2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar benim sezeryan yerim kızarmış. sanırım pişik olmuş. bir de iltahap kokusu var. benzer sorunlar yaşayan var mı. ağrım da var. pazartesi doktoruma gideceğim.

canım aynı sorun bende de var çok fena bi koku var kızarık karnım da bi şişkinlik var bu sebebten dolayı ben gittim doktora salak gibi bide temziledim koku felan olmasın diye doktor baktı etti ben bişey görmüyorum dedi sıktı felan iltihapta yok dedi ilaçta vermedi gönderdi beni ama 3 gündür orta yerinden akıntı geliyo hafif kanlı ve kokulu inşallah başımıza bi iş açmaz bu durum ben şimdi banyoda su deydirmemeye uğraşıyorum fazla bide bebişlerimize kullanıdığımız biokadin göbek ilacı var yagünde 3 defa ondan sürüyorum sezaryan yerime inşallah faydası olur haziran topiğinde seda sarı arkdaşında aynı olmuş doktoru ona göbek ilacından temizlemesini söylemiş bende uyguluyorum şimdilik inşalah bişey olmazz:sinifsinif:

ben de temizleyeyim bari. ben temizlemeyeceğim. görsün marifetini sevgili doktorum. zaten sezeryandan kaynaklı sorun yaşadıkça kadına kızgınlığım artıyor. o kadar normal doğum istedim. yapamazsın dedi beni ikna etti. bebeğimin kafası büyükmüş yok suyu azalmış dedi. ikna etti beni. bebeğimin kafası hiç de büyük değil. bir de süt sorunu yaşıyoruz sezeryanın etkisinin olduğunu düşünüyorum. yani sezeryan onlar için çok kolay oluyor diye insanları sezeryana yönlendiriyorlar. olan bize oluyor. neticede ameliyat olduk ve bebeklerimizle bir süre ilgilenemedik. benim hala ağrılarım çok fazla ve bebeğimi biraz fazla kucağıma aldığımda bel ağrım oluyor. onunla ilgilenemedikçe daha da çok üzülüyor insan.

selam kızlar....
evet burcucuğum doktor çok önemli kesinlikle benim doktorumda bebeğin kafası büyük ama doğurursun dedi 37cm di kafası..ama geçmişi sıkıntı etme canım yani neticede bu ameliyatı oldunuz yaniger idönüşü yok kendinizi bir an önce iyileştirmeye bakın...
diloşcuğumsen batikonu yenimi kullanmaya başladın neticede bendekide dikiş ve ben her tuvalete girdiğimde dikişlerime batikon uyguluyorum ve rahat oturup kalkıyorum ...dikişler iyileşmeye başladıbugün şiştiler ama vücudum şiş ayaklarım göbeğim göğüslerim dikişlerim şişti ama acımıyor artık..kesinlikle batikonu sürün...
doktoruma bugün dedim bebeği yıkadım ....yıkama demişti....dedi haklısın sıcakta sana hak veriyorum o zamana sana bi tüyo vereyim banyodan sonra çok güzel kurula babusol diye bi ilaç %70 alkol varmış batikondan daha iyi dedi göbeği için...kocam şu an beşiin başında göbek atıyor..kızızmız çok uslu bugün maşallah meme emmeden sallanmadan gözleri açık beşiğinde yatıyor die sevincine....
ama gece mızıranır ben şimdi uykuya geçiyorum 2 saat kociş nöbetçi sonra ben..
bu arada kızızmı hıçkırık tuttu su verdim geçmedi biraz emzirdik hemen geçti aklınızda bulunsun...
başkaaa arada bi girince toplu yazıyorum
göğüslerim şişmeye başladı bu seferde bol süttewn...
humana stil muhakkak şiddetle tavsiye derim..hadi ben uykuya geçtim..hepinizi kocaman öpüyorummm....

slm canım benımde bebısımın aynı sorunu vardı.cok zor yapıyodu.ben bır cay kasıgı zeytın yagı ıcırıyodum.cok rahat yapıyodu.fazla degıl az olucak.bırde bezınıde acvıyorum yapcagını anladıgım zaman.bır kılot gıydırıyorum ayaklarınada alttan bıraz elımle destek yapıyorum cok rahat yapıyor ozaman.bı dene ıstersen.ben boyle astım bu sorunu.sımdı 3.5aylık olduk.sımdıde kaka yapcanı anladıgım an yıne bezını cıkarıyorum tuvalete tutuyorum yapıyo.buyumuste kuculmus serserım.

kızlar benim suyum patladı. galiba artık benim bebişimde tembelliği bırakıp geleyim dedi. yarın haberlerimi alırsınız.

ay hadi maşallah sibelciğim sen şimdi doğurmuşsundur uyuyorsundur....telfonu olanlar arkadaşlar sibelden haber gelirse haber verin merak ettim.....canım hayırlı olsun inşallah hadi bakalım...suyu patlayıpta yazan ikinci kişisin heralde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

diloşum ordamısın ne haber yavru...
ben iyiyim bi sorumun yok kızızm nasıl olsuysa düzenini buldu değişir gerçi ama sabit kılı kılına 2 saatte bir uyanıyor emiyor pışpışlanıyor ve uyuyor...çiş kaka çok yapmıyoruz masrafsız yani :) ama yapıyor tabii...
benim her yerim şişti...davul gibiyim özellikle göğüslerim kızızmı boğuyordum dün ....artık kafasını biraz gövdesinden ayırma pozisyonuyla yırttık :))))
bunalıma gelince gram bunalımım yok umrumda değil dünyaaa....
annelere gelince annem dün akşam bi uğrası misafir gibi....evvlesi akşam uğradı yien misafir gibi...kalmama gerek varmı sen hallediyorsun gördüğüm kadarıyla dedi...evet dedim istersen kal ama kendini mecbur hissetme kör topal idare ediyoruz dedim...
kaynanam vardı kaç gündür dün akşam evine geçti....dün akşam ve bugün yok....yarında eşim işe başlıyor yarın kaynanada çalışıyormuş bakalım birini bulabilecekmiyim yanıma...gerçekten ihtiyacım yok yanımda biri kalsın sadece tek kalmak ürkütüyo beni.....yoksa iyiyim şu an kahvaltı hazırladım kızızmın kıyafetlerini hazırladım şimdi kendi kıyafetlerimi hazırlıycam uyanmazsa kahvaltımı edicem hastaneye gidicez sarılık testi için kan vericez....sabah gitmeyi tercih ediyorum dün sıcaktan pişti yavrum...
bide anlamıyorum bekleme salonu dahil bütün odalarda klima var heryer buz gibiiiiii....ödüm koptu kızız hasta etcem die...neyse ben kocişi kaldırayım dikişlerim sızlıyo kahvaltıyı edelimde ilaç alayım....heryerim şiş ya acıyorum ...yüzüm dikişlerim ayaklarım göğüslerim zaten aldı başını gittiii....

(ay böyle gelmeyip gelmeyip toplu yazmak ne üzelmiş)

anam kızlar nerdesiniz bea bugün pazar hepiniz kocişleriniz ve yavrularınızla koklaşıyonuz heralde...
havadan tırstım ya hastaneye gtmeye...gidicemde bi öğleni bekliyim biraz hava açacak gibi...şu an yağmur havası var burda....kızızmda uyanmadı zor kaldırdım emzirdim yine uyuttum....maşallah diyin bütün gece uyuydu bütün gündüzde uyuyacak heralde...
tabi farkında kızızm anası tek başına onu zorlamıyor....böyle işte bende şimdi kayısı yiyiyorum tuvalete çıkıcam biraz zorlıycam kendimi yoksa o beni zorluyor (((((((((((((((((

bendende iyilik yavru kuş çok şükür benim kızda doğduğundan beri geceleri fazla yormuyo beni allahtan yoksa çok kötü olur halim inşallah böyle gider bi 10 gün daha böyle giderse artık değişmez uyku saatimizz allahıma şükürler olsun:Saruboceq: sibel, aradım ama telefonu çalıyo açan yok inşallah iyidir ben bi haber alınca buraya yazarım hemenkaydirigubbakcemile5

haklısın canım. geçmişi bir kenara bırakmak gerekiyor. ama sezeryanla ilgili her sorun yaşadığımda doktoruma kızmak geliyor içimden ve geçmişe dönüyorum. sen gördün bebeğimi kafası çok da büyük değil ki sen gördüğünde25 günlüktü. biz de batikona başladık. dilara önerdi. iki gündür yapıyorum. kokusu da azaldı. ama doktoruma gideceğim ve beni ne hale getirdiğini görmesini istiyorum. çok da umurunda değildir ya neyse. sütünün artmasına sevindim. still tea bende işe yaramadı ama iki gündür hurma ve marul yiyorum. sütüm biraz daha arttı. umarım artmaya devam eder de bebeğimi sütümle beslemeye başlayabilirim.

cnm napıcaz bu süt sorununu bugün 27 günlük olduk acaba bundan sonrada artarmı yoksa azalırmı bilemiyorum.

canım kakasını ne sıklıkta yapıyo ?doktor en fazla 8 kere yapması normal dedi yeşil ve suluysa ateşide varsa hiç bekleme götür çocuğu doktoraa:teselli:

altını her aldığımda yapmış oluyo canım .sarı renk ve biraz sulu
1saat uyhuyo sonra uyanıyo basıyo yaygarayı
meme ağzında ama emmiyo 5dk ağlıyo meme ağzında sonra emmeye başlıyo
karnımı ağrıyo acaba yaaa:çok üzgünüm:

filizusta canım benim oğlumda her bezine yapıyo nerdeyse sarı ve sulu ama şuan sadece anne sütü aldığı için başka şekilde olmazmış kakaları koyu bekleme yani bu arada yeşil renk tehlikeli sarı normal canım karnına ılık havlu koysan çokta giydirme bunalmasın bebecik

koydum canım ılık havluyu,omzumda uyuya kaldı

filizcim emmesi nasıl çok emmiyosa acıkıyodur ondan uyanınca ağlıyodur canım

emmesi çok ii maşallah ama memeye süt inene kadar çok ağlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…