- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.781
zuzum alyamızı buyutmussun..hakkaten serroşumla benzeşiolar..masallah kuzucuguna canım..
sen nasılsın gecen canın sıkkındı iş ten sebeb..hersey yoluna girdi mi tatlım?
hakkında hayırlısı olsun tatlım..sana iş mi yok zaten inş daha ii yerler nasip olur..yaptıkları haksızlıklarda yanlarına kalmaz bosver guzelim..
İyiyim cnm sen nasılsın serra topişim nasıl yerim ben onu yaaa gördüm güzel resimlerini zemuszemus Güzel kızımın güzel annesi delikafadulden
Nurcum diloşummm ne kadar güzel resimler öyle, bütün bebişlerimize masallah hepsi o kadar şirine ki alkisalkisalkis
sağolasın canımm sen nasılsın alya nasıl gelçi azcık okuduğum kadarıylaa iyi karar vermişsin strese girme kızınla başbaşa hayatın tadını çıkar birazcık işte olur herşey olur sıkma canınıopuyorumnanaktan
zuzum ispanyolca ve italyanca benmde hedefimde..şu an ing, orta almanca ve fransızca biliyorum..çoook az da arapça..italyanca çok kolay ing ile kuralları aynı once ondan basliim diorum hayırlısı..
ah ahh..ehliyet almak bana nasip olmadı b turlu hep bişiler engel oldu bana..bebişimide artık kmseye bırakamıycagıma gore b sure daha ertelicem..sen artık alyamızı alır gezersin tatlım..anne kız alışverişlere gidersiniz..:=)
Bende boş durmak istemiyorum cnm sıkılmasın diye bişilere sarmam lazım en iyisi dil dedim kendimce :lepi: İşte alışveriş kısmı beni bozuyo cnm ya eskiden calısıp paramı kazanıyodum ne harcarken ne öderken ne alırken eşime danışıyodum belli durumlar dısında simdi bisi alırsam eşimden istemek zorunda kalırım o da beni üzer bilas alışkın olmadıgım icin bi süre en azından alışverişi rafa kaldırmam lazım ama atlar geliris alyayla karencim börek yemeye
ah canım yaaa..simdie kadar bende ne kazandıysam ortak hesaptı bizimkisi ama ben tum ihtyaclarımı kendi maaşımdan alıodum istemiodum eşimden..bana da zor oldu işi bıraktıktan sonra..eşin bile olsa zor oluyo haklısın..
kap alyayı gel borek yapayım size..kafa dagıtırıs..diloş kız sende davetlisin kapın kızları gelin ..
slm kıslar....
dilara karen nur bebişlerinize kocamaaannn maşallah..
karen unutmadan söliyim serrayla berra çok benziyolar...
(isimleride aynı n heee...).kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
özelliklede ağız bükmeleri... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saol tatlım..
ya ben sole b sonuca vardım..cınar, elifnaz, alya ve serra birbirlerine benziolar ve buna berrada dahil oldu..hafsacım hamişken nette birbirimize baka baka bebişlerde benzedi:=))
zuzumm organize edin buluşalım canım..anadolu yakası ve avrupa yakası buluşsun nasipse:=)bebksizken buluşamadık bebkliyken nasıl olcak bakalım..ya gelebilen bana gelsin walla..borek yaparım yane:=)
saol tatlım..
ya ben sole b sonuca vardım..cınar, elifnaz, alya ve serra birbirlerine benziolar ve buna berrada dahil oldu..hafsacım hamişken nette birbirimize baka baka bebişlerde benzedi:=))
zuzumm organize edin buluşalım canım..anadolu yakası ve avrupa yakası buluşsun nasipse:=)bebksizken buluşamadık bebkliyken nasıl olcak bakalım..ya gelebilen bana gelsin walla..borek yaparım yane:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?