2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Selam kıslar nasılsınız bakalım biz bugün yanlızız oğlumla birlikte arkadaşlarım gelicek bi kek yapmam 1 saati aldı saniye durmadı kakası varmış ondan durmuyomuş yaptı şimdi neyseki zemuszemus

Yağız 14 günlük nerdeyse her bezine yapıyo ama sanırım normal daha çok küçük sizinkiler 14-15günlükken kaç kez yapıyodu hatırlıyomusunuz?

Yağız 14 günlük nerdeyse her bezine yapıyo ama sanırım normal daha çok küçük sizinkiler 14-15günlükken kaç kez yapıyodu hatırlıyomusunuz?

canım sen çok fazla sıvı tüketiyosan sütünden geçiyodur bağırsakları fazla çalışıyodur o sebeple benim kız okadar fazla yapmıyodu hep aynı belki 5 kere en fazla hatırladığım biz 1 aylık olduk çok fazla yapmadı şimdiye kadarCADIARZU

kızlar bugün ne oldu ...kızımın kontrolü vardı ...sabah hastaneye gittik 12.5 sarılık çıktı.yarın sabah tekrar gidicez.çok üzgün değilim sınırdaymış zeka testi horman testi yapıldı çok ağlamadı kızım...azcık ağladı....kanı verdik emzirme odasına geçtik orda güzel bi hatun vardı....sohbete girdik kendimizi anlatıyordum başladım anlatmaya falan dedim ben 40+5 de doğum yaptım ..
baktı yüzüme sen kadınlar kulübüne takılıyormusun falan dedi...nasıl yani evet kimsin dedim...zemuszemus burcusener kaydirigubbakcemile3 ay bi mutlu oldum bi sevindim ay sanki yakınımı gördüm böyle bi tuhaf oldum ağlamaklı oldum ay sarılasım geldi kızzzzz.....ulaş bebeğimizi gördüm çok şeker....tek başıma gittim ben hastaneye yani eşimle böyle kan falanda alınınca ağlayınca tuhaf olmuştum onunla sohpet etmek hoşuma gitti....rahatladım ..ama tesadüfe bak yaaaaaaa.....bu arada benim kızızm genç kız oldu heralde hehehehehe bu sabah akıntısı ve kanaması vardı...doktor normal dedi..gözünün üstü kızarıktı geçmedi normal dedi....ama sarılık sınırda bakalım yarın 12.5 dan düşecekmi yükselecek miii? geceleride rahatım sorun çıkarmıyor kızım...

ayy canımm ne güzel tesadüfff bence sarılığı güzel çıkmış bizim ilk gittiğimzde 19 du:bbo:

benim kızında akıntısı olmuştu korkmaa sakın ilk bi kaçgün olurryerimseniben

Benım oĞlum emmeye baŞlarken memeyle kavga edıyo
aĞzına alıyo ama emmıyo basıyo yaygarayı
gazıda yok ama neden bÖyle yapıyo acaba.5 dk uĞraŞıyo memeyle 2 gÜndÜr

ayyyy ne kadar guzel bır tesaduf cok hos olmus gercektenkaydirigubbakcemile5

benim için de güzel bir tesadüftü canım. insan kendini çok yakın bir arkadaşını görmüş gibi hissediyor. uzun süredir birlikteyiz. senin kızının da maşallahı vardı. tekrar karşılaşırız umarım. ne de olsa bebeklerimizin doktorları aynıkaydirigubbakcemile5

bızde bugun doktora gıttık
gözu ıcın damla verdı gaz ıcın damla verdı vıtamın verdı burnu ıcın damla verdı
geceden berı cok huysuz çınar gözunu sılerken aglıyo sanırım gözu cok acıyo

slm kızlar.
buradaymışşsınız.bende eski topiğe girip duruyorum kimse yokkaydirigubbakcemile3
neyse buldum sizi dilara80 soğol canım.
kızım 14 günlük oldu göbeği düşmedi ama daha.yıkıcam korkuyorum göbeğindedn baya bi değişmeiş elimde kalacak diye.
uyuyyo şimdi ayşenur bende bakayım bi nete dedim.11 den 15 e kaar uyumadı ağladı hep deli etti beni niye huysuzlandı ise anlamadım

çok tesekkur ederım canım ınsan annesının kıymetını bırkez daha ıyı anlıyo kendı evladına bakarken

kesinlikle anne olmak ne kadar zormuş. ben hala kendime gelemedim sanırım. annem yanımda bebekle genelde o ilgileniyor. ben hala anne olduğumu tam anlayamadım. 40 ından sonra gidecek. ne yapacağım diye şimdiden kara kara düşünmeye başladım.

kızlar benim sezeryan yerim kızarmış. sanırım pişik olmuş. bir de iltahap kokusu var. benzer sorunlar yaşayan var mı. ağrım da var. pazartesi doktoruma gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…