2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

benim çocuğunda elleri soğuk ayaklarıda ıslak ıslak oluyor ben zıbın (tülbent gibi olanlar)badi ve üst zıbın giydiriyorum ayrıcada örtülü geziyoz sanki bende çok giydiryorum altına çorap ve iki alt ayaklı ohaaaaa ama gazı var ayaları sıcak tutmam lazım(
Bende üstünü azaltsam mı peki alıştıysa şimdi az giydirince üşütmesin?

günaydın dün gece oğlum rekora koştu haalada koşuyor akşam 9da emdi gece 3 oldu ağlamadı 4te ilaç verecem diye ben uyandırdım emzirdim sonra 8de uyandı ama ağlama yok gülüyor oyuncaklara bakıyor sizce uyandırmallımıyım yoksa acıkınca ağlarmı ben çok ağlatmadan veriyorum ama dün gece hiç ağlamadı ??maşallahh ilk defa bu kadar güzel uyudu ve şu an yine uyuyor haftada 2 gün böyle yapıyor diğer günler kuş uykusunda 15 dk maxmimum büyüdükçe düzelcek sanki sizce ayyyyyyy çok yazdım özür

Gamze teyzemin isteği üzerine karşınızdayımmm

maşallahh çok şeker allah nazarlardan korusun tam yemelik olmuş bu kızzz:asigim:

yerim bu kızı keyfe bakk maşallah kuzumaa abisiyle nede tatlılarr allah nazardan korusun rabbimmmopuyorumnanaktan

ne güzel işte uyusun. ben de uyanmadan vermiyorum. uyanmadan verince fazla yemiyor. benim oğlum da uykucudur ama her zaman. zamanla düzene giriyorlar. bizimki bir de geceleri bir saat kalkıp oynamasa kesintisiz uyusa çok iyi olacak. bugün 5 te uyandı 7 ye kadar uyumadı. ben yanında uzanıp uyumuşum ama o cin gibi. en sonunda uykusu gelmiş de ağlamaya başladı da uyandım.

bende sen söledikten sonra açtım ....

35 dk falan yaptım...

sonra zeynep hanım başladı...

zaten başlaömasada bırakırdım...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok yoruldum çünkü...

ben hamilelikten önce hergün yapardım ve hiç etkilenmezdim.....mafoldumben mafoldumben mafoldumben

haaaaa...bide noldu...sabnah melek hanım benden önce kalkmış dün ona fujya rengi oje almıştım sen al onu tüm halıya dök....

napacam yaa kızlar akıl verin....mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım olduğu gibi asetonu dök üstünee ve sert bişeyle silmeye başlaaa benim kızda geçen yaz dökmüştü 2 şişe aseton bitirdimD bi dene istersenCADIARZU

selam bebişler çok tatlı olmuşlar öykü zehrayı ve berrak hanımı gördüm daha aa bi de yiğit kardeşine ne güzel sarılmış öle hepsi pırlanta gibi maşallah

fazla okuyamıyorum çok işim var ama bakmadanda edemiyorum buraYA hafta sonu hoşgeldine geliceklermiş bana bayada bi kalabalık değişik bereketli tariflerinizi bekliyorumturkbayragi

canım olduğu gibi asetonu dök üstünee ve sert bişeyle silmeye başlaaa benim kızda geçen yaz dökmüştü 2 şişe aseton bitirdimD bi dene istersenCADIARZU

aseton döktüm zaten ilk gördüğüm anda...

sonra loc ,çamaşır suyu , bulaşık deterjanı,hatta clin bile döktüm.....

banamısın demedi....

ama hala tavsiyeleriniz varsa deneyeyim...

zaten deterjanlarda iyice canına okudu...

yarında misafirim var yaaaa...napacam ben bu halıyı....mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…