- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.541
derincim bence 700 gr gayet iyi canım maşallah nazıma
aç altını bekle bencede daha kolay alırsın idrarı
inşallah antibiyotiğe gerek kalmaz
bu sıralar öykü zehram az emiyor
5 dk sürmüyor bırakması
ve araları da çok uzattı
eskiden her verdiğimde alırdı memeyi
şimdi iyice acıkmadan almıyor sıpa
valla çok üzücü bencede hiç arama boşwer geldiklerinde yüzüne wurursun ayıp yani yaptıklarıGünaydınnnnnnn, mutlu mutlu mutlu bigün olsun inşallah
Aslında moralim sıfır ama takmayacam kendime söz verdim.Kayınvalideyle konuştum akşam, Ordu'da yaşıyolar köyde ve benim oğlumu daha görmeye gelmediler doğum yazın olduğu için köyde işler var dendi peki dedim, sonra araya fındık girdi onada tamam e sonra ramazan zaten olmazdı.Eeee şimdi peki ? Neden gelmiyolar anlamıyorum,gelmedikleri gibi hiç arayıp soranda yok beni torunumuz napıyo,gelemedik,resmini gördük falan vs. hiç hevesli değiller ya.Çok üzüyo bu durum beni dün artık dayanamadım eşimle konuştum.Artık bende aramıyorum bayramda aramıştım bide akşam aradım ama aramıcam artık. Ya ilk torun bu hiç mi heves olmaz insanda,eşimde haklısın diyo bişey diyemiyo onuda üzmek istemiyorum arada kalıyo biliyorumoffffff böyle işte içimi döktüm galiba kusura bakmayın ya çok dolmuşum :kedi:
Günaydınnnnnnn, mutlu mutlu mutlu bigün olsun inşallah
Aslında moralim sıfır ama takmayacam kendime söz verdim.Kayınvalideyle konuştum akşam, Ordu'da yaşıyolar köyde ve benim oğlumu daha görmeye gelmediler doğum yazın olduğu için köyde işler var dendi peki dedim, sonra araya fındık girdi onada tamam e sonra ramazan zaten olmazdı.Eeee şimdi peki ? Neden gelmiyolar anlamıyorum,gelmedikleri gibi hiç arayıp soranda yok beni torunumuz napıyo,gelemedik,resmini gördük falan vs. hiç hevesli değiller ya.Çok üzüyo bu durum beni dün artık dayanamadım eşimle konuştum.Artık bende aramıyorum bayramda aramıştım bide akşam aradım ama aramıcam artık. Ya ilk torun bu hiç mi heves olmaz insanda,eşimde haklısın diyo bişey diyemiyo onuda üzmek istemiyorum arada kalıyo biliyorumoffffff böyle işte içimi döktüm galiba kusura bakmayın ya çok dolmuşum :kedi:
valla çok üzücü bencede hiç arama boşwer geldiklerinde yüzüne wurursun ayıp yani yaptıkları
canım ya boşver takma bi aralar ayny şeyler benim başımdan da geçti merak etme hatalı olan sonunda hatasını anlıyo elbet onlarda anlar sen canını sıkma bebişe iyi bak yeter:sm_cool:
günaydın yavruuugünaydınnmirmirmirmir
huriş allah iyiliğini versin emiiiidelikafadulden
bu bizim köyden değil heeeeeeesırnaşık şey:roflol::roflol:
uy uy çiçekummmGünaydınnnnnnn, mutlu mutlu mutlu bigün olsun inşallah
KUZENLERMİ TOPLANTIMIIImafoldumbengünaydın yavruuu
:1shok:kötükedihüso-tatlicadiarzu-
uy uy çiçekummm
takma alla seeeesennn yavru kuşum ya ...
benim anamda hamilelikten tut ilgisizdi şimdi hergün arıyor çok özlüyorum kızısım nasıl..napıyo kamerayı aç msn den bi yüzünü göreyim diyip duruyo...
anne uyuyo anne acıktı emecek naniknanikalkisalkisalkis:jeyyar:
gördükten sonra bir iki kokusunu alınca değişiyorlar merak etme o zaman kozlar senin eline geçecekkkk bütün bu sinirini alırsın o zaman
YAŞASIN KÖTÜLÜKkötükedihüso
akşama kuzenler toplantısı var bizde monopoly oynayacaz ben evleri toparlıyım kızımı bıcı bıcı yapcam alışveriş yapcam akşama yemek düşüneyim..arnavut ciğeri düşünüyorum bakalım...
uğrarım yine öpüldünüzzzz
inciler ne durumda görünmeye başladımı:dance:canım aynı sorun bende de bazen mama vermeye çalışıyom onu da almıyo bütün bebekler aynı sanırım biz diş çıkarmasından dedik ama
Günaydınnnnnnn, mutlu mutlu mutlu bigün olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?