- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.701
slm kızlar nasılsınız. ben çalışmaya başladım kızım ben yokken biberonla besleniyor ve memeyi tuturmakta zorlanıyorum memeyi bırakmaz işallah çok moralim bozuluyor bu duruma. bebekleri memeyi bırakan arkadaşlar nasıl olmuştu acaba bana anlatabilrlermi.
slm kızlar nasılsınız. ben çalışmaya başladım kızım ben yokken biberonla besleniyor ve memeyi tuturmakta zorlanıyorum memeyi bırakmaz işallah çok moralim bozuluyor bu duruma. bebekleri memeyi bırakan arkadaşlar nasıl olmuştu acaba bana anlatabilrlermi.
diloş yaptırdı die hatırlıyorum ki ben her sene yaptırırım bu aralar bende yaptırıcam..çok faydasını gördüm normalde 3 günde atlatamadığım gribimi 1 günde atlatıyorum aşılıyken...bu arada normal grip aşısı vurulmayı süşünüyorum annemede yaptırıcam ikimizinde hasta olmaması lazım kızım için yaptıran varmı.ne çok soru sordum.
maşallah tüm kuzulara çok tatlılar.
emelcim tosun paşa olmuş maşallah çok geçmiş olsun inşallah hemencecik iğleşir
geçmiş olsun ama hasta değildir ...geçenlerde ipekte öyle yaptı ya bi yerleri ağrıyor sancılanıyor falan bende fitil attım öğlen uykusu 2 saat uzadı ama uyanınca bişeyciği kalmadı ..yani her iştahsızlık ağlama falan hastalık olmayabilir canım...iyi yapmışsın ...
yaptırmayı düşünmem temiz olduktan sonra dikkat ettikten sonra bişey olmaz.
aşıya güvenmiyorum ...üstelik emziriyoruz yani yaptırmam ..
teşekkrü ederim canım ..bende bana benzetiyorsum ama kociş kaynana falan kendilerine benzetiyolar dı ...hohohohoyt
tam paşa yaa...maşşallah allah sana bağaşladın..
sana en güzel duamı yapayım ...çünkü senin durumuna üzüzlüyorum.."rabbim sana çalışmadan sürekli oğluşunla birlikte olmayı nasip etsin inşallahh"
maşallahh çok tatlıı ısırmak lazımmm hammmm:kedi:cokacimcoook
emel çok güzel oğlun Allah nazarlardan saklasın mavişi
kımsecikler yok ama ben yınede yazayım dedım.
maalesef oglusum ve ben grip olduk.3 gündür cok kötüyüz.
önce o yakalndı sonra bana gectı.
ıhlamur verıyorum,burnuna serum fizyolojık damlatıyorum.baska yapabılıcegımız bırsey varmı?
bırde dun netten griple ilgili arastırma yaparken bıngıldakla ilgili bırseyler okudum.
benoglusuma acd vitamin verıyordum.bıngıldagını kntrol ettım hemen bıraz kapanmaya baslamıs gıbı.cok korktummafoldumbensızınkıler ne alemde acaba?
damlayı artık vermıcem.bıngıldagı hemen kapatıyormus.
bu konuda bılgısı olan yada bizim gibi olan varmı kıslar??:
tesekkurler tatlım.cnm çok geçmiş olsun ....
benim oğlumla grip ben de...
dr umuz asist şurup ve burun spreyi verdi bize. damla kullanmıyorum ama herhangi bi sakıncası olsaydı damla vermezlerdi cnm ben internetteki her bilgiye güvenmiyorum açıkçası... içini kalbini rahat tut cnm...
tesekkurler tatlım.
sızede gecmıs olsun.
keske bende kullanmasaydım d vıtamını damlası hemen bıraktım zaten.
yarın doktora goturcem oglusumu bakalım ne dıcek bıngıldagına.:çok üzgünüm:
devit kullanıyosan ve günde 5-6 damladanda fazla vermiyosan bence yersiz tere endişeleniyosun....
d vitamini bebekler için çok gerekli sakın dr unla konuşmadan kesme derim...
bide bebeğinin kafa çapını ölç eğer o da normalse hiç endişelenme...
bide artık bıngıldağın yavaş yavaş kapanıyo olması normal bu aylarda....
sıkma kendini bence ama yine de dr una bi gösater derim ben....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
devit 3 degılde acd kullanıyordum canım.
onuda cogu zaman unutuyordum gunde 10 damla verılmesı gerekıyordu.
kafasının capı kontrollerde hep normal degerde cıkıyordu.
yarındoktora gıdecez bakalım ne dıcek.
sızınkıler ne alemde bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?