- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
valla doktorların ne dedıgı bellı degıl hepsı farklı seyler söyluyo
en ıyısı bıraz buyuk sözu dınlemek annem hep fıtıl alıp atalım dedı ama doktor vermedı dıye dınlemedım arada bır rahatsızlanınca alıp atayım barı sagol dıloscugum:1hug:
korkma tatlım yarım koy ama çok huysuzlaşınca yap bişeycik olmaz çınarda çok tatlı maşallahh 41 kereee:asigim:
bu arada benim kullandığım fitilin adı paranox zaten şimdilik bundan başka fitil kullanamazsın bize bundan verdi hatta dedi çok huysuzlaşırsa fitil koyabilirsin dedi eve geldik ilk defa baya bi huysuzdu direndim fitil koymamak için ama gece 12 kadarda nöbet dikince hadi dedim koyayımda oda bende rahatlasın aynende öyle oldu fitili koydum 10 dakika sonra gece uykusuna geçti çok şükür:) yoksa zombi gibiydim 30 saatir uyumamıştım:bbo:
slm temmuz anneleri
bizde 20 lik mevlüdünü yaptıracaz inşallah yaptıran arkadaşlar biraz anlatabilirlermi neler yapılıyo nasıl oluyo felan hiç bi bilgim yok çünkü
kendi kendime konuşuyoruma ama belki cvp gelir benim kuzum gece ben uyandırmazsam nerdeyse hiç uyanmıyacak saati kuruyorumda öle kaldırıyorum acaba doyuyoda ondanmı kalkmıo yoksa benim oğlan uykuyumu çok seviyo anlamadım
yeni topigimiz hayırlı olsun kıslar.
diger topicte bebeklerle ilgili paylasım arada kaynayıp gidiyordu.cok iyi olmus bu baslık.kaydirigubbakcemile5
bizimde bugün kontrolumuz vardı sarılık icin.cok şükür Allah ıma degerımız 9.8 e düşmüş:Saruboceq:
persembe tekrar kontrole gidecez insallah bir daha hiç yükselmez.
bu arada bilirübine bakmak icin kanı bebeklerınızın topugundan mı alıyorlar?
kimse mevlüt yapmadımıııııı?:sm_confused::çok üzgünüm:
kimse mevlüt yapmadımıııııı?:sm_confused::çok üzgünüm:
paranox fitili bende kullanıyorum.üstelik icindeki bir madde sarılgıın yükselmesini engellıyormus.doktorum söyledı.cok sükür fitil sayesınde ve doktorumuzun tedavısı sayesınde degerımız iyice düştü.yalnız fitil bebegımı cok uyutuyor.bazen emzırmek icin zorla uyandırıyorum.korkma tatlım yarım koy ama çok huysuzlaşınca yap bişeycik olmaz çınarda çok tatlı maşallahh 41 kereee:asigim:
bu arada benim kullandığım fitilin adı paranox zaten şimdilik bundan başka fitil kullanamazsın bize bundan verdi hatta dedi çok huysuzlaşırsa fitil koyabilirsin dedi eve geldik ilk defa baya bi huysuzdu direndim fitil koymamak için ama gece 12 kadarda nöbet dikince hadi dedim koyayımda oda bende rahatlasın aynende öyle oldu fitili koydum 10 dakika sonra gece uykusuna geçti çok şükür:) yoksa zombi gibiydim 30 saatir uyumamıştım:bbo:
canım sagolasın.,insallah sizinkide düşer iyice.:Saruboceq: çok şükür canım iyice düşmüş sarılığınız
biz dün gittik 15 çıktı gene değer en azından aynı kalmış yükselmemiş haftaya tekrar gideceğiz bakalım inşallah düşer değerimiz ne çok üzülüyorum bi bilsen
benim sürekli koldan aldılar canım kanıbide ellerinin üstünden:umursamaz:
20 de mevlut yapıldıgını ılk defa duydum bızde 40 da yapılır bızde öyle yapmayı dusunuyoruz
iyiyim dilosum ben iyi sayılırım uykusuz olmak dısında..kızım geceleri huysuzlanıyo..birde dun gece acaip gazımız vardı yapmadıgımız kalmadı..dr laktazim enzimi vermişti damla olarak..sonra birde yengemin bebegine kullandıgı bitkisel melıla diye b damla vardı..bana mısın demedi ..karnı yanlara tasıodu o kadar sertti yane..korkuyorum bende o oyle cok aglayınca..sonra yine annemin geleneksel cozumu imdadımıza yetisti..b hamur hazırladı zeytinyagladı ve tulbentle karnına sardı sabaha kadar durdu karnında ve iyi geldi..tavsiye ederim kızlar..
birde bisey dicem sizin bebisler ne kadar kilo aldı benmki sadece anne sutu ile 350 gr almıs 19 gunde iyi mi sizce ?
benim bebeğim kilo almamış :1no2: doktor mamaya başlattı. cumartesi tekrar götüreceğim. inşallah kilo almış olur. çünkü beni çok üzüyor bu durum. bebeğim anne karnında çok güzel beslendi ama doğum olduktan sonra besleyememişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?