2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ben hala ütü yapıyorum
nasıl biriktiyse daha çamaşır atacam yine ütü çıkacak:bbo:
kızlar 3 gündür rejimdeyim ve 1.5 kilo inmiş süper değil mi :lepi:

canım nasıl bir diyet bu süper. benim de kilo sorunum var. yazsana neler yaptığını. ben de yapayım. kilom yüzünden bel ağrılarım başladı

canım nasıl bir diyet bu süper. benim de kilo sorunum var. yazsana neler yaptığını. ben de yapayım. kilom yüzünden bel ağrılarım başladı

canım ben şu lahana kapsülünden aldım ondan kullanıyorum birde acıktıkça mavi-yeşil diyet bisküvilerden yiyorum veya su içiyorum sadebda 3 dilim kepek ekmeği ama normal yemek yemeye devam sadece azalttım

Allah yardımcın olsun Kibelecim ne biliim sizin anlattıklarınıza bakarsam şanslıyım tamam,bende gelmiyolar diye sızlanıyorum ama :) valla bayıldığımdan değil ama ele güne karşı utanıyorum artık amaann milletide düşünemicem yeter, gelsede belki seninki gibi karışmaya başlar o zaman zaten papaz oluruz vermemmmmmmm oğlumu ona o kadar :umursamaz:

Alemsin yaaa valla çok güldüm anlatış tarzın süper bacım zemuszemus, formunu hiç kaybetme

2_3 ayy çok kalacakmış..Allah yardım etsin canım..Yaa bütün kayınvalideler kötü mü yaa..Ne var bu gelinle kaynana arasında...Ben de pek sevmem kayınvalidemi çok laf sokar da kendisi amaa ben de ara da kondururum lafı apışıp kalırr....
Huriş akşam girip bakamadım fıkralarına öyle birden girdin rüyama..Yaptığın yemeği hatırlamıyorum.En çok hatırladığım İpeği sevdiğim kısmı...Yak her şeyi heyyytt kim tutar seniii....
ayneennn canıımmm çok haklısın...
sen de iyi yapmışsın canımmm...

Selam kıslar ben ancak okudum geldim kaynanalar çekiştirilmiş bizlerde kayınvalide olucaz bakalım nasıl olucak gelinlerde bizim içinmi böyle dicekler acabakaydirigubbakcemile3

ben hala ütü yapıyorum
nasıl biriktiyse daha çamaşır atacam yine ütü çıkacak:bbo:
kızlar 3 gündür rejimdeyim ve 1.5 kilo inmiş süper değil mi :lepi:
maaşşşaaallaahh..

selam kızlar arkadaşlarım gelecek onları bekliyorum
bi yandasn öykü çok huzursuz ya tam da zamanı elim ayağıma dolaştırdı
genelde öyle oluyor bu akşam banada misafir var ipek çok huysuz bizim elektrik onlara geçiyo...

ilahi huri. son 10 gun. bakalim. ben kendimi ezdirmem.
anne falan dinlemem de esimin hatri var.
neyse bizim kiz kalkti ben de soylemesi ayip agdaciya gitmem lazim orman oldum. bizim kizla gidecez artik.
kızla nasıl gdicen bi ağlamaya başlarsa napıcaksın...ben geleyim bakmaya..opuyorumnanaktan
teşkür ederim bacım sende harbi şok şekersin resimin varmıydı albümde kıs bi göreyim seni

iyi akşamlar arkideşler hemen kaçıcam bi slm veriyim dedim gece ilerleyen vakitler gelirim cnm çok sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…