- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.361
demresu canım sende başlamışsın işe Allah yardımcın olsun çok zor kuzuları bırakıp gitmek
ama azmış dersin kavuşması da bir o kadar tatlı olur
tatlı cereni öp benim içinŞeniz
senin oğluş ne varsa eskilerde var diyorrr canımmmkaydirigubbakcemile3
sağol canım sende başlamıştın yanlış hatırlamıyorsam,sen nasıl yapıyosun beslenmesini süt sağıp mı bırakıyorsun?
selam kızlar
eyetkinercim o şeker oğlunu yerim ben maşallahhh yakışıklı ibrahim egemize
ece canımmm berrak ne kadar tatlı olmuş canım yaaaa takvimindeki resme bayıldımmmmm
Rabbim nazarlardan korusun yavrularımızıııı:Saruboceq:
böbreklerim fena ağrıyor ya üşüttüm galiba
evet canım gerçekten kavuşma anı çok güzel oluyo,geçmiş olsun ya kötü olur çok,sıcak tut kendini aman hasta olma iki çocuk zor olur valla
ben grip aşısı yaptırmadım kızlar eczacı sormuş yaptırırsanız şu kadar zaman hasta olmamanız lazım falan dedi e ben nasıl ayarlıyayım onu isterseniz bu yıl vurulmayın dedi bende yaptırmadım,bişeyde anlamadım dediğinden burda yaptıranlar vardı dimi
Nostalji takılıyoruz ailecek :) bende diyorum bi vosvos alalım tım tım gideriz ordan oraya benim oğluş da hiç uyanmaz ağlamaz :roflol:
Evet bende başladım ama sağıp bırakacak kadar sütüm yok maalesef :1no2:.Zaten baştan beri mama takviyeliydi.Benim oğluş biraz keyifçi işten gelince başlıyoruz emmeye yatana kadar 1 kerede mama yiyo,gece benimle idare ediyo sabaha kadar ama sabah 6-7 gibi mamaya saldırıyo :)
oyy demetim gelmiş özledim yaa hiç görüşemiyoruz nasılsın,öykü zehramız nasıl çok tatlı maşallah yaa
geçmiş olsun ya bebişlerin çoğu sırayla grip geçirdi şimdi sıra bize mi geliyo yoksaa,sıcak tut kendini demetim gel ben ısıtayım seni :jeyyar: yalnızım bak.Heh maç bitmiş kociş gelir birazdan o yokkende ev bomboş oldu yaa alışmamışım ben yok :kedi:
çıkmam lazım öptüm sizi
eklerim canım o uyuyan resmi mi olsun?Selam kıslar hepinize iyi geceler nasılsınızbakalım
paşam gündüz hiç uyumadı şimdi uyuyo bende size bakayım dedim
ecetuba benim için kızının bi tane resmini koyarmısın eşime göstericem forum kardeşimiziopuyorumnanaktan
teşekkür ederiz demet teyzesi o senin güzel sözlerin için...Ökyü Zehra çok tatlı canım nazlansın prenses...Berrak da şu an mışıl mışıl uyuyor...hoşbuldum tatlımmmmŞeniz
ama çokkkkk tatlı olmuşşşşş prenses prensessss
evet canım tam hastalık havası
teşekkürler canımmm
uyuyo teyzesi arada mıkırdanarak pışpış istiyo iyice nazlı oldu hastalanınca
berrak kızım da sende iyisinizdir inşallah canımopuyorumnanaktan
alemsiniz vallakaydirigubbakcemile3Nostalji takılıyoruz ailecek :) bende diyorum bi vosvos alalım tım tım gideriz ordan oraya benim oğluş da hiç uyanmaz ağlamaz :roflol:
evet zor oluyo canım ama işte 2 çocuk1 kociş kendimi unutuyorum valla
bugün bi ev süpürdüm süpürge ortada 3 saat kaldı tam başlıyorum süpürücem uyanıyo
uyutuyorum tam elime alıyorum makinayı haydaaaa birdaha
böyle böyle akşam ettik öylesine bi süpürüldü yani işte
ben bu akşam oldum grip aşısını canım eşim almış gelmiş önce oğluma yaptı
bana sıra gelince baya bi kaçtım ama sonunda yakalandık :sinifsinif:
canımmm bende özledimmm hoşgeldinnnŞeniz
ee biz gececi sen gündüzcü anacım
şükür arada buluşuyoruz
ya aslında grip değil bizimki sadece burnu tıkandı dr aşağıya inmesin diye önlem olarak sekrol şurup verdi
bugün daha bi iyi çok şükür
ama nazlı bi kız oldu çıktı iyice
sen nasılsın canım ali eymenimiz nasıl otobüs sefanızı okudum aferim paşamaopuyorumnanaktan
canım geçen de ben de aynı senin gibi oldum süprüge sabaha kadar ortada kaldı..ne yapalılm nazlı kızlarımız için katlanacaz artıkın...demek en sonunda vuruldun iğneyi..inş. olmazsın grip falan...evet zor oluyo canım ama işte 2 çocuk1 kociş kendimi unutuyorum valla
bugün bi ev süpürdüm süpürge ortada 3 saat kaldı tam başlıyorum süpürücem uyanıyo
uyutuyorum tam elime alıyorum makinayı haydaaaa birdaha
böyle böyle akşam ettik öylesine bi süpürüldü yani işte
ben bu akşam oldum grip aşısını canım eşim almış gelmiş önce oğluma yaptı
bana sıra gelince baya bi kaçtım ama sonunda yakalandık :sinifsinif:
canımmm bende özledimmm hoşgeldinnnŞeniz
ee biz gececi sen gündüzcü anacım
şükür arada buluşuyoruz
ya aslında grip değil bizimki sadece burnu tıkandı dr aşağıya inmesin diye önlem olarak sekrol şurup verdi
bugün daha bi iyi çok şükür
ama nazlı bi kız oldu çıktı iyice
sen nasılsın canım ali eymenimiz nasıl otobüs sefanızı okudum aferim paşamaopuyorumnanaktan
ekliyorum canım imageyi bekliyorum...olur tabi ecetuba başka varsa yenilerden onlarıda ekle görelim fıstığı
denetcim saol iyiyiz bizde bugün arkadaşa kahveye gideyim dedim hiç uyumadı bizimki huysuzluk etmedi ama evi yadırgadı sanırım salıncağı vardı gittiğimiz evin bebeğinin onda yarım saat uyudu eve geldik hemen yatırdım maşallah hala uyuyo
bende iyiyim ama sıkılıyorum evde havalar güzelken çıkıyoruz gezmelere yoksa evde sıkılıyorum ben ya :umursamaz:
Kıslar ya grip aşısı konusunda bende kararsızım yarın eymen yağızın doktorunada sorucam bebekler olmuyo dimi eşime işyerinde yapmışlar benimde olmam lazım eczanelerde vuruyomuş galiba sizler naptınız demet sen olmuşsun evdeki herkes oldu o zaman sizin???
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyi maşallah ali eymen beni üzmedi bu akşam uyuyo şimdi,
naz olur illaki hastalık huy değiştirir diyolar ya canım benim yaa kıyamam ona, dahada iyi olur inşallah :1hug:
Kociş geldiiiii benim boynum tutulmuş fena başıma vurdu ağrısı hep tutuluyo zaten kendimi bildim bileli ama bazen daha bi azıyo offf,biraz masaj yaptırayım kocişe sonrada sıcak su koyarım sabaha biraz rahatlar.bide çok uykum geldiii :kedi:
Neyse gidiyorum maçın özetini alalım bakalım masaj eşliğinde :jeyyar:
iyi geceler kızlar hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
canım geçen de ben de aynı senin gibi oldum süprüge sabaha kadar ortada kaldı..ne yapalılm nazlı kızlarımız için katlanacaz artıkın...demek en sonunda vuruldun iğneyi..inş. olmazsın grip falan...
ekliyorum canım imageyi bekliyorum...
Gamze teyzemin isteği üzerine karşınızdayımmm
her şeyden önce bebişlerimiz geliyor iş her zaman olur..teşekkür ederim kızıma yaptığın yorumların için:asigim:anacım masajdı falan derken pikaçuya yakalanmayın:roflol:
iyi geceler canım öptümmmmŞeniz
evet canım onlar için herşeye değer varsın evlerde azıcık tozlu kalsınkaydirigubbakcemile3
ben yiğitin bebekliğinde kendimi çok hırpaladım her işim tam olsun diye şimdi düşünüyorum neymiş ki derdim bırak olduğu kadar olsun sende çocuğunla ilgilen doya doyaaa ah işte ilk acemilikkk:sinifsinif:
ama kızlar bana hep derlerdi 2. çocuğu büyütmek çok başka oluyor diye kızarıdım ne alaka diye gerçektennnn çok farklııııı ilkinde hiçbirşey bilmiyorsun öğreniyorsun ama ikincilerde keyfini çıkarıyorsunnnopuyorumnanaktan
ayyyyy biblo biblo maşallahhhhhhhhhopuyorumnanaktan
Rabbim nazarlardan saklasın prenses Berrak ımızııııı
teşekkür ederim tatlım benim kızım da yarın tam 3 aylık olacak boyu en son 60 cm kilosu da 6.500 du yarın doktora gideceğiz bakalım değişmiş mi?ayy bunların kiloları da benziyor..eşin de benzetti mi canımm...ecetuba çok tatlı ya 41 kere maşallah 2. resimde tombik çıkmış kilosu çok tatlı olmuş elbisesi boyu nasıl benimkide tombik ama seninkinin maşallahı var
yağızın boyu 61 cmdi tam 3 aylıkken kilosuda 6,5 civarındaydı
ecetuba çok tatlı ya 41 kere maşallah 2. resimde tombik çıkmış kilosu çok tatlı olmuş elbisesi boyu nasıl benimkide tombik ama seninkinin maşallahı var
yağızın boyu 61 cmdi tam 3 aylıkken kilosuda 6,5 civarındaydı
demettt biz ecetubayla yağızla berrağı benzetiyoruz sence benziyolarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?