- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.501
kk kartı almıştım canım
hoşgeldin canım aramıza kızın hayırlı olsun...slm temmuz anneleri ben aranıza yeni katıldım bende temmuz annesiyim dünya tatlısı bir kızım var sizlerle tanışmak istiorum
kk kartı alınca kırmızı mı olnuyor bir avantajı var mı canım?kk kartı almıştım canım
hayırlı olsun tatlım..
Canım bende var cd.leri baby einstein 'ın...ben ara sıra izletiyorum.pür dikkat izliyor,arada gülücükler saçıyor.bize de eşimin dayısı getirdi.özel bir tv kanalından cd ye kopyalamış.bebekler için animasyon tarzı bir teknikle hazırlanmış.gerçi sadece cd.lerden birini açabildim,diğerlernde problem var.belli yaş aralıklarına göre izletilen bölümleri var.bi araştır bakalım sende...ne demek ne demek canım..benmde bilgisini çekinmeden paylaşan insanlara hurmetim sonsuzdur efemmm:=) gercekten yararlı canım da..su baby einstein nedir..onu merak ettim b bakayım..eşimde fazla tv ,izletme otistik yapıomus cocukları dedi..
slm temmuz anneleri ben aranıza yeni katıldım bende temmuz annesiyim dünya tatlısı bir kızım var sizlerle tanışmak istiorum
oo baya düşmüş fiyatı söylediğin için teşekkürler canım..nasıl oyun halısı müzikli olanları da varmış...kızlar ya..bende oyun halısı siparişi verdim..160 ytl lik urun 88 e dusmus..bilginiz olsun..
Canım bende var cd.leri baby einstein 'ın...ben ara sıra izletiyorum.pür dikkat izliyor,arada gülücükler saçıyor.bize de eşimin dayısı getirdi.özel bir tv kanalından cd ye kopyalamış.bebekler için animasyon tarzı bir teknikle hazırlanmış.gerçi sadece cd.lerden birini açabildim,diğerlernde problem var.belli yaş aralıklarına göre izletilen bölümleri var.bi araştır bakalım sende...
bu bilgiler çok güzell confuse teşekkürler cnm
Confuse bilgiler için teşekkürler canımm opuyorumnanaktan
oo baya düşmüş fiyatı söylediğin için teşekkürler canım..nasıl oyun halısı müzikli olanları da varmış...
Canım bendeki ingilizce.sayıları öğretiyor 5 e kadar...tabi bizimkiler için henüz çok erken ama sayıları öğrenmek...bende yaş aralığına uygun bölümleri araştırıcam bakalım.diğer cd.ler açılsaydı iyi olacaktı ,belki onların arasında vardır...hımm..evet confusecum ben yeni duydum bunu..arastırdım cd leri yabancı dilmiş..sen turkçe mi buldun..
onu arastırırken tarcın ve arkadaslarını free download edebilecegim b site buldum yukluorum su an..bakalım einstein ı bulabilecek miyim..
Tamam canım.Teşekkürler...confusecum rapidden indirebilecegim b yer buldum linki atıyorum sana ozelden..
ver canım linki merak ettim...ececim baya b arastrdım ..bu halı tekmelediğinde muzikli oluyo..sallanan oyuncaklarıda var..isterseniz linki verebilrim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?