2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Hoşgeldinizzz, bu bebişler arabaları seviyolar galiba seninki uçağında tadını almış sevmiş görünüyor sositososito eee gezmeler beklesin o zaman bizi dimi yaşadık

ya kızlar adet oldunuz mu doğumdan ne kadar sonra yani ben hala olmadım normal mi? 3.5 ay oldu doğum yapalı
Bende olmadım canım aynı durumdayız bi olsakta rahatlasak

çiçeeekkkkk senin oğlan..
"çekmeyin ulennn cıbıldak cıbıldak "demiş resimde hohohohohohohohh

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 erkeğimmmmmmmmm, anneye bozuk atılmaz dedim çektim kaydirigubbakcemile3,daha dua etsin tam cıbıldak çekip koymadım he heh heeeeeee

Offf kibele senin işin zor canım ya
Bi kere neden maliyetini siz karşılıyosunuz ben senin durumunda olsam kimse kusura bakmasın onların size yardım edeceği yerde bide köstek olmak.İlginç ya bu insanlar. Bizede kimsenin faydası yok ama zararıda yok allah için,büyük konuşmayayım ama yaptırmam ben eşime benim onca eksiğim olacak milyarları onlara bayıcam bide 5 ay kahır çekicem.Ayyyyyyy düşünemiyorum allah yardımcın olsun diyorum tekrar

Yarın evlilik yıldönümümüz,2. yılımızı dolduruyoruz ve ben bu sene hiçbişey düşünemedim.Düşünmeye vakit bile bulamıyorum ya.Önceden olsa böyle sürprizler için 1 ay öncesinden başlardım düşünmeye şimdiye herşey hazır olurdu,offfffff oğluş kafa bırakmadı bende.Gecede saydım en az 6 kez kalkıyorum
Gecede düşünmeye devam bakalım.Bi sitede çok güzel baskılı bebiş önlükleri gördüm ama geç kaldım sanırım.Yada burda yapan biyer bulursam akşam için yetiştirecek olabilir.Üzerinede yazı yazdırırım,oğluşla ikimizden.
Fikri olan varsa açığımmmmmmm
Neyse şimdi çıkıyorum kociş geliyo,fikirleri okurum gece girebilirsem yada sabah artık.
Hepinizi öpüyorumm

o kaynananın taaaa azınaa ...niye o güzelim ağızına damak yaptırmıyor ...artistmi o yani implantta neymiş bu yaştan sonra kemikleri tutacakmıymış ....ayrıca implant öyle 5 ay falan sürmez tatlım...
merak etme ...kendine ağızına bakmazsa doktoru dinlemezse sürer o kadar...
yahu yaptırın bi damak yallah bea....

ay yasasın gördüm sonunda fıstıkları cok tatlılar.kibelem Allah sana sabır versin diorum canım benim daha ben sikayet etmicem artık bugunkilerden sonra sanırım benimki idare edilir :kedi:
sana bi tavsiye olur olmaz bilmiyorum ama...... esine onunla rahat vakit gecirmeyeceğini söle onun için giyinmek istesen olmayacağını basbasa kalamayacağınızı falan işte..4 gözle onu bekleyip tam yalnız kalmak istediğinde evin kalabalık olacağını sölesen acaba işe yarar mı? :uhm:

yaramaz canım..
o da biliyor öyler olduğunu ama ailesi bişey diyemiyor ki..
hem odamız ayrı muhabbeti olur o zaman...yani...
hiç birimiz kaynanalarımıza karşı değiliz hattaaynı evde bile bazılarımız yaşamaya hazırdır ama şu ellerine dillerine sahip olamıyorlar ya ....
yapacak bişey yok..kibele inşallah kaynananın tedavisi en kısa sürede olur biterde giderler..
şimdi eşi ne desin ki olmaz anne senin dilerini yaptıramam mı desin....

dün akşam ne düşündüm ipeğe kurmalı basit bir dönence aldık öyle bi hevesle eve girer girmez onu kurduk, ipeği altına koyduk tepkisini ölçmek için..deli oldu kahkahalar attı ona bakarken ama bizim sevincimiz ondan bin kat daha fazlaydı kızımı mutlu ettiğim için ağlamak geldi içimden..
ama ya ben bu kadar hevesliyken kızım bana" ne biçim şey almışsın bu ne beee" falan yapsa yıkılırım heralde ...

onun gibi..oğlu annesine anne heveslenme dişini falan yaptıramam dese.kadının halini düşünemyorum (((((gitme::sinifsinif:

Son düzenleme:

is kıs tarafıyız her yere mavi boncuk dağıtırız hehehehehe
bi kızı 100 kişi ister 1 kişi alır ....hehehehe

hmmmm bizden almak zordur kızı deyon yanii anam deve yüküynen başlık verdim daha gözün diger topik oglanlarında banane banane bizde başka kızlara bakak barii :lepi:ipektoşum nasıl bakemmopuyorumnanaktan

slm huri mor lavanta nasılsınız kıslar bu gün sağlık ocağına gittik oğluşla şöle bi kilomuza fln bakalaım dedik 6600 miş tosunum çokiyi dedi hemşiremiz devit 3 ve kan damlası verdi bize istersen tahlil yaptır öle başla dedi demri ve kan damlasına kullanmaya başladınızmı siz birde saçlarınız ne alemde beniö aşırı dökülüyoo devamlı örüyorum artık yoksa heryer saç başa çıkamıyorum cildimde artık daha kuru varmı yaptığınız bişey

hmmmm bizden almak zordur kızı deyon yanii anam deve yüküynen başlık verdim daha gözün diger topik oglanlarında banane banane bizde başka kızlara bakak barii :lepi:ipektoşum nasıl bakemmopuyorumnanaktan

oyyyy benimki mıkır mıkır ben kaçar görüşürüz umarım huricim iiyi bak kendine kuzuna hoşçakallınn
iyiyiz canım çok şükür görüşmek dileği ile...

aynen canım saçlarım sapır sapır sökülüyor inanamıyorum her yer saçççç ve yüzüm çok kuruyor..saçlarımı kuaförde gidip boyatmayı düşünüyorum cildimede genelde nivea iyi geliyor onada iyi bir krem almayı düşünüyorum...saman kağıdı gidi olsu suratım...
oğluşuna maşallah kilosu iyi ben sadece vitamin veriyorum 13 kasımda kontrolümüz ve aşımız o zaman ne verirler bilemem bakalım..

Benimle sikintimi paylasan herkese sonsuz teksekkurler. dedim ya 3 kizini da getirecekti. Allah'ttan esim kizmis da sadece birini aldi yanina. ha bir de hanfendi ucakla geliyor. otobuste midesi bulaniyor. buna anlayis gosteririm ama 3 kizini da gelirken ucakla getirtecekti. yarabbim sen sabir ver.

esim simdi onlari karsilamaya gitti. birazdan gelirler.

esim ailenin en buyugu. 6 kardesler. 3 kiz 3 erkek. diger erkeklerden ortanca kaynim issiz gucsuz. ustelik dekredi karti borcu takar. en son biz kapattik. 2.5-3 milyar. artik kart mart vermiyorlar. esim evlenmeden once bu kaynimla beraber oturuyormus. evlenince ayrilmasi gerektigini soyledik 2 sene oncesinden. evlendik amerika ya gittik. 2 sene de orada kaldik. halen gitmedi evimizden. kac defa soyledik. e kolundan tutup atacak hale getirdi. en sonunda topladim esyalarini sen dedim ne zaman tasiniyorsun? neyse su zaman bu zaman diye oyaliyor. dedim valla nerede kalirsan kal ben esyalarini depoya kaldiriyorum. esimle de tartistilar zaten. anneleri ara bulmaya calisiyor simdi. bir anne icin uzucu bir sey ama yani sen otekini karsisina alip ya bak onlar evlendi artik snin orada isin ne diyecekken, esime kiziyor kardesini ortada biraktin diye. kardes de 31 yasinda!!!
aslinda iyi kadindir kayinvalidem. ama iste simdi gene bu konuyu acacak gelince. bir kurtulamadim gitti. green karta basvurdum. ciksa da gitsem valla. burada kral gibi esimin meslegi var. benim desen gene oyle. bir elimiz yagda bior elimiz balda yasayacakken elin ABD sinde surunmeyi tercih ediyorum. aman uzak olsunlar da diye

yok anacim. Hurinin de dedigi gibi ise yaramaz, hem esime de sokmez bunlar gerci bebek olduktan sonra pikacuyu hep oturma odasinda kovaladik ama yatak odaasi ne gune duruyor? diye dusunur ve benim sorun cikarmak icin yaptigimi bilir. hem zaten acikcasi cok da renkli bir yatak odasi hayatimiz yoktu. bebek yapacaz derken gina geldi 1 sene ha babam de babam.

canim aynen dusundugun gibi. annesi sonucta. ben deEdos'u emzirirken dedim sutum kat kat helal olsun kizim. ben senin yuzune kakmak icin emzirmiyorum seni.

insallah annesi hakkimi helal etmem vs birseyler soylemez. derse de bana islemez de esim arada kaliyor ona uzuluyorum.

insallah huricim dedigin gibi olur ve cabucak giderler. 5 ay dayanamam. 3 ay da dayanamam. 1 ay maksimum ama gorumcemin yuzundeki tuyler de uzun surer. yarabbim bir kapi ac da guldur yuzumuzu. kuzucugumun hatirina. esimle aramiz bozulmasin bu sebeplerden. yavrucugum kavganin tartismanin ortasinda buyumesin.
esim sakin bir insandir. kayinvalidem bidibidici/ vir vir basinin etini yer.

neyse iyi dedikodu yaptik ben gidip yemeklere bakayim. opuldunuz.

neyse iyi dedikodu yaptik ben gidip yemeklere bakayim. opuldunuz.
kolay gelsin canım onlar geldi die bizi ihmal etme sinirlenipte yanlış şeyler yapmamaya özen göster ya sabır ya allah...sakinlik iyidir her zaman derdini gel bize anlat...
hadi kolay gelsin canım...UNUTMA ONLAR MİSAFİRRRR

pilavin dibi tuttu biraz:)

neyse misafir 3 gun kalir. ne bicim misafir. neyse yaaa kadincagiz olur molur de icimde kalir. ben karismiyorum ana ogul meselelerine. bana dokunursa karisirim. yazarim size. edos uyandi emiyor guzeller guzeli kizim.

boya yıpratır diye doğumdan sonra hiç boyamadım . besleyen boya olsada yapsak ...kibele inş sorunsuz atlatırsın kaynana vakasını bence çok kalamzlar ya insan evini özler ne kadar oğlunun evide olsa kendi evini araması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…