2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar ekran başına tv8 ebru şallı ile plates..haydin bakalım.....gitsin yağlar yansın öööööğğğğğ

teşekkürler canımmm evet harika bi duygu inşallahhhhhhhh sizlerde yaşarsınızzzopuyorumnanaktan
istediğin zamanda Rabbim sanada versin bir yakışıklı kızancıkkkk:lepi:
inşaallah canımmm...
anam maşallah tombalağım çok tatlıııı ay ayaklarına bak maşallahhhhh

ecetuba,demet çok güzel bebişler ya yerim onları, biblo gibiler masallah.
teşekkür ederiz cici teyzeleriiiiopuyorumnanaktan
bencede canım ama olmuyorsa...destek almaktan yanayım......
bak 3 ay oldu yediğime içtiğime dikka tediyorum emme velakin gel görki ben hala hamile gibiyim ne iniyo ne çıkıyo.... böööööööö:gitme:
canım ya verirsin doğumda alınan kilolar 1 yılda gidermiş o kadar takma kafana..insan takınca daha çok kilo alıyor bana öyle oluyor mesela ...

ecetuba kızımız çok tatlı olmuş yaaaa...maşallah ona tütütütü...bu temuz bebekleri harikalar ....büyüyünce karşılaşıyorlarmış ne güzel olur ...
teşekkür ederim tatlım..gerçekten temmuz bebekleri hepsi birbirinden güzel..ayyy ne güzel olur büyüyünce karşılaşmalarııı:1hug:

Ecfe Tuba, Demetttt masllah kuzulara. NAsil gyuzel olmuslarrrrrrrrrrrrrrrr.. Aman Allah'im cidden topigimizin kizlari cok guzel. Erkek bebekleri de cok yakisikli... bin kere masallah.

Bu arada Demetcim valla oglun da yakiyor haaaaaaaa..

çıldırdım kudurdum kriz geçirdim ...
tam plates yapıyorum ipek uyanıyor ağlamaya başlıyor ne emzik ne oyuncak ne oto koltuğu ne müzik hiç bi şey para etmiyor illa kucak ..aldım susturedum koyarken başlıyor..
şu anda ne yapıyorsun dersen..
platesi kapattım pc başına oturdum ipekte yanımda oto koltuğunda bakınıyor gülücük atıyor...
bu kız benim kilo vermemi istemiyor arkadaş....ötesi yok yani....

hoşgeldin mesajlari icin tesekkurler..
benim bir oglusum oldu, efe.
yazmaya basladim ya, dun ve bugun acaip huysuz, uyumuyor, kucak istiyor devamli
biraz once anca uyutabildim.
bebisleriniz zuppeeeeer, masallah..
ben de bi alinti yaparak cevap yazmayi ogrensem..

gecmis olsun kibelecim, grip asisi beni de serer hep bu sene bulasmadim o yuzden..
huricim ben her gece degistirtorum uyaninca, bizde de ter sorunu var.ama annem cok tembihledi,uyansin degistir dei,ben 3 aylikken oyle bronsit olmusum da.

huri

Gamze teyzemin isteği üzerine karşınızdayımmm

Maşallahhhh,dün gece topic şenlenmişte haberimiz yokmuş.Ne şeker olmuş bu kuzularr cicilerini yesinler allahımmm nazar değmesin inşallah

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bunlar böyle anacım,bizde aynı durumu yemek yerken yaşıyoruz o yüzden sıraya biniyo işte.Sende ebruyla beraber yapma izle ipek sakinleşince yaparsınn sositososito

ben cooookk hastayiiimmm grip beni de serdi. =ahanda kizim uyandi ben kactim.

Geçmiş olsunnnnn yaa annelerde hastalanıyo bak sırayla dikkat edin kendinize hemen önlemini al Kibelecim,ıhlamur,nane,limon ne bulduysan iç canım :1hug:

ha ter konusu hepinize çok teşekkürederim..
kızlar bi tanesiniz ya ...
dün eşimede söyledim şu işe bak en yakınlarım akrabalarım hatta annem bile bana akıl verip çare olamazken ..kızlar sorunumu ordan çözüyorlar...
evet kızlar yorgandan oluyormuş yorganı bu gece kaldırdım ne ter ne bişey saşı bile terlemedi ...yorganın içi heralde elyaf ondan terlyordu...saolun kızlar sayenizde ipeğimi hasta etmekten kurtardım...
dün akşam annem geldi onada söyledim napıcam ben terliyo falan die.kadın bi beşiğine git bak bi bak bakalım yorganı nasıl çarşafı nasıl..ben bilemeyebilirim yani...huriş bak bu yorgan elyaf bu terletebilir de...
uyanırsa uyansın uyutursun tekrar değiştir atletini sende çok terlerdin ....dedi ....

sizi seviyorum ...ballı kaymaklarım...opuyorumnanaktan

Hadi gözünaydın canım ya valla çok sevindim durumu çözmene :1hug:,zaten yeni kurtuluyolar hastalıktan allah korusun.Bende bu uyku tulumunu düşünüyorum ya burdanda demişlerdi çok terletiyo diye e bizim yatak odası soğuk oluyo pijamayla üşür gibi geliyo bana,yorganı açmıyo üzerinden ama o kadar heveslendim tulum aldım ya üşümesin diye bissürüde para verdim.Bikaç gün deniyim soğuklarda bakalım çok terlerse giydirmem artık yada içine hiçbişey giydirmem,gerçi içi elyafsa yine terletir offfffffff ne zor durumlar allahım hastalık vermesin kuzularımıza

slm arkadaşlar. ben de oğluma uyku tulumu aldım. ama bizimki elyaf değil. m.care dan aldım. gayet iyi. ama içine biraz kalın giydirmen gerekiyor. içi elyaf olmadığı için çok sıcak tutmayabilir. benim odam sıcak oluyor çünkü elektrikli soba yakıyorum. korkuyorum soğuk üşütür diye.

ben cooookk hastayiiimmm grip beni de serdi. =ahanda kizim uyandi ben kactim.
gecmiş olsun cnm cok kızı bol dıkkat bzm oksuruk hala gecmedı

Selam canım hoşgeldinn,bende mothercare dan aldım,açık mavi rengi başka çeşidini görmedim zaten sanırım aynı tulumdan almışız ama ben emin olamadım terler mi terlemez mi,deneyecem artık bizim ev kombili odada soba falan yok o zaman duruma göre içine bende kalın giydireyim

masallah canım uyusunda büyüsün inşallah..doruk um da gece uyuyor ama işte gündüz pek az sey yapabiliyorum bi de kucakçı zor oluyor yani ...

Kızlar bi sitede okudum şimdi

Çocuğun üşüdüğü nasıl anlaşılır, elleri soğuyunca mı?
Çocuğun ellerinin veya ayaklarının değil vücudunun yani kapalı yerlerinin soğuk olması önemlidir. Eğer çocuğun giyimli yerleri sıcak fakat elleri soğuksa çocuğu çok giydirdiğiniz anlamına gelir. Çünkü vücut burada açık yerleri bir klima olarak kullanarak soğutma yapar.

Yaa eğer bu doğruysa ben oğlumu çok giydiriyorum çünkü elleri ayakları sürekli soğuk,bende elleri hep ağzında ya ıslatıyor diye ona bağlamıştım soğukluğunu klava:
Hergün dışarıya çıkıyoruz diye abarttım mı acaba yaa
Badisi var,badisinin üstüne yazdan kalma kısa kollu giydiriyorum,üstüne swet tarzı bişey. Dışarı çıkarkende hırkasını giyiyo.Yani fazla olarak kısa kollu var onuda giydirmesem mi artık off annemede söyledim evet çok giydiriyosun dedi, öyle alışmasın. mafoldumben

bence de cok giydirme simdi böle giydirirsen daha soğuklarda naparsın vücudu alışsın bence biraz soğuğa ama tabi her bebeğin doktoru kendi annesidir bunu da es geçme... bide hep denilen ve bece işe yarayan bişe var sen ne giyiyorsan bir kat fazlasını yani sen tisörtle geziyorsan ona uzun kollu bir penye üsttüne ince bir yelek yeterli öptüm bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…