- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.821
günaydın tatlı annişler bende 1 haftadır giremiyordum işe başladım kızı anneme bırak sonra çıkışta git yemek ye eve dön derken akşamı buluyoruz.kızımda akşamları mızmız oyüzden hiç vakit olmuyor. bu hafta 2 buçukta çıktım haftaya 12 de gidip 6 buçukta çıkıcam yani bizim işler nöbet sistemi olunca karışık napıcam bilmiyorum sabah çalışmam daha iyi oluyordu kızım 10, 11 e kadar uyuyordu zaten (gece yatmayınca) zaman geçiyordu zaten.bakalım önümüzdeki günler ne göstereck.
apranax ford en kuvvetli ağrı kesicilerden biridir canım....yada hastanede iğnede yapılabilir ağrı kesmek için.arkadaslar ya canim cok sikkin. cok uzgunum. babam 1. kattan dusmus topugu parcalanmis. persembe ameliyat olacakmis. cok uzuldum
gitmis alciya almislar. agri kesici falan vermemeisler. acidan uyuyamamais canim benim.
arkadaslar kuvvetli ne agri kesici var? vermidon veriyormus annem ama o ne ise yarar ki?
senin adına sevindim bişey çıkmamış normal edet oluyormuşsun ne güzel..selam kızlar..dun dr daydım..ilk muaynem oldu ve hersey normal ben bişi goremiorum dedi dr ve muhtemelen adet goruosun ama b kandan beta hcgye bakalım dedi..yaptırdım veeeee sonuc negatif şukur..ama baya yogun kanamam var..huriş sordum dr a..emzirirken hamile kalmak mumkundur dedi..
kibelecim gecmiş olsun..voltaren iğne ii gelebilir canım..uzme kendini gecer inş..
ya bir de adet goren arkadaslara sorucam..benm sut adetimden beri sarıl sarıl olmaya basladı..sizdede ole oldu mu cunku uzun zamandır bole b durum yoktu sutum vardı ama bole değildi..adetten mi acaba?
geçmşl olsun kibele ALLAH korumuş .vermidon az geliyodur neden vermemişlerki sanki ağrı kesiciarkadaslar ya canim cok sikkin. cok uzgunum. babam 1. kattan dusmus topugu parcalanmis. persembe ameliyat olacakmis. cok uzuldum
gitmis alciya almislar. agri kesici falan vermemeisler. acidan uyuyamamais canim benim.
arkadaslar kuvvetli ne agri kesici var? vermidon veriyormus annem ama o ne ise yarar ki?
aaaa cnm ne oluyosun yaa al kızları at kendini sokağa biraz temiz hava al olmadı aç camları derin derin nefes al kötü şeyler getirme aklına çocuklarda etkilenir bakkızlar çok fenayım hiç keyfim yok darlanıyorum hatta ne yalan söyleyim canıma bile kastım var ağlamak istiyorum sadece ağlamakkkkmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?