- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.381
ağın Bera da yakışıklı yanee ee kızımız Öykü Zehra da güzel hadi bakalım söz ne zaman?:)kaydirigubbakcemile3maşallah yağızaaa
hemen hemen aynılar öykü zehramla
bizimkide 3. ayı bittiğinde 6 800 gr 62 cm
canım senin takvimdeki resimle benziyorlar ama yağızımızın son halini de görelimmmmopuyorumnanaktan
bende selsinin yakışıklısı çağın berayla benzettim kızımı zati bize talip oldular istemeye gelcek selsin kızımı oğlunakaydirigubbakcemile3
canım imageyi tıklıyorsun..browseyi tıkla resmi seç...resize image yazan yeri işaretle..640*480 i seç..sonra çıkan resimlere tıkla büyüyünce kopyalayı tıkla ve sayfaya yapıştır bu kadar....Eşimde benzetti yüzü benziyo diyo kaydirigubbakcemile5
inage den hangi adresi kopyalıyoduk unuttum yatmadan koyayım yağızın resmini
Eşimde benzetti yüzü benziyo diyo kaydirigubbakcemile5
inage den hangi adresi kopyalıyoduk unuttum yatmadan koyayım yağızın resmini
ağın Bera da yakışıklı yanee ee kızımız Öykü Zehra da güzel hadi bakalım söz ne zaman?:)kaydirigubbakcemile3
bekliyoruz Öykü zehramızın resminidelikafadulden...ayy yerim ben onları ya bir kaç ay önce dünyada değillerdi şimdi doğmuşlar da isteme muhabbeti yapıyozzkaydirigubbakcemile3canım çıkan resmin üzerini tıkla önce büyüt sonra sağ tıkla özelliklerden adresi kopyala hadi bekliyoruz ayyy bende ekliyeyim kızımı bak heves ettimmmdelikafadulden
ayy hem de çok yakışıklı damat adayımızzzzzopuyorumnanaktan
bakalım artıkın bi gelsinlerde istemeye konuşurukzemuszemus:roflol:
bekliyoruz Öykü zehramızın resminidelikafadulden...ayy yerim ben onları ya bir kaç ay önce dünyada değillerdi şimdi doğmuşlar da isteme muhabbeti yapıyozzkaydirigubbakcemile3
Kıslar ya image çok bekletiyo alamadım hala resmi ben yarın ekliyeyim yağız uyandı eşim çağırıp duruyo gündüzden gelin he öptüm sizi byeee
ayy bu neeeedelikafaduldenşu yanaklara şu gözlere bak maşalllah canım Allah nazardan saklasın..Gözleri renkli kime benzedi senin ve eşinin gözleri renkli değildi sanırsam..
iyi geceler canım....Kıslar ya image çok bekletiyo alamadım hala resmi ben yarın ekliyeyim yağız uyandı eşim çağırıp duruyo gündüzden gelin he öptüm sizi byeee
kızlar bu akşam annem geldi .elinde bi ilaç bak bakalım dedi bu ilaç neymiş neciymiş internetten dedi..
hava atıyo bana yaaa..zayıflama ilacı almış eczacı bi arkadaşı var o önermiş yan etkisi yokmuş..bende ilacı araştırdım direk zaten malum kadınlar kulübü çıktı bakın bakalım ilaca emzirenlerde kullanabiliyormuş..
ilaç denilince bi tedirgin oluyorsun ama kadınlar lkkulübünde kullananalarda var yorumlarda ahanda burda..
en önemlisi emzirende kullanmasııııı
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...um-cekirdegi-zayiflamaya-yardimci-tablet.html
ayy bu neeeedelikafaduldenşu yanaklara şu gözlere bak maşalllah canım Allah nazardan saklasın..Gözleri renkli kime benzedi senin ve eşinin gözleri renkli değildi sanırsam..
iyi geceler canım....
canım ya ben o tür şeylere pek güvenmiyorum en doğalı yediklerine dikkat ederek zayıflamak bence...kızlar bu akşam annem geldi .elinde bi ilaç bak bakalım dedi bu ilaç neymiş neciymiş internetten dedi..
hava atıyo bana yaaa..zayıflama ilacı almış eczacı bi arkadaşı var o önermiş yan etkisi yokmuş..bende ilacı araştırdım direk zaten malum kadınlar kulübü çıktı bakın bakalım ilaca emzirenlerde kullanabiliyormuş..
ilaç denilince bi tedirgin oluyorsun ama kadınlar lkkulübünde kullananalarda var yorumlarda ahanda burda..
en önemlisi emzirende kullanmasııııı
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...um-cekirdegi-zayiflamaya-yardimci-tablet.html
onu ev hali de çok tatlı bu arada demeden geçemicem tırnakları uzamış araları bişeyler toplamış benim kızımın da öyle oluyor nerden buluyorlar anlamıyom..sık sık kesiyorum tırnakları hemen uzuyorlar.. ayy akşam keserken biraz etini ezmişim nasıl ağladı yavrum içim ezildi yaa:çok üzgünüm:kızçemin ev hali kusura bakmayın artıkın delikafaduldendelikafadulden
hosbulduk canım.
hüzün rosem hoşgeldinizzzzzŞeniz
dedene çekebilir 7 göbek önceye çekermiş ya öyle derler... çok güzel kızının gözleri maşallah diyeyim tekrar değişmez inşaallah..benim de gözler kahve eşimin yeşil kızımın da sanki yeşil renki olacak ama pek belli olmuyor..teşekkürler ece teyzemisss:kedi:
aminn canım hepimizin yavrularını inşallahh:Saruboceq:
benim gözler kahve
eşimin yeşil
ama kızımın mavidelikafadulden
bakalım değişmezse
benim dedemin gözleri mavi çeker diyolar ama bilmem
canım ya ben o tür şeylere pek güvenmiyorum en doğalı yediklerine dikkat ederek zayıflamak bence...
onu ev hali de çok tatlı bu arada demeden geçemicem tırnakları uzamış araları bişeyler toplamış benim kızımın da öyle oluyor nerden buluyorlar anlamıyom..sık sık kesiyorum tırnakları hemen uzuyorlar.. ayy akşam keserken biraz etini ezmişim nasıl ağladı yavrum içim ezildi yaa:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?