- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.601
ben hala ütü yapıyorum
nasıl biriktiyse daha çamaşır atacam yine ütü çıkacak:bbo:
kızlar 3 gündür rejimdeyim ve 1.5 kilo inmiş süper değil mi :lepi:
canım nasıl bir diyet bu süper. benim de kilo sorunum var. yazsana neler yaptığını. ben de yapayım. kilom yüzünden bel ağrılarım başladı
3 numara çok fazla bacaklarını kesmeye başlamıştı. ben de ani bir kararla 4 numaraya geçtim. ama büyük gelmiyor. gayet iyi. hem bebeğimin bacaklarını da artık kesmiyor bez.
canım ben şu lahana kapsülünden aldım ondan kullanıyorum birde acıktıkça mavi-yeşil diyet bisküvilerden yiyorum veya su içiyorum sadebda 3 dilim kepek ekmeği ama normal yemek yemeye devam sadece azalttım
canim benim kayinvalide geliyorkeske gelmese keske baska torunlari olsa. bebegimkucakci oldu sayelerinde ceremesini ben cekiyorum simdi.
Bir de laf sokmasi yok mu? ben esimin memleketindeyken kizimi besik vs olmsdigi icin oto koltugunda yatirdim. seviyor orada yatmayi. derin uyuyor ve rahat ediyor. bedensel ergonomisine de uygun. ABD den almistim. adamlar zaten 40 tane test yapmadan piyasaya surmuyorlar. kayinvalidem basladi yok bunun boynu kisa kalacak, geliyor bakiyor hic boynu yok. Ayyyyyyyyyyyyy deli etti beni.ben asla boyle seyleri takmazken sinirimden oturdum agladim.
diyor ki hasta olacak cocuk, yok 2 kat giydir, yok sunu yapma, sutun yok, yemek ye, sunu da ye bunu da ye. ben de sofranin ortasinda actim gogsumu oyle bir fiskirttim ki, bir daha cenesini acamadi. gene diyecek gibi oldu, anne acarim bak gene fiskirtirim dedim. sutum var merak etme. yemekle olmuyor sut.
cocuk hasta olur gibi oldu. diyor herkese gosteriyorsun cikariyorsun hasta oldu cocuk. dedim anne senin cocuklarin hic mi hasta olmadan buyuduler. cocuk bu hasta da olacak, dusecek de kalkacak da. yani cok koruyanin cocugu hic mi hasta olmuyor? sustu.
simdi geliyor. en az 2 -3 ay. yandim Allah'im. sen aklima mukayyet ol. bir tatsizlik cikmadan gonder su kadini.
hehehehehe nazlıbaharcığım bizim görümce duyduğuma göre pe kayaramazmış..çimdikliyormuş haa heheheh evde keremi cindikleyemiyo okulda çocuklara mı sarıyo...olur canım böyle şeyler allah kötü şikayetler almasın allah korusun...
birini döver saçını yolar eli uzuzn olur saçında böcükler olur amann avlerden uzak böyle şeyleri duymak istemem ama bunlar masum yaramazlıklar ..çimdiklesin canım nolcak kendini çindikletmesin de hehehehehehe hohohohohoh
yaa nasılmış etme bulma dünyası ne söylüyon insanlara çocuğunuz yaramaz die üzüyon milleti kaydirigubbakcemile3 bak gamzeden de sen alıyon şikayet dur sen daha kerem var sıradas ..ay çok hoşuma gitti bu ya nedense ..ipek bi gelecek okuldan noldu kızızm burcu çaçımı yoluuuu alper tokamı kırdııı bende burnunu kırdım delikafadulden:sm_cool::roflol:
delikafadulden hadi ya ne uyapmışım yemek ıspanaklı börekkk en sevdiğim alkisalkisalkisgelin kız gelin tolaşın gelin hep beraber kahve içer fal bakarız...
akşam ki fıkralarımı okuduysan belki aklında yer etmişimdir..:lepi:ehu ehu heuh eu
şimdi şöyle bi durum var ipek 6.205 gram olmuş bende 3 numero kullanıyorum ama eşim evde bulunsun die 4 almış cuk oturdu...yani sankiş artık 4 e geçsem mi diye düşünüyorum 3 ile pek bi farkı yokmuş onu söyliyim.4 daha rahat..ama hugies kullanıyorsan o bez bambaşka bişey kardeşim..hugies ler biraz dar kalıplı yani normal bezlerden daha ufak....
gelişimine gelince 22 temmuzda doğdu ipe kuzanıp bi şeyi tutamıyor tutsa bile bilinçli değil...kendisi dönemiyor her ne kadar 15 günlükken koltukta dönmüş olsada onun nasıl olduğunu hala düşünüyorum yani şu an yarım dönüyor tam tur dönemiyor tümsek bi yer olursa dönüyor bağırmaya başlıyor...
oyuncakları gözüyle takip edip çığlık atıyor hoşuna gidiyor elide uzanıyor ama tutamıyor..
bizimki yüzü koyun yatmıyor pek sevmiyor aslında yatmayı sevmiyor hep kucakta yada koltuğunda yarı oturur pozisyonda olacak...
aynen canım bizimkide başta almıyordu kucağına pek şimdide kucağından düşmüyo ...sevmeye gelmiyo ama gittiğim zaman oh rahat ediyom atıyorum kucağına keyfime bakıyorum .baksın torunu değil mi işi ne..
senin hikayelerini 4 gözle bewkliyorum canım..
neler olacak gelince aman anlat bize ha içine atma sakın....
sen kendini ezdirmezsin biliyorum ..benimde kayınpeder aynı sizin anlattığınızdan çıldırtıyo beni bende bir gün onun yüzüne fışkırtıcam sütümü kaydirigubbakcemile3delikafaduldensırnaşık şey
sen bilinçli bir annesin en çok araştıranlarımızdan birisin maşallah...bunu bile bile nasıl yapıyorlar bizde mi öyle olucaz yeaaaaaa.
dün akşam ipeği uyutmaya çalışıyorum akşam uyku saati belirledim ya ...ince küçük mendilleri var ipeğin salonda ışık yanıyor gözlerini kapadım ışık gelmesin die burnu açıkta ..adam bi fırladı yerinden bezi kaptı napıyorsun sen dedi boğacakmısın torunumu dedi..
aaaallllllaaaaahhhh bana haaaa banaaaaa....
saçmalama baba ne boğması manyakmıyım ben dedim çektim bezi ışık vuruyo gözüne uyutmaya çalışıyorum düşmanmıyım ben onun annesiyim saçmalama...dedim eşim falan dumur oldular ben nasıl bağırıyorum...
seveceksen seversin torununu benim verdiğim eğitimi bakma tarzımı sakın yargılamaya kalkma sen bi yerde uşak salladın mı hiç ömründe ...dedim..
kaynanamda yoookkk ne sallayacak hep ben baktım çocuklara ağlayınca sustur şunları diyordu dedi..
anamm tepesine çıkarım ben adamın..yetti adam başıyla çok saçmalıyo canım..senin karnın acıktı diyorum ipeğe emzir gızım emzir rahat ol diyo..ne yani senin yanında mı açıp vereyim çocuğa meme...amacın ne ne kadar emzirip emzirmediğimemi bakıcan sütümün gelip gelmediğinemi bakıcan..deli adam...sırnaşık şey:sm_cool::roflol:
unutmayın....ne olursa olsun ...bu çocuklar bizim....
biz istedik...biz hamile kaldık...biz taşıdık...biz doğurduk......ANNEMİZ BİLE OLSA BAKIMI EĞİTİMİ HİÇ KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZZZZ...
yakarım lan bu topiği o kadarrrrrrr heytttttttt
ben ipeğin çamaşırlarını asayım..yahu benden 3 gündür çamaşır asıyorum yaaaaaa:roflol:
2_3 ayy çok kalacakmış..Allah yardım etsin canım..Yaa bütün kayınvalideler kötü mü yaa..Ne var bu gelinle kaynana arasında...Ben de pek sevmem kayınvalidemi çok laf sokar da kendisi amaa ben de ara da kondururum lafı apışıp kalırr....canim benim kayinvalide geliyorkeske gelmese keske baska torunlari olsa. bebegimkucakci oldu sayelerinde ceremesini ben cekiyorum simdi.
Bir de laf sokmasi yok mu? ben esimin memleketindeyken kizimi besik vs olmsdigi icin oto koltugunda yatirdim. seviyor orada yatmayi. derin uyuyor ve rahat ediyor. bedensel ergonomisine de uygun. ABD den almistim. adamlar zaten 40 tane test yapmadan piyasaya surmuyorlar. kayinvalidem basladi yok bunun boynu kisa kalacak, geliyor bakiyor hic boynu yok. Ayyyyyyyyyyyyy deli etti beni.ben asla boyle seyleri takmazken sinirimden oturdum agladim.
diyor ki hasta olacak cocuk, yok 2 kat giydir, yok sunu yapma, sutun yok, yemek ye, sunu da ye bunu da ye. ben de sofranin ortasinda actim gogsumu oyle bir fiskirttim ki, bir daha cenesini acamadi. gene diyecek gibi oldu, anne acarim bak gene fiskirtirim dedim. sutum var merak etme. yemekle olmuyor sut.
cocuk hasta olur gibi oldu. diyor herkese gosteriyorsun cikariyorsun hasta oldu cocuk. dedim anne senin cocuklarin hic mi hasta olmadan buyuduler. cocuk bu hasta da olacak, dusecek de kalkacak da. yani cok koruyanin cocugu hic mi hasta olmuyor? sustu.
simdi geliyor. en az 2 -3 ay. yandim Allah'im. sen aklima mukayyet ol. bir tatsizlik cikmadan gonder su kadini.
Huriş akşam girip bakamadım fıkralarına öyle birden girdin rüyama..Yaptığın yemeği hatırlamıyorum.En çok hatırladığım İpeği sevdiğim kısmı...Yak her şeyi heyyytt kim tutar seniii....delikafadulden hadi ya ne uyapmışım yemek ıspanaklı börekkk en sevdiğim alkisalkisalkisgelin kız gelin tolaşın gelin hep beraber kahve içer fal bakarız...
akşam ki fıkralarımı okuduysan belki aklında yer etmişimdir..:lepi:ehu ehu heuh eu
şimdi şöyle bi durum var ipek 6.205 gram olmuş bende 3 numero kullanıyorum ama eşim evde bulunsun die 4 almış cuk oturdu...yani sankiş artık 4 e geçsem mi diye düşünüyorum 3 ile pek bi farkı yokmuş onu söyliyim.4 daha rahat..ama hugies kullanıyorsan o bez bambaşka bişey kardeşim..hugies ler biraz dar kalıplı yani normal bezlerden daha ufak....
gelişimine gelince 22 temmuzda doğdu ipe kuzanıp bi şeyi tutamıyor tutsa bile bilinçli değil...kendisi dönemiyor her ne kadar 15 günlükken koltukta dönmüş olsada onun nasıl olduğunu hala düşünüyorum yani şu an yarım dönüyor tam tur dönemiyor tümsek bi yer olursa dönüyor bağırmaya başlıyor...
oyuncakları gözüyle takip edip çığlık atıyor hoşuna gidiyor elide uzanıyor ama tutamıyor..
bizimki yüzü koyun yatmıyor pek sevmiyor aslında yatmayı sevmiyor hep kucakta yada koltuğunda yarı oturur pozisyonda olacak...
aynen canım bizimkide başta almıyordu kucağına pek şimdide kucağından düşmüyo ...sevmeye gelmiyo ama gittiğim zaman oh rahat ediyom atıyorum kucağına keyfime bakıyorum .baksın torunu değil mi işi ne..
senin hikayelerini 4 gözle bewkliyorum canım..
neler olacak gelince aman anlat bize ha içine atma sakın....
sen kendini ezdirmezsin biliyorum ..benimde kayınpeder aynı sizin anlattığınızdan çıldırtıyo beni bende bir gün onun yüzüne fışkırtıcam sütümü kaydirigubbakcemile3delikafaduldensırnaşık şey
sen bilinçli bir annesin en çok araştıranlarımızdan birisin maşallah...bunu bile bile nasıl yapıyorlar bizde mi öyle olucaz yeaaaaaa.
dün akşam ipeği uyutmaya çalışıyorum akşam uyku saati belirledim ya ...ince küçük mendilleri var ipeğin salonda ışık yanıyor gözlerini kapadım ışık gelmesin die burnu açıkta ..adam bi fırladı yerinden bezi kaptı napıyorsun sen dedi boğacakmısın torunumu dedi..
aaaallllllaaaaahhhh bana haaaa banaaaaa....
saçmalama baba ne boğması manyakmıyım ben dedim çektim bezi ışık vuruyo gözüne uyutmaya çalışıyorum düşmanmıyım ben onun annesiyim saçmalama...dedim eşim falan dumur oldular ben nasıl bağırıyorum...
seveceksen seversin torununu benim verdiğim eğitimi bakma tarzımı sakın yargılamaya kalkma sen bi yerde uşak salladın mı hiç ömründe ...dedim..
kaynanamda yoookkk ne sallayacak hep ben baktım çocuklara ağlayınca sustur şunları diyordu dedi..
anamm tepesine çıkarım ben adamın..yetti adam başıyla çok saçmalıyo canım..senin karnın acıktı diyorum ipeğe emzir gızım emzir rahat ol diyo..ne yani senin yanında mı açıp vereyim çocuğa meme...amacın ne ne kadar emzirip emzirmediğimemi bakıcan sütümün gelip gelmediğinemi bakıcan..deli adam...sırnaşık şey:sm_cool::roflol:
unutmayın....ne olursa olsun ...bu çocuklar bizim....
biz istedik...biz hamile kaldık...biz taşıdık...biz doğurduk......ANNEMİZ BİLE OLSA BAKIMI EĞİTİMİ HİÇ KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZZZZ...
yakarım lan bu topiği o kadarrrrrrr heytttttttt
ben ipeğin çamaşırlarını asayım..yahu benden 3 gündür çamaşır asıyorum yaaaaaa:roflol:
ayneennn canıımmm çok haklısın...kibele bu kaynanalar doğumdan sonra hep böyle oluyolar sanırım benimkide başlarda öyleydi çok karışmak istedi ama yüz bulamayınca pes etti şimdi alt katımda oturmasına rağmen pek gelmiyo gelse de ağzını açıp bişey söylemiyor
valla bu konuda çok katıyım
bu çocuk benim dünyammmmmmmm onu benden iyi kimse düşünemez onu ben taşıdım 9 ay ne zahmetle ben doğurdum ve doğduğu andan beri ben bakıyorum gece gündüz onu benden iyi kimse düşünemez hiçkimseye laf söyletmem bu konuda kızan kızsın
herkez kendi çocuğunu düşünsün
sen de iyi yapmışsın canımmm...kesinlikle haklısın kesinlikle katılıyorum...
benimki de karışmak istedi.. hamileliğim de ç.kaledeydi 1 kere aramadı nasılsınız diye düşün bi de tüp bebek + 5. hamileliğimmm....
çocuk doğunca kıymetli oldu.. kusura bakmasın kimse o sadece benim kıymetlim...
uyurken uyandırmak istedi 20 günlüktü kuzum ellemeyin daha küçük uyusun dedim diye bana kızdı ... neyse bişey söylerdim ama....
şimdi de pek karışamıyor o bakıyo ben çalışıyorum ama günlük giyeceğine kadar ben hazırlıyorum dışına çıkamıyor. kaç kere mama yedi kaç kere uyudu not tutturuyorum...
ayrıca banyo hiç yaptırmadı sen bırak ben yaptırırım dedim... yani birz da karışamamaları bizim elimizde....
lahana kapsülü zararlı değil miymiş
kimse cevap vermedi kaçtı herkes pufff neyse gideyim yemek yapayım bari...
Nurcum süt durumun ne oldu bir gelişme var mı?
maaşşşaaallaahh..ben hala ütü yapıyorum
nasıl biriktiyse daha çamaşır atacam yine ütü çıkacak:bbo:
kızlar 3 gündür rejimdeyim ve 1.5 kilo inmiş süper değil mi :lepi:
genelde öyle oluyor bu akşam banada misafir var ipek çok huysuz bizim elektrik onlara geçiyo...selam kızlar arkadaşlarım gelecek onları bekliyorum
bi yandasn öykü çok huzursuz ya tam da zamanı elim ayağıma dolaştırdı
kızla nasıl gdicen bi ağlamaya başlarsa napıcaksın...ben geleyim bakmaya..opuyorumnanaktanilahi huri. son 10 gun. bakalim. ben kendimi ezdirmem.
anne falan dinlemem de esimin hatri var.
neyse bizim kiz kalkti ben de soylemesi ayip agdaciya gitmem lazim orman oldum. bizim kizla gidecez artik.
teşkür ederim bacım sende harbi şok şekersin resimin varmıydı albümde kıs bi göreyim seniAllah yardımcın olsun Kibelecim ne biliim sizin anlattıklarınıza bakarsam şanslıyım tamam,bende gelmiyolar diye sızlanıyorum ama :) valla bayıldığımdan değil ama ele güne karşı utanıyorum artık amaann milletide düşünemicem yeter, gelsede belki seninki gibi karışmaya başlar o zaman zaten papaz oluruz vermemmmmmmm oğlumu ona o kadar :umursamaz:
boşver sen kesinlikle daha şanslısın
Alemsin yaaa valla çok güldüm anlatış tarzın süper bacım zemuszemus, formunu hiç kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?