2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm kızlar nasılsınız. ben çalışmaya başladım kızım ben yokken biberonla besleniyor ve memeyi tuturmakta zorlanıyorum memeyi bırakmaz işallah çok moralim bozuluyor bu duruma. bebekleri memeyi bırakan arkadaşlar nasıl olmuştu acaba bana anlatabilrlermi.

bu arada normal grip aşısı vurulmayı süşünüyorum annemede yaptırıcam ikimizinde hasta olmaması lazım kızım için yaptıran varmı.ne çok soru sordum.

maşallah tüm kuzulara çok tatlılar.

canım allah yardımcın olsun gerçekten zor bi durum ...:gitme: :gitme: :gitme:

aynisini şuan yasıyorum göğsümde süt varken bir iki çekip öğğ diyip diliyle bırakıo memeyi napcamı sasırdım canım.yatarak emziriyorum öyle tutuyor azda olsa

diloş yaptırdı die hatırlıyorum ki ben her sene yaptırırım bu aralar bende yaptırıcam..çok faydasını gördüm normalde 3 günde atlatamadığım gribimi 1 günde atlatıyorum aşılıyken...

canim biberondan sut cok akiyor ve ucu cok uzun. memeden de ayni sekilde cok sut gelmedigi icin deliriyorlar. avent'in 1 numarasi varmis. o iyiymis. bir de alt tarafi genis agizlikli biberonlardan al. yani memenin alti ince olmasin genis olsun. yani meme ve meme ucuna benzesin. alt tarafi tombik olsun bilmeme tarif edebildim mi?oyle soylemisti emzirme uzmani. bir de ADIRI marka memeye benzeyen biberon var. 1 numarasini alabilirsin. yumusacik meme kivaminda. ama 50 milyondu. abd de tanidigin varsa babyRus ta 11-12 dolardi, oradan aldirip gondertebilirsin.

canım ben oldum aşı 20 gün oldu olalı hiç bir zararı yok bebeğee emzirdimde o sıradaa rahatlıkla olabilirsin doktorumuz bişey olmaz demiştii sorduğumdaasüprizzzzz

emelcim tosun paşa olmuş maşallah çok geçmiş olsun inşallah hemencecik iğleşir

CNM SAĞOL VALLA TAM TOSUNCUK OLDU.. DÜN AKŞAM DAHA İYİYDİ. ÇOK ŞÜKÜR ÇABUK ATLATTIK..

AMİNNN..... AMİNN AMİNN.. NE GÜZELL DUA BU YAA.. ALLAH RAZI OLSUN ALLAH YAVRULARIMIZI GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDEN AYIRMASIN..

maşallahh çok tatlıı ısırmak lazımmm hammmm:kedi:cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3 KIYAMAZSIN Kİİ....

İNŞALLAH BIRAKMAZ CNM. MORALİNİ BOZMA

emel çok güzel oğlun Allah nazarlardan saklasın mavişi

SAĞOL TATLIMM.. TŞK:1hug:

kimseciklerr yok... pazar pazar...ben de söylediğim şeye bakk :)))

bi ben çalışıyorum galiba :))

kımsecikler yok ama ben yınede yazayım dedım.
maalesef oglusum ve ben grip olduk.3 gündür cok kötüyüz.
önce o yakalndı sonra bana gectı.
ıhlamur verıyorum,burnuna serum fizyolojık damlatıyorum.baska yapabılıcegımız bırsey varmı?
bırde dun netten griple ilgili arastırma yaparken bıngıldakla ilgili bırseyler okudum.
benoglusuma acd vitamin verıyordum.bıngıldagını kntrol ettım hemen bıraz kapanmaya baslamıs gıbı.cok korktummafoldumbensızınkıler ne alemde acaba?
damlayı artık vermıcem.bıngıldagı hemen kapatıyormus.
bu konuda bılgısı olan yada bizim gibi olan varmı kıslar??:

cnm çok geçmiş olsun ....

benim oğlumla grip ben de...
dr umuz asist şurup ve burun spreyi verdi bize. damla kullanmıyorum ama herhangi bi sakıncası olsaydı damla vermezlerdi cnm ben internetteki her bilgiye güvenmiyorum açıkçası... içini kalbini rahat tut cnm...

tesekkurler tatlım.
sızede gecmıs olsun.
keske bende kullanmasaydım d vıtamını damlası hemen bıraktım zaten.
yarın doktora goturcem oglusumu bakalım ne dıcek bıngıldagına.:çok üzgünüm:

tesekkurler tatlım.
sızede gecmıs olsun.
keske bende kullanmasaydım d vıtamını damlası hemen bıraktım zaten.
yarın doktora goturcem oglusumu bakalım ne dıcek bıngıldagına.:çok üzgünüm:

devit kullanıyosan ve günde 5-6 damladanda fazla vermiyosan bence yersiz tere endişeleniyosun....

d vitamini bebekler için çok gerekli sakın dr unla konuşmadan kesme derim...

bide bebeğinin kafa çapını ölç eğer o da normalse hiç endişelenme...

bide artık bıngıldağın yavaş yavaş kapanıyo olması normal bu aylarda....

sıkma kendini bence ama yine de dr una bi gösater derim ben....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

devit 3 degılde acd kullanıyordum canım.
onuda cogu zaman unutuyordum gunde 10 damla verılmesı gerekıyordu.
kafasının capı kontrollerde hep normal degerde cıkıyordu.
yarındoktora gıdecez bakalım ne dıcek.
sızınkıler ne alemde bu arada?

bu durumda önemli olan kafa çapı değeri ...

eğer o normalse sakın endişelenme....

bizde iyiyiz çok şükür....

büyük uyuyo küçükte yatak keyfi yapıyo...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

babamızda arkadaşlarıyla kahvaltıya gitti gelince bakalım belki çıkarız...havalarda soğuk gerçi ama çok sıkıldım evde kaç gündür senağlama senağlama senağlama

senin ufaklık napıyo....

walla grip olmuşsunuz sizde inanırmısın forumda nerdeyse herkes ve bütün bebişler gripli sayılır....

bizde geçen haftalarda olmuştuk ...

birbirimizemi bulaştırıyoruz nee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…