2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

oyy çiçekcim tek derdin bu olsun canım ya ahh keşke ben senin yerinde olsam inan çok sıkıyor bizimkilerde gına geldi artık kaynanam bakıyor bebeğe her akşam ordayız eve gitmek için erken kalkınca bozuluyorlar, hafta sonu bizdeler hiç yanlız kalamıyoruz resmen bunaldım artık

:Saruboceq:

BENıM ZıLLıLERDE EKSıK KALMASIN BARı

maşallah yaa ablayla salıncak keyfi yerim seni yavrum benimm

teşekkür ederim canımhepimizin bebişlerini korusun rabbimmm
:Saruboceq:

sen nasılsın bakalım ben bu aralar fazla giremiyorum arada yazıp çıkıyorum işte eşim iş aldı evde yapıyo pc de ele geçirdi haliylee pc olmadan işi olmuyo çizim yapıyo:umursamaz:
benimde canım sıkılıyo benide bir yere göndermiyo çocuk hastaolur felan diyee sıkıldım iyicee:sinifsinif:

gunaydınlarr......herkeslere .......gzl bır gun olur ınsallah

eweeet bızde okuldan öğretmenımızden ılk sıkaayetımızı aldık ( cocukları çimdiklıyormus öğretmenın grmedını dsunerek ve erkeklerın oyunlarını bozuyormus ok uzuldum cok ama aksama gzl bı konusma yapmamız lazım bakalım nolcak oğretmenı demesınmı kardesı varya ndan dıye dusundum bende ((

çiçek canım üzme kendini
çoğumuzun aynı sorunları var kendini üzme tamam mı

hehe.herkeş için tartışılab bi konu yorum yok :umursamaz:

hadi canım ilk şikayetiniz hayırlı olsunnlaelaelaelaelae:)

bana derlerdide daha ne şikayetler gelir diye inanmıyodum ama oluyomuş iştelaelaelaelaelae biz hergün başka bi şikayetle geliyoruz eveee alışcam sanırım bu durumaakaydirigubbakcemile3

nurcum akşam yazmışsın canım msn unutmuşum açık uyuya kalmışım bilmiyorum başka yazan varmı erkenden sızmışım aşkı memnunu izliyodum güyaa:kedi:

obaaa.eh işte büyüyüncede bu dertler var dimi. tabii kıskanclık hat safhada. şimdi sen onu okula gönderiyorsun diye onu gözden çıkardığını düşünüyor. onu çok sevdiğinizi vs belirten bir konşma yapmalısın canım kolay gelsin

günaydın kızlarrr nasıllız bakalımmm bebişler nasıll

iyiyiz sen nasılsın dünür

bize gel hafta sonu kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel anneler

tüm günaydın diyenlere bende tünaydın diyorum. kikoleyim çok şekerler maşallah

ayyyy bu sıkayetlerı hep bn welılere cok rahat solerdım meger ne zormus velı yerınde olmakkk ayyyyy basım bıanda zonkladı öğretmn ole duyınce bakalım ya neler dıcek daha ???ınsallah duzelır ama gmze bu yaaa.....uzuluyorum cok((((((

selam kızlar. oğlum uyandı mama vereyim derken biraz yedikten sonra tekrar uyudu.
eşlerin aileleri herkes için sorun galiba. bizimkiler de akşam geldiler mi kalkıp gitmek bilmiyorlar. hadi geldiniz tamam da bir de kadın gelip koltukta uyuklaması varya beni hasta ediyor. kendisi uyuyor biz onu bekliyoruz:)
kayınvaldeye yakın olmak hiç iyi değilmiş. mümkün olduğunca uzakta oturmak gerekiyor. kısmetse mart nisan gibi uzaklaşacağız

iyiyim dünürüm bomba gibiyimmm :sm_cool: hafta sonu hemen gelem ilk uçağa atlayım biraz uzak ama ne yapalım damadım ve senin için değerr:asigim:

sen nasılsın canımm oğluşun nasıll:asigim:

amatııs cnm ya ne konusmalar yatık bı bılse aaahh ahhh acaba kucukknmı yapcaktık ıkıncılerı ya (( ne bılım ne ıstıyor cok zekı hıc anlasılmıyor ne yaptığı ne yapacağı...kestıremıyoruz ole bı masum gorunuyokiii :))))))

merhaba kızlar nasılsınız?Her şey yolunda umarım geçmişe bakamadım...Gece rüyamda Huri'yi gördüm..Ailecek tanışmışız...Huri'nin evine yemeğe gitmişiz,İpeği seviyordum aynı gerçek gibiydi....

biz daha yeni kalktik edos bu gece =her saat basi uyandi emdi. sabahtan beridir de oynuyoruz.

gecmisi okuyamadim kusura bakmayin okurum gun icinde.

size bir kac sey soracaktim.

bebek bezi 3 numara kullaniyoruz. kilomuz 6 kg civari. Can Bebe'yi deneyeyim dedim bu sefer ama pek memnun kalmadim. gece bagliyorum. sabaha mutlaka idrarini yandan cikarmis oluyor. karnina dogru hep islaniyor. bez onerileriniz ltf.

bir de benim bebis 2.5 aylik. halen nesneleri kavramiyor. 2.5 ay civari iken sizinkiler nasildi?

simdi sizinkiler nasildi diyemeyecegim cunku temmuz anneleriyle haziran basindan temmuz sonuna kadar 1.5 aylik bir yelpazede dogum yaptik. bebek gelkisimi icin 1.5 ay cok buyuk fark yaratir.

sizinkiler donerken benimki donemiyor nesnmeleri kavramiyor. oysaki kemik gelisimi cok iyi idi. az mi egzersiz yaptiriyorum. sioz neler yaptiriyorsunuz? bebeklerinizi yuzukoyun mu yatiriyorsunuz devamli? fikirlerinizi bekliyorum.

selam cnm...
seni çok iyi anlayabiliyorum. benim oğluma bizim evde kayınvalidem bakıyo ...
napalımmm arada laf falan sokuyo ama napimm sonuçta oğluma bakıyo sağolsun... çalışmasaydım çok soruın olurdu eminim yakın olmak...

benim annem gelip bakacak bir yaşına kadar. ondan sonra da belki biz gideriz onların yanına. kayınvalden bebek ilk doğduğunda kucağına bile almaya korkuyordu yada korkuyor gibi yapıyordu. birşeylerden kaçmak için sanırım böyle davrandı. şimdi de ben onun kesinlikle bakmasını istemiyorum. zaten iyi bakabileceğini de sanmıyorum. kadın iki dakika tutuyor bebeği sonra hemen bana veriyor. neymiş terliyormuş. neyse ya konuşup da sinirlenmeyeceğim. ama benden uzak olmalarını çok isterdim. ayda bir felan görüşsek keşke

bana laf sokamıyor. daha çok ben onu yapıyorum. o bana bir söylerse ben ona on laf söylüyorum. çünkü yaptığımız herşeyde bize destek yerine köstek oldular.

iyiyim dünürüm bomba gibiyimmm :sm_cool: hafta sonu hemen gelem ilk uçağa atlayım biraz uzak ama ne yapalım damadım ve senin için değerr:asigim:

sen nasılsın canımm oğluşun nasıll:asigim:

bekliyoruz bak :)) hafta sonu geldi ya sevinçliyim yarın oğluşumla vakit geçereceğim.

ay kıyamam ben ona yaa. valla çok zor işiniz

ben primanın uyu oynasını kullanıyorum. normal primaya göre daha ucuz ama kaliteli 10-11 saat durabiliyor altında hiç bi ıslaklık yok.

canım birşeyleri kavrayamaması çok normal. daha çok küçük. bir de her çocuğun gelişimi bir olmuyor ki. hepsi başka başka zamanlarda keşfediyorlar birşeyleri.
ben en son primanın 4 numarasını kullanmaya başladım. bebeğim 7100 gr. geçiyor canım ya o yüzden de sık sık bezini değiştirmemiz gerekiyor. bir de kenarlarını kapatırken dikkatli kapatmak gerekiyor. biraz acele iş yapınca genelde geçiyor. benim de başıma geliyor bazen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…