- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 688
- 40
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.701
tek tek geliyonuz bu gün hoşgeldin çorumlu amatis (eşimin anne tarafıda çorumlu halen orda dayılarımız oturuyoz)amatis sen sağlık sektöründemi çalışıyosun mümessil fln
şimdi azcık derdimi anlatayım bir iki öneri verin. derdim kızım üçüncü sınıf ve çok gamsız her okula gittiğimde öğretmenden muhakak şikayet dinliyorum bu kardeşkıskançlığı değil çünkü baştan beri var üçüncü sene ve üçüncü okulumuz tabi öğtermenimiz hepside aynı şeyi söyledi başta (.yavaş geri kalıyo etrafıyla ilgileniyo çok nazlı demesem hiç bişey yapmıyo) .ben artık bu öğretmen biraz tanıdıktan sonra doğruca öğretmenle konuştum dedimbiz bu kızı böle kabul ettik yapacak bişey bulamıyorum demesem ders yapmıyo yaptığını unutuyo her zaman hatırlatmam lazım yoksa unutuyo üzerine gidip kızsam korkuyo isyan ediyo ölmek istiyorum diye ağlıyo öğretmenimizin dediği o zaman gitme üstüne istediği zaman yapsın ve kızımher konuda völe sabah kalkar her şeyi ben derim o yapar kızım wc gir elini yüzünü yıka ayağına terklik giy diş fırçala hatıllatmasam 8 de evden çıkacaz ona kalsa 10 fln bulur gitmemiz onu zorla hızlandırıyorum . bu gün gittim yine şikayet bi haftadır hasta grip burnu akıyo yanında ıslak mendil var selpak var ve uyarıyorum devamlı temizle diye öğlen geldi ağlıyo ben okula gitmem bi daha .öğretmen her dk lavaboya yolluyo burnunu yıka diye e kızım sil temiz görsün diyorum yok yine yolluyo .öğretmende yapamıyo derste burnu çokm akıyo öz bakım sorunu var . diyor ben artık bunaldım desem zeka geriliği var değil istediğini öle yapıyoki bilgisayarı benden iyi biliyo disleksi var diye düşünüyorum hatta öğretmelerede söledim kabul etmiyolar ha şuda var başta hep geri kalıyo dediler yıl sonundada karnesi 4 5 hepnasıl oluyo bende anlamadım
soruna cevap vericem ama önce bişi sölicem içimde kalmasın dün kızınla fotolarını koymuşsunya bende geçmişten alıntılşarımı alarak ilerlerken bi baktım sizin fotolar var anam dedim bu bebek tanıdık çünkü 2 gün önce yayınlamıştın aklımda kalmış tı neyse e bu kadın kiiiimmm
bakıyorum avatarda bambaşka kıvırcık saçlı biri resme bakıyorum dümdüz şwkwe bi kız gittim geldim valla
çok şekermişsin söylemeden geçemedim
kızında sana çok benziyo maşallah ikinizede
benim kızım ayın 10 da 3 ayı doluyo ama benim kızda bir haftadır gülücükler saçmaya başladı elle bişe kavradığı yok kulakları dışında bide boyna ağzına sokmaya çalışıyo içinde parmağı kalıyo çıkaramıyo sonra basıyo çığlığı işte öle
ama bazı arkadaşlarınki dönmüş bile bu demek değilki hepsi aynı şeyi aynı anda yapıcak dimi merak etme bak filizin oğlusu diş çıkarıyo ozaman nerde senin benim kızların dişleri dimiiiii
oyüzden için rahat olsun her anın tadını çıkarmaya bak canım
bez içinde benim kız 7 kiloyu geçti halen 3 numara kullanıyoz ve gayet rahatım prima kullanıyorum ben
ay allah kolaylık versin canım inşallah huzurlu bi 3 ay geçirirsin
ya ben ne edeyim bu kurbandan sonra kaynana ve benden büyük evlenmemiş görümce evime yerleşeceklerrrrrrrrrrrrrr
sana bi tavsiye ya balığı yaparken heryere gazete serrrrr yada küçük tüp al ve o işi balkonda yap canım
kızlar ben galiba üşüttüm belim böbreklerim fena ağrıyor
aşkoşum uyanmadan ben gideyim yanına küsmesin zati geç olmuş
haydin öptüm siziŞeniz
vara yoğa üzmeyin kendinizi emiŞenizopuyorumnanaktan
ya şimdi size bomba gibi bi haberim var
ya tabikide benim için bomba yani onu demek istedim
ay çok heycanlıyımmmm
pazar günü eşim beni denizliye götürüyoooo
annemlere yani
bayramda ordaydım ama bir gün bişe anlamadım bi 1o gün kadar kalıcam sonra geri almaya gelicek
orda net var ama sıra bana pek gelmezz galiba böle sıksık giremem
ya evlendiğimden beri annemlerden çok uzun süre ayrı kalmamıştım evlendik antalyaya yerleştik hooop 8 ay sonra denizliye taşındık iremi dünyaya getirdim
1.5 sen sonra hooop afyona taşındık bi 1.5 senede orda olduk sonra geri antalyaya döndük nerdeyse 2 senedir de burdayız ve ben evliliğim boyunca nerdeyse 2 ayda bi annemlere giderdim
ama bu sefer hamileliğim kötü geçtiği için ve doğum nedeniyle 7 ay gitmemiştim
hakkaten çok özledimmmmmm
canim benim esim de hamileligimin 5. ayindan sonra hic yaklasmadi.gobegim sistikce konsantre olamadi. daha yeni pikacuyu kvalamaya basladik. ben de sen gibi dusunuyordum ama gecici. sen kendini salma yeter ki.valla demetcim ben hem sezeryan oldum hemde aşırı kilo aldığımdan eşim galiba benden soğudu yaklaşmaz oldu
geçen sezeryan yerim ilişkidn sonra kıpkırmızı oldu korkuma bende gösterdim noluyoz diye adam eğer ilişkidense daha yanaşmam sana dedi
bende korkuma daha canım acısada gıkımı çıkarmıyorum
hem o soğumasın hemde tadını çıkarıyom napalım
ama ksama kendini sende 3 ay oldu daha ne
valla ben ilk doğumum normaldi 40 ım çıktı 3.gün ilişkiye girdik o bile acımıyo ama hakkaten sezoş acıyodu 50. günde girdiğim halde:asigim:
günaydın tatlı anneler ve melek bebekleri
bu gün ablam doğum yapacak çok heycanlıyım birazdan hastaneye gideceğim bebişi görmeye
hepinizi öpüyorum kocaman
maaşşşaaallaahh..
genelde öyle oluyor bu akşam banada misafir var ipek çok huysuz bizim elektrik onlara geçiyo...
kızla nasıl gdicen bi ağlamaya başlarsa napıcaksın...ben geleyim bakmaya..opuyorumnanaktan
teşkür ederim bacım sende harbi şok şekersin resimin varmıydı albümde kıs bi göreyim seni
hmm üzgünüm ama yanlış şeyler söyleme kistemem bu konuda yardımcı olamayacağın benim branşım değil canım...kaydirigubbakcemile3şimdi azcık derdimi anlatayım bir iki öneri verin. derdim kızım üçüncü sınıf ve çok gamsız her okula gittiğimde öğretmenden muhakak şikayet dinliyorum bu kardeşkıskançlığı değil çünkü baştan beri var üçüncü sene ve üçüncü okulumuz tabi öğtermenimiz hepside aynı şeyi söyledi başta (.yavaş geri kalıyo etrafıyla ilgileniyo çok nazlı demesem hiç bişey yapmıyo) .ben artık bu öğretmen biraz tanıdıktan sonra doğruca öğretmenle konuştum dedimbiz bu kızı böle kabul ettik yapacak bişey bulamıyorum demesem ders yapmıyo yaptığını unutuyo her zaman hatırlatmam lazım yoksa unutuyo üzerine gidip kızsam korkuyo isyan ediyo ölmek istiyorum diye ağlıyo öğretmenimizin dediği o zaman gitme üstüne istediği zaman yapsın ve kızımher konuda völe sabah kalkar her şeyi ben derim o yapar kızım wc gir elini yüzünü yıka ayağına terklik giy diş fırçala hatıllatmasam 8 de evden çıkacaz ona kalsa 10 fln bulur gitmemiz onu zorla hızlandırıyorum . bu gün gittim yine şikayet bi haftadır hasta grip burnu akıyo yanında ıslak mendil var selpak var ve uyarıyorum devamlı temizle diye öğlen geldi ağlıyo ben okula gitmem bi daha .öğretmen her dk lavaboya yolluyo burnunu yıka diye e kızım sil temiz görsün diyorum yok yine yolluyo .öğretmende yapamıyo derste burnu çokm akıyo öz bakım sorunu var . diyor ben artık bunaldım desem zeka geriliği var değil istediğini öle yapıyoki bilgisayarı benden iyi biliyo disleksi var diye düşünüyorum hatta öğretmelerede söledim kabul etmiyolar ha şuda var başta hep geri kalıyo dediler yıl sonundada karnesi 4 5 hepnasıl oluyo bende anlamadım
maşallah ben hem kendi psikolojim bozuldu bunalımdayım kilolardan görmesini istemiyorum hemde ipek uyanır ağlar falan saçam sapan şeyler aslında ama 10 kg versem zaten hiç kaçarı yok elimden heheheya demetin niye kaçıyonuz ya ben anlamıyom
benim adam keşke kovalasa dursa yaaaaa ama nerdeeee
dün öğlen geldi kızları uyut dedi bende uyuyolar zaten dedim ne iş özledim diyo başım üstüne valla seve seve niye kaçayım ki can kurban beeee
çok sevindim kikoşum yarın mı gidiyosun 10 gün görüşemeyeceğiz yani...olsun annenlere selam söyle bol bol arada olsun gir ordan b iselam ver bize merak ederiz.ya şimdi size bomba gibi bi haberim var
ya tabikide benim için bomba yani onu demek istedim
ay çok heycanlıyımmmm
pazar günü eşim beni denizliye götürüyoooo
annemlere yani
bayramda ordaydım ama bir gün bişe anlamadım bi 1o gün kadar kalıcam sonra geri almaya gelicek
orda net var ama sıra bana pek gelmezz galiba böle sıksık giremem
ya evlendiğimden beri annemlerden çok uzun süre ayrı kalmamıştım evlendik antalyaya yerleştik hooop 8 ay sonra denizliye taşındık iremi dünyaya getirdim
1.5 sen sonra hooop afyona taşındık bi 1.5 senede orda olduk sonra geri antalyaya döndük nerdeyse 2 senedir de burdayız ve ben evliliğim boyunca nerdeyse 2 ayda bi annemlere giderdim
ama bu sefer hamileliğim kötü geçtiği için ve doğum nedeniyle 7 ay gitmemiştim
hakkaten çok özledimmmmmm
maşallah aileye bi bebiş daha geliy oannen den mutlusu yoktur şimdigünaydın tatlı anneler ve melek bebekleri
bu gün ablam doğum yapacak çok heycanlıyım birazdan hastaneye gideceğim bebişi görmeye
sen emzirmiyorsun da hepsini dene...ben de mi denesem. az yiyorum ama bir işe yaramıyor pek de. çok zor kilo veriyorum. lahananın işe yaradığını duymuştum.
maşallah huggies zaten biraz diğerlerinden ufak iyi olmuşbizde bez numaramızı değiştirdik.ben huggies kullanıyorum 4 numara aldım.çok iyi oldu.
bende burdayım bizde evde çalışıyoruz heheheheSelam kızlar
ÇalıŞan anneler burda hep
günaydın tatlı anneler ve melek bebekleri
selamlarr...
güzel haftasonları herkese...
Selam kızlar
ÇalıŞan anneler burda hep
kızlar selam..
ben adet oldum galiba bu sabah.kanamam geldi..ama hep sol yumurtalıgım agrıyo..acaba bişi m var die 5 gun once test yapmıştım negatf cıkmıstı sukur ama bugun dr a gidicem..acaba normal adet kanaması mı diye..
dıs gebelikten korkuorum...
cicekscim sadece sol tarafım agrıo b haftadır..ve azcık makata dogru agrı oldu son gunlerde..b de tabi korunmasız ilişkim olmustu 7 hafta once..
Veeeeee işte ailecek çekindiğimiz ilk foto diyebilirim oğlum 1. ayını geçmişti burda
kızlar selam..
ben adet oldum galiba bu sabah.kanamam geldi..ama hep sol yumurtalıgım agrıyo..acaba bişi m var die 5 gun once test yapmıştım negatf cıkmıstı sukur ama bugun dr a gidicem..acaba normal adet kanaması mı diye..
hadi ya olabilirmi ki bende hala spirali taktırmadım malesef yanlış yaptım şimdi hastalanmayı beklemek zorundayım...dıs gebelikten korkuorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?