- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.481
Canım çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum...:Saruboceq:
BU GECE BURDAYIM KIZ DEMET DÜN EVE GEÇ GELDİMM SÜRTÜK OLDUM BEN BURDA RESMEN YAAA delikafaduldenbu gece gece kuşları firardalmaz:
kikoşum annen senide mi sütünü verip yatırıyo bacım yoksaaaaadelikafaduldenkaydirigubbakcemile3BEN BUNA ÇOK GÜLDÜM BE DEMETTT ALEMSİN VALLA sırnaşık şey
hafsa zati bayadır yok yazılıyo
nar da gözükmedikaydirigubbakcemile
huriş bi göründü bi kayboldulülülülülülü
anacım takma bu kaa kiloları inşallah gidecek sporla senden ne kurtulur tatlımm ben sana güveniyorummmmkaydirigubbakcemile5
bide kendime güvenebilsem şu kilo verme mevzuundalaelaelaelaelae
tek derdim hareketsizlik:umursamaz:
slm canım iyiyim şükür sen nasılsın
eylülüm nasıl
bence de cok giydirme simdi böle giydirirsen daha soğuklarda naparsın vücudu alışsın bence biraz soğuğa ama tabi her bebeğin doktoru kendi annesidir bunu da es geçme... bide hep denilen ve bece işe yarayan bişe var sen ne giyiyorsan bir kat fazlasını yani sen tisörtle geziyorsan ona uzun kollu bir penye üsttüne ince bir yelek yeterli öptüm bebişini
benim çocuğunda elleri soğuk ayaklarıda ıslak ıslak oluyor ben zıbın (tülbent gibi olanlar)badi ve üst zıbın giydiriyorum ayrıcada örtülü geziyoz sanki bende çok giydiryorum altına çorap ve iki alt ayaklı ohaaaaa ama gazı var ayaları sıcak tutmam lazım(
Bende üstünü azaltsam mı peki alıştıysa şimdi az giydirince üşütmesin?
günaydın dün gece oğlum rekora koştu haalada koşuyor akşam 9da emdi gece 3 oldu ağlamadı 4te ilaç verecem diye ben uyandırdım emzirdim sonra 8de uyandı ama ağlama yok gülüyor oyuncaklara bakıyor sizce uyandırmallımıyım yoksa acıkınca ağlarmı ben çok ağlatmadan veriyorum ama dün gece hiç ağlamadı ??maşallahh ilk defa bu kadar güzel uyudu ve şu an yine uyuyor haftada 2 gün böyle yapıyor diğer günler kuş uykusunda 15 dk maxmimum büyüdükçe düzelcek sanki sizce ayyyyyyy çok yazdım özür
Selam canım hoşgeldinn,bende mothercare dan aldım,açık mavi rengi başka çeşidini görmedim zaten sanırım aynı tulumdan almışız ama ben emin olamadım terler mi terlemez mi,deneyecem artık bizim ev kombili odada soba falan yok o zaman duruma göre içine bende kalın giydireyim
benim aldığım çizgili açık ve koyu mavi renkli. gece kalkıp mama yediğinde çıkarmam gerekiyor. sadece o zaman terliyor. onun dışında terlemiyor.
Anladım canım bende biraz soğukları bekliyorum deneme yapıcam bakalım
selam kızlarrr nasılsınız ben anca geldim evde çok iş var canım istemiyoo kız okula gitti eylülüde uyuttummm biri beni dürtsün
Diloşummm nasılsın özledim vallaa :1hug: kızlar nasıl, iki lafın belini kıralım ayol iş oluur gider boşverrrrr
slm kızlar nasılsınız bakalım
hoşgeldin nurrr nasılsın opuyorumnanaktan
sağol canım daha dikkatli olucam bundan sonra bide bi kere hasta olunca insan korkuyo tekrarlayacak diye[/FONT]
Alıştıralım canım ben bu havalardan korkuyorum işte soğuk olsa giydirirsin sıcacık durur,bu havalarda insan bocalıyo
Canım ben hiç uyandırmıyorum kendi acıkınca yaygarayı basıyo zaten kaydirigubbakcemile3 kazayla biraz fazla uyumuşsa sen gör o zaman amannnn babası ne yapacağını şaşırıyo mama yaparken
Anladım canım bende biraz soğukları bekliyorum deneme yapıcam bakalım
Diloşummm nasılsın özledim vallaa :1hug: kızlar nasıl, iki lafın belini kıralım ayol iş oluur gider boşverrrrr
hoşgeldin nurrr nasılsın opuyorumnanaktan
kıralım güzelim nasılsın işler nasılll oğluşunn iyimi sabah okudumda yazamadım cidden kzz çocuğu alıştırma şimdiden sıkı giydiremye daha kışı var bunun çok hasta olur kuzucukk:teselli:
teşekkür ederim canımmm...Ecfe Tuba, Demetttt masllah kuzulara. NAsil gyuzel olmuslarrrrrrrrrrrrrrrr.. Aman Allah'im cidden topigimizin kizlari cok guzel. Erkek bebekleri de cok yakisikli... bin kere masallah.
Bu arada Demetcim valla oglun da yakiyor haaaaaaaa..
galiba öyle seni tombiş seviyor olabilir:)çıldırdım kudurdum kriz geçirdim ...
tam plates yapıyorum ipek uyanıyor ağlamaya başlıyor ne emzik ne oyuncak ne oto koltuğu ne müzik hiç bi şey para etmiyor illa kucak ..aldım susturedum koyarken başlıyor..
şu anda ne yapıyorsun dersen..
platesi kapattım pc başına oturdum ipekte yanımda oto koltuğunda bakınıyor gülücük atıyor...
bu kız benim kilo vermemi istemiyor arkadaş....ötesi yok yani....
geçmiş olsun canımmm...ben cooookk hastayiiimmmgrip beni de serdi. =ahanda kizim uyandi ben kactim.
amin canım hepimizin bebeklerini Allah nazardan korusun...Maşallahhhh,dün gece topic şenlenmişte haberimiz yokmuş.Ne şeker olmuş bu kuzularr cicilerini yesinler allahımmm nazar değmesin inşallah
canım benim ben o konuyu görememişim..Görseydim ben de öneri sunardım...Biz de seni çok seviyoruzzopuyorumnanaktanha ter konusu hepinize çok teşekkürederim..
kızlar bi tanesiniz ya ...
dün eşimede söyledim şu işe bak en yakınlarım akrabalarım hatta annem bile bana akıl verip çare olamazken ..kızlar sorunumu ordan çözüyorlar...
evet kızlar yorgandan oluyormuş yorganı bu gece kaldırdım ne ter ne bişey saşı bile terlemedi ...yorganın içi heralde elyaf ondan terlyordu...saolun kızlar sayenizde ipeğimi hasta etmekten kurtardım...
dün akşam annem geldi onada söyledim napıcam ben terliyo falan die.kadın bi beşiğine git bak bi bak bakalım yorganı nasıl çarşafı nasıl..ben bilemeyebilirim yani...huriş bak bu yorgan elyaf bu terletebilir de...
uyanırsa uyansın uyutursun tekrar değiştir atletini sende çok terlerdin ....dedi ....
sizi seviyorum ...ballı kaymaklarım...opuyorumnanaktan
gecmiş olsun cnm cok kızı bol dıkkat bzm oksuruk hala gecmedı
canım Samsunlu olan benim yoksa sen de mi Samsunlusun...hoşgeldin mesajlari icin tesekkurler..
benim bir oglusum oldu, efe.
yazmaya basladim ya, dun ve bugun acaip huysuz, uyumuyor, kucak istiyor devamli
biraz once anca uyutabildim.
bebisleriniz zuppeeeeer, masallah..
ben de bi alinti yaparak cevap yazmayi ogrensem..
hos geldın cnm bende yenı oğrendım
kızlar aramızda samsunlu olan demetmıydı????yanlısmıyım???
teşekkürler verdiğin biligler için canım bişey daha öğrenmiş oldukvereliniortakKızlar bi sitede okudum şimdi
Çocuğun üşüdüğü nasıl anlaşılır, elleri soğuyunca mı?
Çocuğun ellerinin veya ayaklarının değil vücudunun yani kapalı yerlerinin soğuk olması önemlidir. Eğer çocuğun giyimli yerleri sıcak fakat elleri soğuksa çocuğu çok giydirdiğiniz anlamına gelir. Çünkü vücut burada açık yerleri bir klima olarak kullanarak soğutma yapar.
Yaa eğer bu doğruysa ben oğlumu çok giydiriyorum çünkü elleri ayakları sürekli soğuk,bende elleri hep ağzında ya ıslatıyor diye ona bağlamıştım soğukluğunuklava:
Hergün dışarıya çıkıyoruz diye abarttım mı acaba yaa
Badisi var,badisinin üstüne yazdan kalma kısa kollu giydiriyorum,üstüne swet tarzı bişey. Dışarı çıkarkende hırkasını giyiyo.Yani fazla olarak kısa kollu var onuda giydirmesem mi artık off annemede söyledim evet çok giydiriyosun dedi, öyle alışmasın. mafoldumben
oyy maşallah ne güzel uyumuş öyle...günaydın dün gece oğlum rekora koştu haalada koşuyor akşam 9da emdi gece 3 oldu ağlamadı 4te ilaç verecem diye ben uyandırdım emzirdim sonra 8de uyandı ama ağlama yok gülüyor oyuncaklara bakıyor sizce uyandırmallımıyım yoksa acıkınca ağlarmı ben çok ağlatmadan veriyorum ama dün gece hiç ağlamadı ??maşallahh ilk defa bu kadar güzel uyudu ve şu an yine uyuyor haftada 2 gün böyle yapıyor diğer günler kuş uykusunda 15 dk maxmimum büyüdükçe düzelcek sanki sizce ayyyyyyy çok yazdım özür
istediğin kadar yiyebilirsin diloş teyzesimaşallahh çok şeker allah nazarlardan korusun tam yemelik olmuş bu kızzz:asigim:
iyiyiz canım benim deiş yapasım yok hiç ne olcak bilmiyorum ama bir yerden başlamak lazım yoksa çok birikecekler...selam kızlarrr nasılsınız ben anca geldim evde çok iş var canım istemiyoo kız okula gitti eylülüde uyuttummm biri beni dürtsün
bak sen süslenmelere başlamış küçük hanım..oje konusunda fikrim yok canım çıkmadığını biliyorum..bende sen söledikten sonra açtım ....
35 dk falan yaptım...
sonra zeynep hanım başladı...
zaten başlaömasada bırakırdım...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok yoruldum çünkü...
ben hamilelikten önce hergün yapardım ve hiç etkilenmezdim.....mafoldumben mafoldumben mafoldumben
haaaaa...bide noldu...sabnah melek hanım benden önce kalkmış dün ona fujya rengi oje almıştım sen al onu tüm halıya dök....
napacam yaa kızlar akıl verin....mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
teşekkür ederim canımmm...selam bebişler çok tatlı olmuşlar öykü zehrayı ve berrak hanımı gördüm daha aa bi de yiğit kardeşine ne güzel sarılmış öle hepsi pırlanta gibi maşallah
Canım yazı çok uzun ve göz yorucu olduğu için düzenlemeye çalıştım.2 ye böldüm bide.Diğer yarısını da ekleyecem birazdan ama maaşallah sen hepsini okudun sanırım.:))confuse cum valla yazınla confuse ettin beni..cok tesekkurler bilgiler için ve su terrible 2 korkuttu beni..
:=)) umarım wonderfull 2 diye geciririz 2. yaslarını..:=)
sağol canım daha dikkatli olucam bundan sonra bide bi kere hasta olunca insan korkuyo tekrarlayacak diye[/FONT]
Alıştıralım canım ben bu havalardan korkuyorum işte soğuk olsa giydirirsin sıcacık durur,bu havalarda insan bocalıyo
Canım ben hiç uyandırmıyorum kendi acıkınca yaygarayı basıyo zaten kaydirigubbakcemile3 kazayla biraz fazla uyumuşsa sen gör o zaman amannnn babası ne yapacağını şaşırıyo mama yaparken
kıralım güzelim nasılsın işler nasılll oğluşunn iyimi sabah okudumda yazamadım cidden kzz çocuğu alıştırma şimdiden sıkı giydiremye daha kışı var bunun çok hasta olur kuzucukk:teselli:
İyiyim diloşummm, işler yoğun gibi ya gün nasıl geçiyo anlamıyorum.
:kedi::kedi: doğru diyosun diloşum ne biliim işte sabah çıkıyoruz evden serin oluyo akşam gelirkende öyle napıcağımı şaşırdım ama bundan sonra dikkat edicem
Rica ederim ne demek...Confuse verdiğin bilgiler için teşekkürler canım....
Canımcım sen okumuşsun zaten dğer yarısını da maaşallah.Çünkü başta ekledğim yazı çok uzun diye sonra 2 ye böldüm.Ben düzenlemeyi yapmadan sen okumuşsun zaten.okudum confuse cum kaçmaz yane..diger yarısınıda bekleris canım:=)
Confuse yazdığın bilgiler çok güzel tşk.ederizzz
slm güzel anneler....
confuse verdiğin bilgiler için teşekkürler gerçekten çok yararlı şeyler yazıyor .
bebeği emzik kullanan anneler sizlere bir sorum var oğlum memeyi uyurken bile bırakmak istemiyor ağzından çekince hemen uyanıyor bende korkuyorum o şekilde uyumasını istemiyorum sizce kalsa birşey olur mu
nur selam canım..hayırdır kırmızı nur84 ve pembe palto goruyorum kız yoksa yukseldin mi?:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?