2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bugun dr a gidicem zaten ben de biras salaldım dogumdan sonra kontrolumu falan..bazen negatifte cıkabiliomuş test d.gebelikte ama azcıkda bas donmesi hasıl oldu bende..o da korkuttu gideyim geleyim anlatırım sizede inş.

canim dis gebelikte test pozitif cikar. ayni hamilelik belirtileri gorulur. tek farki tupte buyumesidir bebegin. eger test negatif ise dis gebelik degil, takma kafana. usutmus olabilirsin.

canim benim arkadasim ilk hamileliginden sonra hic regl olmadan ikinciye kaldi. yani yumurta her an gelebiliyor.

ben de vajinusmus oldum. cok aciyor. 3 kezx denedik, her gecen sefer daha iyi ama aci cekiyorum.

Huricim kizina masllah demis miydim? coook seker cikmis. o ne yanaklar oyle tombis tombis.

Cicekcim cok guzel bir aile fotosu.Allah mutlulugunuzu bozmasin. bizim halen bir fotomuz yok

Kikoscum hadi hayirli yolculuklar.

iyiyiz canım
, biraz uyku problemimiz var benneyaptımki
2 gün , perş-cuma misafirim vardı , bugün dışarı çıktık , paşam bi uyuyo bi uyumuyo .. az önce dızır dızırdı , kucağıma alıp azcık pışpışlayınca sakinleşti de annnca uyudu beyefendi benneyaptımki üzülüyorum ya , niye uyumazki , onu8 da yoruyo bu uykusuzluk ..

edit : ne alakaysa kikoşun avatarını gördüm sanki senin bu mesajında :))))
o yazdı sandım :bbo:
ondan KVler nasıl , iyi yolculuklar felan yazmıştım , hey Allahım ya , uykum geldi galiba :))

Son düzenleme:
çok güzel bir aile resmi olmuş sizinki
çok duru ve mutlu ... paşanızın ömrü uzun olsun..
nice nice güzel zamanları birlikte geçirmek nasip olsun ..

Çok tşk.ler , çok aceleye gelen bi foto aslında biz burda piknikten dönüşte arkadaşlara uğramıştık o zaman çekti,eşi profesyonel fotoğrafçı sağolsun.O yüzden babamızda şapka var :)
bu arada ben ikinci kere regl oldum :bbo:
doğumdan sonra regl olmayan var mı sengözlerimebaksa
nab

Benim 40 gün lekelenmem oldu 41. ve 42. günler bariz kan geldi ama bi damla ondan sonrada tık yok hala beklemedeyim :)

ben de güya iki kere oldum ama leke şeklinde eski adetim gibi değildi..seninki nasıl canımm eskisi gibi mi?

canım çok zorlama bünyeni istersen gece de kalkacan çok yorulursun...biraz dinlen derim fikrimce...

Tamam yatayım birazdan :kedi: ama kocişlede vakit geçirmek istiyorum,maç bitti mi acaba ben yatak odasına geldim oğluşuma da bakiim diye.Özlüyorum eşimide haftaiçi öyle koşturmaca geçiyoki doğru dürüst oturup muhabbet edemiyoruz.O geç yatsada sabah 7de ayakta ama ben dayanamıyorum nedense yada uyku uykuyu mu getiriyo acaba bünye meselesi sanırım.

Ebrucum hoşgeldinn, gezdin mi bugün paşa ne yaptı durdu mu ?

koçişini ihmal etme canım ilgilen onunla:jeyyar:

Huricim kizina masllah demis miydim? coook seker cikmis. o ne yanaklar oyle tombis tombis.

Cicekcim cok guzel bir aile fotosu.Allah mutlulugunuzu bozmasin. bizim halen bir fotomuz yok

Kikoscum hadi hayirli yolculuklar.

Sağol canım biran önce çekinin biz bunu büyülttük çerçeve alıcam inş.dursun salonda :) seviyorum ben fotoğraf olayını ama bu şekilde çekinmemiz 1 ayı buldu bi türlü denk getiremedik :)

Ali Eymen'de öyle biliyo musun,gündüz uykusunu alsın diye annem ayaklarında sallıyo o zaman güzel uyuyo ama akşam olunca 11den önce yatmıyo,bugün annemde misafir vardı sallayamamış eve geldik 20.30 gibi uyudu güya yıkayacaktık.Sakin ortam istiyo benim oğlum en rahat evde oluyo aslında.Bide ben nazara çok inanıyorum sık sık okuyun bebişleri çok nazar değiyo

ooo bi gezdik bi gezdik maşşalah paşa bişi yapmadı artık saat 6 ya doğru mızmızlanmaya başladı eve geldşk uyudu şimdi teyzesi

stardustcuğum,aras kocaman olmuş maşallah.uyularıda düzene girecek annesi merak etme

kızlar sizle kalmak istiyrum ama kociş alınıyor film seyredelim dedi biraz onda zaman ayırayım gelirim yine

benim 44 gün felan sürdü tamamen bitmesi .. ondan 15gün kadar sonra normal bir şekilde regl oldum .. 6 gün sürdü , yani normal bir şekilde tamamlandı .. şimdiyse o tarihten 23 gün sonra oldum .. normalde benim 28 günde bir olurdu , sanırım git gide düzene girecek :sm_confused:

haklısın canım .. aklıma geldikçe okuyorum , aslında daha sık okumalıyım a.s

ohhhh ne güzellll , nereleri gezdiniz de bakayım yerimseniben
bi ara bi yattı mı 7-8 saat uyuduğu oluyordu .. sonra dr.a sordum emmesi gerekmiyor mu diye , o da 3-4 saatte bir uyandır emzir dedi .. sonra ist.a gittik düzenimiz değişti , bonus olarak nezle oldu , saat başı gibi emmeye başladı .. 10 günde nca atlattı nezlesini , yine 7 saat felan uyuyordu , şimdilerde yattı mı 4 saat felan sonra kalkıyor , ondan sonra 2-3 saatte 1 gibi ..
biz de böyle işte :sm_confused:

kikoşş hayırlı yolculuklar canımmm kendine ve kızlara çok iyi bak arayı uzatmaa özlerizzŞeniz

aynen öle yaptım canım yoksa ütülerin kalır bak dedim korkusuna aldı hemen kızı
saol canım ütü bitti çok şükür ve şimdi kız uyursa valizleri hazırlıcam işte ona bakıyom

selam kızlarrrr

hurişcimmmm yerim be o güzelliğii maşallahhhh çok tatlı olmuşşşşş
ayrıca fıkraların süperdiiiikaydirigubbakcemile3

çiçeğimmmm harika bir tablo rabbim nazarlardan saklasın mutluluğunuz daim olsun canımmmŞeniz

kikoşummmm iyi yolculuklar canımm bizi ihmal etme emi gecelerde seni çok arıycaz anacım Allah a emanet ol kızlara ve kendine iyi bak
birde çimendeki horoza slm di benden emiŞenizkaydirigubbakcemile3

kızkardeşim 2 sene çalıştı denizlide onun yanına gidiyorduk birine yol sorduk bize çimendeki horozun ordan dönün dedi önce anlamadık ama horozzu görünce jeton düştü bizde aklımıza geldikçe hala gülerizkaydirigubbakcemile3

diloşumm bunalmak yok anacım sabret canım benim gel takıl bize bende gündüz giremiyorum hiç uyumuyor benim cadı yaa ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor biilmiyorummm

starcım görüşemiyoruz ne zamandır senin yakışıklıda benim kız gibi uykusuz heralde aman canları sağ olsunda napalım

nar-ece sizleride öpüyorummmmmm

ayy aklımda bişey kalmıyor sonlara doğru kızlar unuttuklarım varsa özürr:kedi:

kızlarrrrrrrrrrrr az önce bir film izledik mutlaka izleyin tavsiye ediyorum adı saplantıkafamçokkarıştı

erkeğin sapığını çok gördük ama bu bi kadın sapığı anlatıyor bi adama takıyor kafayı hayatını alt üst ediyor şaşkınlıkla izledikkakannehir
allah böyle kadnlardan kocişlerimizi korusun anacımmmkaydirigubbakcemile

şimdi bi dene daha izliycez bakalım beğenirsem onuda söylerimmmm

çokk öpüldünüzzzzzz

meleği unutmuşumm

melekcim bugün teyze oldun sanırım inşallah sağlıkla kurtulmuştur ablan canım hayırlı olsun öyküyle birlikte büyüyecekler ne güzelopuyorumnanaktan

ablanın hamile olduğunu öğrendiğin gün geldi aklıma zaman ne çabuk geçiyor:gitme:

oyy maşallah arasa kocaman olmuş starcımmmm

kikoşum essah mı diyon gıı kesin geliyomu kaynananlar:bbo:

inşallah vazgeçerler yaa çok zorrrrr olur senin için:gitme:

oy bölük pörçük okuyorum kusura bakmayın kızlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…