- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.401
benim kızım oyuncağı tutuyor ama hemen düşürüyor en çok poşetle oynamayı seviyor.kıslar sızın bebısler ne alemde?
oyuncakları kavrayıp oynayabılıyormu?
bu aylarda gelısımleri nasıl olmalı?
hosbulduk canım.
bıraz gecmıse bakayım dedım ama o kadar cok sayfa bırıkmıs kı basa cıkamayıp gerı dondum.kaydirigubbakcemile3:hulya:
kıslar sızın bebısler ne alemde?
oyuncakları kavrayıp oynayabılıyormu?
bu aylarda gelısımleri nasıl olmalı?
oyyy masallah çok seker demetttt kocaman olmus bu fıstıkkkk allah nazarlardan saklasın
dedene çekebilir 7 göbek önceye çekermiş ya öyle derler... çok güzel kızının gözleri maşallah diyeyim tekrar değişmez inşaallah..benim de gözler kahve eşimin yeşil kızımın da sanki yeşil renki olacak ama pek belli olmuyor..
abisinin de nasıl aklına gelmiş öyle demekdelikafadulden...Eller sürekli hareket halinde bulduğunu topluyor...sorma canım yaaa
ben de başta kesemiyordum teyzesi kesiyordu ama alıştım artık
4-5 günde uzuyo yaaaa
aynen dediğin gibi sanki toprakta oynuyo bide kara kara içleri deli oluyorummm
abisi diyo ki anne bu bizi uyutup gece kesin parka kaçıyo yoksa nası böyle kirlensin tırnaklarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
her bulduğunu mıncıklıyo birde eller sürekli yumruk sanırım terden oluyo:sinifsinif:
ben oturtmuyorum kızım 3 aylık oldu erken 5 aydan sonra oturtulmalı diye biliyorum..biz en baştan beri bastırıyoruz ayaklarının üstüne zararı yoktur inşaallah...cevremdekı herkes artık oturmaya alıstır bebegını dıyor.
bırde ayagını bastıracakmısım.sızler basladınızmı?
tabiii canıımm sağlıkları yerinde olsun gerisi önemli değilll...ayyyy boşverrr sağlıklılar ya gözleri gözleri ne renk olursa olsunnnnnopuyorumnanaktan
cevremdekı herkes artık oturmaya alıstır bebegını dıyor.
bırde ayagını bastıracakmısım.sızler basladınızmı?
hoşbuldum demetcıgım nasılsın prenses buyumuş masallah çok şeker:asigim:
demet masallah kuzuna kocaman olmus.cok tatlı.
tüm bebısler kocaman olmus masallah hepsıne.
abisinin de nasıl aklına gelmiş öyle demekdelikafadulden...Eller sürekli hareket halinde bulduğunu topluyor...
ben oturtmuyorum kızım 3 aylık oldu erken 5 aydan sonra oturtulmalı diye biliyorum..biz en baştan beri bastırıyoruz ayaklarının üstüne zararı yoktur inşaallah...
huzun senn cınarla benim serra benzio..
yakışıklı abiye ve prenses kardeşine kocaman bir maşallah çok güzel çıkmışlarahh onda ne laflar varrrrrlmaz:
helede öyküye gelincekaydirigubbakcemile3
işte yiğitim ve Öykü Zehram:asigim:
benım oglan halen emzık almıyor.
ama bıberona alıstırdım cok sukur.
oyuncaklarını benımkıde kavrayabılıyor.
bırde ellerını yumruk yapıp emmeye bayılıyor.hatta kendı elı yetmıyor gıbı benımkısını tutup agzına götürmeye calısıyor.kaydirigubbakcemile3
huzun senn cınarla benim serra benzio..
karencım hosgeldın canım.serramız nasıl?
demetcım bende oturmakonusunda oyle bılıyorum amacevremdekıler oglusu kucagına aldıgında oturtup oyle tutuyorlar sınır oluyorum.daha cok kucuk oturamıyorum dedıgımde alıssın artık zaman gelmıs dıyorlar.kaydirigubbakcemile
oyku zehraya masallah..ole b bakmıs ki sanki bu benm abim kacılın der gibi...cok seker msallah 2 sde..
yakışıklı abiye ve prenses kardeşine kocaman bir maşallah çok güzel çıkmışlar..demetcim çok güzel bir duygudur iki çocuk sahibi olmak..ayy oğlum da olsun istiyorummmdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?