2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

zuzum alyamızı buyutmussun..hakkaten serroşumla benzeşiolar..masallah kuzucuguna canım..

sen nasılsın gecen canın sıkkındı iş ten sebeb..hersey yoluna girdi mi tatlım?

zuzum alyamızı buyutmussun..hakkaten serroşumla benzeşiolar..masallah kuzucuguna canım..

sen nasılsın gecen canın sıkkındı iş ten sebeb..hersey yoluna girdi mi tatlım?

Teşekkür ederis teyzesi opuyorumnanaktan Benim durumum hala aynı cnm ama bu gidişle onlar atmazsa ben istifa edicem zannımca ve temmuza kadar alya 1 yasına gelene dek ben bakıcam cnm sora işe giricem, en son bu şekilde bi plan yaptım e bilas harcamalarımı vb. etkilicek tabe ama kızıma feda olsun mafoldumben Hic strese giremicem o yüzden daha fazla yerimseniben

hakkında hayırlısı olsun tatlım..sana iş mi yok zaten inş daha ii yerler nasip olur..yaptıkları haksızlıklarda yanlarına kalmaz bosver guzelim..

hakkında hayırlısı olsun tatlım..sana iş mi yok zaten inş daha ii yerler nasip olur..yaptıkları haksızlıklarda yanlarına kalmaz bosver guzelim..

Bende oyle düşünüyorum cnm kimsenin yaptıgı kimseye kalmaz :lepi: İlahi adalet iste cnm kızım sebeplendi arada iste artık agular bugular havada uçuşur opuyorumnanaktan Ne kadar zamandır kendime zaman ayıramıyodum işten güçten ispanyolca ögrenicem araba kullanıcam diye sıraladım herseyimi bakalım hayırlısı hadi siz bıcılanın da gelin opuyorumnanaktan

sağolasın canımm sen nasılsın alya nasıl gelçi azcık okuduğum kadarıylaa iyi karar vermişsin strese girme kızınla başbaşa hayatın tadını çıkar birazcık işte olur herşey olur sıkma canınıopuyorumnanaktan

Saol cnm benim cok dogru sölüyosun hayatta bicok seyi kendi yönlendirebiliyo insan, seçimlerini belli şeylere göre yapabiliyosun ve yaptıgın secimlere gore yaşıyosun ama kızının ilk anne dedigi anı seçemiyosun yada ilk emekledigi ilk adım attıgı ben kendimce zor durumda kalacağımı bildigim halde (çalışmadan yaşamak nasıl olur inan bilmiyorum) bir karar verdim allahım utandırmasın beni insallah, kızımla yuvarlanıp gidiyim zemuszemus

zuzum ispanyolca ve italyanca benmde hedefimde..şu an ing, orta almanca ve fransızca biliyorum..çoook az da arapça..italyanca çok kolay ing ile kuralları aynı once ondan basliim diorum hayırlısı..

ah ahh..ehliyet almak bana nasip olmadı b turlu hep bişiler engel oldu bana..bebişimide artık kmseye bırakamıycagıma gore b sure daha ertelicem..sen artık alyamızı alır gezersin tatlım..anne kız alışverişlere gidersiniz..:=)

Bende boş durmak istemiyorum cnm sıkılmasın diye bişilere sarmam lazım en iyisi dil dedim kendimce :lepi: İşte alışveriş kısmı beni bozuyo cnm ya eskiden calısıp paramı kazanıyodum ne harcarken ne öderken ne alırken eşime danışıyodum belli durumlar dısında simdi bisi alırsam eşimden istemek zorunda kalırım o da beni üzer bilas alışkın olmadıgım icin bi süre en azından alışverişi rafa kaldırmam lazım ama atlar geliris alyayla karencim börek yemeye

ah canım yaaa..simdie kadar bende ne kazandıysam ortak hesaptı bizimkisi ama ben tum ihtyaclarımı kendi maaşımdan alıodum istemiodum eşimden..bana da zor oldu işi bıraktıktan sonra..eşin bile olsa zor oluyo haklısın..

kap alyayı gel borek yapayım size..kafa dagıtırıs..diloş kız sende davetlisin kapın kızları gelin ..

slm kıslar....

dilara karen nur bebişlerinize kocamaaannn maşallah..

karen unutmadan söliyim serrayla berra çok benziyolar...

(isimleride aynı n heee...).kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
özelliklede ağız bükmeleri... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Babamdan isterim olmadı nede olsa alıskınım kaydirigubbakcemile3 Ben ciddiyim börek konusunda valla börek olmasada çocukları alıp bulusmalıyıs kıslar ben yakından mıncırmak istiyorum bütün şişkoları görüşelim havalar kara kış olmadan -tatlicadiarzu-

saol tatlım..

ya ben sole b sonuca vardım..cınar, elifnaz, alya ve serra birbirlerine benziolar ve buna berrada dahil oldu..hafsacım hamişken nette birbirimize baka baka bebişlerde benzedi:=))

zuzumm organize edin buluşalım canım..anadolu yakası ve avrupa yakası buluşsun nasipse:=)bebksizken buluşamadık bebkliyken nasıl olcak bakalım..ya gelebilen bana gelsin walla..borek yaparım yane:=)

saol tatlım..

ya ben sole b sonuca vardım..cınar, elifnaz, alya ve serra birbirlerine benziolar ve buna berrada dahil oldu..hafsacım hamişken nette birbirimize baka baka bebişlerde benzedi:=))

O zaman buradan dogru orantı yapıp bizimde birbirimize benzedigimiz sonucunu cıkarabilirmiyis acep kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

zuzumm organize edin buluşalım canım..anadolu yakası ve avrupa yakası buluşsun nasipse:=)bebksizken buluşamadık bebkliyken nasıl olcak bakalım..ya gelebilen bana gelsin walla..borek yaparım yane:=)

Cidden süper olur bence bebeklerle, ama havalar cok kötüleşmeden yapmamız lazım dısarıda bulusacaksak ki isterseniz ben hepinisi seve seve misafirde edebilerimmm evim ataşehirde kapım bütün forum arkadaşlarıma ve topişlerine acık zemuszemus Sizi almıcam bebişleri alıcam ve bol bol mıncırıcam hepsini şakkıdı

zuzum uzmanlık sorusu oldu bu:=)) no comment..

ya dısarda bebişlerle gercekten zor olur..evler daha mantıklı..banada gelebilirsiniz..b yer ayarlıyalım sen ben fark etmez..ama bende olmasını isteim yane:=)))

saol tatlım..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bana ne bana ne......bende isterim...ankaraya da bi çıkartma yapın.......

hatta kikolede bana daha yakın o da gelir...ecetuba da gelir belkim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…