- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.501
kızlar sizer hangi ıslak mendili kullanıyorsunuz merak ettim
ben ilk 2 ay uni-baby kullandım
arada bitipte mecbur kalınca 2 kere bi dalin bi nivea kullandım
ikisinde de göz göz pişik oldu yavrumun popişi:umursamaz:
şimdi uni-baby nin badem yağlı olanını kullanıyorum süper yaaa çok güzel temizliyor ve aynı zamanda da yağlamış oluyorsun mis gibi de kokuyor
çok da iyi geldi kızıma hiç bi değişiklik olmadı
paketini 4.5 TL ye alıyodum geçenlerde özdilekte bi baktım 2 paketini 4.5 a kampanya yapmışlar hemen stok yaptık valla süper bi fırsat oldu:lepi:
tavsiye ederimmmm
bakiim b tatlım..olabilir tabi..
vay oyku zehra vayyy..:=)anneye durmak yok..cadı bizimki gb desene:=)..canlarım yaaa..cok seker halleri var gercekten..cok masumlar..
demet ya bu rezene gercekten yagları yakıo galiba..bende artırdım biraz farketti sankim..
EWT ESKİDEN NİVEANIN VARDI YAĞLI HAVLUSU POPİŞ İÇİN ÇOPK DAHA İYİ ISLAKMENDİLDEN . BEN HALEN PAMUK ILIK SU KULLANIYORUM DÜNE KADAR HİÇ PİŞİK OLMAMIŞTIK DÜN AZICIK OLMUŞ HERLADE AZ YEMEK TATDIRDIM O AĞIR GELDİ ÇÜNKÜ SADECE POPİŞ OLMUŞ . MENDİLLER BİRDE SOĞUK OLUYO ÜŞÜR DİYEDE KORKUYORUM BEN benneyaptımkikızlar sizer hangi ıslak mendili kullanıyorsunuz merak ettim
ben ilk 2 ay uni-baby kullandım
arada bitipte mecbur kalınca 2 kere bi dalin bi nivea kullandım
ikisinde de göz göz pişik oldu yavrumun popişi:umursamaz:
şimdi uni-baby nin badem yağlı olanını kullanıyorum süper yaaa çok güzel temizliyor ve aynı zamanda da yağlamış oluyorsun mis gibi de kokuyor
çok da iyi geldi kızıma hiç bi değişiklik olmadı
paketini 4.5 TL ye alıyodum geçenlerde özdilekte bi baktım 2 paketini 4.5 a kampanya yapmışlar hemen stok yaptık valla süper bi fırsat oldu:lepi:
tavsiye ederimmmm
DEMET REZENE AKTARDAN ALIOM DEMİŞTİN ŞU TOHUM GİBİ OLAN DEĞİLMİ O BAĞISAK TEMBELLİĞİNEDE İYİ GELİR BENDE BULURSAM ALAYIM GİTİSİM KİLOLAR:dance:sorma canım yaaaa bazen hızımı alamıyorum severken diyorum ki kızımmmmm doyamıyom sana içime soksammı seni yine acabaaaaakaydirigubbakcemile3
evet canım çok yarıyor gerçekten ben bi demlik demliyorum sabahtan 5 kupa çıkıyor demlerken şekerini de koyuyorum şekersiz içemiyorum çünki sonra soğusada içiyorum gün boyu valla baya da alıştımmmmm süte de çok faydası var
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3
iyi geceler canım hoşgeldin
aynen benimkide vadi izliyo heyecanla bi yandan da kızını uyutmaya çalışıyo gece ona ait kızını uyutmak:lepi:
saol canım
ama senin niye uykun gelmediki valla gece seninki topu dikecek havaya gene allah korusunda tabiiii
sonra sabah işte gene uyuklıcaksın bak vaktin varken git azcık kestir
narcımm..cok tesekkur ederiz ..ne demek..ellerinizden operis teyzesi:=)
çiçekscim sende oşgeldiiin...hadi atın 3 gobecik..topiğimiz senlensin kilolarımız gitsin..ay bende huri gb k,ilo takıntısında yım walla..:=)sacmalıom işteee...
şekerim ben hep jhonsons baby ninkini kullanıyodum hiç bi pişik sorunumuz olmadı
geçen yine markete gittiğimde yoktu bende uni babay nin bdem sütlüsünü aldım aynen kampanya yapmışlardı
ama ben kokusunu hiç sevmedim yaaa
benm eşimde dun 6 paket unibaby almış ama bademlisnn cıktıgını bilmiodum..bende basından beri unibabay kullanıorum menunum..taneside 4 tl dan almış..
ya ben bugün birazcık aştım menümü yaaaa
dışardaydım çok acıkmışım valla evede geciktim yemekte yapamadım babamızda yap bi spagetti dedi yaptım ama baya yedim 1 bardakta yedigün içebildim tüh yaaaa
EWT CNM ÖLEDİR AMA SANIRIM BİZE YAPIO DAHA EVELDE YEDİĞİM ZAMAN AYNI ŞEY OLDU GAZ ÇIKARIYO AMA ÇOK SANCI YAPIYO SANIRIM YOKSAM ALTTTAN PATIR PATIR :kedi:Bİ YANDAN DA İÇİNİ ÇEKE ÇEKE AĞLIYOmafoldumbenallah allah kikoş benim de çok hoşuma gidiyor özellikle hafif olması kokusunun
gerçi zevkler renkler tartışılmaz emmeee
ben yoğun kokuluları sevmiyorum mesela dalinin çok yoğun du bebişin kokusunu bastırıyo
ondan da çok memnundum canım ama içinde hem az var hemde pahalı eşin 4 TL ye iyi almış valla normalde sanırım 5.5 falan fiyatı
işte bu ama kapaklı benim kullandığım pratik oluyo kapaklılar
yahu son günlerde bir iştahım açıldı ki sorma gitsin benimde ay nasıl acıkıyorumm kalkıp yiyorum sonrada pişman oluyorum kızıyorum kendime
acil spora başlamam lazımm:umursamaz:
nar canım hoşgeldinn
yahu kayısı gaz yapmaz tatlım hatta çıkartmaya yardımcı olur
EWT ESKİDEN NİVEANIN VARDI YAĞLI HAVLUSU POPİŞ İÇİN ÇOPK DAHA İYİ ISLAKMENDİLDEN . BEN HALEN PAMUK ILIK SU KULLANIYORUM DÜNE KADAR HİÇ PİŞİK OLMAMIŞTIK DÜN AZICIK OLMUŞ HERLADE AZ YEMEK TATDIRDIM O AĞIR GELDİ ÇÜNKÜ SADECE POPİŞ OLMUŞ . MENDİLLER BİRDE SOĞUK OLUYO ÜŞÜR DİYEDE KORKUYORUM BEN benneyaptımki
DEMET REZENE AKTARDAN ALIOM DEMİŞTİN ŞU TOHUM GİBİ OLAN DEĞİLMİ O BAĞISAK TEMBELLİĞİNEDE İYİ GELİR BENDE BULURSAM ALAYIM GİTİSİM KİLOLAR:dance:
Hoşbuldumm demetim nasılsın,zehracım nasıl?Karşılaşamıyoruz artık işe başladım alemlere akamıyorum anacım,oğluşum biraz dinlendirse aslında gelebilirim geceleride anlıyo sanırım gireceğimi kaydirigubbakcemile3
Amaaaannn kikoş bu gecede felekten olsun çalış çalış nereye kadar sizinle muhabbeti özledim hem gece kafam daha dinç oluyo cevap yetiştirebiliyorum size sositososito işteyken gelen giden işler kafa bi dünya opuyorumnanaktan
Hoşbulduk karencimm bu akşam topic kalabalık gibi ne güzell,ayy vadide bitti yaw birazdan tıpış tıpış yatağa,bu adam ben yatarken uykusu gelmiyo çoğunlukla yalnız uyuyorum sinir oluyorum ama o yatarken ben hayatta oturamıyorum ille gidicem peşinden :kedi: ah erkeklerr
kızlar ben b kıza bakayım..gelebilirsem tekrar burdayım gelemzsem gorusmek uzere...hepinizi operimm:=)
kızlar demin sayfam açık kaldı minnoşum uyandıydı ona bakmaya gittim eşim hemen el koymak için başına geçmiş fırsatçı şeyyyyy
neyse hani bu sayfanın yanlarında reklamlar varyaaaaa
orda elma kromun videosu çıkmış tabi malum sayfada bikinili kız olunca hemen gözleri dikmiş bu neyaaa diyo
bende dedim zayıflama hapı
sonra bi inceledi vay be dedi bukadını bu hale getirdiyse seni ne hale getiri bu demesinmi bende dedim çok pahalı amaaaa
olsun şekerim yiyim parasını diyo yeterki seni böle yapsın dedi bende emziriyom maleseffff dedimmm
demetim ben denk gelmedim hiç bu kapaklılara ama gercekten guzelmiş..
kikoşçum hem çocuk isterler hemde hemen filinta ol derler..kolay mı yaa..off be ne fizigim vardı walla..ne gobek n kilo..simdi gobusum var..napalım onlarda katlanacak bu goruntuye kolay olmuo ole hersey b kerem...
yalnız o rezene bende acayip kafa yapıyo yaaaa
baya baya sarhoş oluyom 2 su bardağına 2 tatlı kaşığı koyuyorum çokmu ki acaba aktar öle tarif verdi
EWT CNM ÖLEDİR AMA SANIRIM BİZE YAPIO DAHA EVELDE YEDİĞİM ZAMAN AYNI ŞEY OLDU GAZ ÇIKARIYO AMA ÇOK SANCI YAPIYO SANIRIM YOKSAM ALTTTAN PATIR PATIR :kedi:Bİ YANDAN DA İÇİNİ ÇEKE ÇEKE AĞLIYOmafoldumben
amanııınnn kızlarrr..1000.sayfaya gelmişik..hadi hayırlı olsun bakem:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?