- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.461
Kızlar bi sitede okudum şimdi
Çocuğun üşüdüğü nasıl anlaşılır, elleri soğuyunca mı?
Çocuğun ellerinin veya ayaklarının değil vücudunun yani kapalı yerlerinin soğuk olması önemlidir. Eğer çocuğun giyimli yerleri sıcak fakat elleri soğuksa çocuğu çok giydirdiğiniz anlamına gelir. Çünkü vücut burada açık yerleri bir klima olarak kullanarak soğutma yapar.
Yaa eğer bu doğruysa ben oğlumu çok giydiriyorum çünkü elleri ayakları sürekli soğuk,bende elleri hep ağzında ya ıslatıyor diye ona bağlamıştım soğukluğunuklava:
Hergün dışarıya çıkıyoruz diye abarttım mı acaba yaa
Badisi var,badisinin üstüne yazdan kalma kısa kollu giydiriyorum,üstüne swet tarzı bişey. Dışarı çıkarkende hırkasını giyiyo.Yani fazla olarak kısa kollu var onuda giydirmesem mi artık off annemede söyledim evet çok giydiriyosun dedi, öyle alışmasın. mafoldumben
ben cooookk hastayiiimmmgrip beni de serdi. =ahanda kizim uyandi ben kactim.
Selam canım hoşgeldinn,bende mothercare dan aldım,açık mavi rengi başka çeşidini görmedim zaten sanırım aynı tulumdan almışız ama ben emin olamadım terler mi terlemez mi,deneyecem artık bizim ev kombili odada soba falan yok o zaman duruma göre içine bende kalın giydireyim
benim aldığım çizgili açık ve koyu mavi renkli. gece kalkıp mama yediğinde çıkarmam gerekiyor. sadece o zaman terliyor. onun dışında terlemiyor.
masallah canım uyusunda büyüsün inşallah..doruk um da gece uyuyor ama işte gündüz pek az sey yapabiliyorum bi de kucakçı zor oluyor yani ...
Gamze teyzemin isteği üzerine karşınızdayımmm
canım benim bildiğim 6 aydan önce oturtmamak ve çok fazla bastırtmamak gerekiyor ama yinede dr a sormak gerek
iyiyiz şükür tatlım bi burnumuz tıkalı ama o da geçiyor çok şükür
büyüdüler ya canım senin yakışıklında kocaman olmuş maşallah çınarımızaa
teşekkür ederiz canımmmm eklesene resmini kuzunun görelimmm yakışıklımızııııopuyorumnanaktan
ahh onda ne laflar varrrrrlmaz:
helede öyküye gelincekaydirigubbakcemile3
işte yiğitim ve Öykü Zehram:asigim:
günaydın dün gece oğlum rekora koştu haalada koşuyor akşam 9da emdi gece 3 oldu ağlamadı 4te ilaç verecem diye ben uyandırdım emzirdim sonra 8de uyandı ama ağlama yok gülüyor oyuncaklara bakıyor sizce uyandırmallımıyım yoksa acıkınca ağlarmı ben çok ağlatmadan veriyorum ama dün gece hiç ağlamadı ??maşallahh ilk defa bu kadar güzel uyudu ve şu an yine uyuyor haftada 2 gün böyle yapıyor diğer günler kuş uykusunda 15 dk maxmimum büyüdükçe düzelcek sanki sizce ayyyyyyy çok yazdım özür
çıldırdım kudurdum kriz geçirdim ...
tam plates yapıyorum ipek uyanıyor ağlamaya başlıyor ne emzik ne oyuncak ne oto koltuğu ne müzik hiç bi şey para etmiyor illa kucak ..aldım susturedum koyarken başlıyor..
şu anda ne yapıyorsun dersen..
platesi kapattım pc başına oturdum ipekte yanımda oto koltuğunda bakınıyor gülücük atıyor...
bu kız benim kilo vermemi istemiyor arkadaş....ötesi yok yani....
bende sen söledikten sonra açtım ....
35 dk falan yaptım...
sonra zeynep hanım başladı...
zaten başlaömasada bırakırdım...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok yoruldum çünkü...
ben hamilelikten önce hergün yapardım ve hiç etkilenmezdim.....mafoldumben mafoldumben mafoldumben
haaaaa...bide noldu...sabnah melek hanım benden önce kalkmış dün ona fujya rengi oje almıştım sen al onu tüm halıya dök....
napacam yaa kızlar akıl verin....mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
selam nur nasılsın canımmmopuyorumnanaktan
canım olduğu gibi asetonu dök üstünee ve sert bişeyle silmeye başlaaa benim kızda geçen yaz dökmüştü 2 şişe aseton bitirdimD bi dene istersenCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?