2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

tamam tatlım sorarım senin için..ama sut koruyoya inanmamak lazım ..

:gitme: kızlar ya bu korunma işini ne yapıyorsunuz
ben çok korkuyorum tekrar hamile kalmaktan eşime korun diyorum pek yanaşmıyor o
bizde hala siftah yok vajinusmus mu oldum ne korkudan kitlenip kalıyorum
adam dişini sıkıyor ama nereye kadar :sinifsinif:
dert oldu valla bununla yatıyorum bunula kalkıyorum rüyalarımda bile bu ne yapcam ben ya mafoldumben

Eşim istemiyo canım kondom bende bişey olur diye yanaşmıyorum korkumu aslında bu tetikliyo bi adet olsam sipral falan düşünürümde oda yok daha

masallah canım..Allah mutlulugunuz hep beraber ve daim etsin canım.

Sağol canım tşk.ederiz :kedi:

bugun dr a gidicem zaten ben de biras salaldım dogumdan sonra kontrolumu falan..bazen negatifte cıkabiliomuş test d.gebelikte ama azcıkda bas donmesi hasıl oldu bende..o da korkuttu gideyim geleyim anlatırım sizede inş.

Belki psikolojikte olabillir canım baş dönmesi ama bi git bakalım hadi haberlerini bekliyoruz

Biz kondomla korunuyoruz,bende korkuyorum valla.:bbo:
Korkunu kafandan atman lazım ilk ilişkide benim canım çok yandı ama bırakmadım bi daha denedim eğer korkup bıraksaydım bi daha hiç yapamıcaktım :kedi:

Ayy bide vakit yok ya sürekli çalışıyoruz ikimizde yemeğe kayınvalidemdeyiz akşamları erken kalksak surat 5 karış eve gel iş güç yatağa zor atıyoruz kendimizi benim bu işi en kısa zamanda halletmem lazım ya

Bencede canım,zaman geçtikçe eşinde problem yapar sonra huzursuzluk çıkmasında.Vakit falan hakgetire ben uyukluyorum akşamları ee sabah 6.30da kalkıyo oğluşum akşam 10da uykum geliyo napim bazen idare ediyo kociş ama bazende delikafaduldendelikafadulden

öyle valla çiçekcim bide bizim kız 1 den önce yatmıyo insanda mecal kalmıyo valla

maşallah canım çok tatlı yakışıklı ne canlar yakacakkkopuyorumnanaktan

oy oyy ipeğe bakın hele oyuncakalrı kesiyoo kuzum benimm çok tatluu oldu iyicee:asigim:

burdayım canımcım gündüz giriyorum anca akşam saat 5 ten sonra eşim pc geçiyo gece 1 2 kadar çalışıyoo gündüzde arada ben geçiyorum vaktim kaldıkça sıkıldım iyice dedimki 2 haftadır dışarı çıkmıyoruz bugün havba güzel gidelim beyefendi kendi gitti fuar varmış gezecekmiş tamam dedim hadi sen de sıkılıyoruz iş güç yok gibi gez kafa dağıt yarın gezriz hep beraber bu seferde demesinmi yarın maç var maça gidicemm bu aralar bizi umursamıyo pek dışarıda çıkarmıyo 2 çocuklada gezmek zor oluyo tek başıma bilmiyorum bunalıma girdim yineee:sinifsinif:

Eşim istemiyo canım kondom bende bişey olur diye yanaşmıyorum korkumu aslında bu tetikliyo bi adet olsam sipral falan düşünürümde oda yok daha
yani eşin istemiyorsa razı gelecek ilişkiye girmemeyi başka yolu yok...
ya bebeği emzirmeyeceğim ya ikinciyi yapacağız yada ilişki yok ...demekten başka çaren yok...

hurrem hap dicem ama 4.aya kadar onermiolar..b de sut verme durumu var tabe..

neyse kızlar ben kacar gelince gorusuruk..
hadi iyi haberlerle gel bakalım.ç..

kesinlikle ...bendeeee..bizimkide kondoma pek yanaşmıyo ben gittim aldım bir iki kullandı ama ıı ıı bende sevmiyorum o şeyi..ıykkk...zaten topu topu oek bişey yapmadım ...hehehehe

selam kızlar nasılsınız bakalımm:)):ecrin_bebek:

bizde kondomla korunuyoruz korkmayın en iyi korunma yöntemi 6 yıl oldu kondomla hiç bir kaza olmadı bizde çok iyi koruyor ilaç almaktansa böylesi iyi:)

çalışanlara allah kolaylık versinn kızlarr bende çok istiyorum acaba ne zman çalışabilirim çocuklarıma bakacakta kimsem yok haliyle 2 çocuk olduğu için bakıcı olsa çalıştığım mağaaşı direk bakıcıya yatırcamm ne anladım o çalışmadan ben((

Kendimizide soğutmayalım derim ben valla sorun olsun istemiyorum bu konuda ya,kaçtığım yok gerçide sadece uykusuzluk mahfediyo işte yoksa er meydanı çıkarım kardeşim sengözlerimebaksanab

Yani Huricim o kadar resim ekledim şuraya görmedin he hatta sana ithaf etmiştim :hulya:

Bende öyle diyorum ya ikinci olursa idili nasıl emziririm hakkı olur çocuğun diyorum öyle ikna oldu zaten ama nereye kadar bi yolunu bulucam artk napalım ayy kadın olmak ne zor ya

oyy ne güzel bi tablo maşallah size yakışıklı oğlunu yerim senin

Sağol diloşum :kedi:

Ya canım bakacak kimsen yoksa hiç düşünme bence dediğin gibi paran bakıcıya gider öyle az parayada gelmiyolar en az 500-600 veriyosun o yüzden hiç yıpratma kendini.Kızlar kendini kurtarsın biraz büyüsünler o zaman düşün ablası eylüle bakar zaten korur,bizim burda bi ablamız var onunda öyle iki kızı var kızı 5 yaşında gelince başlamış işe sonrada okula verdi zaten ablası ilgileniyo herşeyiyle

Bende öyle diyorum ya ikinci olursa idili nasıl emziririm hakkı olur çocuğun diyorum öyle ikna oldu zaten ama nereye kadar bi yolunu bulucam artk napalım ayy kadın olmak ne zor ya

Evet zor ama herşeyi de üstümüze alamayız biraz düşünsünler canım ben tavrımı koydum bu konuda zaten biçok şeyi üstlenmişiz kendi bilir istiyosa kaydirigubbakcemile istemiyosa :1closedeyes:

dıs gebelikten korkuorum...

amann cnm allah korusun..

Veeeeee işte ailecek çekindiğimiz ilk foto diyebilirim oğlum 1. ayını geçmişti burda

çoook güzelsinizz....yaa maşallahhh...

bende hap içmeye başlıcamm regl dönemimi bekliyorumm.. kondomm benim midemi bulandırıyoo yaa...

aminn.. allah bize kolaylık versin walla çok zorr yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…