2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

allah sabır versin canım işte erkek anaları böyle malasef ve biz hep olur demek zorundayız.Benimkiler iyi ama para mevzusu olur geneldee senin ailene yapmazlar ama ammaaannn biz yıkalım bunları böyle kaynanalar olmayalım canım öpüyorum
bebegimle ilgilenip kendi kendime zaman gecirmek istiyorum.

kızlar birşey sorcam doğumdan sonra adet gören anneler 2. adetlerinizi tam 1 ay sonramı oldunuz yoksa düzensizlik var mı? benim doğumdan önce düzensizdi,ilk adetimin üstünden 37 gün geçti hala gelen giden yok mafoldumben

kafayı yicem kızlar artık ya resmen düzenlensin diye özellikle normal yaptım doğumumu ama galiba değişen birşey yok,bugün gebelik testi yaptım negatif allahtan.

bugün ilk defa arabayla gittim işe 22 km falan işyerim,10 gün önce çıktım izmir trafiğine ilk kez,bugünde cesaretimi toplyıp gittim sorunsuzda döndüm çok şükür,nasıl güzel birşey şu araba ya valla insanın kendine güveni geliyoeve yarım saat erken geldim hemencecikte emzirdim kızımı yürümediğim,yorgun olmadığım içn,çok mutluyum

demresu nasılsın canım
kk kartı almıştım ondan kırmızı oldu hayırlı olsun canım izmire gelince gezdirirsin artık

ilsucum kızın çok büyümüş maşallah
huricim eski haline döneceğine yürekten inanıyorum ama kızın emiyo lütfen kilo vercem diye sütünden olma ipek 6 aylık olsun öyle başla rejime falan bende bu gidişle öyle yapıcam

demresu benmde hamilelik öncesi duzensizdi..gecen hafta ilk kez adet oldum baakalım2.si n zaman olucak..o zaman cvb verebilirim soruna..inş duzene girer napalım..

kızlar sizinle konuşmaya gelmiştim ama benmi baş belası migrenim tuttu
yatayım
hepinize iyi geceler

ah canım seninki iyiymiş bencede normal,ben aylarca görmüyordum hele hele evlendikten sonra genelde farlutal adet söktürücüyle oldum hep,kızımda aşıllama ile oldu,ilk denememde oldu ama o stres çok zor 2.çocuğuda istiyorum ve yine aynı şeyler yaşamak istemiyorum

demre su iki kere yazdım ama bağlantım gitti ben iki kere düzenli oldum ama senin daha eveldende problem varmış ondan heralde çok stres yapmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…