- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.621
oy oy cok seker masallah allah nazarlardan saklasın
teşekkür ederim canımm..görüşmek üzere...Kolay gelsin canım bende çıkıyorum oğluş bekler hepinize iyi akşamlar öptümmmm
maşallah minik adama ne güzel de gülmüş...
ben geldimmmmmtopik bana kalmış sırf nirdesiniz yahuuu
hoşbuldum canım nasılsın?Daha önce pek muhabbet etmemiştik sanırım sen pek gelmiyorsun topiğe....hoş geeldin ecetuba dicektim gittin rosem hoşgeldinn
ayy doğuma yakın da taşınmak ne zor olmuştur...iyiyim canımmm...demek kızımı tanıyorsun teşekkür ederiz teyzesiii...ewt sanırım etmedik doğuma yakın il değiştirdik maraştan tekirdağa taşındık o yüzden internetim yoktu yeni bağlandı sayılır nasılsın ama ben senin bebişi tanır oldum artık resimlerini gördüm maşallah berrak a
senin oğluşun benim kızımdan büyükmüş benim kıızım 15 temmuzda doğmuştu:)teşkler teyzesi oğluşum 6 temmuz doğumlu .ewt taşınmak zor oldu hemde il değiştirmek artı zorladı bizi şükür bitti .
baya erken doğmuş oğlun bir sorun yaşamadı umarım...benim muhtemel doğum 18 temmuzdu ben 15 temmuz da normal doğum yaptım...muhtemel doğumtarihim 23 temmuzdu ben hep 15 i veya 18 de istedim ama doktou muzdaha erken almayı uygun gördü bu arada annem 15 temmuzlu kızımm 12 temmuzlu
ewt hiç beklemiyordum bu kadar erken doğurmayı. tabi biz taşınıca doktorda değiştirdik. istanbulda bir kaç doktora gittim hepside hemen hemen aynı tarihleri verdi.37-3de 3090 doğdu gerekçeleri bebek yeterince iri artık dünyaya gelebilir di nasıl iriyse bu bebek çok şükür korktuğum olmadı hemen uyum sağladı dünyayabaya erken doğmuş oğlun bir sorun yaşamadı umarım...benim muhtemel doğum 18 temmuzdu ben 15 temmuz da normal doğum yaptım...
aynen nasıl iri bebekmiş daha 3 kiloymuş akannehiriyi canım sevindim bir sorun yaşamadığınaewt hiç beklemiyordum bu kadar erken doğurmayı. tabi biz taşınıca doktorda değiştirdik. istanbulda bir kaç doktora gittim hepside hemen hemen aynı tarihleri verdi.37-3de 3090 doğdu gerekçeleri bebek yeterince iri artık dünyaya gelebilir di nasıl iriyse bu bebek çok şükür korktuğum olmadı hemen uyum sağladı dünyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?