- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.641
tek tek geliyonuz bu gün hoşgeldin çorumlu amatis (eşimin anne tarafıda çorumlu halen orda dayılarımız oturuyoz)amatis sen sağlık sektöründemi çalışıyosun mümessil fln
hoşgeldin canımm..kimse yok mu ben yokken herkes geliyor dimi.şimdi çıkayım hepiniz toplanır çene yaparsınız
sanki öle okumuştum pardonnyok kız nerden çıkardın mümesili
ewt yaa çok ufacıktı yumruk kadar kafası vardı ama şimdi toparladı normal ebatlardakaydirigubbakcemile3aynen nasıl iri bebekmiş daha 3 kiloymuş akannehiriyi canım sevindim bir sorun yaşamadığına
sanki öle okumuştum pardonn
ewt yaa çok ufacıktı yumruk kadar kafası vardı ama şimdi toparladı normal ebatlardakaydirigubbakcemile3
iyiyim canım kızım da uyuyor şu an.. bugün küvete su doldurdum kızımı oynaya oynaya yordum banyodan sonra pek gözünü açamadı yoruldu bayamirmirmirmir...senin oğluş nasıl?ecetubacıım akşam sen yazmışsın ben çıkmışım.iyiyiz sen ve meleğimiz nasıl
iyiyim canım kızım da uyuyor şu an.. bugün küvete su doldurdum kızımı oynaya oynaya yordum banyodan sonra pek gözünü açamadı yoruldu bayamirmirmirmir...senin oğluş nasıl?
ikinci sezeryanlar biraz daha erken alınıyormuş . dediğim gibi yeteri kadar büyük dedi . üç doktorda aynı söyleyince bende korktum bir bilidikleri var diye korkarak girdim ameliyata ve bir hafta ewel doğum kanalında doğum şeklinde olan bebekim sezeryan olduğum gün ters döndü ayaklardan geldi .
canım neden sütünü sağıyorsun?Emmiyor mu geceleri?Geçmiş olsun...İnşaallah üşütmemişsindir...iyiyiz hamolsun.oğlan çoktan uyudu.yarım saat sonra süt içecek uykuda.bu arada süt sağıyorum opuyorumnanaktan ondan sonra yatarım bende herhalde yorucu bir gündü benim için.ba ağrısu
ı mafetti beni.akşama doğruda sırtım ağrımaya başladı nefes alırken acıyordu.üşüttüm mü ne
oy maşallah tosuncukmuş esasında ben hiç istemedim ama eğerbekleipde başımıza bişey gelseydi çok üzülürdüm kohrolurdum çünkü benim dışımda herkes doktordan iyimi bilcen tamam diyor ne bekliyeceksin diye bana baskı yaptılar .birde eşim yanımda değildi o görevde maraştaydı çok zor günlerdi ya neyse bitti .hadi canım. allah allah ilk defa senden duydum valla.demek senin doktor benim bebişi görseydi 7.ayı bitirir bitirmez alırdı. zaten benimkide fırlama oldu ama kendiliğinden.35.haftada geldi. doktorum normal zamanında 4500 kgdan aşaı bebek beklemiyordu. 8 aylık 3100 doğdu
sizede iyi geceler a.s.Narcım,Amalistcim size iyi geceler benim gözler kapanıyor gideyim bariii...Allah rahatlık versin bebişlerinizle beraber mışıl mışıl uyuyunmirmirmirmir...
ayy canım ne kadar zor bişey pompa ile dolaşmakAllah yardımcın olsun...Hep böyle mi devam edecekmiş...sağınca geliyor mu çok sütün?hiç emmediki teyzesi hep sağarak verdim.doğduğundan beri tembel ilk önce premütre olduğu için kuvvetli değil dediler.kısacası ben 3,5 aydır pompa ile aşk yaşıyorum
ayy canım ne kadar zor bişey pompa ile dolaşmakAllah yardımcın olsun...Hep böyle mi devam edecekmiş...sağınca geliyor mu çok sütün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?