2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Evet aslında benimki sürekli kucakta etrafa bakıyım istiyo dısarıda sürünürüm ben akannehir Bana hic farketmez cidden görüşmeyi cok isterim bende sende baska bi yerde kaydirigubbakcemile5

Hadi kıslar herkes bisiler solesin bulusabilcek gibi olanlarımız bulussun

zuzum bu olayı gundeme alalım.topik şu an sessiz ama yarın ses getirir sanırım..

Pijama partisi yapalım kaydirigubbakcemile3 Emzirme haftası etkinligi kapsamında emzirme günü düzenleyelim -tatlicadiarzu-

Bizde meclis gibiyis yalnız önce gündeme alıp oylamamız gerek delikafadulden Hadi ama bırakmayalım ipin ucunu bulusalım goruselim, ben zaten bizi geçtim acaba bizim bebişler birbirlerini gorunce ne yapcaklar acaba bi tanesi aglasa hepsi aglamaya baslarmı laelaelaelaelae

arkadaşlar avrupa yakasında hemen hemen her yere giderim ama asya yakasını hiç bilmiyorum ..ben dışarda buluşma taraftarıyım..
yani şöyle söyliyim mesela ben bugün cevahire gittim pusetle baston la yani ..çok rahat dolaştım ki bugün bildiğiniz yağış vardı şakır şakır yağmur yağıyordu ama damla görmedik cevahirin içinde arabadan indir cevahirin içinde arabaya bindik...
illa orası değil capitol cevahir kanyon metrocity yani...
ama ben karşıları hiç bilmiyorum o tarafa giden otobüsleri minübüsleride bilmiyorum altımda arabamda yok....
sizin evler nerde gerçi bilmiyorum ama asyada die hatırlıyorum ?

ağlamaları geçtim hepsi birden gülmeye başlarsa bir ağızdan işte o zaman biz başlarız ağlamayaaaa...

iyi geceler kızlar nasılsınız?karencim oyun halısından memnun musun?ben de sipariş verdim aynısından dün gelmiş evde yoktum geri gitmişbenneyaptımki bugün de pazar alamadık yarın alacağız kısmetsegamyoncuiremsu...

Dısarda zor olmazmı huri ya o kadar bebek birinin altı ıslanır hoooppp bakım odasına birinin karnı acıkır hoooppp bakım odasına evde daha pratik olur gibi geldi ama gidiş gelişleri ayarlamak lazım doru sölüyosun, benim evim ataşehirde anadolu yakasında tek vasıta gelinebilecek bi yerde, tabe herkesin ne düşündüğü önemli sonucta kaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar kızlar
teşekkür ederim teyzoşları
diloş, hafsa minikler süper 41 kere maşallah
buluşmaya bende varım

ee kızlar niye konuşmuyor sunuz?ben konu açayım o zaman canım şu an o kadar çikolatalı gofret çekti ki..yiyim mi yemiyeyim mi?kaydirigubbakcemile3

tamam yedim ama vijdanım sızladı güya kilo vercez..gece yarısı gofret yersem rüyamda görürüm zayıflamayı...

amaaann boşver bizden değerlimi dimi ama..:dilcikar: :dilcikar:

gerçi bende bugün üstüme başıma bişiler aldım nadına küçük beden aldım ki zayıfkıyayım diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar resim ekliyecem alıntı yapmayın silecem hemen hafsacım kızılcahamamdayken..nasılım şişkoyum dimi...

Son düzenleme:
bizcen değerli değill ama bize yağ olarak geri dönüyor malasef...iyi yapmışsın küçük beden alarak aklına gelir daha çabuk kilo verirsin...

maşallah size yaa....

yalnız seninkide pek fena gözüküyo el kol havada bağırıyo kuzucuk....

yaa görüşemedik o zaman ben çok yoğundum o hafta o yüzden sanada ısrar edemedim...ne güzel olurdu walla...asya termale mi geldiniz...

teşekkür ederim canımm..evet ağlıyordu resim çekilirken...görüşsek güzel olurdu..evet canım Asya termale geldik...

bizcen değerli değill ama bize yağ olarak geri dönüyor malasef...iyi yapmışsın küçük beden alarak aklına gelir daha çabuk kilo verirsin...

aslında tam oluyo üstüme ne dar ne bol ama 1 kilo bile alırsam giyemem gibi kuptan oturan bi model....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…