- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.661
artık baya büyümüş keşke alsa arada denesen yine belkii tutar. slikon meme uçlaını denedinmi(denemişsindir muhakak tabii)geliyor işte.ona yetiyor şimdilik bazen bir kere falan mama vermek durumunda kalıyorum. ama 3 haftadır onuda vermedim.ama gittikçe azalıyor
anlat bacım anlat güzin ablan hazır ve nazır dinlemede...:içelim:iyi akşamlar arkideşler hemen kaçıcam bi slm veriyim dedim gece ilerleyen vakitler gelirim cnm çok sıkkın
wow filiz çok şeker olmuş tosuncuık çıkınca dişlerinide çek olur mu öster bize ekrana bi tütütütü maşallah yapalım :teytey::hooray:
kaçabilirsem diyoruz ya biz niye böyle olduk ya ...selam kızlarrr
filizcim maşallahhh tosununa yaa çok yakışıklı kerata
ececim yok pikaçu bekliyo beni size bakayım diye geldimkaydirigubbakcemile3
istanbuldaydık kardeşime gittik anca geldik tabi
nasılsınız bakalım keyifler nasılŞeniz
benimki büyük bir hevesle kızı uyutuyor kaçış yok bugün pikaçudan sanırımmlaelaelaelaelae
kaçabilirsem gelirimmmmmm öptüm hepinizi
artık baya büyümüş keşke alsa arada denesen yine belkii tutar. slikon meme uçlaını denedinmi(denemişsindir muhakak tabii)
ilk önce hazır benimki uyuyoken senin kızı bi yesem olmazmı yalnız bu aynı sen maşallah
ay canım benim ya olsun öle böyle anne sütü alıyo yaah ah neler denedik.silikonlara bir vuruyordu her yer süt oluyordu.geçende denedim çok komikti yalıyor sütü ama emmiyor.bir de surat ifadesini görseniz.bune şimdi anlamadım der gibi kaydirigubbakcemile3 artık hiç emmez rahata alıştı be şeker
misafirlerim buırda daha doğrusu bi bölümü gitti eşimde işe gitti kuzenlerden 2 tanesi kaldı yanımda bu gece film izliyolar...belim çok acıyor...
niyebelin acıyoki kaçırdımmı ben yine spor yaparkenmi incittin nemisafirlerim buırda daha doğrusu bi bölümü gitti eşimde işe gitti kuzenlerden 2 tanesi kaldı yanımda bu gece film izliyolar...belim çok acıyor...
kuzenlerine de selam baksınlar acık buraya bak onlara el sallıyım:teytey:misafirlerim buırda daha doğrusu bi bölümü gitti eşimde işe gitti kuzenlerden 2 tanesi kaldı yanımda bu gece film izliyolar...belim çok acıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?