- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.801
bende o vitamini kullanıyordum canım bende bıngıldağının kapandığını hissettim doktora söylefim devit3 e döndük şimdi normal yani aynı o şekilde duruyor ilerleme olmadı
diloşum ya çok şık çok tatlı ya eşim gördü koltuktan ipeğe benziyor dedi gerçi burda gördüklerini hep ipeğe benzetiyo hehehehe maaşallaahhh
gittikçe büyüdükçe tipi değişiyor ya süper bi kızızn var çok tatlı...
bende direk küvetin içine o süngeri koyuyorum ...çok rahat ama senin koyduğunun tam tersini koyuyorum bilerek ayak kısmına kapayı koyuyorum daha yukarda tutuyo çocuğu..ama eskidi biraz jokerde gördüm bi tane daha alıcam ..artık o da eskiyince oturmaya başlar artık
bende diloşla aynıyım evimin 3 tarafı kapalı ev sıcak oluyor ben hala şort atletle duruytorum yani ...iyidir bizim ev sıcak olur genelde
hayırlı olsun gidip gördüysen için rahatlamıştır..yerleşince mutlaka yaz..
uğraş biraz bence ben 1 ay uğraştım aynı seninki gibi atıyorsu almıyordu ağlıyordu ama yılmadım bezmedim tıktım zorla ağızına evde 6-7 tane emzik var o olmadı şu olmadı bu derken artık nuk un emziğine alıştı kauçuk olana..şimdi emziği severek alıyor ..emzik ağızına girerkek beraber gözleri kayıyor uykuya
yooooookkk orda dursun işte...annesine derim kız hasta mı burnumu akıyor bak ipek geçen haftalarda antibiyotik kullandı tekrarlamasını istemem ..derim...direk söyleyebilirim çocuktan çocuğa çok daha hızlı geçer...
ipek hastalığı gewçirdikten sonra antibiyotiği kullandıktan sonra daha rahat söylüyorum millete.yeni hastalık geçirdi lütfen tekrarlamasın diyorum yani..
alkisalkisalkis
he burdayım geliyorum
bencede buluşalım kar kış gelmeden...
zuzum bu olayı gundeme alalım.topik şu an sessiz ama yarın ses getirir sanırım..
ağlamaları geçtim hepsi birden gülmeye başlarsa bir ağızdan işte o zaman biz başlarız ağlamayaaaa...
Pijama partisi yapalım kaydirigubbakcemile3 Emzirme haftası etkinligi kapsamında emzirme günü düzenleyelim -tatlicadiarzu-
Bizde meclis gibiyis yalnız önce gündeme alıp oylamamız gerek delikafadulden Hadi ama bırakmayalım ipin ucunu bulusalım goruselim, ben zaten bizi geçtim acaba bizim bebişler birbirlerini gorunce ne yapcaklar acaba bi tanesi aglasa hepsi aglamaya baslarmı laelaelaelaelae
arkadaşlar avrupa yakasında hemen hemen her yere giderim ama asya yakasını hiç bilmiyorum ..ben dışarda buluşma taraftarıyım..
yani şöyle söyliyim mesela ben bugün cevahire gittim pusetle baston la yani ..çok rahat dolaştım ki bugün bildiğiniz yağış vardı şakır şakır yağmur yağıyordu ama damla görmedik cevahirin içinde arabadan indir cevahirin içinde arabaya bindik...
illa orası değil capitol cevahir kanyon metrocity yani...
ama ben karşıları hiç bilmiyorum o tarafa giden otobüsleri minübüsleride bilmiyorum altımda arabamda yok....
sizin evler nerde gerçi bilmiyorum ama asyada die hatırlıyorum ?
tamam yedim ama vijdanım sızladı güya kilo vercez..gece yarısı gofret yersem rüyamda görürüm zayıflamayı...
bizcen değerli değill ama bize yağ olarak geri dönüyor malasef...iyi yapmışsın küçük beden alarak aklına gelir daha çabuk kilo verirsin...amaaann boşver bizden değerlimi dimi ama..:dilcikar: :dilcikar:
gerçi bende bugün üstüme başıma bişiler aldım nadına küçük beden aldım ki zayıfkıyayım diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canımm..evet ağlıyordu resim çekilirken...görüşsek güzel olurdu..evet canım Asya termale geldik...maşallah size yaa....
yalnız seninkide pek fena gözüküyo el kol havada bağırıyo kuzucuk....
yaa görüşemedik o zaman ben çok yoğundum o hafta o yüzden sanada ısrar edemedim...ne güzel olurdu walla...asya termale mi geldiniz...
bizcen değerli değill ama bize yağ olarak geri dönüyor malasef...iyi yapmışsın küçük beden alarak aklına gelir daha çabuk kilo verirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?