- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.001
cankuşlarım slm bz kuzumla sonunda izmirdeyizzzzzzzzzzzzz geçen perşembe geldik şükür problemz-siz bi uçuş oldu 2 ketre emdi ve uyudu paniklemiştim dogrusu huysuzluk çıkarırdiye sonra iki saat araba yolculugumuz boyuncada uydu rahat bi yolculuk oldu vesselamm artık izmirdeyiz ve babamızın askerden gelmesini bekliycez zira eşim aralıktaasker offf sizler nasısınız geçmişe bakmam çokzor umarım terslik yoktur benim kuzuda iyi bıcı bıcı yptı uyuyorr
Bende olmadım canım aynı durumdayız bi olsakta rahatlasakya kızlar adet oldunuz mu doğumdan ne kadar sonra yani ben hala olmadım normal mi? 3.5 ay oldu doğum yapalı
çiçeeekkkkk senin oğlan..
"çekmeyin ulennn cıbıldak cıbıldak "demiş resimde hohohohohohohohh
cok tesekkurler arkadaslar.
bugun bizim apartmana hirsiz girmis 2 kisinin dairesine. hirsizla karsi karsiya gelseydim ne olurdu acep? gerci benim elektrik supurgesi sesini duyup gelmemistir:) sabahtan beri temizlik var da. ya da edos un aglama sesini.
kusura bakmayin kimseye cevap yazamiyorum arada girip bakiyorum. cikiyorum.
benim kayinvalide dislerini yaptirmaya geliyor gorumcemle.
gorumcemin de yuzunde kil sorunu var. dr hormon tetleri epilasyon falan. hepsi bize bakar anacim. maliyetlerin hepsi bizden cikacak
ben evime daha inanin bir sey almadim. ne koltuk takimim var ne masam. halilarim bile esimin bekarlik halilari.
kayinvalide bir de implant istiyor. tanesi 1000 dolar ve en az 3 implant ustune kopru lazim.
ya kizlar ya anlayissiz insanlarla ugrasmak ne zor.
yoksa ben mi anlayissizim. ben de kayinvalide olacam. gelinim bana boyle mi dusunecek. ama nereden baksan sadece kayinvalideye 5 milyar gidecek. ki bu ay 15 inde maasi aldi esim direkt icine gidik bir dahaki ayin. eksi bakiyedeyiz. ama annesine laf anlatilmiyor. borc morc yapacaz birseyler.
ya kizlar duaya ihtiyacim var. sinirlerim tepemde. esime yansitmak istemiyorum. isin en kotu tarafi implant tedavisi 5 ay surecekmis.
esime diyorum 5 ay ben ne yapacam. diyor ki sen de kimseyi istemiyorsun?
evet 31 yasindaki issiz kaynimla ayni evde yasamak istemiyorum. ver kayinvalidemle 5 ay ayni evde yasamak istemiyorum.
bebegimle ilgilenip kendi kendime zaman gecirmek istiyorum.
bua brada bizim kiz uynadi. icerde kendi kendine konusuyor:) haklisin anne diyordur kesin. neyse ben kactim birazdan kocis gelir.
slm merve hoşgeldin opuyorumnanaktan
o kaynananın taaaa azınaa ...niye o güzelim ağızına damak yaptırmıyor ...artistmi o yani implantta neymiş bu yaştan sonra kemikleri tutacakmıymış ....ayrıca implant öyle 5 ay falan sürmez tatlım...cok tesekkurler arkadaslar.
bugun bizim apartmana hirsiz girmis 2 kisinin dairesine. hirsizla karsi karsiya gelseydim ne olurdu acep? gerci benim elektrik supurgesi sesini duyup gelmemistir:) sabahtan beri temizlik var da. ya da edos un aglama sesini.
gorumcemin de yuzunde kil sorunu var. dr hormon tetleri epilasyon falan. hepsi bize bakar anacim. maliyetlerin hepsi bizden cikacak
ben evime daha inanin bir sey almadim. ne koltuk takimim var ne masam. halilarim bile esimin bekarlik halilari.
kayinvalide bir de implant istiyor. tanesi 1000 dolar ve en az 3 implant ustune kopru lazim.
yoksa ben mi anlayissizim. ben de kayinvalide olacam. gelinim bana boyle mi dusunecek. ama nereden baksan sadece kayinvalideye 5 milyar gidecek. ki bu ay 15 inde maasi aldi esim direkt icine gidik bir dahaki ayin. eksi bakiyedeyiz. ama annesine laf anlatilmiyor. borc morc yapacaz birseyler.
ya kizlar duaya ihtiyacim var. sinirlerim tepemde. esime yansitmak istemiyorum. isin en kotu tarafi implant tedavisi 5 ay surecekmis.
evet 31 yasindaki issiz kaynimla ayni evde yasamak istemiyorum. ver kayinvalidemle 5 ay ayni evde yasamak istemiyorum.
bua brada bizim kiz uynadi. icerde kendi kendine konusuyor:) haklisin anne diyordur kesin. neyse ben kactim birazdan kocis gelir.
cok tesekkurler arkadaslar.
yaramaz canım..ay yasasın gördüm sonunda fıstıkları cok tatlılar.kibelem Allah sana sabır versin diorum canım benim daha ben sikayet etmicem artık bugunkilerden sonra sanırım benimki idare edilir :kedi:
sana bi tavsiye olur olmaz bilmiyorum ama...... esine onunla rahat vakit gecirmeyeceğini söle onun için giyinmek istesen olmayacağını basbasa kalamayacağınızı falan işte..4 gözle onu bekleyip tam yalnız kalmak istediğinde evin kalabalık olacağını sölesen acaba işe yarar mı? :uhm:
Hoşgeldinizzz, bu bebişler arabaları seviyolar galiba seninki uçağında tadını almış sevmiş görünüyor sositososito eee gezmeler beklesin o zaman bizi dimi yaşadık
hoşbulduk şekerim valla pek seviyor arabayı uçagında tadına vardı ben çıkarmaya korkuyorum yaa üşütür felan diye ama kaçamak yapıyoruz ara sıra gittigi yerde huzursuz bizimkii opuyorumnanaktan
ne kızıyon şekerim hurriii sende selsinin ogluna damat diyodunya bisde alındık iştee
is kıs tarafıyız her yere mavi boncuk dağıtırız hehehehehe
bi kızı 100 kişi ister 1 kişi alır ....hehehehe
hmmmm bizden almak zordur kızı deyon yanii anam deve yüküynen başlık verdim daha gözün diger topik oglanlarında banane banane bizde başka kızlara bakak barii :lepi:ipektoşum nasıl bakemmopuyorumnanaktan
iyiyiz canım çok şükür görüşmek dileği ile...oyyyy benimki mıkır mıkır ben kaçar görüşürüz umarım huricim iiyi bak kendine kuzuna hoşçakallınn
aynen canım saçlarım sapır sapır sökülüyor inanamıyorum her yer saçççç ve yüzüm çok kuruyor..saçlarımı kuaförde gidip boyatmayı düşünüyorum cildimede genelde nivea iyi geliyor onada iyi bir krem almayı düşünüyorum...saman kağıdı gidi olsu suratım...slm huri mor lavanta nasılsınız kıslar bu gün sağlık ocağına gittik oğluşla şöle bi kilomuza fln bakalaım dedik 6600 miş tosunum çokiyi dedi hemşiremiz devit 3 ve kan damlası verdi bize istersen tahlil yaptır öle başla dedi demri ve kan damlasına kullanmaya başladınızmı siz birde saçlarınız ne alemde beniö aşırı dökülüyoo devamlı örüyorum artık yoksa heryer saç başa çıkamıyorum cildimde artık daha kuru varmı yaptığınız bişey
ay yasasın gördüm sonunda fıstıkları cok tatlılar.kibelem Allah sana sabır versin diorum canım benim daha ben sikayet etmicem artık bugunkilerden sonra sanırım benimki idare edilir :kedi:
sana bi tavsiye olur olmaz bilmiyorum ama...... esine onunla rahat vakit gecirmeyeceğini söle onun için giyinmek istesen olmayacağını basbasa kalamayacağınızı falan işte..4 gözle onu bekleyip tam yalnız kalmak istediğinde evin kalabalık olacağını sölesen acaba işe yarar mı? :uhm:
yaramaz canım..
o da biliyor öyler olduğunu ama ailesi bişey diyemiyor ki..
hem odamız ayrı muhabbeti olur o zaman...yani...
hiç birimiz kaynanalarımıza karşı değiliz hattaaynı evde bile bazılarımız yaşamaya hazırdır ama şu ellerine dillerine sahip olamıyorlar ya ....
yapacak bişey yok..kibele inşallah kaynananın tedavisi en kısa sürede olur biterde giderler..
şimdi eşi ne desin ki olmaz anne senin dilerini yaptıramam mı desin....
dün akşam ne düşündüm ipeğe kurmalı basit bir dönence aldık öyle bi hevesle eve girer girmez onu kurduk, ipeği altına koyduk tepkisini ölçmek için..deli oldu kahkahalar attı ona bakarken ama bizim sevincimiz ondan bin kat daha fazlaydı kızımı mutlu ettiğim için ağlamak geldi içimden..
ama ya ben bu kadar hevesliyken kızım bana" ne biçim şey almışsın bu ne beee" falan yapsa yıkılırım heralde ...
onun gibi..oğlu annesine anne heveslenme dişini falan yaptıramam dese.kadının halini düşünemyorum((((( gitme::sinifsinif:
kolay gelsin canım onlar geldi die bizi ihmal etme sinirlenipte yanlış şeyler yapmamaya özen göster ya sabır ya allah...sakinlik iyidir her zaman derdini gel bize anlat...neyse iyi dedikodu yaptik ben gidip yemeklere bakayim. opuldunuz.
kolay gelsin canım onlar geldi die bizi ihmal etme sinirlenipte yanlış şeyler yapmamaya özen göster ya sabır ya allah...sakinlik iyidir her zaman derdini gel bize anlat...
hadi kolay gelsin canım...UNUTMA ONLAR MİSAFİRRRR
boya yıpratır diye doğumdan sonra hiç boyamadım . besleyen boya olsada yapsak ...kibele inş sorunsuz atlatırsın kaynana vakasını bence çok kalamzlar ya insan evini özler ne kadar oğlunun evide olsa kendi evini araması lazımiyiyiz canım çok şükür görüşmek dileği ile...
aynen canım saçlarım sapır sapır sökülüyor inanamıyorum her yer saçççç ve yüzüm çok kuruyor..saçlarımı kuaförde gidip boyatmayı düşünüyorum cildimede genelde nivea iyi geliyor onada iyi bir krem almayı düşünüyorum...saman kağıdı gidi olsu suratım...
oğluşuna maşallah kilosu iyi ben sadece vitamin veriyorum 13 kasımda kontrolümüz ve aşımız o zaman ne verirler bilemem bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?