- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
kızlar bugun benım dogum gunummus azönce abim aradı kutladı çınarla ılgılenmekten kendımı bıle unuttum vallahıdelikafadulden
bizimde göbeğimizde parça kalmıştı.onu aldırdık.yaktılar.sonra bir baktım gene çıktı.onuda yaktılar kurtulduk neyse çok takıyordum kafama.birde mama yerken ve emerken boğuluyor.çok korkuyorum.geçenlerde oldu.allahtan annemler vardı.teyzem boynundan çekti.resmen öldü.elim ayağım boşaldı.başladım ağlamaya.şimdi çok tedirgin oluyorum
Doğum günün kutlu olsun canım.
Oğlunla nice senelere inşallah..
canım doğum günün kutlu olsun nice senelere eşinle oğlunla allah ayırmasın a.s.
ipeğimu eğitim verdiler ama ben atladım o kısmını sanırım tamam dokunmam kendi kendine geçmesini beklicez artıkın
Evet sütü sağdıkça artıyo bende farkettim kıslar mutlaka sağın sütünüzü faydasını görceksiniz
Ben şimdi kaçıyorum oğluş uyandı onla ilgileneyim
Bu arada 40 ınız çıkmadan yanınızda kimse kalıyomu yanlız kalmamamız gerekiyomuş sizler yanlızmısınız varmı yanınızda kimseler..
meralcim senin yazını okuyunca aglıyayım mı sevineyim mi bilemedim..bebisin baya yormus seni..Oncelikle bebegine gecmis olsun kucuk yasta operasyon gecirmis ki yas bile deil..sevgili karen, 2008 temmuz annelerinin en gazlı bebeğine sahip anne olarak yazıyorum. Benim kızımın kolik sancıları hastaneye yatacak kadar çok oluyordu. Acilde çok sabahladık. Doktor bile şaşırıyordu. Moralini bozmak istemiyorum ama bu duruma alışsan çok iyi olur. 3 ayda geçer inşallah ama bizimki 8 aya kadar sürdü. halen gece sancıları ara ara devam eder. çocuk gastrologuna bile gittik. ama çare yok. denemediğimiz ilaç, bitki çayı kalmadı. amerikadan bile ilaç getirttim ama ne fayda... 6 ay zombi gibi dolaştım. dışarı çıktığımız tek an hastaneye ya da doktora gidiyorduk. biraz dolaşıyım dediğim an o uyurken, daha ben mervidenlerden inmeden uyanırdı ve kimse susturamazdı. ha gerçi benim bebeğimin yaşadıkları da arttırmış olabilir bu sancıları (kalp ameliyatı oldu 10 günlükken) ama gazlı bebek zor... o yüzden sana tavsiyem bulabildiğin her fırsatta sen de uyu... onun uyuduğu zamanları iyi değerlendir. ben bi ara uykusuzluktan emzirmeyi bile unutuyordum.. dediğim gibi resmen zombi olmuştum. ama çok şükür hepsini atlattık geçti gitti... şimdi yavrum büyüdü. demek istediğim çekilen herşey geçiyor. ki benim yaşadıklarım feciydi... ben bile bu noktaya gelebildiysem herkes gelir... bebeğine iyi bak ve onu çok sev... inşallah kısa zamanda da geçer bu sancılar...
kızlar fenalardayım yaa annem yarın köye gidiyoo aklıma geldikçe ağlıyorum 4 ay nasıl zaman geçecekk helede 2. çocuk olunca anneliği tam anlıyosunmafoldumbenmafoldumben
şimdi annemi aradım konuşamadım ağlamaktan gelelim mi akşam dedi sadece deyebildiğim gelem ayrılması kötü olur dedim daha fena olurum allaha emanet olun dedim kapadım konuşamadım mafoldumben
meralcim senin yazını okuyunca aglıyayım mı sevineyim mi bilemedim..bebisin baya yormus seni..Oncelikle bebegine gecmis olsun kucuk yasta operasyon gecirmis ki yas bile deil..
evet bu kolik durumlar ilerlerse piskopata baglama durumu oluyo malesef zombi gibi bende geziorum..su an annemler var ve onların sayesinde uyuyabiliyorum eve gidince asıl zorluk baslıcakiyi dileklerin ve cesaret verdigin icin cok tesekkurler canım..ins bizde atlatıcaz bu durumları..
dilosum uzulme zaman cabuk gecer bebisinle..hem 2 cocuk annesi olman avantaj canım..buyuk kızın elin ayagın olur bole zamanda..
kızlar selam annem kaynanam kocam kaynım burdalar eferim umduğumdan iyi çıktılar maşallah ...kaynana yemek yaptı annemde çay demledi...4 senede ilk defa mutfağıma giriyolar...bende iyi sayılırım...hapşırmamaya çalışıyorum...bidew daha büyük tuvalete çıkamadım dikişlerim çok acıyor...sizin dikişler ne zaman düştü kızlar...bide pazartesi kontrolüm var aşağıyla artık oynamayacaklar dimi kızlar ya...çok canım acıyo ellemesinler artık beni yaaaa.....
yapma diloş kızızm ya saçmalama hem siz anlaşamıyorsunuz ki hep yanında olsa tartışırsınız...senin kızların kocaman oldu atık....güçlü ol...depresif kadın seni gelirsem oraya döferim senüüüüklava:
bu arada benim kız tu tu tu 41 kere masallah 2. metsilden sonra rahatladı sukur.simdi uyuyo ..
ins metsil bizim kahramanımız olucak gaz balonlarına karsı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?