2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selam kızlar nasılsınız bakalım
giremiyorum birkaç gündür kızım huzursuz sıcaklardan
yarın 20 günlük oluyoruz yarı kırkımız çıkıyo çok şükür

kızlar slm benim kızımda başlarda uyuyor hep diyordum birkaçgündür beni zorluyor uykudan uyanınca uyumak bilmiyor zorla uyutuyorum ağlamalarıda çoğaldı.

Forumda bir ben varım. Doğumdan sonra kimsecikler yazamaz oldu.
Huriş ilk zamanlar süt dediğin gibi çok olup göğüste birikiyor. Mümkün olduğunca sağ ve depola. Yoksa süt azalmaya başlıyor.
Kızlar dün 4 lt belki daha fazla su içtim. Sabah sütümü zor sağdım. Neredeyse gece kalkıp boşaltacaktım. Humana da içiyordum. Birkaç gündür onu da içmiyorum. Meğer çok da işe yaramıyormuş. Bol sıvı tüketin. Bir de duşla masaj yapın. Sütü azalanlara veya olmadığını düşünenlere tavsiye.

hanimlar giremedim 2 gundur. eda kizim cuma gun oglen 14.52de sezeryanla dunyaya geldi. 3400 gr 53.5 cm. gamzeleri var:) benim de vardi hep istemistim kizimin da olsun diye.
ikimiz de iyiyiz.sezeryan sonrasi cok zor, hareket vs acisindan.

daha detayli yazacam insallah.

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.a.s.Neden sezaryan yapıldı bildiğim kadarıyla normal veya sezeryan karar verememiştin belki yazmışsındır ama ben denen zamandır giremedim nete kaçırmış olabilirim.Tekrar tebrikler.

yaaa kızlar benim ameliyat yerim kızarmış
geçiyomu geçmiyomu anlamadım:s

Baticon sür iyi geliyor hem de mikrop kapmaz.Bu arada senin de bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.Ben sizleri sonradan takip ediyorum kusura bakmayın.Bebişim sürekli emmek istiyor nete o yüzden fazla giremiyorum o uyuduğunda da işlerimi yapmaya çalışıyorum.bak ağlıyo uyandı gene öptüm.

slm güzel anişlerrrrrrr ne güzeldir yaşadıgınız duygular ben kuzumu beklemekteyim iyiz şükür sizler nasılsınız kuzular alıştımı dış dünyaya

canım gözün aydın allah analı babalı büğütsün tebrik ederim maşallahhh eda ya
allah nazardan sakınsın

denerim buakşam
saol seninde hayırlı olsun canım bebeğin
kolay gelsinhihoyyyt

korku heyecan endişe hepsini yaşamaktayım saglıcakla bi gelse bebeişim

inşlh hayırlısıyla gelir bebişin canım

allah analı babalı büyütsün güzelim geçmiş olsun şansı bahtı açık olsunopuyorumnanaktan

cnm napıcaz bu süt sorununu bugün 27 günlük olduk acaba bundan sonrada artarmı yoksa azalırmı bilemiyorum.

canım ben hala ümitliyim. gün be gün artıyor sanki sütüm. tabi bu arada yapmadığım şey de kalmadı. en son marul ve hurma denedim. bir de günlük en az yarım litre süt içiyorum. köyden dut gönderdiler. onu da yiyeceğim. çok faydası oluyormuş. bir de komposto ile bol su. benim bir arkadaşımın 30-35 gün sonra artmış ve bebeği şimdi 6 aylık.maşallah tombiş bir bebek ve sütü arttıktan sonra sadece anne sütü ile besledi. ben inatla emziriyorum ve sütümü arttırmaya çalışıyorum. günde bir de sütümü sağıyorum. sen de umudunu kesme. artacak diye düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…