2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

tesekkur ederım canım ıcımı ferahlattın.
dün tesadufen baktım bıngıldagına.
sımdıye kadar hıc dıkkatımı cekmemıstı.
cocuk buyutmek gercekten zormus.
benımkıde uyuyor,ıkımızdegrıp olduk cok fenayız.
ınsallah enkısa zamanda atlatır herkes hastalıgı.,
bu arada henuz kahvaltı yapmadım,bıraz atıstırıp gelırım yıne.opuyorumnanaktan

rosemcim cnm bence de hemen kesme ben de günde 5 damla kullanıyorum. ayın 22 sinde gidince aşımız için kan için vereceklermiş.. hemde her kontrolde dr umuz kullanıyorsunuz dimi diye soruyor...

ne demek ...

biz burada birbirimiz için varız...

bende kahvaltı yapmadım eşimde geldi zaten...

sonra görüşürüz..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kizlar biz gribi atlattik ama edos 6 gundur hasta. ne ileri ne geri. atesi vs yok huysuzlanmiyor pek ama burnu surekli tikaniyor.

bir de emerken hep boguluyor? nedennn?

gecmiş olsun kibelecim..

edosun bogulmasının sebebi burnunun tıkanık olması..emerken nefes alması gerektiğinde alamıo tıkanıo ve genzine kaçıodur sutun...gecer inş..emzirmeden once serum sık rahatlat bir de sana otri bebe aspirator almanı siddetle tavsie ederim..piyasadakilerden çok daha ii b aspirator..14 ytl idi en son..

dilara cnm yerim ben onu yaaa maşallahhhh maşallahhhhh... çok güzell bu kız...

slm canım hayırdır sen pazar pazr çalışıyon mu oğluşun nasıl iyi mi

eevtttt... çalışıyorum malesefff... ben kötü oğlum çok iyi :)) ben atlatamadım ama o daha çabuk atlattıı.. maşallahh oğluma
o iyi olsun da :Saruboceq:

canim aldim ama onla burnunu temizledigimde ciglkigi basiyor. hic sevmiyor. zorla da olsa temizliyorum. ben de cok memnunum otri bebeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…