- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.441
Gamze teyzemin isteği üzerine karşınızdayımmm
inşaallah canımmm...teşekkürler canımmm evet harika bi duygu inşallahhhhhhhh sizlerde yaşarsınızzzopuyorumnanaktan
istediğin zamanda Rabbim sanada versin bir yakışıklı kızancıkkkk:lepi:
anam maşallah tombalağım çok tatlıııı ay ayaklarına bak maşallahhhhh
slm kıslarr....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dün gece baya kaynamış buralar....
lmaz: lmaz:
dün hem alışveriş yapmam gerekiyodu hemnde bissürü ütüm vardı....
1 e kadar anca bitti ütülerim.....
şimdide zeynep hanım uyandı bakalım ne zaman uyur....
ecetuba demet kuzularınız çok şeker çıkmış maşallah....
walla kıslar gece muhabbetlreini özledim fırsat bulduğum ilk gece gelecem diyorum ama bi türlü olmuyo işte.....:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
teşekkür ederiz cici teyzeleriiiiopuyorumnanaktanecetuba,demet çok güzel bebişler ya yerim onları, biblo gibiler masallah.
canım ya verirsin doğumda alınan kilolar 1 yılda gidermiş o kadar takma kafana..insan takınca daha çok kilo alıyor bana öyle oluyor mesela ...bencede canım ama olmuyorsa...destek almaktan yanayım......
bak 3 ay oldu yediğime içtiğime dikka tediyorum emme velakin gel görki ben hala hamile gibiyim ne iniyo ne çıkıyo.... böööööööö:gitme:
teşekkür ederim tatlım..gerçekten temmuz bebekleri hepsi birbirinden güzel..ayyy ne güzel olur büyüyünce karşılaşmalarııı:1hug:ecetuba kızımız çok tatlı olmuş yaaaa...maşallah ona tütütütü...bu temuz bebekleri harikalar ....büyüyünce karşılaşıyorlarmış ne güzel olur ...
dur ben de açayım bakimmmkızlar ekran başına tv8 ebru şallı ile plates..haydin bakalım.....gitsin yağlar yansın öööööğğğğğ
Gamze teyzemin isteği üzerine karşınızdayımmm
çıldırdım kudurdum kriz geçirdim ...
tam plates yapıyorum ipek uyanıyor ağlamaya başlıyor ne emzik ne oyuncak ne oto koltuğu ne müzik hiç bi şey para etmiyor illa kucak ..aldım susturedum koyarken başlıyor..
şu anda ne yapıyorsun dersen..
platesi kapattım pc başına oturdum ipekte yanımda oto koltuğunda bakınıyor gülücük atıyor...
bu kız benim kilo vermemi istemiyor arkadaş....ötesi yok yani....
ben cooookk hastayiiimmmgrip beni de serdi. =ahanda kizim uyandi ben kactim.
ha ter konusu hepinize çok teşekkürederim..
kızlar bi tanesiniz ya ...
dün eşimede söyledim şu işe bak en yakınlarım akrabalarım hatta annem bile bana akıl verip çare olamazken ..kızlar sorunumu ordan çözüyorlar...
evet kızlar yorgandan oluyormuş yorganı bu gece kaldırdım ne ter ne bişey saşı bile terlemedi ...yorganın içi heralde elyaf ondan terlyordu...saolun kızlar sayenizde ipeğimi hasta etmekten kurtardım...
dün akşam annem geldi onada söyledim napıcam ben terliyo falan die.kadın bi beşiğine git bak bi bak bakalım yorganı nasıl çarşafı nasıl..ben bilemeyebilirim yani...huriş bak bu yorgan elyaf bu terletebilir de...
uyanırsa uyansın uyutursun tekrar değiştir atletini sende çok terlerdin ....dedi ....
sizi seviyorum ...ballı kaymaklarım...opuyorumnanaktan
gecmiş olsun cnm cok kızı bol dıkkat bzm oksuruk hala gecmedıben cooookk hastayiiimmmgrip beni de serdi. =ahanda kizim uyandi ben kactim.
hoşgeldin mesajlari icin tesekkurler..
benim bir oglusum oldu, efe.
yazmaya basladim ya, dun ve bugun acaip huysuz, uyumuyor, kucak istiyor devamli
biraz once anca uyutabildim.
bebisleriniz zuppeeeeer, masallah..
ben de bi alinti yaparak cevap yazmayi ogrensem..
hos geldın cnm bende yenı oğrendım
kızlar aramızda samsunlu olan demetmıydı????yanlısmıyım???
slm arkadaşlar. ben de oğluma uyku tulumu aldım. ama bizimki elyaf değil. m.care dan aldım. gayet iyi. ama içine biraz kalın giydirmen gerekiyor. içi elyaf olmadığı için çok sıcak tutmayabilir. benim odam sıcak oluyor çünkü elektrikli soba yakıyorum. korkuyorum soğuk üşütür diye.
gecmiş olsun cnm cok kızı bol dıkkat bzm oksuruk hala gecmedı
hoşgeldin mesajlari icin tesekkurler..
benim bir oglusum oldu, efe.
yazmaya basladim ya, dun ve bugun acaip huysuz, uyumuyor, kucak istiyor devamli
biraz once anca uyutabildim.
bebisleriniz zuppeeeeer, masallah..
ben de bi alinti yaparak cevap yazmayi ogrensem..
hos geldın cnm bende yenı oğrendım
kızlar aramızda samsunlu olan demetmıydı????yanlısmıyım???
Hoşgeldin canımmm, memleketi samsun mu demetin bilmiyorum
hoş geldin aramıza. benim oğlum çok uykucu. gece gündüz hep uyuyor. en fazla iki saat uyanık kalabiliyor. ama gündüz çok uyuduğunda gece 3-4 gibi kalkıp bir saat uyanık kalıyor. onun dışında gece de uyanmaz. sabah 7 ye kadar yatar. 7 den 12 ye kadar bir saat felan uyuyor. sonra yeniden uykuya geçip 3 saat bazen daha da fazla uyukluyor. tembel oğlum benim.kaydirigubbakcemile3
Canım çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum...:Saruboceq:rosemcim biz ailece adeno herpes goz virusune yakalndık ve yaklasık 20 gun suruo bu hastalık..en kısa serra gecrdi sukur..ama su an babamız hasta..gozler bulanık şiş ve sulu surekli..
Kızlar bi sitede okudum şimdi
Çocuğun üşüdüğü nasıl anlaşılır, elleri soğuyunca mı?
Çocuğun ellerinin veya ayaklarının değil vücudunun yani kapalı yerlerinin soğuk olması önemlidir. Eğer çocuğun giyimli yerleri sıcak fakat elleri soğuksa çocuğu çok giydirdiğiniz anlamına gelir. Çünkü vücut burada açık yerleri bir klima olarak kullanarak soğutma yapar.
Yaa eğer bu doğruysa ben oğlumu çok giydiriyorum çünkü elleri ayakları sürekli soğuk,bende elleri hep ağzında ya ıslatıyor diye ona bağlamıştım soğukluğunuklava:
Hergün dışarıya çıkıyoruz diye abarttım mı acaba yaa
Badisi var,badisinin üstüne yazdan kalma kısa kollu giydiriyorum,üstüne swet tarzı bişey. Dışarı çıkarkende hırkasını giyiyo.Yani fazla olarak kısa kollu var onuda giydirmesem mi artık off annemede söyledim evet çok giydiriyosun dedi, öyle alışmasın. mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?