresyona girdim. Geçen hafta sonu gitti. Bana pek yaranılmıyor.

canım ben 1 hafta annem kaldı sonra yanlızdım hep korkma allahın izniyle bişey olmaz annem der kapı aralarından geçerken besmele çek banyoya wc girerken destur de duş alırken besmele destur de vaktin kaldıkça duaa oku der bende öyle yaptım çok şükür 10 günümüz kaldı 40 mız çıkacak:lepi:

kızlar fenalardayım yaa annem yarın köye gidiyoo aklıma geldikçe ağlıyorum 4 ay nasıl zaman geçecekk helede 2. çocuk olunca anneliği tam anlıyosunmafoldumbenmafoldumben

şimdi annemi aradım konuşamadım ağlamaktan gelelim mi akşam dedi sadece deyebildiğim gelem ayrılması kötü olur dedim daha fena olurum allaha emanet olun dedim kapadım konuşamadım mafoldumben

meralcim senin yazını okuyunca aglıyayım mı sevineyim mi bilemedim..bebisin baya yormus seni..Oncelikle bebegine gecmis olsun kucuk yasta operasyon gecirmis ki yas bile deil..
evet bu kolik durumlar ilerlerse piskopata baglama durumu oluyo malesef zombi gibi bende geziorum..su an annemler var ve onların sayesinde uyuyabiliyorum eve gidince asıl zorluk baslıcakiyi dileklerin ve cesaret verdigin icin cok tesekkurler canım..ins bizde atlatıcaz bu durumları..

kızlar fenalardayım yaa annem yarın köye gidiyoo aklıma geldikçe ağlıyorum 4 ay nasıl zaman geçecekk helede 2. çocuk olunca anneliği tam anlıyosunmafoldumbenmafoldumben

dilosum uzulme zaman cabuk gecer bebisinle..hem 2 cocuk annesi olman avantaj canım..buyuk kızın elin ayagın olur bole zamanda..

kızlar selam annem kaynanam kocam kaynım burdalar eferim umduğumdan iyi çıktılar maşallah ...kaynana yemek yaptı annemde çay demledi...4 senede ilk defa mutfağıma giriyolar...bende iyi sayılırım...hapşırmamaya çalışıyorum...bidew daha büyük tuvalete çıkamadım dikişlerim çok acıyor...sizin dikişler ne zaman düştü kızlar...bide pazartesi kontrolüm var aşağıyla artık oynamayacaklar dimi kızlar ya...çok canım acıyo ellemesinler artık beni yaaaa.....

şimdi annemi aradım konuşamadım ağlamaktan gelelim mi akşam dedi sadece deyebildiğim gelem ayrılması kötü olur dedim daha fena olurum allaha emanet olun dedim kapadım konuşamadım mafoldumben

yapma diloş kızızm ya saçmalama hem siz anlaşamıyorsunuz ki hep yanında olsa tartışırsınız...senin kızların kocaman oldu atık....güçlü ol...depresif kadın seni gelirsem oraya döferim senüüüüklava:

bu arada benim kız tu tu tu 41 kere masallah 2. metsilden sonra rahatladı sukur.simdi uyuyo ..

ins metsil bizim kahramanımız olucak gaz balonlarına karsı..

tabiki öylede insan her gün beraber olmasakta yakınında olduğunu bilmek başına bişey geldiğinde hemen koşacak olması yeterdi benim için sanki memelekete gidince herşeyden kopcaz gibi en azından burdayken haftada 1 günde olsa gidiyodum annme can sıkıntımı atıyodum konuşuyodum rahalıyodum ondan başka kimsem yokkimafoldumben

büyük ihtimalle ellicekler canım kayısı ve üzüm hoşafı iç bol bol çıkarsın wc ye:kedi:

öylede canım anlaşamıyoruz zaten hangi ana kız anlaşırda benim ondan başka kimsemde yokki arayanım soranım ne bileyim yaa niye bu sene bu kadar koydu bana her sene memlekete gidiyolarrmafoldumben

bu arada benim kız tu tu tu 41 kere masallah 2. metsilden sonra rahatladı sukur.simdi uyuyo ..

ins metsil bizim kahramanımız olucak gaz balonlarına karsı..

maşallah canım 41 keree benimkide bi doldurmuşki altını çamaşırlarına kadar geçmiş velet o halde bide derin uykuda uyumuş pek bi rahat geldi sanırımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…