- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.761
Huriii bu foto sana gelsin sositososito şarkı armağan eder gibi oldu kaydirigubbakcemile3
slm nabersinizzzz
ya yarn yola çıkıcam ama daha hiçbişi hazır değil çocuk durmuyo yattı yattı şimdi gezmek istiyo kucak istiyo kocişte maç izliyo üfffff
ütüleri halletsem yetr yaaa valizler 2 dk lık
allah mutluluğunuzu daim etsin canım maşallah
canım ALLAH mutluluğunuzu daim etsin.
slm nabersinizzzz
ya yarn yola çıkıcam ama daha hiçbişi hazır değil çocuk durmuyo yattı yattı şimdi gezmek istiyo kucak istiyo kocişte maç izliyo üfffff
geçmişi okuyamadın galiba canım annemlere denizliye gidiyorum 10-15 gün orda kalıcam
canım benim çok güzel çıkmışınız.Mutlu bir aile tablosu Allah mutluluğunuzu daim etsin...Veeeeee işte ailecek çekindiğimiz ilk foto diyebilirim oğlum 1. ayını geçmişti burda
ayy canım ya çok uzatmışsınız arayı...Kondomla korunun canım en iyi yöntem gerçekten biz 3 sene öyle korunduk...:gitme: kızlar ya bu korunma işini ne yapıyorsunuz
ben çok korkuyorum tekrar hamile kalmaktan eşime korun diyorum pek yanaşmıyor o
bizde hala siftah yok vajinusmus mu oldum ne korkudan kitlenip kalıyorum
adam dişini sıkıyor ama nereye kadar :sinifsinif:
dert oldu valla bununla yatıyorum bunula kalkıyorum rüyalarımda bile bu ne yapcam ben ya mafoldumben
:roflol::roflol::roflol:hemen
Adamın biri işyerindeki
kantinde arkadaşıyla yemek yerken
'Kolumun ağrısından ölüyorum' diye arkadaşına
dert yanmış,'Doktora gitsem
iyi olacak'.
Arkadaşı da
'Yahu ne lüzum var' demiş, 'ilerde
köşedeki
marketin çıkışında yeni bir
bilgisayarlı
cihaz koydular. Üç dolara bir
jeton alıyorsun kasadan,
atıyorsun,
yanında getirdiğin idrar örneğini
açılan
kapaktan içeri veriyorsun, on saniye
sonra
neticeyi ve tedavi için
yapman gerekenleri
öğreniyorsun', 'Gördüğün
gibi ucuz ve çabuk' diye
eklemiş.
Adam hemen bir kaba
idrarını
doldurup
arkadaşının
dediğini yapmış ve bilgisayar
10 saniye sonra yazılı
olarak
cevap vermiş:
'Kolunuzda
bir cins eklem ağrısı olan
Teniselbo
oluşmuş.. Sıcak suya koyun,
ağır işlerden kaçının, iki
hafta
sonra düzelecektir'
Memnun biçimde eve dönen
adam, bir yandan
bilgisayarın dediğini
uygularken bir yandan da muzurca
fikirlere
kapılıp bu akıllı cihazın nasıl
aldatalabileceğini düşünmeye
başlamış.
Ertesi gün olunca bir miktar
çeşme suyuna
köpeğinden alınmış biridrarı
koymuş, üstüne bir
şekilde elde ettiği
karısının ve kızının idrar
örneklerini eklemiş. Tüm bu karışımın üzerine bir
de
mastürbasyon yapıp doğru cihazın yanına
varmış.
Jetonu atıp kabı makine ye
vermiş,on saniye sonra
cihazdan
yazılı yanıt gelmiş.
1.
Çeşme suyunuz çok kireçli. Bir
filtre cihazı
almayı
düşünün
2.
Köpeğinizde kene var. Eczaneden özel
bir
şampuan
alıp
köpeğinizi yıkayın.
3.
Kızınız kokain bağımlısı. Bir
psikiyatri
kliniğine
yatırın.
4. Karınız
hamile. İkizler. Sizden değil. iyi
bir
avukat
bulun.
5.
Kendinizi bu yolla tatmin etmeyi
bırakmazsanız kolunuz
iyileşmez...
:sm_cool::roflol:
alemsin huriii..kızına kocaman bir maşallah tam ısırmalık olmuşşş.. yerim ben onu rüyalarıma bile giriyor...Bir Turk, bir Amerikali ve bir Alman birlikte saunaya gitmisler.
Bellerinde birer havlu saunada oturmuslar ter atarlarken, bip bip bip diye ses duyulmus.
Amerikali, sag eliyle sol koluna dokunup,
'Cagri cihazim caldi. Derimin altinda elektronik devre var da...' demis.
Aradan biraz zaman gecmis, bu sefer bir cep telefonu calmaya baslamis.
Bunun uzerine Alman, sol avuc icini kulagina goturmus ve konusmaya baslamis.
Gorusmesi bitince, Turk'e ve Amerikaliya donup,
'Avcumun icinde cep telefonu devresi varda...' demis
Teknolojik olarak geri kalmayi gururuna yediremiyen Turk,
Bana bir dakika izin verin' demis ve disari cikmis.
Birkac dakika sonra dondugunde poposunun arasina SIKISMIS tuvalet kagidi sarkiyormus.
Amerikali ve Alman'in kendisine garip garip baktigini gorunce, cevabi patlatmış
Faks geliyor da:))
canım daha ne istiyorsun biz de uyutmakta zorlanıyoruz iş falan yapamıyorum..Maşallah oğluna nazar değmesin...kızlar bebeklerinizin uyku düzeni nasıl. ben bir uyuttum mu bir daha uyanmıyor. çok uyuyor oğlum. gece gündüz fark etmiyor.artık uyku saatlerinin azalması gerekmiyor mu
iyiyiz canımm...ayy Allah yardım etsin...ben de geçen hafta tatile çıkarken aynı senin gibiydim..kızım o gün bana iş yaptırmadı gece 1 de uyudu tabi ben bttim ütü yapayım dedim 2.5 a kadar ütü yaptım sonra başım döndü uyudum..sabah kalktım valiz hazırladım ama çok yoruldum...Sana kolay gelsin canımmmslm nabersinizzzz
hayırlı olsun inşallah allah analı babalı büyütsün
canım sen nasıl anlıyosun bunu belirtileri ne
gülüm sipral takıldıktan sonra lekelenme şeklinde kan geliyor.bir ay içinde olabilir dedi doktorum alışma devresiymiş.ama aynı şey benim annemde olmuştu 6ay boyunca kanaması kesilmemişti vucud atmaya çalıştığı için oluyormuş sonunda çıkartırmış düzene girmiş. ee benimde 3 hafta bitti kesilmedi daha çok gelmiyor ama sonuçta her gün sabah akşam hani reglinin sonunda olur ya gelmez gelmez bişi atar işte öle bir parça kan geliyor.doktorum bir ay bekleyelim dedi bende tamam dedim.bakalım ne olacak.reglide olmadım.ama dediim gibi bunu takdırmak için regl olmak gerekmiyor sadece bizim için geçerlibir şey bu tabii
Veeeeee işte ailecek çekindiğimiz ilk foto diyebilirim oğlum 1. ayını geçmişti burda
geçmişi okuyamadın galiba canım annemlere denizliye gidiyorum 10-15 gün orda kalıcam
hayırlı yolculuklar canım .. eee 15 gün yoksun o zaman hmm sengözlerimebaksanab
özliiicez seni benneyaptımki
güle güle git ve gel , iyi vakit geçirirsiniz inşallah :hulya:
canım benim çok güzel çıkmışınız.Mutlu bir aile tablosu Allah mutluluğunuzu daim etsin...
ayy canım ya çok uzatmışsınız arayı...Kondomla korunun canım en iyi yöntem gerçekten biz 3 sene öyle korunduk...
:roflol::roflol::roflol:
alemsin huriii..kızına kocaman bir maşallah tam ısırmalık olmuşşş.. yerim ben onu rüyalarıma bile giriyor...
canım daha ne istiyorsun biz de uyutmakta zorlanıyoruz iş falan yapamıyorum..Maşallah oğluna nazar değmesin...
iyiyiz canımm...ayy Allah yardım etsin...ben de geçen hafta tatile çıkarken aynı senin gibiydim..kızım o gün bana iş yaptırmadı gece 1 de uyudu tabi ben bttim ütü yapayım dedim 2.5 a kadar ütü yaptım sonra başım döndü uyudum..sabah kalktım valiz hazırladım ama çok yoruldum...Sana kolay gelsin canımmm
ben de güya iki kere oldum ama leke şeklinde eski adetim gibi değildi..seninki nasıl canımm eskisi gibi mi?bu arada ben ikinci kere regl oldum :bbo:
doğumdan sonra regl olmayan var mı sengözlerimebaksanab
canım çok zorlama bünyeni istersen gece de kalkacan çok yorulursun...biraz dinlen derim fikrimce...Hoşgeldinn stardust, nasılsının canım aras nasıl ?
Aminn sağol canım. :1hug:
Oğlum uyuyor,kociş maç izliyor benimde gözümden uyku akıyo aslında ama yatmak istemiyorum nedense sabah 6dan beri ayaktayımalışmak istiyorum az uykuya ne kadar dayanabilicem bakalım
nasılsın ayşecğim, aras nasıl ne zmandır görüşemiyoruz
ben de güya iki kere oldum ama leke şeklinde eski adetim gibi değildi..seninki nasıl canımm eskisi gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?