2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

huriş allah iyiliğini versin emiiiidelikafadulden

bu bizim köyden değil heeeeeeesırnaşık şey:roflol::roflol:

Günaydınnnnnnn, mutlu mutlu mutlu bigün olsun inşallah
Aslında moralim sıfır ama takmayacam kendime söz verdim.Kayınvalideyle konuştum akşam, Ordu'da yaşıyolar köyde ve benim oğlumu daha görmeye gelmediler doğum yazın olduğu için köyde işler var dendi peki dedim, sonra araya fındık girdi onada tamam e sonra ramazan zaten olmazdı.Eeee şimdi peki ? Neden gelmiyolar anlamıyorum,gelmedikleri gibi hiç arayıp soranda yok beni torunumuz napıyo,gelemedik,resmini gördük falan vs. hiç hevesli değiller ya.Çok üzüyo bu durum beni dün artık dayanamadım eşimle konuştum.Artık bende aramıyorum bayramda aramıştım bide akşam aradım ama aramıcam artık. Ya ilk torun bu hiç mi heves olmaz insanda,eşimde haklısın diyo bişey diyemiyo onuda üzmek istemiyorum arada kalıyo biliyorum offffff böyle işte içimi döktüm galiba kusura bakmayın ya çok dolmuşum :kedi:

günaydın kzlar uzun zamandır giremedim tatile çıkmıştık daha yeni geldik sizler nasılsınz bebişler nasıll bizim kayra beyy sürekli elini emiyo:ecrin_bebek:

canım aynı sorun bende de bazen mama vermeye çalışıyom onu da almıyo bütün bebekler aynı sanırım biz diş çıkarmasından dedik ama

valla çok üzücü bencede hiç arama boşwer geldiklerinde yüzüne wurursun ayıp yani yaptıkları

canım ya boşver takma bi aralar ayny şeyler benim başımdan da geçti merak etme hatalı olan sonunda hatasını anlıyo elbet onlarda anlar sen canını sıkma bebişe iyi bak yeter:sm_cool:

günaydınlarrr......
az önce akşamki muhabbete yorum yaptım ama pc kapandı hepsi gitti...

valla çok üzücü bencede hiç arama boşwer geldiklerinde yüzüne wurursun ayıp yani yaptıkları

canım ya boşver takma bi aralar ayny şeyler benim başımdan da geçti merak etme hatalı olan sonunda hatasını anlıyo elbet onlarda anlar sen canını sıkma bebişe iyi bak yeter:sm_cool:

Sabır sabır diyorum hayır aramızda geçen hiçbişey yok zaten uzağız senede bir görüşüyoruz sık sık ararım,hatırlarını sorarım bi saygısızlığım olmaz ama karşılığında böyle yapılınca insanlar böyle çileden çıkıyolar demekki şimdi daha iyi anlıyorum

günaydınnmirmirmirmir
günaydın yavruuu

huriş allah iyiliğini versin emiiiidelikafadulden
bu bizim köyden değil heeeeeeesırnaşık şey:roflol::roflol:
:1shok:kötükedihüso-tatlicadiarzu-

uy uy çiçekummm
takma alla seeeesennn yavru kuşum ya ...
benim anamda hamilelikten tut ilgisizdi şimdi hergün arıyor çok özlüyorum kızısım nasıl..napıyo kamerayı aç msn den bi yüzünü göreyim diyip duruyo...
anne uyuyo anne acıktı emecek naniknanikalkisalkisalkis:jeyyar:
gördükten sonra bir iki kokusunu alınca değişiyorlar merak etme o zaman kozlar senin eline geçecekkkk bütün bu sinirini alırsın o zaman

akşama kuzenler toplantısı var bizde monopoly oynayacaz ben evleri toparlıyım kızımı bıcı bıcı yapcam alışveriş yapcam akşama yemek düşüneyim..arnavut ciğeri düşünüyorum bakalım...
uğrarım yine öpüldünüzzzz

günayıdn larrr a.s.çiçeks tamkaaa boşveeer bunaltmalarından daha iyi bu durum .huriş akşam ki performans süper çok güldüm sabah sabah :roflol:

KUZENLERMİ TOPLANTIMIIImafoldumben

selam kızlar
benim kızda gece kuşu oldu resmen ya çok zor uyuyor geceleri uyuyunca sorun yok ta uyuyana kadar canımıza okuyor küçük cadı

canım üzme kenddini gelirler elbet tabiki arayıp sormaları önemli ister istemz üzülüyosundur bendemi bi hata var yada kendinden bişeyler arıyosun yada onlardan istemiyorum diyede düşünebilirsin bence sen boşver eşinle aran iyiyse kimseyi takma arayan arar gelir gider sen eşinle çocuğunlaa mutluluğunu sürdürr:teselli:

meselaa bende çok sıkılıyorum bunlarıyorum gelmelerini bırak aramalrını bile istemiyorum ama istemdiğin ot dibinde bitermişş:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…