2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kikoş hayırlı yolculuklar kendine kızlarına iyi bak .ALLAHA emanet ol . fırsat buldukça akşamları gir cnm geceleri alışmıtım seni burda görmeye a.s.

kızlar birkaç gündür göğüslerime acaip bir sancı saplanıyor taa ciğerime vuruyor sanki çok korkuyorum inşallah önemli bişey değildir
arada oluyor acaba üşütmekten midir ki:sinifsinif:

boydan sollayacak galiba da kilo yönünden dersen , ı-ıhh , halen sipsi bizim oğlan :)))))
nereye baksam seni görüyorum , aşık mıyım neyim ben naniknanik:roflol:
canım evdeyken ve bakabiliyorken ne gerek var kreşe :sm_confused: , yani bence yerimseniben
aklımda niyeyse senin kız 5 yaşında gibi kalmış , senin değilse nazlıbaharın yada diloşundu o zaman fisfisfis
amaaan temlli mi akannehir
gerçi sen alıştım , iyi oldu demiştin , neyse , ne denir : hayırlısı :Saruboceq:

haklısın canımmmmmmm , canları sağ olsun ve hasta olmasınlar , mutlu olup hep gülücük atsınlar , konuşcam diye kendilerini paralasınlar ( bizimki öyle ) yeter kaydirigubbakcemile3
bu arada ne zamandır en azından özel mesaj atayım dedim , üstünden çok zaman geçti çünkü , bi arkadaşın alıntısında görmüştüm senin paşanın eli sıkışmış serviste .. nasıl üzülldüm içim acıdı anlatamam ... bi senin yerine koydum hissettiğim acı acıttı içimi , bi yavrunun yerine koydum acısını hissettim eimde .. Allah yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın , gözyaşını göstermesin :Saruboceq:
işte o gün yazayım uzun uzun geniş bi zamanda dedim ama gelmedi o zaman hiç :sm_confused:benneyaptımki
kısmet bugüneymiş .. çok çok geçmiş olsun paşana , kesin nazar değiyor senin bu oğlana bak CADIARZU

canımmmm çok teşekkür ederimmŞeniz

o ağladı ben ağladım o sustu uyudu ben gittim başına ağladım...
analık çok zor çokkkkkkkk:gitme:
yavrumu o halde bide 1 saat gezdirmiş pislik şöför
bizimki de erkek ya annecim diyo ağlamamak için sıktım kendimi kızlar gülmesin diye diyo ama yinede gözümden yaşlar aktı diyo
şimdi bile anlatırken içim acıyo gözüm doluyomafoldumben
Rabbim yavrularımızı tüm kazalardan belalardan hastalıklardan korusunnnnnnnn:Saruboceq:

herkes gitti mi aw.benim adam bir sürü şey dedi sizlerle yazışıyorum diye.tamam deyip kapattım film koyduk seyretmek için ama 15 dakika sonro bir hor sesi geldi halen deam ediyoru.uyudu adam yaw ondan sonrada derki hiç bişi paylaşamıyoruz artık.ee sen uyuyorsun dediğimde hergün laf aynı bi dün gece oldu be hayatım....aynı sahne

hoşgeldin canım

ben bu sahneyi bi yerlerden hatırlıyorummmm :roflol:
o yüzden bugün erken izleyelim dedim ve de sonuna kadar izledi vallaaadelikafadulden

hatta birazdan 2. filme geçicez ama bunda pek güvenemiyorum:roflol:
ihtiyaç molası verdik:dance:

nasılsın canım yakışıklımız nasıl:1hug:

kızlarrrrr görüyorum sizi saklanmayınnnnnnnnnnlmaz:delikafadulden

nazlııııııı hurişşşşşşşşşş amatistttttttt zuzummmmmmmmmmmdelikafaduldenŞeniz

bu arada ben ikinci kere regl oldum :bbo:
doğumdan sonra regl olmayan var mı sengözlerimebaksana
ben olmadım:sinifsinif:

kızlar birkaç gündür göğüslerime acaip bir sancı saplanıyor taa ciğerime vuruyor sanki çok korkuyorum inşallah önemli bişey değildir
arada oluyor acaba üşütmekten midir ki:sinifsinif:
üşütmekten oluyor bana göğüsümün sol kısmından bıçak giriyto gibi derin nefes aldıkça oluyor bana..geçmiş olsun..

pke keyfim yok kızlar geçmişi okudum evet ama alıntı yapamadım ipek için yorumlarınıza teşekkür ederim...bebişlerinize maşallah diyorum uyumayanlara acil derin uykular diliyorum..

ha keyfimin olmama sebebi, ben bazen böyle yoruluyorum her şeyi üstlenmekten arada kocişe bırakıyorum bu akşamda sende şunu düşün diyorum adam düşünmekten ve söylemekten bile aciz o akşamlardan birini yaşadık berdat oldu akşamım benim sinirim ipeğe geçti hatırlamıyorum resmen sinir krizi geçirdim ipekle yatakta nasıl olmuşsa uyuya kalmışız sızmışız 6 saat uyumuşuz...
en son giyinip kuşanıp kızımla kocayla saat 7 de gezmeye çıkıyorduk ama bişey oldu kendimi kaybettim...

Acaip inanılmaz kin nefret intikam duygusu barındı içimde, sinirimden aglamaktan basım agrıdı agrı kesici bile alamıyorum benim gerginligimi hisseden kücük kızım uyumak istemiyo aglıyooo.... ışyerinde yerime baska birini almışlar ve benim haberim yok, gerizekalı müdürüm ki bu kelime dahi az kendisine masamı ve kendi sahsi belgeleriminde oldugu bilgisayarımı ona vermis ve benim tesadüfi haberim oluyo banada yok o zamana kadar bos durmazmıs toparlıcak birileri lazımmıs geyigi yapıyo en köütüsü de yerime giren kız süper salak eski işyerimden tanıyorum, tanıdıkla kotarıvermisler yaaa deli olcem resmen

Neymis efem beni de baska bi bölüme kaydırcaklarmıs, ben bi gidicem sinirle kaycam onlara zaten insallah sütüm zarar görmez düşünmiyim diyorum elimde diillll resmen, ufacık kızımın rızkıyla gözlerini kıırpmadan oynuyolar ya ve en büyük nedeni de benim türkiyenin nadide holdinglerinden olan sirketimde herseyin tanıdıkla yürümesi ve benim arkamı kollıcak bi tanıdıgımın olmaması tek sucum bu yane, nefretttttttttttttttttttttttttttttttttt :çok üzgünüm:

Yaaaa ben cok kötüyümmmmm((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

noldu canım yaa neden kötüsünnnnnn(((((((((( korkutma beniii:gitme:

canım maalesef erkekler bizim kadar ayrıntıyı ayıklamıyorlar ve bizim olayları incelememiz onlara çok saçma geliyor hele ki de olay kendi aileleriyle ilgiliyse
huriş yapma canım kızını düşünerek davran kendini harap etme çünkü sonuç değişmiyor sen kendini yiyip bitirdiğinle kalırsın bak gör eşin birde vurur kafayı yatar uyur hiçbişey olmamış gibi kızını düşün daha geniş ol sende boşver yani bazı şeyleri

ah canımmm bu özel işlerin çoğu böyle
mümkün olan en az parayı verirler
senin posanı çıkarana kadar çalıştırırlar
çok iş az para
hep sırtında taşırsın
yoruldum dinleneyim demeye gör anında yerini doldururlarÇok üzgünüm çoook
yıllarca emek ver sonuca bak!!!
Allahlarından bulsunlar
üzülmemek elde mi canım yaa ama Alyayı sütünden etme annesi
ay diyecek bişey bulamıyorum yaa bende çok sinirlendim şimdiiiiklava:

Ben denilcek herseyi her küfürü en ince detayına dek saydırdım demetim ama olmuyo sinirim bi türlü gecmiyo sen nasıl benim bilgisayarımı verirsin ya ya icinde gizli bir bilgim belgem olsa nolcak üstüne üstlük üstüme zimmetli o salak kız bisi yapsa bende patlıcak, offf cidden uykularım kacıyo resmen sakinleşmeye calısıyorum ha gayret süper mantıgım calıs geyik yap diyorum olmuyo neyse cnm ya hayırlısı olsun bizim kız uyudu sonunda bende son gelismelerle ilgili bilas eşimle konusup plan yapıyım yarın seni ararım anlatırım daha detaylı evden öpüyorum cok cok, güzel hala kızımı da tabe a.s.

tamam canım sakin ol sakin kafayla düşün çok öpüyorum bende seni ve o dünya tatlısı prensesimiŞeniz
görüşürüz yarın canım ,inşallahopuyorumnanaktan

iyiyim demetçiğim oğlanı doyurmaya gitmiştim pardon.birazdan babam gelecek pazartesi ihalemiz var onun için çalışacağız. ben kaçta yatacağımda kalkacağım off ya. birde kociş horultusu sinirlerimi bozuyooooooo

zuzuuum hoşgeldin.sakin ol be gülüm.sen dönünce değişir belkim her şey

Son düzenleme:

anacım bu saatte ne çalışması yahu:bbo:
kolay gelsin hadi inşallah alırsınız ihaleyi

bizde 2. film izlicektik kiii bizimkisi rüyasında izliyo sanırım aynı eşinin durumunda şu an senfoni orkestrası gibinkaydirigubbakcemile3

ya ben topikten ayrılırken herşey yolundaydı bi geri geldim ki abowww
kızlarrrrr hangibirinize ne dicemi şaşırdım vallaaaa
yangına körükle gitmemek aadına bende kaçayım diyorum
inşallah herşey yoluna girer sabaha tüm sıkıntılarınız biter
yeni bi günde kocişlrimizde tam bizlik olarak güne başlarlar daha ne duası edem
hadi hayırlı geceler

günaydın tatlı annişler bende 1 haftadır giremiyordum işe başladım kızı anneme bırak sonra çıkışta git yemek ye eve dön derken akşamı buluyoruz.kızımda akşamları mızmız oyüzden hiç vakit olmuyor. bu hafta 2 buçukta çıktım haftaya 12 de gidip 6 buçukta çıkıcam yani bizim işler nöbet sistemi olunca karışık napıcam bilmiyorum sabah çalışmam daha iyi oluyordu kızım 10, 11 e kadar uyuyordu zaten (gece yatmayınca) zaman geçiyordu zaten.bakalım önümüzdeki günler ne göstereck.

inşallah düzelir canım yakın zamanda kendimi düşündüm birden senin yerine ..ben elime bir cd alırdım giderdim iş yerine pc deki kendime ait özel belgeleri alırdım..müdüresde söylerdim bu pc nin başına bişey gelirse mesuliyet kabul etmiyoruım die.
valla aslında daha çoğu işten de ayrılırdım ama senin durumun farklı canım....bi üst makam varsa onunla paylaşa bilirsin.yada durumu olduğuna bırak bakalım ...haberlerini bekliyoruz.

yok yok ...aile falan deel...
bu hafat eşim gececiydi sabah geliyordu eve bütün uyuyor akşam işe gidiyordu 1 haftadır doğru görüşemiyoıruz...dün cumartesi sabah geldi 5 e kadar uyudu 5 de kaldırdım hadi dedim bizi bi yere götür canımız sıkılıyor....
nereye götüreyim dedi her zaman ki gibi..
bu sefer sana bırakıyorum dedim bizi bi yere götür...
saa7 oldu hala bi yer bulamadı saçmaladı durdu teyzeme gidelim dayıma gidelim yok yengeme gidelim önce cevahire gidelim sonra tezeme ..
tamam dedim cevahirde akşam yemeği yeriz ordan teyzene gideriz okeydir..hazırlanıyorum kızı giydirdim sat oldu 7:30 bu yemek hazırlıyor..
napıyorsun sen yemek yemeden mi gitcez e konuştukya orda yeriz die aman hamburger mi yiycez lahmacunmu yiycez dedi..
iyide kendi kendine karar vereceğine söylessene kızı giydirdim bunalacak şimdi bağarmaya başlayacak..
tamam hazırlamıyorum ya orda yeriz üf dedi .bana geldiler...
ben bağarmaya başladım saat 5 den beri senin kararlarını bekliyorum sabahtan beride hiç oturmadım benimde kıçımın yer görmeye hakkı yokmu ya ..herşeyi benmi düşüncem.kızızm emziğini aldın mı hırka aldın mı ıhlamur aldın mı ...yok..huriş yapar..herşeyi huriş düşünür zaten sende sadece saçmalarsın dedim.
ipek başladı ağlamaktan mosmor oldu....resmen susmuyor....benim bütün sinirim ipeğe geçti...
artık uyuttum ipeği bende uyumuşum....az önce kalktık ipekle 12 saat uyumuşuz yaaaa...
koca kahvaltı hazırlamış yedik falan ama akşamdan beri konuşmuyorum...

şu an iyiyim konuşmuyorum ama sakinim yani sadece sabahtan beri bende artık umursamıyorum hiç bir şeyi herşeyi düşünmek zorunda değilim kızma bakarım pc m de takıklırım ayakları yapıyorum ....kaydirigubbakcemile3 ayrıca bugün ipeği alıp gezmeye gitmeyi düşünüyorum sensiz biz karar verip daha iyi çıkıp dolaşıyoruz sen güzel beynini yorma mesajı olacak buda.
anlayabileceğini sanmıyorum ama ...neyseekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…