- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.681
biz daha yeni kalktikedos bu gece =her saat basi uyandi emdi. sabahtan beridir de oynuyoruz.
gecmisi okuyamadim kusura bakmayin okurum gun icinde.
size bir kac sey soracaktim.
bebek bezi 3 numara kullaniyoruz. kilomuz 6 kg civari. Can Bebe'yi deneyeyim dedim bu sefer ama pek memnun kalmadim. gece bagliyorum. sabaha mutlaka idrarini yandan cikarmis oluyor. karnina dogru hep islaniyor. bez onerileriniz ltf.
bir de benim bebis 2.5 aylik. halen nesneleri kavramiyor. 2.5 ay civari iken sizinkiler nasildi?
simdi sizinkiler nasildi diyemeyecegim cunku temmuz anneleriyle haziran basindan temmuz sonuna kadar 1.5 aylik bir yelpazede dogum yaptik. bebek gelkisimi icin 1.5 ay cok buyuk fark yaratir.
sizinkiler donerken benimki donemiyor nesnmeleri kavramiyor. oysaki kemik gelisimi cok iyi idi. az mi egzersiz yaptiriyorum. sioz neler yaptiriyorsunuz? bebeklerinizi yuzukoyun mu yatiriyorsunuz devamli? fikirlerinizi bekliyorum.
ay allah kolaylık versin canım inşallah huzurlu bi 3 ay geçirirsincanim benim kayinvalide geliyorkeske gelmese keske baska torunlari olsa. bebegimkucakci oldu sayelerinde ceremesini ben cekiyorum simdi.
Bir de laf sokmasi yok mu? ben esimin memleketindeyken kizimi besik vs olmsdigi icin oto koltugunda yatirdim. seviyor orada yatmayi. derin uyuyor ve rahat ediyor. bedensel ergonomisine de uygun. ABD den almistim. adamlar zaten 40 tane test yapmadan piyasaya surmuyorlar. kayinvalidem basladi yok bunun boynu kisa kalacak, geliyor bakiyor hic boynu yok. Ayyyyyyyyyyyyy deli etti beni.ben asla boyle seyleri takmazken sinirimden oturdum agladim.
diyor ki hasta olacak cocuk, yok 2 kat giydir, yok sunu yapma, sutun yok, yemek ye, sunu da ye bunu da ye. ben de sofranin ortasinda actim gogsumu oyle bir fiskirttim ki, bir daha cenesini acamadi. gene diyecek gibi oldu, anne acarim bak gene fiskirtirim dedim. sutum var merak etme. yemekle olmuyor sut.
cocuk hasta olur gibi oldu. diyor herkese gosteriyorsun cikariyorsun hasta oldu cocuk. dedim anne senin cocuklarin hic mi hasta olmadan buyuduler. cocuk bu hasta da olacak, dusecek de kalkacak da. yani cok koruyanin cocugu hic mi hasta olmuyor? sustu.
simdi geliyor. en az 2 -3 ay. yandim Allah'im. sen aklima mukayyet ol. bir tatsizlik cikmadan gonder su kadini.
sana bi tavsiye ya balığı yaparken heryere gazete serrrrr yada küçük tüp al ve o işi balkonda yap canımben biraz aceleciyim galiba:) uyuyor simdi yaramaz daha kahvalti yapmadim. dun hamsi yapmistim soylemesi ayip. mutfak pis pis balik kokuyor. balik iyi oluyior da hem once hem sonrasinda temizlemesi bitiriyor adami.
oh maşallah inşallah bizde o günleri görürüzben hala ütü yapıyorum
nasıl biriktiyse daha çamaşır atacam yine ütü çıkacak:bbo:
kızlar 3 gündür rejimdeyim ve 1.5 kilo inmiş süper değil mi :lepi:
ya ben senin oğlanı ilk defa gördüm galiba çok şeker buda diloşun kızı gibi japon işi olmuş maşallahhhh
malsef yaaaaaa yarın sabah envanteri varmışşşş yarına galibaaagece kuşları kikoleyim,hafsa,demet nirdesiniz yoksa pikaçu mu kovalıyorsunuz:jeyyar:?
gene yıkılıyo sayfaaaaa fıstıkımmmmm maşallahhhh
şimdi azcık derdimi anlatayım bir iki öneri verin. derdim kızım üçüncü sınıf ve çok gamsız her okula gittiğimde öğretmenden muhakak şikayet dinliyorum bu kardeşkıskançlığı değil çünkü baştan beri var üçüncü sene ve üçüncü okulumuz tabi öğtermenimiz hepside aynı şeyi söyledi başta (.yavaş geri kalıyo etrafıyla ilgileniyo çok nazlı demesem hiç bişey yapmıyo) .ben artık bu öğretmen biraz tanıdıktan sonra doğruca öğretmenle konuştum dedimbiz bu kızı böle kabul ettik yapacak bişey bulamıyorum demesem ders yapmıyo yaptığını unutuyo her zaman hatırlatmam lazım yoksa unutuyo üzerine gidip kızsam korkuyo isyan ediyo ölmek istiyorum diye ağlıyo öğretmenimizin dediği o zaman gitme üstüne istediği zaman yapsın ve kızımher konuda völe sabah kalkar her şeyi ben derim o yapar kızım wc gir elini yüzünü yıka ayağına terklik giy diş fırçala hatıllatmasam 8 de evden çıkacaz ona kalsa 10 fln bulur gitmemiz onu zorla hızlandırıyorum . bu gün gittim yine şikayet bi haftadır hasta grip burnu akıyo yanında ıslak mendil var selpak var ve uyarıyorum devamlı temizle diye öğlen geldi ağlıyo ben okula gitmem bi daha .öğretmen her dk lavaboya yolluyo burnunu yıka diye e kızım sil temiz görsün diyorum yok yine yolluyo .öğretmende yapamıyo derste burnu çokm akıyo öz bakım sorunu var . diyor ben artık bunaldım desem zeka geriliği var değil istediğini öle yapıyoki bilgisayarı benden iyi biliyo disleksi var diye düşünüyorum hatta öğretmelerede söledim kabul etmiyolar ha şuda var başta hep geri kalıyo dediler yıl sonundada karnesi 4 5 hepnasıl oluyo bende anlamadım
ya canım benim boşverrrrrrrrrrGünaydınnnnnnn, mutlu mutlu mutlu bigün olsun inşallah
Aslında moralim sıfır ama takmayacam kendime söz verdim.Kayınvalideyle konuştum akşam, Ordu'da yaşıyolar köyde ve benim oğlumu daha görmeye gelmediler doğum yazın olduğu için köyde işler var dendi peki dedim, sonra araya fındık girdi onada tamam e sonra ramazan zaten olmazdı.Eeee şimdi peki ? Neden gelmiyolar anlamıyorum,gelmedikleri gibi hiç arayıp soranda yok beni torunumuz napıyo,gelemedik,resmini gördük falan vs. hiç hevesli değiller ya.Çok üzüyo bu durum beni dün artık dayanamadım eşimle konuştum.Artık bende aramıyorum bayramda aramıştım bide akşam aradım ama aramıcam artık. Ya ilk torun bu hiç mi heves olmaz insanda,eşimde haklısın diyo bişey diyemiyo onuda üzmek istemiyorum arada kalıyo biliyorumoffffff böyle işte içimi döktüm galiba kusura bakmayın ya çok dolmuşum :kedi:
hoş geldin inşallah tatilin iyi geçmiştirgünaydın kzlar uzun zamandır giremedim tatile çıkmıştık daha yeni geldik sizler nasılsınz bebişler nasıll bizim kayra beyy sürekli elini emiyo:ecrin_bebek:
bende senin kileri yerim bah haaaaaa:Saruboceq:
maşallah yaa ablayla salıncak keyfi yerim seni yavrum benimm
teşekkür ederim canımhepimizin bebişlerini korusun rabbimmm
:Saruboceq:
sen nasılsın bakalım ben bu aralar fazla giremiyorum arada yazıp çıkıyorum işte eşim iş aldı evde yapıyo pc de ele geçirdi haliylee pc olmadan işi olmuyo çizim yapıyo:umursamaz:
benimde canım sıkılıyo benide bir yere göndermiyo çocuk hastaolur felan diyee sıkıldım iyicee:sinifsinif:
ya evet senin açından çok tuhaf olmalı gülelimmi ağlayayım mı durumuayyyy bu sıkayetlerı hep bn welılere cok rahat solerdım meger ne zormus velı yerınde olmakkk ayyyyy basım bıanda zonkladı öğretmn ole duyınce bakalım ya neler dıcek daha ???ınsallah duzelır ama gmze bu yaaa.....uzuluyorum cok((((((
şimdi azcık derdimi anlatayım bir iki öneri verin. derdim kızım üçüncü sınıf ve çok gamsız her okula gittiğimde öğretmenden muhakak şikayet dinliyorum bu kardeşkıskançlığı değil çünkü baştan beri var üçüncü sene ve üçüncü okulumuz tabi öğtermenimiz hepside aynı şeyi söyledi başta (.yavaş geri kalıyo etrafıyla ilgileniyo çok nazlı demesem hiç bişey yapmıyo) .ben artık bu öğretmen biraz tanıdıktan sonra doğruca öğretmenle konuştum dedimbiz bu kızı böle kabul ettik yapacak bişey bulamıyorum demesem ders yapmıyo yaptığını unutuyo her zaman hatırlatmam lazım yoksa unutuyo üzerine gidip kızsam korkuyo isyan ediyo ölmek istiyorum diye ağlıyo öğretmenimizin dediği o zaman gitme üstüne istediği zaman yapsın ve kızımher konuda völe sabah kalkar her şeyi ben derim o yapar kızım wc gir elini yüzünü yıka ayağına terklik giy diş fırçala hatıllatmasam 8 de evden çıkacaz ona kalsa 10 fln bulur gitmemiz onu zorla hızlandırıyorum . bu gün gittim yine şikayet bi haftadır hasta grip burnu akıyo yanında ıslak mendil var selpak var ve uyarıyorum devamlı temizle diye öğlen geldi ağlıyo ben okula gitmem bi daha .öğretmen her dk lavaboya yolluyo burnunu yıka diye e kızım sil temiz görsün diyorum yok yine yolluyo .öğretmende yapamıyo derste burnu çokm akıyo öz bakım sorunu var . diyor ben artık bunaldım desem zeka geriliği var değil istediğini öle yapıyoki bilgisayarı benden iyi biliyo disleksi var diye düşünüyorum hatta öğretmelerede söledim kabul etmiyolar ha şuda var başta hep geri kalıyo dediler yıl sonundada karnesi 4 5 hepnasıl oluyo bende anlamadım
ya demetin niye kaçıyonuz ya ben anlamıyom
benim adam keşke kovalasa dursa yaaaaa ama nerdeeee
dün öğlen geldi kızları uyut dedi bende uyuyolar zaten dedim ne iş özledim diyo başım üstüne valla seve seve niye kaçayım ki can kurban beeee
ya canım bilmiyorum ama acıyo doğumdan sonra çok ona da belli etmemeye çalışıyorum bu sefer olan bana oluyor:kedi:
çok hassastır acı duyduğumu anlarsa çok üzülür belki çok kasıyorum kendimi birde bebek uyanırsa naparım diye de kafamda kuruyorum ay ne bileyim yaaaa öyle işteeeeeeeee
şimdi uyanırsa kızacak bana o değil bide küserrrrkaydirigubbakcemile3
yahu kızlar hafsa nerelerde kaç gündür yok inşallah iyidir
diloşum hafta sonu oldu ama sen gene yoksunlmaz:özledimŞeniz
zuzumm da gelmiş çok okuyamadım ama gördüm canım yaa özlemişim seni de Şeniz
Şeniz
canım ben şu lahana kapsülünden aldım ondan kullanıyorum birde acıktıkça mavi-yeşil diyet bisküvilerden yiyorum veya su içiyorum sadebda 3 dilim kepek ekmeği ama normal yemek yemeye devam sadece azalttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?