2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hosbulduk canım.
bıraz gecmıse bakayım dedım ama o kadar cok sayfa bırıkmıs kı basa cıkamayıp gerı dondum.kaydirigubbakcemile3:hulya:

sorma canım bi ipin ucu kaçtımı zor oluyo okumak
zaten kısıtlı zamanda gelebiliyoruz ben de uzun aralarda bakamıyorum valla sohbet ediyoruz

kıslar sızın bebısler ne alemde?
oyuncakları kavrayıp oynayabılıyormu?
bu aylarda gelısımleri nasıl olmalı?

valla canım benimki artık insan seçmeye başladı
yabancı biri aldımı kucağına kıyamet kopuyo
keyfi yerindeyse babada anneannede abide duruyo
yok karnı açsa uykusu varsa onlarda da durmuyo illa ben olucam
oyuncaklara deli oluyo ama sadece çırpınıyo şimdilikkaydirigubbakcemile3
elinde tutamıyor
en yeni gelişmemiz memesi düştümü eliyle itip tekrar ağzına sokması deliriyoruz başında ha gayret oldu olacak diye tempo tutuyo abisi:lepi:

oyyy masallah çok seker demetttt kocaman olmus bu fıstıkkkk allah nazarlardan saklasın

teşekkür ederiz hüzün teyzemissssŞeniz:kedi:aminnnnnnnnn hepimizin kuzularını inşallahhh

ayyyy boşverrr sağlıklılar ya gözleri gözleri ne renk olursa olsunnnnnopuyorumnanaktan

abisinin de nasıl aklına gelmiş öyle demekdelikafadulden...Eller sürekli hareket halinde bulduğunu topluyor...
cevremdekı herkes artık oturmaya alıstır bebegını dıyor.
bırde ayagını bastıracakmısım.sızler basladınızmı?
ben oturtmuyorum kızım 3 aylık oldu erken 5 aydan sonra oturtulmalı diye biliyorum..biz en baştan beri bastırıyoruz ayaklarının üstüne zararı yoktur inşaallah...

benım oglan halen emzık almıyor.
ama bıberona alıstırdım cok sukur.
oyuncaklarını benımkıde kavrayabılıyor.
bırde ellerını yumruk yapıp emmeye bayılıyor.hatta kendı elı yetmıyor gıbı benımkısını tutup agzına götürmeye calısıyor.kaydirigubbakcemile3

cevremdekı herkes artık oturmaya alıstır bebegını dıyor.
bırde ayagını bastıracakmısım.sızler basladınızmı?

canım benim bildiğim 6 aydan önce oturtmamak ve çok fazla bastırtmamak gerekiyor ama yinede dr a sormak gerek

hoşbuldum demetcıgım nasılsın prenses buyumuş masallah çok şeker:asigim:

iyiyiz şükür tatlım bi burnumuz tıkalı ama o da geçiyor çok şükür
büyüdüler ya canım senin yakışıklında kocaman olmuş maşallah çınarımızaa

demet masallah kuzuna kocaman olmus.cok tatlı.
tüm bebısler kocaman olmus masallah hepsıne.

teşekkür ederiz canımmmm eklesene resmini kuzunun görelimmm yakışıklımızııııopuyorumnanaktan

ahh onda ne laflar varrrrrlmaz:
helede öyküye gelincekaydirigubbakcemile3

işte yiğitim ve Öykü Zehram:asigim:

ahh onda ne laflar varrrrrlmaz:
helede öyküye gelincekaydirigubbakcemile3

işte yiğitim ve Öykü Zehram:asigim:

yakışıklı abiye ve prenses kardeşine kocaman bir maşallah çok güzel çıkmışlar..demetcim çok güzel bir duygudur iki çocuk sahibi olmak..ayy oğlum da olsun istiyorummmdelikafadulden

çınardan fırsat bulup yazamıyorum bır turlu bır yandan emzırıyorum bır yandan sallıyorum
ama yazdıklarınızı okumaya calısıyorum cevap veremesemde :)

rosemcım çınarda ellerını ağzına sokuyor sureklı
bırde mamayı bıraktı malesef 1 aydır sadece meme emıyor ve malesef benım sutum yok gıttıkce zayıflıyor yınede mama almıyor ne yapacagım bılemıyorum
cuma gunu aşımız var bakalım ınsallah hersey yolundadır

bizimki emzik tiryakisi
ama biberonu sevmiyor
zaten sadece gezmeye giderken rezene yapıp koyuyorum çantaya acıkırsa onunla kandırıyoruz müsait olmayan yerlerdekaydirigubbakcemile3
çok acıktımı cok cok emiyo ama bi yandanda söylenerekkaydirigubbakcemile3

valla demetcim biras canım sıkkın..reglden mi artık bilmiorum hersey bata oldu birde bizim evden 10 gundur hastalık çıkmaz oldu..eşim rahatsız evde gunduzleride..velhasıl bole işte..bunaldım yani..b yandan ev işleri b yandan yavrucak yetişmeye calısıorum bu hengamede..

karencım hosgeldın canım.serramız nasıl?
demetcım bende oturmakonusunda oyle bılıyorum amacevremdekıler oglusu kucagına aldıgında oturtup oyle tutuyorlar sınır oluyorum.daha cok kucuk oturamıyorum dedıgımde alıssın artık zaman gelmıs dıyorlar.kaydirigubbakcemile

kızlar benim gözler kapanıyormirmirmirmir kızım uyanmadan ben de gideyim sizden kopmak zor hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum opuyorumnanaktaniyi geceler

sağo rosemcim..bu aralar post menopoz dolasıorum..yani onume cıkanı haklıorum nerdeyse..hastalıklar dısında fena deiliz yinede sukur..ben v serra iiyiz elh..

sen nasılsın canım..bebegin nasıl..bu arada ben dr a sormustum ayagını bastırmak lazım mı oturtmek falan..hayr kesnlkle yapmayın dedi.

oyku zehraya masallah..ole b bakmıs ki sanki bu benm abim kacılın der gibi...cok seker msallah 2 sde..

teşekkürler canımmm
çok sert bakışlarımız var sormaaakaydirigubbakcemile3

yakışıklı abiye ve prenses kardeşine kocaman bir maşallah çok güzel çıkmışlar..demetcim çok güzel bir duygudur iki çocuk sahibi olmak..ayy oğlum da olsun istiyorummmdelikafadulden

teşekkürler canımmm evet harika bi duygu inşallahhhhhhhh sizlerde yaşarsınızzzopuyorumnanaktan
istediğin zamanda Rabbim sanada versin bir yakışıklı kızancıkkkk:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…