2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

tek tek geliyonuz bu gün hoşgeldin çorumlu amatis (eşimin anne tarafıda çorumlu halen orda dayılarımız oturuyoz)amatis sen sağlık sektöründemi çalışıyosun mümessil fln

heeeyyy ben de Corumluyum. 17 yasima kadar Corumdaydim sonra Izmir'e okumaya gittim. cikis o cikis ama annemler halen orada. bayramda gitcezzzz insallah.

canim kimi cocuk oyle oluyor. yapi meselesi. ders konusunda neyse de kendi burnunu temizleme konusunda ilginc geldi bana ama bence sen pedagog'dan yardim alsan, belki cok basit bir cozumu vardir. belki ozel bir durumu vardir. gene de zor canim. Allah yardimcin olsun.

canim sagolsain begenin icin ve dioger tavsiyelerin icin.

canim gecmis olsun. sicak su torbasi koy daha hizli ayaga kalkarsin.

canim benim esim de hamileligimin 5. ayindan sonra hic yaklasmadi.gobegim sistikce konsantre olamadi. daha yeni pikacuyu kvalamaya basladik. ben de sen gibi dusunuyordum ama gecici. sen kendini salma yeter ki.

günaydın tatlı anneler ve melek bebekleri
bu gün ablam doğum yapacak çok heycanlıyım birazdan hastaneye gideceğim bebişi görmeye
hepinizi öpüyorum kocaman

ayy ne guzel bebekleriniz arkadas olacak. Allah anali babali buyutsun.

Albümde resim yok ama şimdi eklerim burayaa yerimseniben

Maşallah paşaya çekik gözlü

hmm üzgünüm ama yanlış şeyler söyleme kistemem bu konuda yardımcı olamayacağın benim branşım değil canım...kaydirigubbakcemile3

maşallah ben hem kendi psikolojim bozuldu bunalımdayım kilolardan görmesini istemiyorum hemde ipek uyanır ağlar falan saçam sapan şeyler aslında ama 10 kg versem zaten hiç kaçarı yok elimden hehehe

çok sevindim kikoşum yarın mı gidiyosun 10 gün görüşemeyeceğiz yani...olsun annenlere selam söyle bol bol arada olsun gir ordan b iselam ver bize merak ederiz.

bu gün ablam doğum yapacak çok heycanlıyım birazdan hastaneye gideceğim bebişi görmeye
maşallah aileye bi bebiş daha geliy oannen den mutlusu yoktur şimdi

ben de mi denesem. az yiyorum ama bir işe yaramıyor pek de. çok zor kilo veriyorum. lahananın işe yaradığını duymuştum.
sen emzirmiyorsun da hepsini dene...

bizde bez numaramızı değiştirdik.ben huggies kullanıyorum 4 numara aldım.çok iyi oldu.
maşallah huggies zaten biraz diğerlerinden ufak iyi olmuş

Selam kızlar
ÇalıŞan anneler burda hep
bende burdayım bizde evde çalışıyoruz hehehehe

çalışan annelerrr.....

ayy ben de çalışıyorum bugün yaa... sabah oğlumu bırakmak istemedim çok güzel uyuyordu öpemedim de kıyamadım bugün kendimi yerim artıkkk neden öpmedim kiii diyee

kızlar selam..

ben adet oldum galiba bu sabah.kanamam geldi..ama hep sol yumurtalıgım agrıyo..acaba bişi m var die 5 gun once test yapmıştım negatf cıkmıstı sukur ama bugun dr a gidicem..acaba normal adet kanaması mı diye..

sabah 2 kuzen ipek ben spoa gittik bizi parktan babamzı topladı geldik duş aldım kahvaltı yaptık kızımla oynadım besledim altını üstünü deiştirdim uykuya yatırdım şimdi...oh be gerçi beni yanında istiyo ama alıştırmayacağım...
ziraa ben beşiğe sığamam,o yanımda yatarsa yatağa alışır en iyisi böyle iyidir ...hehehe biraz büyüyünce kendi yatağına iyice alışınca kızızmla beraber yatak keyfi yaparız inşallah

Maşallah ipeğee nasıl gülüyo ya tam yemelik oldular nazar değmesin canım,şu emziğe bide benimki alışsaydı

Gözünüz aydın melekcim ablanın hamilelik haberini verdiğin günü hatırladım zaman ne çabuk geçiyo yaa

selamlarr...

güzel haftasonları herkese...

Selam kızlar
ÇalıŞan anneler burda hep

Hoşgeldiniz kızlar bende çalışıyorum,bugün annemin okuldan yani kardeşimin sınıf arkadaşlarının anneleri gelcekmiş oğlumu görmeye çoluk çocuk belki 20 kişi :1shok: biz yaparız hizmeti demişler bende sakın hırpalatma çocuğu dedim çoluk çocuğa veripte aklım orda şimdi bugün erken çıkarsam gidip kurtarıcam paşamı kaydirigubbakcemile3

dıs gebelikten korkuorum...

Hoşgeldin canım, neden dış gebelikten korkuyosun ?

Kardeşim keman kursuna yazıldı öyle hevesli ki dün kemanını almış gıy gıy sabah oğlumada çaldı onunda hoşuna gitti kemanın yayı gidip geldikçe kafa bi o yana bi bu yana çok komikti kaydirigubbakcemile3 çırpınıyo kuşlar gibi ah bi dile gelse neler söyler acaba.İşi bulduk yani teyzesi ayrılmaz kemanıyla başından :)
Kurs haftada iki günmüş o iki gün annem bizde bakacak çocuğa bide cumartesileri geliyo bugün misafir olduğu için istisna oldu e pazar zaten evdeyiz haftanın 4 gününü kurtardık.Allah yardım ediyo işte bi şekilde

cicekscim sadece sol tarafım agrıo b haftadır..ve azcık makata dogru agrı oldu son gunlerde..b de tabi korunmasız ilişkim olmustu 7 hafta once..

cicekscim sadece sol tarafım agrıo b haftadır..ve azcık makata dogru agrı oldu son gunlerde..b de tabi korunmasız ilişkim olmustu 7 hafta once..

Yani dış gebelik durumu mu oluyo bunlar bu konuyu hiç bilmiyorumda gerçi test yapmışsın negatif çıkmış ama peki doktora telefonla bi sorsan?

bugun dr a gidicem zaten ben de biras salaldım dogumdan sonra kontrolumu falan..bazen negatifte cıkabiliomuş test d.gebelikte ama azcıkda bas donmesi hasıl oldu bende..o da korkuttu gideyim geleyim anlatırım sizede inş.

dıs gebelikten korkuorum...
hadi ya olabilirmi ki bende hala spirali taktırmadım malesef yanlış yaptım şimdi hastalanmayı beklemek zorundayım...
malesef spiral taktırmadım bi arkadaşım dedi kızızm zaten regl olmadın ki...yani daha yumurtalıkların çalışmıyor ki şu an ..döllenecek bi yumurta yok yani dededi.bende 2 kez pikaçu kovladım ama çok tedirginim...artık bi şekilde regl olana kadar korunmam lazım...dış gebelik kötü olur ya git bi görün bakalım ne diyolar..şu benim durumuda sorsana canım ya ...
yani regl olmadan gerçekten hamile kalma durumu olmaz mı ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…