2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Eşimde benzetti yüzü benziyo diyo kaydirigubbakcemile5
inage den hangi adresi kopyalıyoduk unuttum yatmadan koyayım yağızın resmini

ağın Bera da yakışıklı yanee ee kızımız Öykü Zehra da güzel hadi bakalım söz ne zaman?:)kaydirigubbakcemile3

canım imageyi tıklıyorsun..browseyi tıkla resmi seç...resize image yazan yeri işaretle..640*480 i seç..sonra çıkan resimlere tıkla büyüyünce kopyalayı tıkla ve sayfaya yapıştır bu kadar....

canım çıkan resmin üzerini tıkla önce büyüt sonra sağ tıkla özelliklerden adresi kopyala hadi bekliyoruz ayyy bende ekliyeyim kızımı bak heves ettimmmdelikafadulden

ağın Bera da yakışıklı yanee ee kızımız Öykü Zehra da güzel hadi bakalım söz ne zaman?:)kaydirigubbakcemile3

ayy hem de çok yakışıklı damat adayımızzzzzopuyorumnanaktan
bakalım artıkın bi gelsinlerde istemeye konuşurukzemuszemus:roflol:

bekliyoruz Öykü zehramızın resminidelikafadulden...ayy yerim ben onları ya bir kaç ay önce dünyada değillerdi şimdi doğmuşlar da isteme muhabbeti yapıyozzkaydirigubbakcemile3

Kıslar ya image çok bekletiyo alamadım hala resmi ben yarın ekliyeyim yağız uyandı eşim çağırıp duruyo gündüzden gelin he öptüm sizi byeee

bekliyoruz Öykü zehramızın resminidelikafadulden...ayy yerim ben onları ya bir kaç ay önce dünyada değillerdi şimdi doğmuşlar da isteme muhabbeti yapıyozzkaydirigubbakcemile3

sorma anacım bak gelinlik kız oldu bile bizimkisikaydirigubbakcemile3

Kıslar ya image çok bekletiyo alamadım hala resmi ben yarın ekliyeyim yağız uyandı eşim çağırıp duruyo gündüzden gelin he öptüm sizi byeee

tamam canım iyi uykular kızdan fırsat bulursam kaçmaya çalışıyorum gündüzde bende öptüm yağızımı da seni deŞeniz

hüzün rosem hoşgeldinizzzzzŞeniz

kızlar bu akşam annem geldi .elinde bi ilaç bak bakalım dedi bu ilaç neymiş neciymiş internetten dedi..
hava atıyo bana yaaa..zayıflama ilacı almış eczacı bi arkadaşı var o önermiş yan etkisi yokmuş..bende ilacı araştırdım direk zaten malum kadınlar kulübü çıktı bakın bakalım ilaca emzirenlerde kullanabiliyormuş..
ilaç denilince bi tedirgin oluyorsun ama kadınlar lkkulübünde kullananalarda var yorumlarda ahanda burda..
en önemlisi emzirende kullanmasııııı

http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...um-cekirdegi-zayiflamaya-yardimci-tablet.html

ayy bu neeeedelikafaduldenşu yanaklara şu gözlere bak maşalllah canım Allah nazardan saklasın..Gözleri renkli kime benzedi senin ve eşinin gözleri renkli değildi sanırsam..
iyi geceler canım....

yorumlarda hiç bir yan etkisi olmadığı sağlık bakanlığı onaylı olduğu yazoyr vbe herkeste farklı etki ffarklı zamanlarda yapmış...kilo alan yok ..zayıflayanda az sayuıda görünüyo ....

hoşgeldin hurişimmmŞeniz
anacım ilaç deyince bende korkuyorum o kadar çok korkutucu hikaye duydum ki :umursamaz:
bakar incelerim birazdan bakalım yorumlar nasıl

ayy bu neeeedelikafaduldenşu yanaklara şu gözlere bak maşalllah canım Allah nazardan saklasın..Gözleri renkli kime benzedi senin ve eşinin gözleri renkli değildi sanırsam..

iyi geceler canım....

teşekkürler ece teyzemisss:kedi:
aminn canım hepimizin yavrularını inşallahh:Saruboceq:
benim gözler kahve
eşimin yeşil
ama kızımın mavidelikafadulden
bakalım değişmezse
benim dedemin gözleri mavi çeker diyolar ama bilmem

canım ya ben o tür şeylere pek güvenmiyorum en doğalı yediklerine dikkat ederek zayıflamak bence...
kızçemin ev hali kusura bakmayın artıkın delikafaduldendelikafadulden
onu ev hali de çok tatlı bu arada demeden geçemicem tırnakları uzamış araları bişeyler toplamış benim kızımın da öyle oluyor nerden buluyorlar anlamıyom..sık sık kesiyorum tırnakları hemen uzuyorlar.. ayy akşam keserken biraz etini ezmişim nasıl ağladı yavrum içim ezildi yaa:çok üzgünüm:

kıslar sızın bebısler ne alemde?
oyuncakları kavrayıp oynayabılıyormu?
bu aylarda gelısımleri nasıl olmalı?

dedene çekebilir 7 göbek önceye çekermiş ya öyle derler... çok güzel kızının gözleri maşallah diyeyim tekrar değişmez inşaallah..benim de gözler kahve eşimin yeşil kızımın da sanki yeşil renki olacak ama pek belli olmuyor..

sorma canım yaaa
ben de başta kesemiyordum teyzesi kesiyordu ama alıştım artık
4-5 günde uzuyo yaaaa
aynen dediğin gibi sanki toprakta oynuyo bide kara kara içleri deli oluyorummm
abisi diyo ki anne bu bizi uyutup gece kesin parka kaçıyo yoksa nası böyle kirlensin tırnaklarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
her bulduğunu mıncıklıyo birde eller sürekli yumruk sanırım terden oluyo:sinifsinif:

cevremdekı herkes artık oturmaya alıstır bebegını dıyor.
bırde ayagını bastıracakmısım.sızler basladınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…