2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

oyy oyyyyy kuzucum uyanıyo ben kaçar :jeyyar: behlülü izlemedim valla kaydirigubbakcemile3, emzirip yatayım bende şükür geceleri sütüm yetiyo artık gündüz birikiyo sanırım,sağılacak kadar yok ama olsun gece yetiyo ya buda yeter bana.sabaha kadar mama yemiyo oğlum çok sık uyanıyo gerçi olsun bunada razıyım.
Hadi iyi geceler gözlerim kapanıyo öptüm hepinizii

sorma canım yaa boğuyordu beniiiiii
hem sen kendi göbüşüne bak diyorum bende ona:umursamaz:zemuszemuskaydirigubbakcemile3

iyi geceler canım kokla mis kokularını benim için yakışıklınınnnnopuyorumnanaktan
ona da şükür canımmm
sana bol sütlüü bol uykulu gecelerrrrrŞeniz

kızlar sizer hangi ıslak mendili kullanıyorsunuz merak ettim
doğduğunda uni baby kullandım bende daha sonra hediye geldi chicco kullandım nivea kullandım şimdi johnson's baby de durduk artık ...değerlendirme yaparsam chicco süperdi doğrusu...
johnson's baby kullanıyorum canım gayet menunum..

klava: bide kiloluyum diyolar ya topikte benden başka can simidi takan varmı yahuuu..göbeğim benden önce varıyor gideceğim yere...

bu bahsettiğin rezene mi pardonn....5 kupamı ben yerimden kalkamama .yok yani zaten kalkamıyorum kilodan ama 5 kupa rezene içersem de baygınlıktan kalkamam:kedi:kaydirigubbakcemile3

aynen bizimkide bikiniliye takmıştıda alalım haptan dedi...
gelde kafaya takma şimdi bu killalrı herif beni 6 senedir heç kilolu görmediki hep tığ gibiydim...ama çevremde kullanana var kızlar çok hızlı kilo verdiler..hele biri taksici paso oturuyo ayda 5 kilo verdi..
.
yalnız o rezene bende acayip kafa yapıyo yaaaa
baya baya sarhoş oluyom 2 su bardağına 2 tatlı kaşığı koyuyorum çokmu ki acaba aktar öle tarif verdi
aynen de o kadar koyarsan tabiki kafa yapar kafamçokkarıştı

gobuşlere alışmadan atarıs inş..neysem karen kaçar...operis hepinizi tekrar ii geceler..

Hepinize iyi geceeler oğlumu doyuayım yatayım tatlı rüyalar .

iyi geceler kızlarrrrrŞeniz

sanırım kurtlar bitti bizimki beni çağırıyo kızım da uyumamış emzireyim uyutayım uyumazsam gelirim öptüm hepiniziiiiŞeniz

yaaaa bende niye sorhoş oluyom diyodum yaaaaa bak sen
ya canım ben gecen sene o laf etmesin diye onun önünde bşi yemedim o yokken herşeyi yiyodum tabi bi yol katedemiyodum
şimdi öle değil tabi o yokkende yemiyom
o bana bende insanım bende çıtır hatunumu geri istiyorum dedi ve dışarda bi baktım aygır gibi hantal hantal dolaşıyorum o filinta erkeğin yanına yakışmalıyım ve hakkaten hırslandım
iyi geceler canım inşallah huzurlu bi gece geçirirsiniz

Ben Kocamı Şeyinden Tanırım

Köyü basan bir gurup terörist bütün köy halkını sıraya dizer... Grubun başı köy halkına derki...

- Hayatta kalabilmeniz için bir şansınız var. Köyün erkekleri tek sıra dizilecekler. Hepiniz mallarınızı çıkartacaksınız. Karıların gözünü bağlayacağım. Gözü bağlı olarak kadınlar hepsine elleyecek. Kim kocasınınkini elleyerek tanırsa o karı kocanın hayatını bağışlayacağım... Derken kadınlar birer birer gözleri bağlanıp getirilir.

- Birinci kadın başlar. “ Bu değil, bu değil, bu değil BU!! “ kocasını ve kendini ölümden kurtarır.

- ıkinci kadın gelir. “Bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, BU!”.. onlarda kurtulurlar. Üçüncü kadınıda getirdiklerinde terörist dayanamayıp adamların arasına geçer. Kadın başlar kocasını aramak için ellemeye.

- Bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, Bu Bizim Köyden Değil, bu değil, bu değil, Bu....

sırnaşık şey

Genc kiz genc asigina telefon acmis: - Jean, demis, seni cok arzuluyorum, geceleri uyku uyayamiyorum.Ne olur bu hafta sonu bize yemege gel. Seni annem babamla tanistirayim.Sonra benim odamda ders calisiyor gibi yapar doya doya sevisiriz.Jean omrunde hicbir kizla sevismemis, toy bir delikanli. Bir eczaneye gitmis. Babacan eczaciya: - Bu hafta sonu once bir aile yemegi, pesinden atesli bir ask yasayacagim, demis, o yuzden iyisinden iki kutu prezervatif istiyorum.Babacan eczaci kutulari vermis, oglanin sirtini sivazlayip yolcu etmis. Jean hafta sonunda bir buyuk buket cicekle Francoise'in kapisini calmis.Genc kiz kapiyi acmis. Jean'i dogrudan yemege almis.Delikanli cok mahcup bicimde masaya oturmus. Kizin ana babasinin yuzune soyle bir baktiktan sonra basini onune egmis. Baslamis dua etmeye. Ancak dua bir turlu bitmiyor. Francoise sonunda dayanamamis, fisiltiyla:- Ben senin bu kadar dindar oldugunu hic bilmiyordum Jean, demis..Jean adeta inlemis:- Ben de babanin eczaci oldugu bilmiyordum...
:dance::teytey::sm_cool::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…