- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.661
rica ederim canımm..iş derken ev işini diyorsan biraz daha iyi tembellikten kurtuldum...kendi işim ben öğretmenim ama bu sene çalışmıyorum izindeyim kızım için..seneye nasıl başlarım bilemiyorum bu günlerin tadını çıkarmak istiyorummm...
olabilir canım normaldir karışması..demresu başlamıştı işe yenii onla karıştırdın galiba...ay canım ya ozaman benim hatlar kafamçokkarıştıkarıştı kimdi yeni işe başlayan yine öğretmendi ondan karıştırdım kusura bakam
haha beleşten seninde neler yaptığını öğrenmiş oldum şimdi dimiiiiii:lepi:
damla sakızı nasıl kullanılır kızlar içinde şeffaf bişiler var ve pakette acele cvp
canım benim allah öncelikle hakkında hayırlısını versin...gönlün ne zaman anne olmak isterse o zaman nasip etsin...sağlığı yerinde bir evlat nasip etsin...
bana sorarsan ben ikinci çocuğumu kışın doğurmak isterim...
sana iyi ve kötü yönlerini şöyle söyleyeyim...
YAZIN DOĞURURUSAN
dışarı fazla çıkamıyorsun o güzelim havada
çocuğu giyindirsen mi soyundursan mı bilemiyorsun birisi diyo bu çocuk pişmiş öte ki diyo bu çocuk buz gibi
isilik oluyor bi kere sıcaktan
hamilelik döneminde eğer çok kilo aldıysan ve benim gibi evin yüksekteyse evden çıkamıyorsun sıcaktan ama evdede duramıyorsun sıcaktan
sıcakta hamilelik gerçekten çok zor..
biz burda sıcaktan sohbet edemiyorduk...
ve benim kızım kışın ek gıdaya başlayacak ama güzelim yaz sebze meyvalarını geç tadacak
KIŞIN DOĞURURSAN
dışarı çıkmasanda olur hava zaten soğuk canında istemeyecek ...
çıksan bile kapalı alışveriş merkezlerine gideceksin oralarda zaten emzirme odaları mevcut
kışın az giyindi çok giyindi derdi yok giydir giydirebildiğin kadar yak soba kalorifer
sende evde olduğun için kendin iyileşmen de daha kolay olacak ..
ne kadar sıcak o kadar mikrop soğukta daha çabuk iyileşir yaraların...
hergün yıkamak yıkanmak zorunda değilsin.
bahar yaz dönemi tazecik hormonsuz ve süper sebze ve meyvaları yiyebileceksiniz
ve bizim gibi bir dönem denize girememezlik durumun olmayacak ben ayağımı sokamadım bu sene...
en önemlisi bebejk evde düzene oturacak ....
benim kız öğlen ve akşam üstü uyuyor gece uykusuna 9 da yatıyor ve kendi kendne uyuyor ama yazın bu saateler ya dışarda oluyorsun ya biri geliyor falan ...
evde olmak çocuğuda sakin ve düzenli yapar ..
tabi bunlar benim fikirlerim....
yatak konusu ben kızızma ayrı oda yaptım ama 4 ay bitip ek besine yani en azından prinç maması falan başlayana kadar yanımda odada sepette yatıyor ...asla koynuma almıyorum 4 ay bitince odasında yatıracağım ...
bugün doktora gittik rotavirüs aşısı oldu kızım biraz ağladı emerken aşıyı doktorun müzikli oyuncağı onla sustu da aşıyı emdi...boyumuz 61.5 cm kilomuz da 6.950 kg olmuş maşallah kızıma....
günaydınlar....
ben de dün evdeydim bugün işteyim...
bebeğimin perşembe akşamı burnu akıyordu dün dr a götürdüm. şurup ve burun spreyi verdi. 7 kg ve 625 cm olmuş mamamızı değiştirdi artık aptamil 2 kullanıcaz.. haftaya cumaya kontrolümüz var.. çok şükür ateşimiz çıkmadı ama arada huysuzluk yapıyoo...
bizden haberler bu kadar.. bugün kimsecikler yok
sanırım
canım geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır kış artık ister istemez hastada olacaklar alışcazz2 numara için erken değilmi 4ay doldu dimi sennide aptamiller 6 aya kadar yazıyodaaa 6aydan sonra 2 geçiliyo
teşekkür ederim canım güzel yorumların için...Eylül'ün yeni resimlerini bekliyoruz bakalım nasıl olmuş prenses...maşallah canımm çok güzel beslemişsinn fıstığına bayılıyom resimlerdede çok şeker çıkıyoo allah nazar değdirmesinn
günaydın canımmm...maşallah oğluşuna güzel büyümüşşş...çok tatlı oğluşun var...günaydınlar....
ben de dün evdeydim bugün işteyim...
bebeğimin perşembe akşamı burnu akıyordu dün dr a götürdüm. şurup ve burun spreyi verdi. 7 kg ve 625 cm olmuş mamamızı değiştirdi artık aptamil 2 kullanıcaz.. haftaya cumaya kontrolümüz var.. çok şükür ateşimiz çıkmadı ama arada huysuzluk yapıyoo...
bizden haberler bu kadar.. bugün kimsecikler yok
sanırım
teşekkür ederim canımmm...senden de resim bekliyoruz canımmEyetkİner ,ece masallah tosun olmuŞlar ya ...
Emelcİm Çok İİ kİlo alıyor ege kÜÇÜk doĞmasına raĞmen masallah
aptamİl 2 İÇİn erken ama 6. Ayda baslanılıyor
Eyetkİner ,ece masallah tosun olmuŞlar ya ...
Emelcİm Çok İİ kİlo alıyor ege kÜÇÜk doĞmasına raĞmen masallah
aptamİl 2 İÇİn erken ama 6. Ayda baslanılıyor
teşekkür ederim canım güzel yorumların için...Eylül'ün yeni resimlerini bekliyoruz bakalım nasıl olmuş prenses...
günaydın canımmm...maşallah oğluşuna güzel büyümüşşş...çok tatlı oğluşun var...
teşekkür ederim canımmm...senden de resim bekliyoruz canımm
dİloŞ nasıl oldun gÜzelİm bunalım geÇtİ dİmİ
İnŞ halletmİŞsİndİr
teşekkür ederim canım güzel yorumların için...Eylül'ün yeni resimlerini bekliyoruz bakalım nasıl olmuş prenses...
günaydın canımmm...maşallah oğluşuna güzel büyümüşşş...çok tatlı oğluşun var...
teşekkür ederim canımmm...senden de resim bekliyoruz canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?