- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.521
demetimm bosver canım..ben cozumu buldum..onların insiyatifine bişi bırakmıcaksın..onlara karsı ne varmıs halimde savunması kendi içimde bu kilolar gitmeli psikolojisinde olmayı dogru buluyorum walla..yoksa onlara koz vermee gelmio al işte b lokmam yedirmesler bolee:=))
oyy oyyyyy kuzucum uyanıyo ben kaçar :jeyyar: behlülü izlemedim valla kaydirigubbakcemile3, emzirip yatayım bende şükür geceleri sütüm yetiyo artık gündüz birikiyo sanırım,sağılacak kadar yok ama olsun gece yetiyo ya buda yeter bana.sabaha kadar mama yemiyo oğlum çok sık uyanıyo gerçi olsun bunada razıyım.
Hadi iyi geceler gözlerim kapanıyo öptüm hepinizii
doğduğunda uni baby kullandım bende daha sonra hediye geldi chicco kullandım nivea kullandım şimdi johnson's baby de durduk artık ...değerlendirme yaparsam chicco süperdi doğrusu...kızlar sizer hangi ıslak mendili kullanıyorsunuz merak ettim
narcımm..cok tesekkur ederiz ..ne demek..ellerinizden operis teyzesi:=)
çiçekscim sende oşgeldiiin...hadi atın 3 gobecik..topiğimiz senlensin kilolarımız gitsin..ay bende huri gb k,ilo takıntısında yım walla..:=)sacmalıom işteee...
bu bahsettiğin rezene mi pardonn....5 kupamı ben yerimden kalkamama .yok yani zaten kalkamıyorum kilodan ama 5 kupa rezene içersem de baygınlıktan kalkamam:kedi:kaydirigubbakcemile3
evet canım çok yarıyor gerçekten ben bi demlik demliyorum sabahtan 5 kupa çıkıyor demlerken şekerini de koyuyorum şekersiz içemiyorum çünki sonra soğusada içiyorum gün boyu valla baya da alıştımmmmm süte de çok faydası var
aynen bizimkide bikiniliye takmıştıda alalım haptan dedi...kızlar demin sayfam açık kaldı minnoşum uyandıydı ona bakmaya gittim eşim hemen el koymak için başına geçmiş fırsatçı şeyyyyy
neyse hani bu sayfanın yanlarında reklamlar varyaaaaa
orda elma kromun videosu çıkmış tabi malum sayfada bikinili kız olunca hemen gözleri dikmiş bu neyaaa diyo
bende dedim zayıflama hapı
sonra bi inceledi vay be dedi bukadını bu hale getirdiyse seni ne hale getiri bu demesinmi bende dedim çok pahalı amaaaa
olsun şekerim yiyim parasını diyo yeterki seni böle yapsın dedi bende emziriyom maleseffff dedimmm
aynen de o kadar koyarsan tabiki kafa yapar kafamçokkarıştıyalnız o rezene bende acayip kafa yapıyo yaaaa
baya baya sarhoş oluyom 2 su bardağına 2 tatlı kaşığı koyuyorum çokmu ki acaba aktar öle tarif verdi
gobuşlere alışmadan atarıs inş..neysem karen kaçar...operis hepinizi tekrar ii geceler..
Hepinize iyi geceeler oğlumu doyuayım yatayım tatlı rüyalar .
yaaaa bende niye sorhoş oluyom diyodum yaaaaa bak sen
canım başta bende evde öyle yapayım dedim ama sonraları üşenir oldum bide zırt pırt kakalıyodu ıslak mendille kolaya kaçtım açıkçası
kıyamam ben kuzumaaa ısırırım popişinden onunnnnnnnŞeniz
buğdaya benziyo canım
ben 5 kupalık yapıyorum
1.5 tatlı kaşığı rezene
1 kaşıkta anason koyuyorum demliyorum
anasonda güzel süt yapıyor
ondada yağ yakma özelliği varmış
iyiyiz şükür canım
tabi sen çalışıyorsun biz kızımla 1-2 lere kadar yatıyoruz vallaaa:kedi:
öperim yakışıklını gıdışındannnn
bende seni ve serramı öpüyorummmmŞeniz
ay bu kocişler çok fenalar çokkklmaz:
benimki şimdiye kadar hiç laf etmezdi
kendim kaşındım
bugün kahvaltıda dedimki hayatım kendimi çok kötü hissediyorum benim spor yapmam lazım sen de bana yardımcı olacaksın beni gaza getir destekle dedim
neyse akşam oldu yemek hazırladım
haydin dedim bunlara sofra hazır çok acıktım acele edin
bu demesin mi ki bana aaaaa sen bide yemek mi yiyeceksin:1shok:
tabiki yiycem siz yiyceniz ben bakcam mı dedim kahvaltıyla duruyom
yok sana yemek sen zayıflıyacan demesin mi
bi yandan da bayılıyo gülmekten oğlumda onla beraber:mymeka:
hadiyin ordan dedim oturduk sofraya
durmadan bana bakıp gülüyo yanaklarını şişiriyo falan
bi ara o kadar komik oldu ki
tam ağzıma attım lokmayı bu yuhhhh dedi:roflol:
benim anımda genzime kaçtı gülmekten boğulacaktımmmm:roflol::roflol:
sen dedim napıyon yahuuuu ee dedi sen istedin ya seni gaza getiriyom demesin miakannehir
dettt dedim böyle gaz olmaz olsunnn
yaniiii kızlarr kendim ettim kendim buldummmmmmmdelikafadulden:1closedeyes:laelaelaelaelae
yuhhh kikoşşşşş bi kaşık daha koy da uyu bütün günnnn:roflol:
2 çay kaşığı koy 2 su bardağına
çıkartmaya mücadele ettiği için huzursuzlanıyodurkaydirigubbakcemile3
ya canım ben gecen sene o laf etmesin diye onun önünde bşi yemedim o yokken herşeyi yiyodum tabi bi yol katedemiyodumdemetimm bosver canım..ben cozumu buldum..onların insiyatifine bişi bırakmıcaksın..onlara karsı ne varmıs halimde savunması kendi içimde bu kilolar gitmeli psikolojisinde olmayı dogru buluyorum walla..yoksa onlara koz vermee gelmio al işte b lokmam yedirmesler bolee:=))
iyi geceler canım inşallah huzurlu bi gece geçirirsinizoyy oyyyyy kuzucum uyanıyo ben kaçar :jeyyar: behlülü izlemedim valla kaydirigubbakcemile3, emzirip yatayım bende şükür geceleri sütüm yetiyo artık gündüz birikiyo sanırım,sağılacak kadar yok ama olsun gece yetiyo ya buda yeter bana.sabaha kadar mama yemiyo oğlum çok sık uyanıyo gerçi olsun bunada razıyım.
Hadi iyi geceler gözlerim kapanıyo öptüm hepinizii
Hepinize iyi geceeler oğlumu doyuayım yatayım tatlı rüyalar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?