- 6 Aralık 2007
- 1.590
- 1
- 316
- 40
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.561
BENıM ZıLLıLERDE EKSıK KALMASIN BARı
bu gün bi kaç kere girdim hep okyup katılayım araya didim ama bi türlü fırsat olmadı yazmak . tüm bebişleri gördüm hepsine bayıldım selsini yıkanan yakışıklısı diloşun şık prensesi amatisin tombik yanaklı güleç denizi hurişin böcüğünü nurun uyuyan güzelini aklıma ismi gelmeyen daha belki vardır hepsine kocaman MAŞALLAH
Günaydınnnnnnn, mutlu mutlu mutlu bigün olsun inşallah
Aslında moralim sıfır ama takmayacam kendime söz verdim.Kayınvalideyle konuştum akşam, Ordu'da yaşıyolar köyde ve benim oğlumu daha görmeye gelmediler doğum yazın olduğu için köyde işler var dendi peki dedim, sonra araya fındık girdi onada tamam e sonra ramazan zaten olmazdı.Eeee şimdi peki ? Neden gelmiyolar anlamıyorum,gelmedikleri gibi hiç arayıp soranda yok beni torunumuz napıyo,gelemedik,resmini gördük falan vs. hiç hevesli değiller ya.Çok üzüyo bu durum beni dün artık dayanamadım eşimle konuştum.Artık bende aramıyorum bayramda aramıştım bide akşam aradım ama aramıcam artık. Ya ilk torun bu hiç mi heves olmaz insanda,eşimde haklısın diyo bişey diyemiyo onuda üzmek istemiyorum arada kalıyo biliyorumoffffff böyle işte içimi döktüm galiba kusura bakmayın ya çok dolmuşum :kedi:
canım üzme kenddini gelirler elbet tabiki arayıp sormaları önemli ister istemz üzülüyosundur bendemi bi hata var yada kendinden bişeyler arıyosun yada onlardan istemiyorum diyede düşünebilirsin bence sen boşver eşinle aran iyiyse kimseyi takma arayan arar gelir gider sen eşinle çocuğunlaa mutluluğunu sürdürr:teselli:
meselaa bende çok sıkılıyorum bunlarıyorum gelmelerini bırak aramalrını bile istemiyorum ama istemdiğin ot dibinde bitermişş:roflol:
gunaydınlarr......herkeslere .......gzl bır gun olur ınsallah
eweeet bızde okuldan öğretmenımızden ılk sıkaayetımızı aldık( cocukları çimdiklıyormus öğretmenın grmedını dsunerek ve erkeklerın oyunlarını bozuyormus ok uzuldum cok ama aksama gzl bı konusma yapmamız lazım bakalım nolcak oğretmenı demesınmı kardesı varya ndan dıye dusundum bende ((
gunaydınlarr......herkeslere .......gzl bır gun olur ınsallah
eweeet bızde okuldan öğretmenımızden ılk sıkaayetımızı aldık( cocukları çimdiklıyormus öğretmenın grmedını dsunerek ve erkeklerın oyunlarını bozuyormus ok uzuldum cok ama aksama gzl bı konusma yapmamız lazım bakalım nolcak oğretmenı demesınmı kardesı varya ndan dıye dusundum bende ((
günaydın kızlarrr nasıllız bakalımmm bebişler nasıll
:Saruboceq:
maşallah yaa ablayla salıncak keyfi yerim seni yavrum benimm
teşekkür ederim canımhepimizin bebişlerini korusun rabbimmm
:Saruboceq:
sen nasılsın bakalım ben bu aralar fazla giremiyorum arada yazıp çıkıyorum işte eşim iş aldı evde yapıyo pc de ele geçirdi haliylee pc olmadan işi olmuyo çizim yapıyo:umursamaz:
benimde canım sıkılıyo benide bir yere göndermiyo çocuk hastaolur felan diyee sıkıldım iyicee:sinifsinif:
günaydın güzel anneler
hadi canım ilk şikayetiniz hayırlı olsunnlaelaelaelaelae:)
bana derlerdide daha ne şikayetler gelir diye inanmıyodum ama oluyomuş iştelaelaelaelaelae biz hergün başka bi şikayetle geliyoruz eveee alışcam sanırım bu durumaakaydirigubbakcemile3
obaaa.eh işte büyüyüncede bu dertler var dimi. tabii kıskanclık hat safhada. şimdi sen onu okula gönderiyorsun diye onu gözden çıkardığını düşünüyor. onu çok sevdiğinizi vs belirten bir konşma yapmalısın canım kolay gelsin
iyiyiz sen nasılsın dünür
bize gel hafta sonu kaydirigubbakcemile3
tüm günaydın diyenlere bende tünaydın diyorum. kikoleyim çok şekerler maşallah
selam kızlar. oğlum uyandı mama vereyim derken biraz yedikten sonra tekrar uyudu.
eşlerin aileleri herkes için sorun galiba. bizimkiler de akşam geldiler mi kalkıp gitmek bilmiyorlar. hadi geldiniz tamam da bir de kadın gelip koltukta uyuklaması varya beni hasta ediyor. kendisi uyuyor biz onu bekliyoruz:)
kayınvaldeye yakın olmak hiç iyi değilmiş. mümkün olduğunca uzakta oturmak gerekiyor. kısmetse mart nisan gibi uzaklaşacağız
selam cnm...
seni çok iyi anlayabiliyorum. benim oğluma bizim evde kayınvalidem bakıyo ...
napalımmm arada laf falan sokuyo ama napimm sonuçta oğluma bakıyo sağolsun... çalışmasaydım çok soruın olurdu eminim yakın olmak...
iyiyim dünürüm bomba gibiyimmm :sm_cool: hafta sonu hemen gelem ilk uçağa atlayım biraz uzak ama ne yapalım damadım ve senin için değerr:asigim:
sen nasılsın canımm oğluşun nasıll:asigim:
ay kıyamam ben ona yaa. valla çok zor işinizamatııs cnm ya ne konusmalar yatık bı bılse aaahh ahhh acaba kucukknmı yapcaktık ıkıncılerı ya(( ne bılım ne ıstıyor cok zekı hıc anlasılmıyor ne yaptığı ne yapacağı...kestıremıyoruz ole bı masum gorunuyokiii :))))))
biz daha yeni kalktikedos bu gece =her saat basi uyandi emdi. sabahtan beridir de oynuyoruz.
gecmisi okuyamadim kusura bakmayin okurum gun icinde.
size bir kac sey soracaktim.
bebek bezi 3 numara kullaniyoruz. kilomuz 6 kg civari. Can Bebe'yi deneyeyim dedim bu sefer ama pek memnun kalmadim. gece bagliyorum. sabaha mutlaka idrarini yandan cikarmis oluyor. karnina dogru hep islaniyor. bez onerileriniz ltf.
bir de benim bebis 2.5 aylik. halen nesneleri kavramiyor. 2.5 ay civari iken sizinkiler nasildi?
simdi sizinkiler nasildi diyemeyecegim cunku temmuz anneleriyle haziran basindan temmuz sonuna kadar 1.5 aylik bir yelpazede dogum yaptik. bebek gelkisimi icin 1.5 ay cok buyuk fark yaratir.
sizinkiler donerken benimki donemiyor nesnmeleri kavramiyor. oysaki kemik gelisimi cok iyi idi. az mi egzersiz yaptiriyorum. sioz neler yaptiriyorsunuz? bebeklerinizi yuzukoyun mu yatiriyorsunuz devamli? fikirlerinizi bekliyorum.
biz daha yeni kalktikedos bu gece =her saat basi uyandi emdi. sabahtan beridir de oynuyoruz.
gecmisi okuyamadim kusura bakmayin okurum gun icinde.
size bir kac sey soracaktim.
bebek bezi 3 numara kullaniyoruz. kilomuz 6 kg civari. Can Bebe'yi deneyeyim dedim bu sefer ama pek memnun kalmadim. gece bagliyorum. sabaha mutlaka idrarini yandan cikarmis oluyor. karnina dogru hep islaniyor. bez onerileriniz ltf.
bir de benim bebis 2.5 aylik. halen nesneleri kavramiyor. 2.5 ay civari iken sizinkiler nasildi?
simdi sizinkiler nasildi diyemeyecegim cunku temmuz anneleriyle haziran basindan temmuz sonuna kadar 1.5 aylik bir yelpazede dogum yaptik. bebek gelkisimi icin 1.5 ay cok buyuk fark yaratir.
sizinkiler donerken benimki donemiyor nesnmeleri kavramiyor. oysaki kemik gelisimi cok iyi idi. az mi egzersiz yaptiriyorum. sioz neler yaptiriyorsunuz? bebeklerinizi yuzukoyun mu yatiriyorsunuz devamli? fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?