- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.021
cok tesekkurler arkadaslar.
bugun bizim apartmana hirsiz girmis 2 kisinin dairesine. hirsizla karsi karsiya gelseydim ne olurdu acep? gerci benim elektrik supurgesi sesini duyup gelmemistir:) sabahtan beri temizlik var da. ya da edos un aglama sesini.
kusura bakmayin kimseye cevap yazamiyorum arada girip bakiyorum. cikiyorum.
benim kayinvalide dislerini yaptirmaya geliyor gorumcemle.
gorumcemin de yuzunde kil sorunu var. dr hormon tetleri epilasyon falan. hepsi bize bakar anacim. maliyetlerin hepsi bizden cikacak
ben evime daha inanin bir sey almadim. ne koltuk takimim var ne masam. halilarim bile esimin bekarlik halilari.
kayinvalide bir de implant istiyor. tanesi 1000 dolar ve en az 3 implant ustune kopru lazim.
ya kizlar ya anlayissiz insanlarla ugrasmak ne zor.
yoksa ben mi anlayissizim. ben de kayinvalide olacam. gelinim bana boyle mi dusunecek. ama nereden baksan sadece kayinvalideye 5 milyar gidecek. ki bu ay 15 inde maasi aldi esim direkt icine gidik bir dahaki ayin. eksi bakiyedeyiz. ama annesine laf anlatilmiyor. borc morc yapacaz birseyler.
ya kizlar duaya ihtiyacim var. sinirlerim tepemde. esime yansitmak istemiyorum. isin en kotu tarafi implant tedavisi 5 ay surecekmis.
esime diyorum 5 ay ben ne yapacam. diyor ki sen de kimseyi istemiyorsun?
evet 31 yasindaki issiz kaynimla ayni evde yasamak istemiyorum. ver kayinvalidemle 5 ay ayni evde yasamak istemiyorum.
bua brada bizim kiz uynadi. icerde kendi kendine konusuyor:) haklisin anne diyordur kesin. neyse ben kactim birazdan kocis gelir.
demresu nasılsın canım
kk kartı almıştım ondan kırmızı oldu hayırlı olsun canım izmire gelince gezdirirsin artık
demresu benmde hamilelik öncesi duzensizdi..gecen hafta ilk kez adet oldum baakalım2.si n zaman olucak..o zaman cvb verebilirim soruna..inş duzene girer napalım..
canım sen nasıl hamile kaldın normal yoldan mı? bende pco vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?