- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.681
kolay gelsin canımm...senin işler baya yoğunn..eh işte canım koşturmacayla biraz olsun unutuyorum ama bakalımm tamda iyi değilim zaman(
eklicemm ama bi kaç gün işlerim var bugün evde değilim kış geldi kıza alışveriş yapmam lazım okula gidiyo geçen senden botları olmuyo ayağına bot ve mont bakıcamm pazartesi yeni resimleri eklerimmopuyorumnanaktan
herkse ıyı geceler kızlar domuz grıbı aşısı hakkında ne dusunuyorsunuz?
Günaydın kızlarr
emell maşallah gün geçtikçe değişiyor paşan çok tatlı olmuş
ayy ne tatlı çıkmış öpesim geldi o yanaklarını maşallah canım oğluşuna çok şeker...
ayy ne tatlı çıkmış öpesim geldi o yanaklarını maşallah canım oğluşuna çok şeker...
günaydınlar....
ben de dün evdeydim bugün işteyim...
bebeğimin perşembe akşamı burnu akıyordu dün dr a götürdüm. şurup ve burun spreyi verdi. 7 kg ve 625 cm olmuş mamamızı değiştirdi artık aptamil 2 kullanıcaz.. haftaya cumaya kontrolümüz var.. çok şükür ateşimiz çıkmadı ama arada huysuzluk yapıyoo...
bizden haberler bu kadar.. bugün kimsecikler yok
sanırım
Günaydın kızlarr
emell maşallah gün geçtikçe değişiyor paşan çok tatlı olmuş
Geçmiş olsun canımm,inşallah kısa zamanda atlatıcak paşa :1hug:.Ateş olmamış şükür benim aklım çıkıyo ateşten ya allah korusun
Günaydınnnnnnn, yani sizin şu analı kızlı gamzeli fotonuza da bitiyorum hee
Günaydınnnnnnn, yani sizin şu analı kızlı gamzeli fotonuza da bitiyorum hee
vereliniortak Teşekkür ederiz çiçek teyzesi valla herkes beğeniyo o fotoyu ayıptır söylemesi meşhur olduk
MAŞALLAH SİZE....
AMİN tüm kuzulara maşallah oğlun aynı sen emel boncuk gözlü tosun
emelcim oglusun coook tatlı bakmış maşallah ne kadar buyumus annesi..çok yakısıklı olucak benden solemesi..masallah..
slm kıslaaaarr...
eyetkiner bebişin çok şekeerrrr....
ahanda benim kız gene kudurdu gelirim şimdi ...:gitme: :gitme:
günaydınlar....
ben de dün evdeydim bugün işteyim...
bebeğimin perşembe akşamı burnu akıyordu dün dr a götürdüm. şurup ve burun spreyi verdi. 7 kg ve 625 cm olmuş mamamızı değiştirdi artık aptamil 2 kullanıcaz.. haftaya cumaya kontrolümüz var.. çok şükür ateşimiz çıkmadı ama arada huysuzluk yapıyoo...
bizden haberler bu kadar.. bugün kimsecikler yok
sanırım
geçmiş olsun ama hasta değildir ...geçenlerde ipekte öyle yaptı ya bi yerleri ağrıyor sancılanıyor falan bende fitil attım öğlen uykusu 2 saat uzadı ama uyanınca bişeyciği kalmadı ..yani her iştahsızlık ağlama falan hastalık olmayabilir canım...iyi yapmışsın ...dılara cnm ya ıkı cocuk gercekten zor oluyormus bende katılıyorum sana Allah tan benımkı aksama kadaar sabhatan ya o benı rahatlatıyor ama cok zor gerceken servıs ısını hallettım bende baklaım pazartesı srvıscıyle tanısıp ılk gunumuze baslıcaz bakalım
ıkı gundur oglumda uyumuyor gzl bgn hele hıc uyumadı desem yerı var sımdı mama verdım ılk defa fıtım verdım yrm anında ıszdı((( yawrum ya hasatta da deıl anlamadım gıttıı
yaptırmayı düşünmem temiz olduktan sonra dikkat ettikten sonra bişey olmaz.herkse ıyı geceler kızlar domuz grıbı aşısı hakkında ne dusunuyorsunuz?
teşekkrü ederim canım ..bende bana benzetiyorsum ama kociş kaynana falan kendilerine benzetiyolar dı ...hohohohoytHuricim ipek tıpkı sen bukadar olmas:))
tam paşa yaa...maşşallah allah sana bağaşladın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?