2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

teşekkür ederim canımm..evet ağlıyordu resim çekilirken...görüşsek güzel olurdu..evet canım Asya termale geldik...

genelde orası tercih ediliyo da oarda...
bide yanılmıyosam o haftalarda ak partininde toplantısı mı ne vardı bizimn bi arkadaşta ordaydı da ordan biliyom...

iyi akşamalr ecetuba ne kilosu hiçbişi yok gibi gayet iyisin bu aradas kızın sana benziyormuşş biraz gerilere gittim bebişleri gördüm dilara nur karen inş. unutmamışımdır hafsa hepsi çok tatlı maşallah

selam kızlarrr

eceeeeeeeeeeeeeeeeee bu halinlemi şişkoyum diyon hııııııkaydirigubbakcemilelmaz:
maşallah valla gayet iyisin çok tatlı çıkmışsınız canım
siz beni görmediniz heralde mafoldumben

saol canım...bütün bebişler maşalah.....

ayrıca ewet benimde dikkatimi çekti
sen bu haline mi kilolu diyon ece...lmaz: lmaz: lmaz:

anaaamm dimet te gelmiş hoş geldin canım....

hoşbulduk canımm
nabersiniz bakalım

valla bebişler çok tatlı olmuşlar tammmmm yemelikkkkkkkcokacimcoookŞenizopuyorumnanaktan
diloşum lokum lokummm bu eylül hüppp diye yutarım onuuuuopuyorumnanaktan
karencimm serramızda tam bi küçük hanfendüüüü onu da yedimmm
nurrrrr ilaydamızda çokkkk tatlııı hele bıcı bıcı yaparkenki haliiiiiiiopuyorumnanaktan
bu arada o süngeri küvetin içine koyup içine de üstüne çıkacak kadar sıcak suyla doldurup yıkarsan üşümez prensesimiz annesi malum artık havalar soğuduŞeniz
hafsacımmm yerim ben zeynep berrayı maşallah prensesimizeeee heminde kocamannn

boncuklar tüm kuzularaa

evet canım kilolu diyorum hamile kalmadan önce 52 kiloydum şimdi 60 kiloyum 8 kilo fazlam varr...

walla gene de fazla değil bence yeni doğum yapmış biri için..

çok hoş görünüyosun....

inan ben artık fotoğraf bile çektirmiyorum resmen görüntü kirliği yaptığımı düşünüyorum artık

profilimdeki foto da meleğin 1. yaş gününden... :gitme: :gitme: :gitme:

12 kilo falan veredim gerçi 8 kilom kaldı ama ne bilim şeklim çok bozuldu meleğin doğumunden sonra böle olmamıştım :sinifsinif: :sinifsinif:

eecim masallah bana diosun ama sende gayet fit ve baya hos b hatunmussun tu tu tu masallah:=)

meleğinde çok kokoş ve tatlıymıs..tam yemelik..:=)

mşallah kııızz hiç 20 günlük doğum yapmış denmezsin yaaaneeeeee lmaz: lmaz:

eecim masallah bana diosun ama sende gayet fit ve baya hos b hatunmussun tu tu tu masallah:=)

meleğinde çok kokoş ve tatlıymıs..tam yemelik..:=)
teşekkür ederim tatlım...evet kızımı kokoş yapmayı çok seviyorumm...
mşallah kııızz hiç 20 günlük doğum yapmış denmezsin yaaaneeeeee lmaz: lmaz:
teşekkür ederim canım ayy kendimi bişi zannedicem şımarıcam şimdi....kaydirigubbakcemile3

rulo tavuk göğsünü yaptım tarif istediler tamtamına 10 kadın 18 çocuk vardı benim ufaklık hariç kaydirigubbakcemile3akşama kocişlere bi daha yaptım hatta

karencim oyun halısından memnun musun ben de sipariş verdim dün gelmiş evde yoktum alamadık..bugün pazardı alamadık yarın alacağız artık...

ececim memnunum..benim aldıgım modelin askı kısmı istersen seyyar oluyo yani altındaki halıyı kaldırıp ana kucagına falan yerleştirebiliosun..sen hangi modeli alıosun?

slmmmmmmm
bende geldim en nihayetinde ama mümüklü kabul ediyonuzmu

bu arada ececim maşallahınız var hakkaten böle karşımıza çıkıpta ay kilom var diyen olursa klava:
ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…