2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

narcımm..cok tesekkur ederiz ..ne demek..ellerinizden operis teyzesi:=)

çiçekscim sende oşgeldiiin...hadi atın 3 gobecik..topiğimiz senlensin kilolarımız gitsin..ay bende huri gb k,ilo takıntısında yım walla..:=)sacmalıom işteee...

şekerim ben hep jhonsons baby ninkini kullanıyodum hiç bi pişik sorunumuz olmadı
geçen yine markete gittiğimde yoktu bende uni babay nin bdem sütlüsünü aldım aynen kampanya yapmışlardı
ama ben kokusunu hiç sevmedim yaaa

benm eşimde dun 6 paket unibaby almış ama bademlisnn cıktıgını bilmiodum..bende basından beri unibabay kullanıorum menunum..taneside 4 tl dan almış..

sorma canım yaaaa bazen hızımı alamıyorum severken diyorum ki kızımmmmm doyamıyom sana içime soksammı seni yine acabaaaaakaydirigubbakcemile3

evet canım çok yarıyor gerçekten ben bi demlik demliyorum sabahtan 5 kupa çıkıyor demlerken şekerini de koyuyorum şekersiz içemiyorum çünki sonra soğusada içiyorum gün boyu valla baya da alıştımmmmm süte de çok faydası var

ya ben bugün birazcık aştım menümü yaaaa
dışardaydım çok acıkmışım valla evede geciktim yemekte yapamadım babamızda yap bi spagetti dedi yaptım ama baya yedim 1 bardakta yedigün içebildim tüh yaaaa

EWT ESKİDEN NİVEANIN VARDI YAĞLI HAVLUSU POPİŞ İÇİN ÇOPK DAHA İYİ ISLAKMENDİLDEN . BEN HALEN PAMUK ILIK SU KULLANIYORUM DÜNE KADAR HİÇ PİŞİK OLMAMIŞTIK DÜN AZICIK OLMUŞ HERLADE AZ YEMEK TATDIRDIM O AĞIR GELDİ ÇÜNKÜ SADECE POPİŞ OLMUŞ . MENDİLLER BİRDE SOĞUK OLUYO ÜŞÜR DİYEDE KORKUYORUM BEN benneyaptımki

evet evet rezene super..sutum de arttı eccuk..herkese benden de tavsie..
b de ıhlamur kaynatıp içiorum o da faydalı geldi sutume..ya kızım babasınn parmagını emio şu an ve mutluluktan cıglık atıo..gecen dişlik almıştım chicconun anlasılan paketi açma vakti geldi..cok sevncek benm caduu:=)

DEMET REZENE AKTARDAN ALIOM DEMİŞTİN ŞU TOHUM GİBİ OLAN DEĞİLMİ O BAĞISAK TEMBELLİĞİNEDE İYİ GELİR BENDE BULURSAM ALAYIM GİTİSİM KİLOLAR:dance:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kaydirigubbakcemile3

iyi geceler canım hoşgeldin
aynen benimkide vadi izliyo heyecanla bi yandan da kızını uyutmaya çalışıyo gece ona ait kızını uyutmak:lepi:

Hoşbuldumm demetim nasılsın,zehracım nasıl?Karşılaşamıyoruz artık işe başladım alemlere akamıyorum anacım,oğluşum biraz dinlendirse aslında gelebilirim geceleride anlıyo sanırım gireceğimi kaydirigubbakcemile3

saol canım
ama senin niye uykun gelmediki valla gece seninki topu dikecek havaya gene allah korusunda tabiiii
sonra sabah işte gene uyuklıcaksın bak vaktin varken git azcık kestir

Amaaaannn kikoş bu gecede felekten olsun çalış çalış nereye kadar sizinle muhabbeti özledim hem gece kafam daha dinç oluyo cevap yetiştirebiliyorum size sositososito işteyken gelen giden işler kafa bi dünya opuyorumnanaktan

Hoşbulduk karencimm bu akşam topic kalabalık gibi ne güzell,ayy vadide bitti yaw birazdan tıpış tıpış yatağa,bu adam ben yatarken uykusu gelmiyo çoğunlukla yalnız uyuyorum sinir oluyorum ama o yatarken ben hayatta oturamıyorum ille gidicem peşinden :kedi: ah erkeklerr

allah allah kikoş benim de çok hoşuma gidiyor özellikle hafif olması kokusunun
gerçi zevkler renkler tartışılmaz emmeee
ben yoğun kokuluları sevmiyorum mesela dalinin çok yoğun du bebişin kokusunu bastırıyo

benm eşimde dun 6 paket unibaby almış ama bademlisnn cıktıgını bilmiodum..bende basından beri unibabay kullanıorum menunum..taneside 4 tl dan almış..

ondan da çok memnundum canım ama içinde hem az var hemde pahalı eşin 4 TL ye iyi almış valla normalde sanırım 5.5 falan fiyatı
işte bu ama kapaklı benim kullandığım pratik oluyo kapaklılar

yahu son günlerde bir iştahım açıldı ki sorma gitsin benimde ay nasıl acıkıyorumm kalkıp yiyorum sonrada pişman oluyorum kızıyorum kendime
acil spora başlamam lazımm:umursamaz:

nar canım hoşgeldinn
yahu kayısı gaz yapmaz tatlım hatta çıkartmaya yardımcı olur

kızlar demin sayfam açık kaldı minnoşum uyandıydı ona bakmaya gittim eşim hemen el koymak için başına geçmiş fırsatçı şeyyyyy
neyse hani bu sayfanın yanlarında reklamlar varyaaaaa
orda elma kromun videosu çıkmış tabi malum sayfada bikinili kız olunca hemen gözleri dikmiş bu neyaaa diyo
bende dedim zayıflama hapı
sonra bi inceledi vay be dedi bukadını bu hale getirdiyse seni ne hale getiri bu demesinmi bende dedim çok pahalı amaaaa
olsun şekerim yiyim parasını diyo yeterki seni böle yapsın dedi bende emziriyom maleseffff dedimmm

demetim ben denk gelmedim hiç bu kapaklılara ama gercekten guzelmiş..

kikoşçum hem çocuk isterler hemde hemen filinta ol derler..kolay mı yaa..off be ne fizigim vardı walla..ne gobek n kilo..simdi gobusum var..napalım onlarda katlanacak bu goruntuye kolay olmuo ole hersey b kerem...

Uni Wipes Uni Baby Kremli Islak Havlu Mendil (72 Adet)

Uni Baby Kremli Islak Havlu, bedem sütünün yumuşatma ve hücreleri yenileme özelliği sayesinde bebeğin özellikle bez bölgesi ve tüm cildinde etkili temizlik ve yoğun bakım sağlar. Düzenli kullanımda pişik oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Vitamin B5 cilt esnekliğini artırır, tahriş olmuş cildi yumuşatır. Papatya özü cildi enfeksiyonlara karşı korumaya yardımcı olur ve rahatlatır. Alkol ve boya maddesi içermez.Hayvansal içerik bulunmaz. Avrupa Birliği Standardı 76/768/EEC sayılı kararıyla belirlenen alerjiye neden olan esans ham maddelerini içermez.

bu kaa özelliği olduğunu bilmiyodum hehehhh bakın bakalım beğenecekmisiniz

yalnız o rezene bende acayip kafa yapıyo yaaaa
baya baya sarhoş oluyom 2 su bardağına 2 tatlı kaşığı koyuyorum çokmu ki acaba aktar öle tarif verdi

EWT CNM ÖLEDİR AMA SANIRIM BİZE YAPIO DAHA EVELDE YEDİĞİM ZAMAN AYNI ŞEY OLDU GAZ ÇIKARIYO AMA ÇOK SANCI YAPIYO SANIRIM YOKSAM ALTTTAN PATIR PATIR :kedi:Bİ YANDAN DA İÇİNİ ÇEKE ÇEKE AĞLIYOmafoldumben

canım başta bende evde öyle yapayım dedim ama sonraları üşenir oldum bide zırt pırt kakalıyodu ıslak mendille kolaya kaçtım açıkçası
kıyamam ben kuzumaaa ısırırım popişinden onunnnnnnnŞeniz
DEMET REZENE AKTARDAN ALIOM DEMİŞTİN ŞU TOHUM GİBİ OLAN DEĞİLMİ O BAĞISAK TEMBELLİĞİNEDE İYİ GELİR BENDE BULURSAM ALAYIM GİTİSİM KİLOLAR:dance:

buğdaya benziyo canım
ben 5 kupalık yapıyorum
1.5 tatlı kaşığı rezene
1 kaşıkta anason koyuyorum demliyorum
anasonda güzel süt yapıyor
ondada yağ yakma özelliği varmış

iyiyiz şükür canım
tabi sen çalışıyorsun biz kızımla 1-2 lere kadar yatıyoruz vallaaa:kedi:
öperim yakışıklını gıdışındannnn

kızlar ben b kıza bakayım..gelebilirsem tekrar burdayım gelemzsem gorusmek uzere...hepinizi operimm:=)

bende seni ve serramı öpüyorummmmŞeniz

ay bu kocişler çok fenalar çokkklmaz:
benimki şimdiye kadar hiç laf etmezdi
kendim kaşındım
bugün kahvaltıda dedimki hayatım kendimi çok kötü hissediyorum benim spor yapmam lazım sen de bana yardımcı olacaksın beni gaza getir destekle dedim
neyse akşam oldu yemek hazırladım
haydin dedim bunlara sofra hazır çok acıktım acele edin
bu demesin mi ki bana aaaaa sen bide yemek mi yiyeceksin:1shok:
tabiki yiycem siz yiyceniz ben bakcam mı dedim kahvaltıyla duruyom
yok sana yemek sen zayıflıyacan demesin mi
bi yandan da bayılıyo gülmekten oğlumda onla beraber:mymeka:
hadiyin ordan dedim oturduk sofraya
durmadan bana bakıp gülüyo yanaklarını şişiriyo falan
bi ara o kadar komik oldu ki
tam ağzıma attım lokmayı bu yuhhhh dedi:roflol:
benim anımda genzime kaçtı gülmekten boğulacaktımmmm:roflol::roflol:
sen dedim napıyon yahuuuu ee dedi sen istedin ya seni gaza getiriyom demesin miakannehir
dettt dedim böyle gaz olmaz olsunnn
yaniiii kızlarr kendim ettim kendim buldummmmmmmdelikafadulden:1closedeyes:laelaelaelaelae

yalnız o rezene bende acayip kafa yapıyo yaaaa
baya baya sarhoş oluyom 2 su bardağına 2 tatlı kaşığı koyuyorum çokmu ki acaba aktar öle tarif verdi

yuhhh kikoşşşşş bi kaşık daha koy da uyu bütün günnnn:roflol:
2 çay kaşığı koy 2 su bardağına

EWT CNM ÖLEDİR AMA SANIRIM BİZE YAPIO DAHA EVELDE YEDİĞİM ZAMAN AYNI ŞEY OLDU GAZ ÇIKARIYO AMA ÇOK SANCI YAPIYO SANIRIM YOKSAM ALTTTAN PATIR PATIR :kedi:Bİ YANDAN DA İÇİNİ ÇEKE ÇEKE AĞLIYOmafoldumben

çıkartmaya mücadele ettiği için huzursuzlanıyodurkaydirigubbakcemile3

demetimm bosver canım..ben cozumu buldum..onların insiyatifine bişi bırakmıcaksın..onlara karsı ne varmıs halimde savunması kendi içimde bu kilolar gitmeli psikolojisinde olmayı dogru buluyorum walla..yoksa onlara koz vermee gelmio al işte b lokmam yedirmesler bolee:=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…