- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.781
bugun dr a gidicem zaten ben de biras salaldım dogumdan sonra kontrolumu falan..bazen negatifte cıkabiliomuş test d.gebelikte ama azcıkda bas donmesi hasıl oldu bende..o da korkuttu gideyim geleyim anlatırım sizede inş.
hadi ya olabilirmi ki bende hala spirali taktırmadım malesef yanlış yaptım şimdi hastalanmayı beklemek zorundayım...
malesef spiral taktırmadım bi arkadaşım dedi kızızm zaten regl olmadın ki...yani daha yumurtalıkların çalışmıyor ki şu an ..döllenecek bi yumurta yok yani dededi.bende 2 kez pikaçu kovladım ama çok tedirginim...artık bi şekilde regl olana kadar korunmam lazım...dış gebelik kötü olur ya git bi görün bakalım ne diyolar..şu benim durumuda sorsana canım ya ...
yani regl olmadan gerçekten hamile kalma durumu olmaz mı ki..
:gitme: kızlar ya bu korunma işini ne yapıyorsunuz
ben çok korkuyorum tekrar hamile kalmaktan eşime korun diyorum pek yanaşmıyor o
bizde hala siftah yok vajinusmus mu oldum ne korkudan kitlenip kalıyorum
adam dişini sıkıyor ama nereye kadar :sinifsinif:
dert oldu valla bununla yatıyorum bunula kalkıyorum rüyalarımda bile bu ne yapcam ben ya mafoldumben
Hoşgeldinn stardust, nasılsının canım aras nasıl ?
Aminn sağol canım. :1hug:
Oğlum uyuyor,kociş maç izliyor benimde gözümden uyku akıyo aslında ama yatmak istemiyorum nedense sabah 6dan beri ayaktayımalışmak istiyorum az uykuya ne kadar dayanabilicem bakalım
çok güzel bir aile resmi olmuş sizinki
çok duru ve mutlu ... paşanızın ömrü uzun olsun..
nice nice güzel zamanları birlikte geçirmek nasip olsun ..
bu arada ben ikinci kere regl oldum :bbo:
doğumdan sonra regl olmayan var mı sengözlerimebaksanab
ben de güya iki kere oldum ama leke şeklinde eski adetim gibi değildi..seninki nasıl canımm eskisi gibi mi?
canım çok zorlama bünyeni istersen gece de kalkacan çok yorulursun...biraz dinlen derim fikrimce...
koçişini ihmal etme canım ilgilen onunla:jeyyar:Çok tşk.ler , çok aceleye gelen bi foto aslında biz burda piknikten dönüşte arkadaşlara uğramıştık o zaman çekti,eşi profesyonel fotoğrafçı sağolsun.O yüzden babamızda şapka var :)
Benim 40 gün lekelenmem oldu 41. ve 42. günler bariz kan geldi ama bi damla ondan sonrada tık yok hala beklemedeyim :)
Tamam yatayım birazdan :kedi: ama kocişlede vakit geçirmek istiyorum,maç bitti mi acaba ben yatak odasına geldim oğluşuma da bakiim diye.Özlüyorum eşimide haftaiçi öyle koşturmaca geçiyoki doğru dürüst oturup muhabbet edemiyoruz.O geç yatsada sabah 7de ayakta ama ben dayanamıyorum nedense yada uyku uykuyu mu getiriyo acaba bünye meselesi sanırım.
Ebrucum hoşgeldinn, gezdin mi bugün paşa ne yaptı durdu mu ?
Huricim kizina masllah demis miydim? coook seker cikmis. o ne yanaklar oyle tombis tombis.
Cicekcim cok guzel bir aile fotosu.Allah mutlulugunuzu bozmasin. bizim halen bir fotomuz yok
Kikoscum hadi hayirli yolculuklar.
iyiyiz canım
, biraz uyku problemimiz var benneyaptımki
2 gün , perş-cuma misafirim vardı , bugün dışarı çıktık , paşam bi uyuyo bi uyumuyo .. az önce dızır dızırdı , kucağıma alıp azcık pışpışlayınca sakinleşti de annnca uyudu beyefendi benneyaptımki üzülüyorum ya , niye uyumazki , onu8 da yoruyo bu uykusuzluk ..
senin fıstık anaokuluna başlamamış mıydı ?
nerden çıktı bu denizli seyahati ? KVler napıyor bu arada , hala sendeler mi , gideceklerdi yanlış hatırlamıyorsam fisfisfis
sen ve preneseler nasıl ?? heyecan vardır şimdi yola çıkacaksınız , sen aneni büyük kızçe anneanneyi görecek delikafadulden
koçişini ihmal etme canım ilgilen onunla:jeyyar:
Çok tşk.ler , çok aceleye gelen bi foto aslında biz burda piknikten dönüşte arkadaşlara uğramıştık o zaman çekti,eşi profesyonel fotoğrafçı sağolsun.O yüzden babamızda şapka var :)
Benim 40 gün lekelenmem oldu 41. ve 42. günler bariz kan geldi ama bi damla ondan sonrada tık yok hala beklemedeyim :)
Tamam yatayım birazdan :kedi: ama kocişlede vakit geçirmek istiyorum,maç bitti mi acaba ben yatak odasına geldim oğluşuma da bakiim diye.Özlüyorum eşimide haftaiçi öyle koşturmaca geçiyoki doğru dürüst oturup muhabbet edemiyoruz.O geç yatsada sabah 7de ayakta ama ben dayanamıyorum nedense yada uyku uykuyu mu getiriyo acaba bünye meselesi sanırım.
Ebrucum hoşgeldinn, gezdin mi bugün paşa ne yaptı durdu mu ?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gidip bi bakiim belkide uyuyup kalmıştır kanepede, uyumuşsa yine gelirim uyumamışsa yine gelemem :) öpüyorum sizi iyi geceler bayanlar
Ali Eymen'de öyle biliyo musun,gündüz uykusunu alsın diye annem ayaklarında sallıyo o zaman güzel uyuyo ama akşam olunca 11den önce yatmıyo,bugün annemde misafir vardı sallayamamış eve geldik 20.30 gibi uyudu güya yıkayacaktık.Sakin ortam istiyo benim oğlum en rahat evde oluyo aslında.Bide ben nazara çok inanıyorum sık sık okuyun bebişleri çok nazar değiyo
ooo bi gezdik bi gezdik maşşalah paşa bişi yapmadı artık saat 6 ya doğru mızmızlanmaya başladı eve geldşk uyudu şimdi teyzesi
stardustcuğum,aras kocaman olmuş maşallah.uyularıda düzene girecek annesi merak etme
kızlar sizle kalmak istiyrum ama kociş alınıyor film seyredelim dedi biraz onda zaman ayırayım gelirim yine
hadi bakalım canım renkli geceler:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gidip bi bakiim belkide uyuyup kalmıştır kanepede, uyumuşsa yine gelirim uyumamışsa yine gelemem :) öpüyorum sizi iyi geceler bayanlar
kikoşş hayırlı yolculuklar canımmm kendine ve kızlara çok iyi bak arayı uzatmaa özlerizzŞeniz
aynen öle yaptım canım yoksa ütülerin kalır bak dedim korkusuna aldı hemen kızıSağolun kızlar tşk. ederim amin diyorum içtenlikle dualarınıza opuyorumnanaktan
saolun kızlar ama dedimya ordada net var merak etmeyin muhakkak girerimhayırlı yolculuklar canım .. eee 15 gün yoksun o zaman hmm sengözlerimebaksanab
özliiicez seni benneyaptımki
güle güle git ve gel , iyi vakit geçirirsiniz inşallah :hulya:
Ha gayret kikoşum ver kocişe ufaklığı baksın maçıda dinler bi taraftan canım aaaaaa,senin işin çok anacım ütülerinde varsa anca yaparsın.Yada getir bana bakiim benimki uyudu maşallah bu akşam erken uyudu.Gece çayını bile içiremedim hatta yıkayacaktık babasıyla hevesimiz kursağımızda kaldıı
saol canım ütü bitti çok şükür ve şimdi kız uyursa valizleri hazırlıcam işte ona bakıyomcanım benim çok güzel çıkmışınız.Mutlu bir aile tablosu Allah mutluluğunuzu daim etsin...
ayy canım ya çok uzatmışsınız arayı...Kondomla korunun canım en iyi yöntem gerçekten biz 3 sene öyle korunduk...
:roflol::roflol::roflol:
alemsin huriii..kızına kocaman bir maşallah tam ısırmalık olmuşşş.. yerim ben onu rüyalarıma bile giriyor...
canım daha ne istiyorsun biz de uyutmakta zorlanıyoruz iş falan yapamıyorum..Maşallah oğluna nazar değmesin...
iyiyiz canımm...ayy Allah yardım etsin...ben de geçen hafta tatile çıkarken aynı senin gibiydim..kızım o gün bana iş yaptırmadı gece 1 de uyudu tabi ben bttim ütü yapayım dedim 2.5 a kadar ütü yaptım sonra başım döndü uyudum..sabah kalktım valiz hazırladım ama çok yoruldum...Sana kolay gelsin canımmm
anladım canım saolhayırlı olsun inşallah allah analı babalı büyütsün
canım sen nasıl anlıyosun bunu belirtileri ne
gülüm sipral takıldıktan sonra lekelenme şeklinde kan geliyor.bir ay içinde olabilir dedi doktorum alışma devresiymiş.ama aynı şey benim annemde olmuştu 6ay boyunca kanaması kesilmemişti vucud atmaya çalıştığı için oluyormuş sonunda çıkartırmış düzene girmiş. ee benimde 3 hafta bitti kesilmedi daha çok gelmiyor ama sonuçta her gün sabah akşam hani reglinin sonunda olur ya gelmez gelmez bişi atar işte öle bir parça kan geliyor.doktorum bir ay bekleyelim dedi bende tamam dedim.bakalım ne olacak.reglide olmadım.ama dediim gibi bunu takdırmak için regl olmak gerekmiyor sadece bizim için geçerlibir şey bu tabii
ayyy evet bi çınaru var zaten selamınıda aldım inşallah iletecem canım merak etmegüle güle şeker.denizlininde çok meşhur bir şeyi yoktur ama yinede sen çınar meydanına selam et benden kaydirigubbakcemile3
bu arada ben ikinci kere regl oldum :bbo:
doğumdan sonra regl olmayan var mı sengözlerimebaksana
oh maşallah kız seninki bizimkileri sollayacak bu gidişle galibaiyiyiz ebrucum sen nasılsın , ege paşamız büyümüştür iyice yerimseniben
Arasım bir gün güzel uyuyor , ertesi gün sabah 10dan akşam 5-6ya kadar neredeyse hiç uyumuyor . benim uykum geliyor bazen , bebek olup uyuması gereken paşada tık yok :sm_confused:
bugün , 1 seneden sonra , ilk defa konak'a gittik ailecek :asigim: hihoyyyt
paşamız dırıl dırıl konuşuyor , aguluyor , laf yetiştiriyor sanki çapında , hatta neredeyse kahkaha atıyor keyfi yerindeyse :)))))
büyüdük iyice :asigim:
2,5 aylıkken 4860 gr , 59 cm olduk
saol canımHuricim kizina masllah demis miydim? coook seker cikmis. o ne yanaklar oyle tombis tombis.
Cicekcim cok guzel bir aile fotosu.Allah mutlulugunuzu bozmasin. bizim halen bir fotomuz yok
Kikoscum hadi hayirli yolculuklar.
hehe sen düzeltmişsin ama çiçeğin mesajında gördümiyiyiz canım
, biraz uyku problemimiz var benneyaptımki
2 gün , perş-cuma misafirim vardı , bugün dışarı çıktık , paşam bi uyuyo bi uyumuyo .. az önce dızır dızırdı , kucağıma alıp azcık pışpışlayınca sakinleşti de annnca uyudu beyefendi benneyaptımki üzülüyorum ya , niye uyumazki , onu8 da yoruyo bu uykusuzluk ..
edit : ne alakaysa kikoşun avatarını gördüm sanki senin bu mesajında :))))
o yazdı sandım :bbo:
ondan KVler nasıl , iyi yolculuklar felan yazmıştım , hey Allahım ya , uykum geldi galiba :))
benim kızı okula almadılar 4 yaşında olduğu için kreşlerde burda pahalı 600ytl
seneyeyi beklicez
kaynana bizde 1.5 ay kaldı gitti ve kurbanda temelli geleceklermişş
evet inşallah yarın öğlen 1- 2 gibi yola çıkıcaz özel şöförüm bırakıcak kocişim yani otobüsle gitmeme kıyamadı canım benimkikoleym gidiyomuşsun yrn
:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?