2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

soruna cevap vericem ama önce bişi sölicem içimde kalmasın dün kızınla fotolarını koymuşsunya bende geçmişten alıntılşarımı alarak ilerlerken bi baktım sizin fotolar var anam dedim bu bebek tanıdık çünkü 2 gün önce yayınlamıştın aklımda kalmış tı neyse e bu kadın kiiiimmm
bakıyorum avatarda bambaşka kıvırcık saçlı biri resme bakıyorum dümdüz şwkwe bi kız gittim geldim valla
çok şekermişsin söylemeden geçemedim
kızında sana çok benziyo maşallah ikinizede
benim kızım ayın 10 da 3 ayı doluyo ama benim kızda bir haftadır gülücükler saçmaya başladı elle bişe kavradığı yok kulakları dışında bide boyna ağzına sokmaya çalışıyo içinde parmağı kalıyo çıkaramıyo sonra basıyo çığlığı işte öle
ama bazı arkadaşlarınki dönmüş bile bu demek değilki hepsi aynı şeyi aynı anda yapıcak dimi merak etme bak filizin oğlusu diş çıkarıyo ozaman nerde senin benim kızların dişleri dimiiiii
oyüzden için rahat olsun her anın tadını çıkarmaya bak canım

bez içinde benim kız 7 kiloyu geçti halen 3 numara kullanıyoz ve gayet rahatım prima kullanıyorum ben

ay allah kolaylık versin canım inşallah huzurlu bi 3 ay geçirirsin
ya ben ne edeyim bu kurbandan sonra kaynana ve benden büyük evlenmemiş görümce evime yerleşeceklerrrrrrrrrrrrrr
ben biraz aceleciyim galiba:) uyuyor simdi yaramaz daha kahvalti yapmadim. dun hamsi yapmistim soylemesi ayip. mutfak pis pis balik kokuyor. balik iyi oluyior da hem once hem sonrasinda temizlemesi bitiriyor adami.
sana bi tavsiye ya balığı yaparken heryere gazete serrrrr yada küçük tüp al ve o işi balkonda yap canım
ben hala ütü yapıyorum
nasıl biriktiyse daha çamaşır atacam yine ütü çıkacak:bbo:
kızlar 3 gündür rejimdeyim ve 1.5 kilo inmiş süper değil mi :lepi:
oh maşallah inşallah bizde o günleri görürüz
ya ben senin oğlanı ilk defa gördüm galiba çok şeker buda diloşun kızı gibi japon işi olmuş maşallahhhh
gece kuşları kikoleyim,hafsa,demet nirdesiniz yoksa pikaçu mu kovalıyorsunuz:jeyyar:?
malsef yaaaaaa yarın sabah envanteri varmışşşş yarına galibaaa
gene yıkılıyo sayfaaaaa fıstıkımmmmm maşallahhhh

ya narcım ne denir bilemedim ki ben şimdi bi uzmandan görüş alsan bak bana burdan bi arkadaş yardımcı olmuştu kızımla ilgili sorunumda katze diye biri oda çocuk gelişimi okuyomuş bi sorunun olursa yine yaz yardımcı olurum demişti istersen sende yaz yardımcı olur

hayır öğretmene söledim birebir özel konumamız lazım diiye hep ayak üstü konuşuyoz olmuyo okula gitmek istemiyorum artık yaa çocuğuda çok bunaltıoruz özel ilgi istiyo işte anlamıyorlar .

ya canım benim boşverrrrrrrrrr
benim kaynanada düğün var diye doğuma gelmedi bebek 20 günlük olduda zoru zoruna getirdik
umrumdada değil
günaydın kzlar uzun zamandır giremedim tatile çıkmıştık daha yeni geldik sizler nasılsınz bebişler nasıll bizim kayra beyy sürekli elini emiyo:ecrin_bebek:
hoş geldin inşallah tatilin iyi geçmiştir
bende senin kileri yerim bah haaaaaa
ya evet senin açından çok tuhaf olmalı gülelimmi ağlayayım mı durumu
allah kolaylık versin canım

geldimmmmmmmm gıı

pikaçuyu kandırdım dedim film izliyelim tabi bu uyudu filmin başında bende vınnnnnkaydirigubbakcemile3

kızına gelince
canım hiperaktif bir çocuğa benziyor
benim oğlumda aynı dürtmeden hiçbişey yapmaz bi diş fırçalatmak için 40 kere söylerim ya da odasını toplatmak için ya da ders çalışması içinnnnnnn
kesinlikle zeka geriliğiyle falan alakası yoklmaz:
hatta fazla bile denilebilir bence çünkü böyle çocuklar problemli oluyor
birde sık sık okul değiştirmesinin de etkisi var
bak bizimki o kadar ite kaka ders çalışıyor sırf bizim zorlamamızla ama maşallah hep 1. geliyor sınavlarda şu an okuduğu kolejde de burslu okuyor
burada sana çok iş düşüyor canım çok ilgi göstermen lazım dürtmek gerekiyorsa hep dürteceksin inan büyüdükçe de düzelmiyor nasılsa öyle gidiyor
oğlumda hep şikayet getirirdi
şikayetler bitti şükür ama dürtmeye devam ders için o aynı
hatta diyor ki neden 3 ay tatil sadece 9 ay tatil olsa 3 ay okulkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile[

senin işin zor birde bebekle :sinifsinif:
ama sıkma canını canımcım Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrularımıza başka dertler vermesin bak notları da gayet güzel

ya demetin niye kaçıyonuz ya ben anlamıyom
benim adam keşke kovalasa dursa yaaaaa ama nerdeeee
dün öğlen geldi kızları uyut dedi bende uyuyolar zaten dedim ne iş özledim diyo başım üstüne valla seve seve niye kaçayım ki can kurban beeee

ya canım bilmiyorum ama acıyo doğumdan sonra çok ona da belli etmemeye çalışıyorum bu sefer olan bana oluyor:kedi:
çok hassastır acı duyduğumu anlarsa çok üzülür belki çok kasıyorum kendimi birde bebek uyanırsa naparım diye de kafamda kuruyorum ay ne bileyim yaaaa öyle işteeeeeeeee
şimdi uyanırsa kızacak bana o değil bide küserrrrkaydirigubbakcemile3

yahu kızlar hafsa nerelerde kaç gündür yok inşallah iyidir

diloşum hafta sonu oldu ama sen gene yoksunlmaz:özledimŞeniz

zuzumm da gelmiş çok okuyamadım ama gördüm canım yaa özlemişim seni de Şeniz

Şeniz

kızlar ben galiba üşüttüm belim böbreklerim fena ağrıyor

aşkoşum uyanmadan ben gideyim yanına küsmesin zati geç olmuş

haydin öptüm siziŞeniz
vara yoğa üzmeyin kendinizi emiŞenizopuyorumnanaktan

ya şimdi size bomba gibi bi haberim var
ya tabikide benim için bomba yani onu demek istedim
ay çok heycanlıyımmmm
pazar günü eşim beni denizliye götürüyoooo
annemlere yani
bayramda ordaydım ama bir gün bişe anlamadım bi 1o gün kadar kalıcam sonra geri almaya gelicek
orda net var ama sıra bana pek gelmezz galiba böle sıksık giremem
ya evlendiğimden beri annemlerden çok uzun süre ayrı kalmamıştım evlendik antalyaya yerleştik hooop 8 ay sonra denizliye taşındık iremi dünyaya getirdim
1.5 sen sonra hooop afyona taşındık bi 1.5 senede orda olduk sonra geri antalyaya döndük nerdeyse 2 senedir de burdayız ve ben evliliğim boyunca nerdeyse 2 ayda bi annemlere giderdim
ama bu sefer hamileliğim kötü geçtiği için ve doğum nedeniyle 7 ay gitmemiştim
hakkaten çok özledimmmmmm

valla demetcim ben hem sezeryan oldum hemde aşırı kilo aldığımdan eşim galiba benden soğudu yaklaşmaz oldu
geçen sezeryan yerim ilişkidn sonra kıpkırmızı oldu korkuma bende gösterdim noluyoz diye adam eğer ilişkidense daha yanaşmam sana dedi
bende korkuma daha canım acısada gıkımı çıkarmıyorum
hem o soğumasın hemde tadını çıkarıyom napalım
ama ksama kendini sende 3 ay oldu daha ne
valla ben ilk doğumum normaldi 40 ım çıktı 3.gün ilişkiye girdik o bile acımıyo ama hakkaten sezoş acıyodu 50. günde girdiğim halde:asigim:

hafsa yazdıya bu hafta sonuna kadar baya yoğundu bide eltisiyle kaynı gelicekti galiba geldiler ve onlarla ilgilenmekten giremiyodur

narrrrrrrrr nerdesin
valla alıntı yapmaktan muhabbet edemedik
bende kaçıyom canım çamaşırları asıp yatmam lazım yarına bisürü ütüm var ve hazırlık yapmalıyım artık bi kızın bavulu değil 2 kızın bavulu var hazırlanacak
eşimede ütüsüz hiç bişi bırakmamam lazım
hadi canım öptüm seni iyi gecelerrr

günaydın tatlı anneler ve melek bebekleri
bu gün ablam doğum yapacak çok heycanlıyım birazdan hastaneye gideceğim bebişi görmeye
hepinizi öpüyorum kocaman

canım ben şu lahana kapsülünden aldım ondan kullanıyorum birde acıktıkça mavi-yeşil diyet bisküvilerden yiyorum veya su içiyorum sadebda 3 dilim kepek ekmeği ama normal yemek yemeye devam sadece azalttım

ben de mi denesem. az yiyorum ama bir işe yaramıyor pek de. çok zor kilo veriyorum. lahananın işe yaradığını duymuştum.

melekcim geçmiş olsun canım.öyküye arkadaş geliyor.allah analı babalı büyütsün.bende kardeşimden bekliyorum daha yeni denemeye başladılar ama inşallah hayırlısı ile biran önce kalır hamile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…