- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.341
maşallah minik adama çok tatlı çıkmışşşŞeniz....
teşekkür ederiz melek teyzesi...opuyorumnanaktanece maşallah berrak çok tatlı
hoşgeldin canım aramıza.bebişin hayırlı olsun...güzel paylaşımlar diliyorum...merhaba herkese
ben de 2 temmuz annesiyim,hepiniz o kadar içtensiniz ki sadece okumak yetmez oldu.
herkesin bebisi hayirli omurlu olsun insallah.
canım benim kızımda da oluyor öyle karbonatlı bezle siliyorum geçiyor ama bir süre sonra tekrarlıyorbenneyaptımki..doktora sordum eğer göğsün yara ise ondan oluyormuş..bi de kusuyorya onu ağzında tutunca da oluyor...surekli emziren annelere sorum var.
benim kizimin dili hep beyaz. yani pamukcuk. karbionat yapsam da gene oluyor. gerci uzun zamandir yapmadim ama sizinki de oyle mi?
bilmem artık fisfisfisben egenin babasıyım. Ne bu sadece kadınlar var burada biz erkekler neden yokuz? Adamlarınıza söyleyin bizde bir grup kuralım. ne yani bizim hiç mi katkımız yok....
evet ben de istemem:1hug:hayııııır.herkesein kendi kulubü olsun.ben ortak istemeeeeeem nsıl çekiştireceğiz yoksa ????
hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan..prensesin hayırlı olsun güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle....merhaaba kızlarrrr.. bnde temmuz annesııym 16 temmuzda mınıcık bı prensesım oldu bnm dezemuszemus
bı selam verıyım aranızA katılaym dedımopuyorumnanaktan
ben de mora battaniyeden kullanıyorum çok memnunum:lepi:..benim kızım da üstünde bişey bırakmıyor sürekli örtüyorum üstünü....ben de öyle düşünüyorum ama naapalım , dünya onların etrafında dönüyor şimdi :asigim:
benden sonra herkese laf yetiştirme işi sana kaldı demek hııı kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin , keyifli paylaşımlar bol katılımlar opuyorumnanaktan
biz henüz yorgana geçmedik .. mora diye bi battaniyeler varya ondan örtüyoruz uyuduğunda ve geceleri .. incecik ama yumuşacık , sıcak tutan cinsten bi battaniye ..zaten üzerinde pek tuttuğu yok , yan yatma yastığının kenarlarından altına doğru sıkıştırıyorum , yine açıyor yine açıyor üstünü :sm_confused:klava:
veletin üstünde kat kat duran şeylere hiç hazzı yok .. beşiğinin üstünden örtülen sineklik gibi duran battaniyeyi , yine aynı şekilde arabasının üstünün rüzgarlık gibi klıfının üstüne atıyor ayaklarını , alıyor altına paşam kaydirigubbakcemile3
merhaba canımm hoşgeldin...yeni öğretim yılı hayırlı olsun canım...ilk kez yavrundan ayrıldın çok zordur...ben de bu sene çalışmayacam ama seneye nasıl çalışacam ben yaaa kara kara düşünüyorum:çok üzgünüm:kızımdan nasıl ayrılırım...merhaba arkadaşlar geömişten alıntı yaparak yorum yapmaya fırsatım olmuyo ama bebişlerin fotolarını görüyorum maşallah hepsine iyice büyüdüler allah hepsini bize bağışlasın.
kikoleyin sendin canım galiba pantolona girdinmi diye sormuşsun,nerrrrdeeee be canım gram vermedim yeni elbise almak zorunda kaldım mafoldumben
bendeki en önemli gelişmede bugün okula başladım öğleye kadardı dersim ama inanın zor dayandım ilk gün ya çok buruktum,sabah evden çıkarken hıçkırarak ağladım, kıyamadım yavruma bakıyo öle arkamdan böcük böcük senağlama
merhaba canımm hoşgeldin...yeni öğretim yılı hayırlı olsun canım...ilk kez yavrundan ayrıldın çok zordur...ben de bu sene çalışmayacam ama seneye nasıl çalışacam ben yaaa kara kara düşünüyorum:çok üzgünüm:kızımdan nasıl ayrılırım...
inşallahhhhh
bende giremedim dün yazacaktım forumdakilere haber vercektim ama aniden misafirim geldi yatılı dün tek kelime yazamadım öykümüz çok şükür daha iyiymiş sevindim canımm inşallahhh bidaha olmazz kıyamam kuzumaaaŞeniz
geçmiş olsun canımmm kıyamam yaa hasta olunca daha bi tatlı masum çaresizlerr :teselli:
oyy çok tatluuu maşallahhhh nasılda yakışıklı olmuşşş kızlarr kapacak bu oğlanıı:asigim:
ayy canım maşallahh sana ve yeğenine sağlıkla büyütsün ablann sende fıstık gibisin yinee kilo felan kalmaışşş helal vallahii
iyiyim tatlım dün giremedim misafirim vardı öpüyorum seni ve öyküyüopuyorumnanaktan
maşallahhhh çok şeker allah nazar değdirmesinnnn
gez bakalım sendee bide spor yapcam diyosun hadi bakalımm dönüşüm muhteşem olacak kocişinee dimekkk:jeyyar:
geçmiş olsun canım ya inşallah bidaha öle tıkanmazGünaydın kızlar
idilinde burnu tıkanmış dün ALLAHIM o ne zor şey öyle ya memeyi emiyor bırakıp nefes alıyor sonra tekrar emip nefes alıyor sinirinde ağlaya ağlaya yoruldu çocuk eşim hemen serum fizyolojik getirdi damlattık rahatladı biraz grip falan olurlarsa ne yaparız bilmiyorum ALLAH korusun
havalardan herhalde hepsi
öncelikle aramıza hoşgeldingünaydın bebeklere maşallah artık büyüyorlar.Benim oğlumunda hapşırmaları arttı.Burnunu temizledim tıkalıydı benim damlam püskürtmeli sağlık ocağında verdiler stermax gibi bişey bebekler için diyor ama uygundur dimi 20 tlye almış eşim?
ay temmuz annelerimiz artmışmerhaba herkese
ben de 2 temmuz annesiyim,hepiniz o kadar içtensiniz ki sadece okumak yetmez oldu.
herkesin bebisi hayirli omurlu olsun insallah.
canım benim kardeşimin oğluda öyleydi o gece boyu yıllardır ya hep atlet değiştiri yada bez koyardıCANIM .PEK GECELERİ ÇOK TERLİYOR..
EMMEK İÇİN UYANDIĞINDA YATAKTAN ALIYORUM SU GİBİ ATLET DEĞİŞTİRDİĞİMDE UYANIYOR TEKRAR UYKUYA DALMASI ÇOK ZOR OLUYOR..
BEZ KOYMAK İÇİN ÇITLITLI BADY VAR ENSEDEN TAKAMIYORUM ALTINI AÇTIĞIMDADA YİNE UYANIYOR..
BU ARADA GECE BEZ DEĞİŞTİRMİYORUZ..
yanlışlıkla büyük harfte kalmış klavyem değiştiremedim silemedim ...bunun başka çaresi yokmu bu ter olayının yoksa mecburen bez koyacağım bi şekilde...
yorum yok...benneyaptımkiyani siz burda mı bir ortak sohbetten ortak paylaşımdan söz ediyorsunuz...
blue tosunun harika olmuş maşallah ne güzel büyümüş çok tatlı olmuş..maaşşşaallaahh
hoşgeldin hayırı olsun canımmerhaaba kızlarrrr.. bnde temmuz annesııym 16 temmuzda mınıcık bı prensesım oldu bnm dezemuszemus
bı selam verıyım aranızA katılaym dedımopuyorumnanaktan
he he heeeeben de öyle düşünüyorum ama naapalım , dünya onların etrafında dönüyor şimdi :asigim:
benden sonra herkese laf yetiştirme işi sana kaldı demek hııı kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin , keyifli paylaşımlar bol katılımlar opuyorumnanaktan
biz henüz yorgana geçmedik .. mora diye bi battaniyeler varya ondan örtüyoruz uyuduğunda ve geceleri .. incecik ama yumuşacık , sıcak tutan cinsten bi battaniye ..zaten üzerinde pek tuttuğu yok , yan yatma yastığının kenarlarından altına doğru sıkıştırıyorum , yine açıyor yine açıyor üstünü :sm_confused:klava:
veletin üstünde kat kat duran şeylere hiç hazzı yok .. beşiğinin üstünden örtülen sineklik gibi duran battaniyeyi , yine aynı şekilde arabasının üstünün rüzgarlık gibi klıfının üstüne atıyor ayaklarını , alıyor altına paşam kaydirigubbakcemile3
selsin paşana masallah..gozu iileşir umarım bu konuda artık uzmn oldum eşim ben serra gecrdik kullanmadıgımız damla kalmadı..şu an eşim evde yatıyo..gozu felaket..
kibelecim edoşun her zamanki guzelliğiyle masallah..cok seker b kız..
hayırlı olsun canım allahtan ders saatlerin azmış negüzel kızından çok ayrı kalamıcanmerhaba arkadaşlar geömişten alıntı yaparak yorum yapmaya fırsatım olmuyo ama bebişlerin fotolarını görüyorum maşallah hepsine iyice büyüdüler allah hepsini bize bağışlasın.
kikoleyin sendin canım galiba pantolona girdinmi diye sormuşsun,nerrrrdeeee be canım gram vermedim yeni elbise almak zorunda kaldım mafoldumben
bendeki en önemli gelişmede bugün okula başladım öğleye kadardı dersim ama inanın zor dayandım ilk gün ya çok buruktum,sabah evden çıkarken hıçkırarak ağladım, kıyamadım yavruma bakıyo öle arkamdan böcük böcük senağlama
İyi akşamlar kızlar ,nasılsınız
Yalnızım, kociş maçta,oğluşum uyudu,bende aldım nescafemi geldim.İlk defa akşam yalnız kalıyorum benim kociş bi yere çıkmaz genelde.
Siz napıyosunuz opuyorumnanaktan
iyi çok güzel ders programın kızına bol vakit ayırırsın...evet canım her şey onlara iyi bir gelecek hazırlamak için....canım ders programım 3 gün yarım gün,cuma boş bi yarın tam gün ders saatim az olunca ücretsiz izin almak istemedim zaten annem bakıyo gözüm arkada değil ama gerçekten çok zor burdan işe dönen ve tam gün çalışan arkadaşları cidden kutluyorum ama napalım herşey onlara iyi bir yaşam sunmak için
iyiyiz canım hoşgeldinopuyorumnanaktan...Bazen yalnız kalmak iyi oluyor valla...ben de kızımı uyuttum koçiş maç izliyor ben de çayımı aldım geldimİyi akşamlar kızlar ,nasılsınız
Yalnızım, kociş maçta,oğluşum uyudu,bende aldım nescafemi geldim.İlk defa akşam yalnız kalıyorum benim kociş bi yere çıkmaz genelde.
Siz napıyosunuz opuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım allahtan ders saatlerin azmış negüzel kızından çok ayrı kalamıcan
evet ben sormuştum pantolon işini demek olmadı ama şimdi işede başladınya baya baya verirsin inşallah
hoşgeldin canım
boş ver arada yalnız kalmakta işe yarıyo
bende annemlerdeyim işte ama şuan kız vıyaklıyo emzirmem lazım
iyi çok güzel ders programın kızına bol vakit ayırırsın...evet canım her şey onlara iyi bir gelecek hazırlamak için....
iyiyiz canım hoşgeldinopuyorumnanaktan...Bazen yalnız kalmak iyi oluyor valla...ben de kızımı uyuttum koçiş maç izliyor ben de çayımı aldım geldim
senin oğluş ne varsa eskilerde var diyorrr canımmmkaydirigubbakcemile3Afiyet olsunnn, doğru diyosunuz ya ben hiç yalnız kalmıyorum o yüzden garipsedim sanırım :)
Ya kızlar benim oğlum külüstür otobüsleri çok seviyo yaa,anneme götürürken bindiğimiz otobüs yenilerden değil sarsıyo biraz paşam o sarsıntıya bayılıyo,uykusu yoksa cin gibi bakınıyo camdan uykusu varsada hemen gidiyo :) ama uyanıkken o otobüs kırmızı ışıkta bi dursun anammmmmm hemen mıkırdanmalar surat ekşitmeler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bayılıyorum yaa otobüs hareket edince yine tık yok.
Geçende işten eve dönerken başka otobüse bindik oda yenilerden yağ gibi kayıyo anlamıyosun otobüste olduğunu anam bastı yaygarayı bide kalabalık bunaldı sanırım indiğimiz gibikafası omuzuma düştü
Seçici bu çocuk seçiciii anasına mı çekti nedir :kedi:
hayırlı olsun canım allahtan ders saatlerin azmış negüzel kızından çok ayrı kalamıcan
evet ben sormuştum pantolon işini demek olmadı ama şimdi işede başladınya baya baya verirsin inşallah
inşallah canım yaa:Saruboceq:mafoldumben
Hoşbulduk kikoşum denizlidesin demek ohh ne güzel tadını çıkar annende yardımcı olur biraz dinlenirsin.
Demresu işe başlamışsın hayırlı olsun canım ilk günler cidden zor oluyo ama zamanla alışıyosun opuyorumnanaktan
selam canımmm hoşgeldinopuyorumnanaktan...teşekkür ederiz demet teyzesi senin sayende yaptım takvimivereliniortak...geçmiş olsun tatlım yaaa havalar da bir sıcak bir soğuk tam hastalanma havaları...tez zamanda iyileşirsin inşaallah canımm...Bu arada Öykü Zehracım ne yapıyor bakimmm:1hug:selam kızlar
eyetkinercim o şeker oğlunu yerim ben maşallahhh yakışıklı ibrahim egemize
ece canımmm berrak ne kadar tatlı olmuş canım yaaaa takvimindeki resme bayıldımmmmm
Rabbim nazarlardan korusun yavrularımızıııı:Saruboceq:
böbreklerim fena ağrıyor ya üşüttüm galiba
selam canımmm hoşgeldinopuyorumnanaktan...teşekkür ederiz demet teyzesi senin sayende yaptım takvimivereliniortak...geçmiş olsun tatlım yaaa havalar da bir sıcak bir soğuk tam hastalanma havaları...tez zamanda iyileşirsin inşaallah canımm...Bu arada Öykü Zehracım ne yapıyor bakimmm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?