- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.721
hadi ya olabilirmi ki bende hala spirali taktırmadım malesef yanlış yaptım şimdi hastalanmayı beklemek zorundayım...
malesef spiral taktırmadım bi arkadaşım dedi kızızm zaten regl olmadın ki...yani daha yumurtalıkların çalışmıyor ki şu an ..döllenecek bi yumurta yok yani dededi.bende 2 kez pikaçu kovladım ama çok tedirginim...artık bi şekilde regl olana kadar korunmam lazım...dış gebelik kötü olur ya git bi görün bakalım ne diyolar..şu benim durumuda sorsana canım ya ...
yani regl olmadan gerçekten hamile kalma durumu olmaz mı ki..
masallah canım..Allah mutlulugunuz hep beraber ve daim etsin canım.
bugun dr a gidicem zaten ben de biras salaldım dogumdan sonra kontrolumu falan..bazen negatifte cıkabiliomuş test d.gebelikte ama azcıkda bas donmesi hasıl oldu bende..o da korkuttu gideyim geleyim anlatırım sizede inş.
:gitme: kızlar ya bu korunma işini ne yapıyorsunuz
ben çok korkuyorum tekrar hamile kalmaktan eşime korun diyorum pek yanaşmıyor o
bizde hala siftah yok vajinusmus mu oldum ne korkudan kitlenip kalıyorum
adam dişini sıkıyor ama nereye kadar :sinifsinif:
dert oldu valla bununla yatıyorum bunula kalkıyorum rüyalarımda bile bu ne yapcam ben ya mafoldumben
Ayy bide vakit yok ya sürekli çalışıyoruz ikimizde yemeğe kayınvalidemdeyiz akşamları erken kalksak surat 5 karış eve gel iş güç yatağa zor atıyoruz kendimizi benim bu işi en kısa zamanda halletmem lazım ya
ya canım bilmiyorum ama acıyo doğumdan sonra çok ona da belli etmemeye çalışıyorum bu sefer olan bana oluyor:kedi:
çok hassastır acı duyduğumu anlarsa çok üzülür belki çok kasıyorum kendimi birde bebek uyanırsa naparım diye de kafamda kuruyorum ay ne bileyim yaaaa öyle işteeeeeeeee
şimdi uyanırsa kızacak bana o değil bide küserrrrkaydirigubbakcemile3
yahu kızlar hafsa nerelerde kaç gündür yok inşallah iyidir
diloşum hafta sonu oldu ama sen gene yoksunlmaz:özledimŞeniz
zuzumm da gelmiş çok okuyamadım ama gördüm canım yaa özlemişim seni de Şeniz
Şeniz
dert oldu valla bununla yatıyorum bunula kalkıyorum rüyalarımda bile bu ne yapcam ben ya mafoldumben
yani eşin istemiyorsa razı gelecek ilişkiye girmemeyi başka yolu yok...Eşim istemiyo canım kondom bende bişey olur diye yanaşmıyorum korkumu aslında bu tetikliyo bi adet olsam sipral falan düşünürümde oda yok daha
hadi iyi haberlerle gel bakalım.ç..hurrem hap dicem ama 4.aya kadar onermiolar..b de sut verme durumu var tabe..
neyse kızlar ben kacar gelince gorusuruk..
kesinlikle ...bendeeee..bizimkide kondoma pek yanaşmıyo ben gittim aldım bir iki kullandı ama ıı ıı bende sevmiyorum o şeyi..ıykkk...zaten topu topu oek bişey yapmadım ...heheheheAyy bide vakit yok ya sürekli çalışıyoruz ikimizde yemeğe kayınvalidemdeyiz akşamları erken kalksak surat 5 karış eve gel iş güç yatağa zor atıyoruz kendimizi benim bu işi en kısa zamanda halletmem lazım ya
Bencede canım,zaman geçtikçe eşinde problem yapar sonra huzursuzluk çıkmasında.Vakit falan hakgetire ben uyukluyorum akşamları ee sabah 6.30da kalkıyo oğluşum akşam 10da uykum geliyo napim bazen idare ediyo kociş ama bazende delikafaduldendelikafadulden
bazen idare ediyo bazende delikafaduldendelikafadulden
çok komiksin ya aynı durumdayız aynııı-tatlicadiarzu-mirmirmirmir
Veeeeee işte ailecek çekindiğimiz ilk foto diyebilirim oğlum 1. ayını geçmişti burda
yani eşin istemiyorsa razı gelecek ilişkiye girmemeyi başka yolu yok...
ya bebeği emzirmeyeceğim ya ikinciyi yapacağız yada ilişki yok ...demekten başka çaren yok...
hadi iyi haberlerle gel bakalım.ç..
kesinlikle ...bendeeee..bizimkide kondoma pek yanaşmıyo ben gittim aldım bir iki kullandı ama ıı ıı bende sevmiyorum o şeyi..ıykkk...zaten topu topu oek bişey yapmadım ...hehehehe
oyy ne güzel bi tablo maşallah size yakışıklı oğlunu yerim senin
çalışanlara allah kolaylık versinn kızlarr bende çok istiyorum acaba ne zman çalışabilirim çocuklarıma bakacakta kimsem yok haliyle 2 çocuk olduğu için bakıcı olsa çalıştığım mağaaşı direk bakıcıya yatırcamm ne anladım o çalışmadan ben((
Bende öyle diyorum ya ikinci olursa idili nasıl emziririm hakkı olur çocuğun diyorum öyle ikna oldu zaten ama nereye kadar bi yolunu bulucam artk napalımayy kadın olmak ne zor ya
dıs gebelikten korkuorum...
Veeeeee işte ailecek çekindiğimiz ilk foto diyebilirim oğlum 1. ayını geçmişti burda
çalışanlara allah kolaylık versinn kızlarr bende çok istiyorum acaba ne zman çalışabilirim çocuklarıma bakacakta kimsem yok haliyle 2 çocuk olduğu için bakıcı olsa çalıştığım mağaaşı direk bakıcıya yatırcamm ne anladım o çalışmadan ben((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?