2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ecetubacıım akşam sen yazmışsın ben çıkmışım.iyiyiz sen ve meleğimiz nasıl
iyiyim canım kızım da uyuyor şu an.. bugün küvete su doldurdum kızımı oynaya oynaya yordum banyodan sonra pek gözünü açamadı yoruldu bayamirmirmirmir...senin oğluş nasıl?

ikinci sezeryanlar biraz daha erken alınıyormuş . dediğim gibi yeteri kadar büyük dedi . üç doktorda aynı söyleyince bende korktum bir bilidikleri var diye korkarak girdim ameliyata ve bir hafta ewel doğum kanalında doğum şeklinde olan bebekim sezeryan olduğum gün ters döndü ayaklardan geldi .

iyiyim canım kızım da uyuyor şu an.. bugün küvete su doldurdum kızımı oynaya oynaya yordum banyodan sonra pek gözünü açamadı yoruldu bayamirmirmirmir...senin oğluş nasıl?

iyiyiz hamolsun.oğlan çoktan uyudu.yarım saat sonra süt içecek uykuda.bu arada süt sağıyorum opuyorumnanaktan ondan sonra yatarım bende herhalde yorucu bir gündü benim için.ba ağrısu
ı mafetti beni.akşama doğruda sırtım ağrımaya başladı nefes alırken acıyordu.üşüttüm mü ne

hadi canım. allah allah ilk defa senden duydum valla.demek senin doktor benim bebişi görseydi 7.ayı bitirir bitirmez alırdı. zaten benimkide fırlama oldu ama kendiliğinden.35.haftada geldi. doktorum normal zamanında 4500 kgdan aşaı bebek beklemiyordu. 8 aylık 3100 doğdu

canım neden sütünü sağıyorsun?Emmiyor mu geceleri?Geçmiş olsun...İnşaallah üşütmemişsindir...

oy maşallah tosuncukmuş esasında ben hiç istemedim ama eğerbekleipde başımıza bişey gelseydi çok üzülürdüm kohrolurdum çünkü benim dışımda herkes doktordan iyimi bilcen tamam diyor ne bekliyeceksin diye bana baskı yaptılar .birde eşim yanımda değildi o görevde maraştaydı çok zor günlerdi ya neyse bitti .

hiç emmediki teyzesi hep sağarak verdim.doğduğundan beri tembel ilk önce premütre olduğu için kuvvetli değil dediler.kısacası ben 3,5 aydır pompa ile aşk yaşıyorum

Narcım,Amalistcim size iyi geceler benim gözler kapanıyor gideyim bariii...Allah rahatlık versin bebişlerinizle beraber mışıl mışıl uyuyunmirmirmirmir...

hiç emmediki teyzesi hep sağarak verdim.doğduğundan beri tembel ilk önce premütre olduğu için kuvvetli değil dediler.kısacası ben 3,5 aydır pompa ile aşk yaşıyorum
ayy canım ne kadar zor bişey pompa ile dolaşmakAllah yardımcın olsun...Hep böyle mi devam edecekmiş...sağınca geliyor mu çok sütün?

ayy canım ne kadar zor bişey pompa ile dolaşmakAllah yardımcın olsun...Hep böyle mi devam edecekmiş...sağınca geliyor mu çok sütün?

geliyor işte.ona yetiyor şimdilik bazen bir kere falan mama vermek durumunda kalıyorum. ama 3 haftadır onuda vermedim.ama gittikçe azalıyor

selam kızlarrr

filizcim maşallahhh tosununa yaa çok yakışıklı kerata
ececim yok pikaçu bekliyo beni size bakayım diye geldimkaydirigubbakcemile3
istanbuldaydık kardeşime gittik anca geldik tabi

nasılsınız bakalım keyifler nasılŞeniz

benimki büyük bir hevesle kızı uyutuyor kaçış yok bugün pikaçudan sanırımmlaelaelaelaelae

kaçabilirsem gelirimmmmmm öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…