2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ben daha petek yakmadım ama geceleri baya serin oluyoo biraz daha durmak istiyorum fazlada sıcağa alıştırmamak gerek canım bursa serin oluyodur buraya göree yakmam normaldir benim evim çok sıcak oluyo orta katt yanlar üstler dolu soğuk geçirmiyo gelen peterklermi yanıyo diye soruyo ben daha yakmam sanırım yerimseniben

geçmiş olsun canım artık kış sanırım böyle böyle geçircezz ne kadar dikkatte etsek hasta olacaklar

iyi akşamlar canlarım nasılsınız özledim sizleri.,

bende telaş var hataya gitme telaşı giremiyorum. kısmetse bu hafta içi gidip başlıycam yerleşiyim girerim sık sık inş.

slm kizlar, kimsecikler yok
dilos, karen, nur yerim ben o bidiklarii,,,
masallah ya cok cabuk buyuyolar,,
vaktim olursa bende pasanin resmini eklerim

Dilara maşallah çok tatlı bebeğin.Darısı başıma biz daha 3 aylık olamadık:))Şuan deli gibi elini emiyorr emzik veriyor almıyor ama eline bayılıyorr bu çocuk beni yaşlandırdı

Nur84 seni,n bebekte çok tatlı maşallah altındaki sünger çok hoş bende alayım.Bizdede dün misafir vardı küçük kızı bütün gün oğlumu öptü 2,5 yaşında ve burnu tıkalıydı benimkide boyna hapşırıyor inşallah bişi olmaz?

iyi akşamlar canlarım nasılsınız özledim sizleri.,

bende telaş var hataya gitme telaşı giremiyorum. kısmetse bu hafta içi gidip başlıycam yerleşiyim girerim sık sık inş.

hayırlı olsun tatlım hataya hazırlık var ha... ama şanslısın hatay çok güzel bi yer...hihoyyyt

Dilara maşallah çok tatlı bebeğin.Darısı başıma biz daha 3 aylık olamadık:))Şuan deli gibi elini emiyorr emzik veriyor almıyor ama eline bayılıyorr bu çocuk beni yaşlandırdı

canim benimki de oyle ama google da bir arstirma yaptim biberona emzige nasil alistiririm diye. ac oku istersen. annelerin ortak soykledigi sey sebat etmek. o ittikce sen yilmadan verecekmissin.

ben veriop vermemekte kararliyim, zaten sinirli bir bebek degil. Eda icin cok da gerekli degil. zira biraktirmak baslatmaktan daha zor diyorlar.

Eyekitner Karen Nur canlarim masallah bebislerinize. gercekten cok tatli olmuslar ustelik de daha anlamli bakmaya baslamislar. masallah bin kere.

slm kizlar, kimsecikler yok
dilos, karen, nur yerim ben o bidiklarii,,,
masallah ya cok cabuk buyuyolar,,
vaktim olursa bende pasanin resmini eklerim

teşekkür ederim kızlarr maşallah bebişlerimize hızla büyüyolarr

benimkide elini çok emiyo gece devamlı memeyi atıyo ağzından parmağını kapıyo bende hep kolluyorum baklaım ne zman bırakcak:)

ıyi akşamlar herkese.
Pek internete giremiyorum, arada yazdıklarınızı okuyabiliyorum.

Bebeğim 2,5 aylık oldu. Ön bıngaldağı kapanmaya başlamış.Kafa çapını takip edeceğiz dedi doktor. Aynı durumda olan var mı acaba?

Merhaba,
Bizim doktorumuz D vitaminine devam edin mutlaka dedi.Kemik gelişimi için çok önemliymiş.Nette de araştırma yaptım,ordaki doktorlar da vitaminle ilgisi yok diyorlar.

zuzuuuummm naber canımmm

İyiyim cnm sen nasılsın serra topişim nasıl yerim ben onu yaaa gördüm güzel resimlerini zemuszemus Güzel kızımın güzel annesi delikafadulden

Nurcum diloşummm ne kadar güzel resimler öyle, bütün bebişlerimize masallah hepsi o kadar şirine ki alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…