2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm herkeze iyi geceler bu gece isimler değişmiş çok şaşırdım valla
hoş geldiniz
çooooook sayfa var okursam muhabbeti kaçırırım

iyi akşamlar arkideşler hemen kaçıcam bi slm veriyim dedim gece ilerleyen vakitler gelirim cnm çok sıkkın
anlat bacım anlat güzin ablan hazır ve nazır dinlemede...:içelim:

wow filiz çok şeker olmuş tosuncuık çıkınca dişlerinide çek olur mu öster bize ekrana bi tütütütü maşallah yapalım :teytey::hooray:

kaçabilirsem diyoruz ya biz niye böyle olduk ya ...
ben ki hamileliğimde bile pikaçuyu ben kovalardım şimdi o beni kovalıyo :1shok:akannehirmafoldumben düzelecem inşallahh..
hadi gel bakalım bende ipeğin yeni resimlerini ekliyim oraya buraya cokacimcoook

artık baya büyümüş keşke alsa arada denesen yine belkii tutar. slikon meme uçlaını denedinmi(denemişsindir muhakak tabii)

ah ah neler denedik.silikonlara bir vuruyordu her yer süt oluyordu.geçende denedim çok komikti yalıyor sütü ama emmiyor.bir de surat ifadesini görseniz.bune şimdi anlamadım der gibi kaydirigubbakcemile3 artık hiç emmez rahata alıştı be şeker

misafirlerim buırda daha doğrusu bi bölümü gitti eşimde işe gitti kuzenlerden 2 tanesi kaldı yanımda bu gece film izliyolar...belim çok acıyor...

ay canım benim ya olsun öle böyle anne sütü alıyo ya
bunada şükür

öle tabi canım.bu zamana kadar hep anne sütüyle geldik.eee anasına benzemiş bende hiç emmemişim, anne sütüde içmemişim.annem iğrendiğimi söyler.hakikaten halen sütten nefret ederim.allahtan benim oğlan içti

geçen derya baykalda vardı doktor böle bel aprısı sırt ağrısı varsa yataktan kalmadan iyice bi esnemek lazımmış kedi gibikaydirigubbakcemile3hatta bazı haraketler gösterdide

teşkür ederim kızlar ipek kızım benim aç yattı kaldırdım emzirmek için uyanmadı istemedim uyudu yine..
bakalım ne zaman zırlayacak belim fena bende çok kalmam...masaj yaptırayım kuzenlere..ya biz bengay kullanabiliyormuyuz...

ya böle damdan düşer gibi patdadak atladım ya sayfaya öle şaşkın şaşkın baka kaldım ne konuşuyonuz onu bile anlamadım benim muhakkak geçmişe dönmem lazım
10 10 bari ilerleyeyim valla çatlarım
çok dalarsam özelden çağrı atın hemen gelirim emi

şimdi azcık derdimi anlatayım bir iki öneri verin. derdim kızım üçüncü sınıf ve çok gamsız her okula gittiğimde öğretmenden muhakak şikayet dinliyorum bu kardeşkıskançlığı değil çünkü baştan beri var üçüncü sene ve üçüncü okulumuz tabi öğtermenimiz hepside aynı şeyi söyledi başta (.yavaş geri kalıyo etrafıyla ilgileniyo çok nazlı demesem hiç bişey yapmıyo) .ben artık bu öğretmen biraz tanıdıktan sonra doğruca öğretmenle konuştum dedimbiz bu kızı böle kabul ettik yapacak bişey bulamıyorum demesem ders yapmıyo yaptığını unutuyo her zaman hatırlatmam lazım yoksa unutuyo üzerine gidip kızsam korkuyo isyan ediyo ölmek istiyorum diye ağlıyo öğretmenimizin dediği o zaman gitme üstüne istediği zaman yapsın ve kızımher konuda völe sabah kalkar her şeyi ben derim o yapar kızım wc gir elini yüzünü yıka ayağına terklik giy diş fırçala hatıllatmasam 8 de evden çıkacaz ona kalsa 10 fln bulur gitmemiz onu zorla hızlandırıyorum . bu gün gittim yine şikayet bi haftadır hasta grip burnu akıyo yanında ıslak mendil var selpak var ve uyarıyorum devamlı temizle diye öğlen geldi ağlıyo ben okula gitmem bi daha .öğretmen her dk lavaboya yolluyo burnunu yıka diye e kızım sil temiz görsün diyorum yok yine yolluyo .öğretmende yapamıyo derste burnu çokm akıyo öz bakım sorunu var . diyor ben artık bunaldım desem zeka geriliği var değil istediğini öle yapıyoki bilgisayarı benden iyi biliyo disleksi var diye düşünüyorum hatta öğretmelerede söledim kabul etmiyolar ha şuda var başta hep geri kalıyo dediler yıl sonundada karnesi 4 5 hepnasıl oluyo bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…