- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
herkese merhaba guzel paylasımlar
dılos 6 aydan önce su verılmıyo dıye bılıyorum ben doktorumuza bır sorayım bakalım:kedi:
canım tesekkur ederım.kızlar süt verdikden sonra bir kaşık kaynamış şişe sudan verebilirsiniz dedi dr umuz.pamukçuk olmayı engelliyormuş.
rosemcim farketmez ama damardan alınan kanla bakılıyor gnelde.gözün aydın buarada inşalah yükselmez birdaaha
kızlar süt verdikden sonra bir kaşık kaynamış şişe sudan verebilirsiniz dedi dr umuz.pamukçuk olmayı engelliyormuş.
rosemcim farketmez ama damardan alınan kanla bakılıyor gnelde.gözün aydın buarada inşalah yükselmez birdaaha
hüzünn mama yiyosa su muhakkak ver sakın vermemezlik yapmaa mama yiyen bebek günlük 30 cc su almalı yoksa kabız ve şişkinlik olur çok gazlanırr:ecrin_bebek:
30 cc canım yani toplasan 4 5 tatlı kaşığı kadar su hepsi sen her mamadan sonra 1tatlı kaşığı ver suyunu sıcaktaa hararet yaparr:ecrin_bebek:
benim kızda dün akşam üstü epeyce bi gazlandıı çok fenaydı cıyak cıyak odadan odaya gezindik vallahi öylen 12 den akşam 12 oldu uyumadıı artık 1 fitil koydum rahatladım kuzumm sanırım gazımız artıı artık 3 ay geçmek bilmezz:sinifsinif:
dılos ben çınarı doktora göturdum kakasını yaparken zorlanıyo dedım gazını atamıyo bırde
bıze fıtıl falan vermedı daha cok kucuk dedı annem bızde hem fıtıl kullanmıs ama ben cesaret edemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?