2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

BENİM KÜÇÜK ERKEĞİMMM SABAH SABAHH...

maşallah minik adama çok tatlı çıkmışşşŞeniz....
ece maşallah berrak çok tatlı
teşekkür ederiz melek teyzesi...opuyorumnanaktan
merhaba herkese
ben de 2 temmuz annesiyim,hepiniz o kadar içtensiniz ki sadece okumak yetmez oldu.
herkesin bebisi hayirli omurlu olsun insallah.
hoşgeldin canım aramıza.bebişin hayırlı olsun...güzel paylaşımlar diliyorum...
surekli emziren annelere sorum var.

benim kizimin dili hep beyaz. yani pamukcuk. karbionat yapsam da gene oluyor. gerci uzun zamandir yapmadim ama sizinki de oyle mi?
canım benim kızımda da oluyor öyle karbonatlı bezle siliyorum geçiyor ama bir süre sonra tekrarlıyorbenneyaptımki..doktora sordum eğer göğsün yara ise ondan oluyormuş..bi de kusuyorya onu ağzında tutunca da oluyor...
ben egenin babasıyım. Ne bu sadece kadınlar var burada biz erkekler neden yokuz? Adamlarınıza söyleyin bizde bir grup kuralım. ne yani bizim hiç mi katkımız yok....
bilmem artık fisfisfis
hayııııır.herkesein kendi kulubü olsun.ben ortak istemeeeeeem nsıl çekiştireceğiz yoksa ????
evet ben de istemem:1hug:
merhaaba kızlarrrr.. bnde temmuz annesııym 16 temmuzda mınıcık bı prensesım oldu bnm dezemuszemus
bı selam verıyım aranızA katılaym dedımopuyorumnanaktan
hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan..prensesin hayırlı olsun güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle....
ben de mora battaniyeden kullanıyorum çok memnunum:lepi:..benim kızım da üstünde bişey bırakmıyor sürekli örtüyorum üstünü....

merhaba arkadaşlar geömişten alıntı yaparak yorum yapmaya fırsatım olmuyo ama bebişlerin fotolarını görüyorum maşallah hepsine iyice büyüdüler allah hepsini bize bağışlasın.
kikoleyin sendin canım galiba pantolona girdinmi diye sormuşsun,nerrrrdeeee be canım gram vermedim yeni elbise almak zorunda kaldım mafoldumben
bendeki en önemli gelişmede bugün okula başladım öğleye kadardı dersim ama inanın zor dayandım ilk gün ya çok buruktum,sabah evden çıkarken hıçkırarak ağladım, kıyamadım yavruma bakıyo öle arkamdan böcük böcük senağlama

merhaba canımm hoşgeldin...yeni öğretim yılı hayırlı olsun canım...ilk kez yavrundan ayrıldın çok zordur...ben de bu sene çalışmayacam ama seneye nasıl çalışacam ben yaaa kara kara düşünüyorum:çok üzgünüm:kızımdan nasıl ayrılırım...

canım ders programım 3 gün yarım gün,cuma boş bi yarın tam gün ders saatim az olunca ücretsiz izin almak istemedim zaten annem bakıyo gözüm arkada değil ama gerçekten çok zor burdan işe dönen ve tam gün çalışan arkadaşları cidden kutluyorum ama napalım herşey onlara iyi bir yaşam sunmak için

inşallahhhhh
geçmiş olsun canım ya inşallah bidaha öle tıkanmaz
öncelikle aramıza hoşgeldin
oğluşuna hayırlı ömürler inşallah
o dediğinden hiç bi bilgim yok valla
merhaba herkese
ben de 2 temmuz annesiyim,hepiniz o kadar içtensiniz ki sadece okumak yetmez oldu.
herkesin bebisi hayirli omurlu olsun insallah.
ay temmuz annelerimiz artmış
sizde aramıza hoşgeldiniz inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz
bebişin kızmı oğlanmı belirtmemişsin
canım benim kardeşimin oğluda öyleydi o gece boyu yıllardır ya hep atlet değiştiri yada bez koyardı
ama geçen bi doktor normal değil bu kadar terliyosa demiş
ya demir eksikliğivardır
ya alerjen bi durum vardır
yada geniz etinde kaynaklanıyodur demiş

ama seninki daha çok küçük bilemedim şimdi

merhaaba kızlarrrr.. bnde temmuz annesııym 16 temmuzda mınıcık bı prensesım oldu bnm dezemuszemus
bı selam verıyım aranızA katılaym dedımopuyorumnanaktan
hoşgeldin hayırı olsun canım
he he heeee
ya starcım bişi soracam neolur cevapla cevaplamazsanda yine soracağımmmm işteee
bizim temmuz annelerinin doğumdan sonraki halleri topiğine bi alev adam koymuşsun ve hatırladınızmı demişsin
eğer hatırladığım çizgi flimse süper çünkü adını çıkaramadığımından onu bi türlü bulamıyodum
zannedersem bi kız bi oğlan kardeşin çizgi filmiydi
omuuuu?

ah canım ya şimdide eşine geçti demek
ne dir bu yaaaa hayret bişi
çok geçmiş olsun eşine
aman dikkat edinde tekrar serraya bulaşmasın

İyi akşamlar kızlar ,nasılsınız
Yalnızım, kociş maçta,oğluşum uyudu,bende aldım nescafemi geldim.İlk defa akşam yalnız kalıyorum benim kociş bi yere çıkmaz genelde.
Siz napıyosunuz opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım allahtan ders saatlerin azmış negüzel kızından çok ayrı kalamıcan

evet ben sormuştum pantolon işini demek olmadı ama şimdi işede başladınya baya baya verirsin inşallah

hoşgeldin canım
boş ver arada yalnız kalmakta işe yarıyo
bende annemlerdeyim işte ama şuan kız vıyaklıyo emzirmem lazım

iyi çok güzel ders programın kızına bol vakit ayırırsın...evet canım her şey onlara iyi bir gelecek hazırlamak için....
iyiyiz canım hoşgeldinopuyorumnanaktan...Bazen yalnız kalmak iyi oluyor valla...ben de kızımı uyuttum koçiş maç izliyor ben de çayımı aldım geldim

Hoşbulduk kikoşum denizlidesin demek ohh ne güzel tadını çıkar annende yardımcı olur biraz dinlenirsin.

Demresu işe başlamışsın hayırlı olsun canım ilk günler cidden zor oluyo ama zamanla alışıyosun opuyorumnanaktan

Afiyet olsunnn, doğru diyosunuz ya ben hiç yalnız kalmıyorum o yüzden garipsedim sanırım :)
Ya kızlar benim oğlum külüstür otobüsleri çok seviyo yaa,anneme götürürken bindiğimiz otobüs yenilerden değil sarsıyo biraz paşam o sarsıntıya bayılıyo,uykusu yoksa cin gibi bakınıyo camdan uykusu varsada hemen gidiyo :) ama uyanıkken o otobüs kırmızı ışıkta bi dursun anammmmmm hemen mıkırdanmalar surat ekşitmeler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bayılıyorum yaa otobüs hareket edince yine tık yok.
Geçende işten eve dönerken başka otobüse bindik oda yenilerden yağ gibi kayıyo anlamıyosun otobüste olduğunu anam bastı yaygarayı bide kalabalık bunaldı sanırım indiğimiz gibikafası omuzuma düştü
Seçici bu çocuk seçiciii anasına mı çekti nedir :kedi:

senin oğluş ne varsa eskilerde var diyorrr canımmmkaydirigubbakcemile3

sağol canım sende başlamıştın yanlış hatırlamıyorsam,sen nasıl yapıyosun beslenmesini süt sağıp mı bırakıyorsun?

selam kızlar

eyetkinercim o şeker oğlunu yerim ben maşallahhh yakışıklı ibrahim egemize

ece canımmm berrak ne kadar tatlı olmuş canım yaaaa takvimindeki resme bayıldımmmmm
Rabbim nazarlardan korusun yavrularımızıııı:Saruboceq:

böbreklerim fena ağrıyor ya üşüttüm galiba

demresu canım sende başlamışsın işe Allah yardımcın olsun çok zor kuzuları bırakıp gitmek
ama azmış dersin kavuşması da bir o kadar tatlı olur
tatlı cereni öp benim içinŞeniz

selam canımmm hoşgeldinopuyorumnanaktan...teşekkür ederiz demet teyzesi senin sayende yaptım takvimivereliniortak...geçmiş olsun tatlım yaaa havalar da bir sıcak bir soğuk tam hastalanma havaları...tez zamanda iyileşirsin inşaallah canımm...Bu arada Öykü Zehracım ne yapıyor bakimmm:1hug:

Selam kıslar hepinize iyi geceler nasılsınızbakalım
paşam gündüz hiç uyumadı şimdi uyuyo bende size bakayım dedim
ecetuba benim için kızının bi tane resmini koyarmısın eşime göstericem forum kardeşimiziopuyorumnanaktan

hoşbuldum tatlımmmmŞeniz

ama çokkkkk tatlı olmuşşşşş prenses prensessss
evet canım tam hastalık havası
teşekkürler canımmm

uyuyo teyzesi arada mıkırdanarak pışpış istiyo iyice nazlı oldu hastalanınca
berrak kızım da sende iyisinizdir inşallah canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…