2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ay canım ya ozaman benim hatlar kafamçokkarıştıkarıştı kimdi yeni işe başlayan yine öğretmendi ondan karıştırdım kusura bakam
haha beleşten seninde neler yaptığını öğrenmiş oldum şimdi dimiiiiii:lepi:

olabilir canım normaldir karışması..demresu başlamıştı işe yenii onla karıştırdın galiba...

1 misafir den başka kimsecikler yok

kızım uyumak bilmedi bu gece anca daldı inşallah hemen uyanmaz

aslında uyumustu akşam normal saatinde ama üniversitede okuyan kardeşim geldi severken uyandı teyzesi hasret giderdi çok özlemiş o gitti sonrada iyice uykusu açıldı cadının birdaha da uyutamadım anca daldı bakalım

İyi gecelerr dicem ama kimse yok burdaa akannehir
Biz iş çıkışı anneme gittik oğluşumu aldık eve gelirken otobüste sızdı eve geldik yatırdım uyandı uzandım yanına 20.30 gibi bi uyumuşuz 00.30da kalktım :kedi: eee şimdide uykum gelmiyo,kociş nescafe yaptı sağolsun.
Sitede çok yavaş bu gece demet gelmiş demettttttttt burda mısın bacım :1hug:

kız hyri kızın aynı sen haaa...sen bebeklik fotolarını koymana gerek yoktu senin bu haline de çok benziyo ipek....

yaz kış konusunda kesinlikle huriye katılıyorum....
ben ikisinide tam anlamıyla yaşadım...
büyük kızım melek 20 ocak berra da 12 temmuz doğumlu....

kış çocuğu hakikatten kolay....

yazın emeklemeye başlıyo,yazın bissürü meyve sebzeden faydalanıyosun,rahatlıkla alıp çıkıyon,tam aşerme zamanların yaza geldiği için herşey bulabiliyon rahatlıkla(gerçi ben temmuzda portakal aşermiştim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 )...

kışın zaten evdesin....

bi daha düşünmüyo gibiyim şimdilik ama olurda yaparsam yine kışın yaparım....

maşallah canımm çok güzel beslemişsinn fıstığına bayılıyom resimlerdede çok şeker çıkıyoo allah nazar değdirmesinn

günaydınlar....

ben de dün evdeydim bugün işteyim...
bebeğimin perşembe akşamı burnu akıyordu dün dr a götürdüm. şurup ve burun spreyi verdi. 7 kg ve 625 cm olmuş mamamızı değiştirdi artık aptamil 2 kullanıcaz.. haftaya cumaya kontrolümüz var.. çok şükür ateşimiz çıkmadı ama arada huysuzluk yapıyoo...
bizden haberler bu kadar.. bugün kimsecikler yok
sanırım

canım geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır kış artık ister istemez hastada olacaklar alışcazz 2 numara için erken değilmi 4ay doldu dimi sennide aptamiller 6 aya kadar yazıyodaaa 6aydan sonra 2 geçiliyo

canım geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır kış artık ister istemez hastada olacaklar alışcazz 2 numara için erken değilmi 4ay doldu dimi sennide aptamiller 6 aya kadar yazıyodaaa 6aydan sonra 2 geçiliyo

sağol cnm
ben de öyle biliyordum ama artık ek gıdaya geçiş de olacağı için sanırım bi de kusması vardı 3 gündür iştahı da azaldı (sanırım gripten)
elindeki mamayı bitir sonra 2 ye geç dedi... ben de anlamadım ama...

Eyetkıner ,ece masallah tosun olmuŞlar ya ...
Emelcım Çok ıı kılo alıyor ege kÜÇÜk doĞmasına raĞmen masallah
aptamıl 2 ıÇın erken ama 6. Ayda baslanılıyor

maşallah canımm çok güzel beslemişsinn fıstığına bayılıyom resimlerdede çok şeker çıkıyoo allah nazar değdirmesinn
teşekkür ederim canım güzel yorumların için...Eylül'ün yeni resimlerini bekliyoruz bakalım nasıl olmuş prenses...
günaydın canımmm...maşallah oğluşuna güzel büyümüşşş...çok tatlı oğluşun var...
Eyetkİner ,ece masallah tosun olmuŞlar ya ...
Emelcİm Çok İİ kİlo alıyor ege kÜÇÜk doĞmasına raĞmen masallah
aptamİl 2 İÇİn erken ama 6. Ayda baslanılıyor
teşekkür ederim canımmm...senden de resim bekliyoruz canımm

Eyetkİner ,ece masallah tosun olmuŞlar ya ...
Emelcİm Çok İİ kİlo alıyor ege kÜÇÜk doĞmasına raĞmen masallah
aptamİl 2 İÇİn erken ama 6. Ayda baslanılıyor

sağol ilsucum walla maşallah ı var oğlumun bi de munu akmasa.. kıyamam ona yaa bi de öhö öhö öksürüyoruzz..

ıhlamur vermek istedim almıyo ağlarken sesi değişik çıkıyo.. çok üzülüyorum ama geçicek inşallah ilaçlarımızı düzenli kullanıyoruz
mama için de dr umuz a kusması var dedim mamayı 2 yapalım dedi. elinizde ki bitince ona başlatın dedi.. bu ayın 22 sinde aşımız var bakalım sağlık ocağına da sorarım..

cnmmm... çok teşekkürler teyzesii.. senin kızın da çok güzell maşallahh bütün bebişlerimize

dİloŞ nasıl oldun gÜzelİm bunalım geÇtİ dİmİ
İnŞ halletmİŞsİndİr

eh işte canım koşturmacayla biraz olsun unutuyorum ama bakalımm tamda iyi değilim zaman(

eklicemm ama bi kaç gün işlerim var bugün evde değilim kış geldi kıza alışveriş yapmam lazım okula gidiyo geçen senden botları olmuyo ayağına bot ve mont bakıcamm pazartesi yeni resimleri eklerimmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…