2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bu arada kikoş iyi yolculuklar bekleriz yine antalyaya

zuzum okuyunca çok sinirlendim bende işe döndüm sorumlum bir tuhaf yok devlet neçok izin veriyormuş bizlere 1 sene boyunca 1,5 saat izin oh negüzelmiş.beni geceye vermeyi düşünüyormuş ilk zamanlar. erken çıkıyorum diye.tabi böyle birşey yapamaz aslında benim hiç nöbete bile girmemem lazı.yani doğum yapmak suç gibi görüyorlar.ama takmamak lazım bunları.sanki onların çocukları olmadımı.

demmetcim yeğenin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.

çiçekcim benim kv de doğumdan önce küstü hamiileleğim sıradsında hiç aramdı görüşmedik gelmiyicek sanıyordum doğuma 1 gün kala geldi ben annemlere anlatmamıştım nediyicem diye düşünürken bir baktım geldiler e sıkıyosa gelmesin tek evli çocuğu ve ilk torunu ama habire laf sokmalar gelmese daha rahat olurdum belkide sende öyle yap rahat ol gelmemeleri gelmelerinden hayırlı yanni.

allah geçmeyecek dert vermesin napalım.öptüm herkesi.

caımcım senin işinde zor yoğunsun allah yardımcın olsun..

huriş günaydın canım bizdede ben gidilecek yerlere karar veririm eşimde toparlama işlerine bakar.tam tersi ben sorarım biberon emzik aldınmı şunu aldınmı diye.takma canım sen hayatını yaşa.dün ben kızı aldım gezmeye gittim annemlere eşim evi baştan aşğı temizlemiş çok şükür yapabilyor yoksa ben çocukla pek iş yapamıyorum. sende şöyle düşün o çalışıyor sen evdesin çalışana çok yüklenmemek gerek gerçekten yorucu oluyor.biz ikimizde çalıştığımız için.paylaşmamız gerkiyor.

evet canım birde ghastane çok yoğun domuz gribi testi geldi yabancı hasta çok sürekli test yapılıyor bu arada korkuda var.

kılzar kociş ben caddeye çıkıyorum bişey istiyomusun dedi.
yok dedim.
50 dakka oldu adam yok ortada....
ne çeviriyo acabaaaaaa....
delikafaduldendelikafadulden

traş olmuş süslenmiş gelmiş ipeğe diyo .
gezmeye gidelim mi kızım..
annede hiç duymuyor..kalkmıyor dışarısı yanıyo kızızm ya söyle annene kalksın yoksa uyuycam ha diyo..
yok yok bu pazarda böyle olsun..konuşmayacağım banane...

arkadaslar ya canim cok sikkin. cok uzgunum. babam 1. kattan dusmus topugu parcalanmis. persembe ameliyat olacakmis. cok uzuldum

gitmis alciya almislar. agri kesici falan vermemeisler. acidan uyuyamamais canim benim.

arkadaslar kuvvetli ne agri kesici var? vermidon veriyormus annem ama o ne ise yarar ki?

canım apranax fort baya kuvvetli ama yinede bir hastanede uyuşturucu ağrı kesici iğne yaptırsın bize sezeryanda yaparlardı.

selam kızlar..dun dr daydım..ilk muaynem oldu ve hersey normal ben bişi goremiorum dedi dr ve muhtemelen adet goruosun ama b kandan beta hcgye bakalım dedi..yaptırdım veeeee sonuc negatif şukur..ama baya yogun kanamam var..

huriş sordum dr a..emzirirken hamile kalmak mumkundur dedi..

kibelecim gecmiş olsun..voltaren iğne ii gelebilir canım..uzme kendini gecer inş..

ya bir de adet goren arkadaslara sorucam..benm sut adetimden beri sarıl sarıl olmaya basladı..sizdede ole oldu mu cunku uzun zamandır bole b durum yoktu sutum vardı ama bole değildi..adetten mi acaba?

apranax ford en kuvvetli ağrı kesicilerden biridir canım....yada hastanede iğnede yapılabilir ağrı kesmek için.
geçmiş olsun üzme canım kendini nasıl olmuş ki.....allah babanı size bağışlamış ya daha yüksekten düşseydi...topukla atlatılmış çok şükür
..
senin adına sevindim bişey çıkmamış normal edet oluyormuşsun ne güzel..
benim sorduğum emirirken hamile kalınırmı değil di ..doğumdan sonra 3 ay geçti adet olmadım...henüz adet olmamışken hamile kalınırmıydı ama önemli değil teşekkür ederim yinede sorduğun için bunu merak edenler aydınlanmış oldu...saol şekerim.benimde bu haftalarda gitmem lazım ki doğumddan sonra daha hiç muayne olmadım klava::1no2:delikafadulden.

ya huricim ole yazdım ama dediğin gb adet gormeden hamile kalınır mı dedim o da emzirse dahi kalma ihtimali var dedi canım..

sutum şarıl şarıl oldu demek istedim..

zuzummm uzuldum yaa..canım hakkında hayırlısı olsun ama hakkını yedirme canım..eminim sen zaten ustune gidersin konunun..bu kadar kolay olmamalı..emek dusmanlıgı bu ne yani cocuk yapmak işten men edilme sebebi mi walla insan haklarına acarım davayı..o holdingide batırırım tazminatla..aaaaa..sıkmasınlar canımı..

kızlar çok fenayım hiç keyfim yok darlanıyorum hatta ne yalan söyleyim canıma bile kastım var ağlamak istiyorum sadece ağlamakkkkmafoldumbenmafoldumben

geçmşl olsun kibele ALLAH korumuş .vermidon az geliyodur neden vermemişlerki sanki ağrı kesici

kızlar çok fenayım hiç keyfim yok darlanıyorum hatta ne yalan söyleyim canıma bile kastım var ağlamak istiyorum sadece ağlamakkkkmafoldumbenmafoldumben
aaaa cnm ne oluyosun yaa al kızları at kendini sokağa biraz temiz hava al olmadı aç camları derin derin nefes al kötü şeyler getirme aklına çocuklarda etkilenir bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…