- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
kızlar slm benim kızımda başlarda uyuyor hep diyordum birkaçgündür beni zorluyor uykudan uyanınca uyumak bilmiyor zorla uyutuyorum ağlamalarıda çoğaldı.
hanimlar giremedim 2 gundur. eda kizim cuma gun oglen 14.52de sezeryanla dunyaya geldi. 3400 gr 53.5 cm. gamzeleri var:) benim de vardi hep istemistim kizimin da olsun diye.
ikimiz de iyiyiz.sezeryan sonrasi cok zor, hareket vs acisindan.
daha detayli yazacam insallah.
yaaa kızlar benim ameliyat yerim kızarmış
geçiyomu geçmiyomu anlamadım:s
hanimlar giremedim 2 gundur. eda kizim cuma gun oglen 14.52de sezeryanla dunyaya geldi. 3400 gr 53.5 cm. gamzeleri var:) benim de vardi hep istemistim kizimin da olsun diye.
Baticon sür iyi geliyor hem de mikrop kapmaz.Bu arada senin de bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.Ben sizleri sonradan takip ediyorum kusura bakmayın.Bebişim sürekli emmek istiyor nete o yüzden fazla giremiyorum o uyuduğunda da işlerimi yapmaya çalışıyorum.bak ağlıyo uyandı gene öptüm.
korku heyecan endişe hepsini yaşamaktayım saglıcakla bi gelse bebeişim
korku heyecan endişe hepsini yaşamaktayım saglıcakla bi gelse bebeişim
melek öykü ve sen çok şekersinizzzzzzzz kucagına çok yakışmış kuzun
cnm napıcaz bu süt sorununu bugün 27 günlük olduk acaba bundan sonrada artarmı yoksa azalırmı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?