2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sağolun kızlar benim paşamda bu işte ALLAH ım sağlık sıhhat versin. Annesini çok yoruyo ama.dişlerimiz çıkınca da koyarız artık huri teyzesi

canım çok sıkılıyor ya arkadaşlar. bebeğimi alıp izmire dönesim geliyor. şu istanbulu artık hiç sevmiyorum. çok yanlızım. bir tek oğluşum var. ona da yetemiyorum.

iyi akşamlarr..

nasılsınız?
ben daha işteyimm ((( çok sıkıldım bugün

slm nabersinizzzz
ya yarn yola çıkıcam ama daha hiçbişi hazır değil çocuk durmuyo yattı yattı şimdi gezmek istiyo kucak istiyo kocişte maç izliyo üfffff
ütüleri halletsem yetr yaaa valizler 2 dk lık

allah mutluluğunuzu daim etsin canım maşallah

canım ALLAH mutluluğunuzu daim etsin.

Sağolun kızlar tşk. ederim amin diyorum içtenlikle dualarınıza opuyorumnanaktan

Ha gayret kikoşum ver kocişe ufaklığı baksın maçıda dinler bi taraftan canım aaaaaa,senin işin çok anacım ütülerinde varsa anca yaparsın.Yada getir bana bakiim benimki uyudu maşallah bu akşam erken uyudu.Gece çayını bile içiremedim hatta yıkayacaktık babasıyla hevesimiz kursağımızda kaldıı

geçmişi okuyamadın galiba canım annemlere denizliye gidiyorum 10-15 gün orda kalıcam

hayırlı yolculuklar canım .. eee 15 gün yoksun o zaman hmm sengözlerimebaksanab
özliiicez seni benneyaptımki
güle güle git ve gel , iyi vakit geçirirsiniz inşallah :hulya:

Veeeeee işte ailecek çekindiğimiz ilk foto diyebilirim oğlum 1. ayını geçmişti burda

canım benim çok güzel çıkmışınız.Mutlu bir aile tablosu Allah mutluluğunuzu daim etsin...
ayy canım ya çok uzatmışsınız arayı...Kondomla korunun canım en iyi yöntem gerçekten biz 3 sene öyle korunduk...
:roflol::roflol::roflol:
alemsin huriii..kızına kocaman bir maşallah tam ısırmalık olmuşşş.. yerim ben onu rüyalarıma bile giriyor...
kızlar bebeklerinizin uyku düzeni nasıl. ben bir uyuttum mu bir daha uyanmıyor. çok uyuyor oğlum. gece gündüz fark etmiyor.artık uyku saatlerinin azalması gerekmiyor mu
canım daha ne istiyorsun biz de uyutmakta zorlanıyoruz iş falan yapamıyorum..Maşallah oğluna nazar değmesin...
slm nabersinizzzz
ya yarn yola çıkıcam ama daha hiçbişi hazır değil çocuk durmuyo yattı yattı şimdi gezmek istiyo kucak istiyo kocişte maç izliyo üfffff
ütüleri halletsem yetr yaaa valizler 2 dk lık
iyiyiz canımm...ayy Allah yardım etsin...ben de geçen hafta tatile çıkarken aynı senin gibiydim..kızım o gün bana iş yaptırmadı gece 1 de uyudu tabi ben bttim ütü yapayım dedim 2.5 a kadar ütü yaptım sonra başım döndü uyudum..sabah kalktım valiz hazırladım ama çok yoruldum...Sana kolay gelsin canımmm

Veeeeee işte ailecek çekindiğimiz ilk foto diyebilirim oğlum 1. ayını geçmişti burda

çok güzel bir aile resmi olmuş sizinki
çok duru ve mutlu ... paşanızın ömrü uzun olsun..
nice nice güzel zamanları birlikte geçirmek nasip olsun ..

bu arada ben ikinci kere regl oldum :bbo:
doğumdan sonra regl olmayan var mı sengözlerimebaksana

Son düzenleme:
hayırlı yolculuklar canım .. eee 15 gün yoksun o zaman hmm sengözlerimebaksanab
özliiicez seni benneyaptımki
güle güle git ve gel , iyi vakit geçirirsiniz inşallah :hulya:

Hoşgeldinn stardust, nasılsının canım aras nasıl ?

Aminn sağol canım. :1hug:
Oğlum uyuyor,kociş maç izliyor benimde gözümden uyku akıyo aslında ama yatmak istemiyorum nedense sabah 6dan beri ayaktayım alışmak istiyorum az uykuya ne kadar dayanabilicem bakalım

bu arada ben ikinci kere regl oldum :bbo:
doğumdan sonra regl olmayan var mı sengözlerimebaksanab
ben de güya iki kere oldum ama leke şeklinde eski adetim gibi değildi..seninki nasıl canımm eskisi gibi mi?
canım çok zorlama bünyeni istersen gece de kalkacan çok yorulursun...biraz dinlen derim fikrimce...

nasılsın ayşecğim, aras nasıl ne zmandır görüşemiyoruz

iyiyiz ebrucum sen nasılsın , ege paşamız büyümüştür iyice yerimseniben
Arasım bir gün güzel uyuyor , ertesi gün sabah 10dan akşam 5-6ya kadar neredeyse hiç uyumuyor . benim uykum geliyor bazen , bebek olup uyuması gereken paşada tık yok :sm_confused:
bugün , 1 seneden sonra , ilk defa konak'a gittik ailecek :asigim: hihoyyyt
paşamız dırıl dırıl konuşuyor , aguluyor , laf yetiştiriyor sanki çapında , hatta neredeyse kahkaha atıyor keyfi yerindeyse :)))))
büyüdük iyice :asigim:
2,5 aylıkken 4860 gr , 59 cm olduk

ben de güya iki kere oldum ama leke şeklinde eski adetim gibi değildi..seninki nasıl canımm eskisi gibi mi?

evet canım eskisi gibi ..
tek farkla ;
ilk gün sanki reglimin 5. günü gibi geliyor , 2. gün başlıyor normal bi şekilde .. yani geçen sefer öyle olmuştu .. bugün ikinci reglimin ilk günü ... bakalım bu nasıl seyredecek :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…