2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

maşallah canım kızına ikiniz de çok tatlı çıkmışınız....

BU DA BENİM KIZÇEM DÜN ÇEKTİM .YÜZÜNÜ ÇOK YIRTTIĞI İÇİN ELDİVEN TAKTIM KIZLAR BAS EDEMİYORUM:))
ayy bu ne güzellik çok tatlı olmuşşş maşallah tuanaya...
ne güzel canım seni yormamış kuzun...eşin demek askere gidiyor Allah kavuştırsın canım...inşaallah çabuk geçer zaman senin için...
canım yaa okurken ben bunaldım.Allah kolaylık versin...Anlayış versin inşaallah çok kalmazlar sende....
evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım...Eşinle ve oğluşunla nice mutlu senelere inşallahh...
benim saçlarım da çok dökülüyor ya avuç avuç..hamileyken hiç dökülmüyordu..cildim de kuru...dove krem sürüyorum ama pek de fayda etmiyor...
canım ya senin sıkıntın baya büyük yaüzüldüm size ne kadar yüklenmişler öyle...Allah yardım etsin sana...
ben adet denilirse her ay leke tarzında oluyorum düzenli ama az bi doktora görünecem canım....bu arada bir yıl olmayanlar var kafanı takma o kadar....
oh ne güzel araba kullanmak ...bizim araba bana bir türlü kalmıyor kullanmak çok istiyorum ama maallesef...
nur, nar ,ece hepinize merhaba.

ececim oyun halınız geldi mi canım..?
merhaba canım..oyun halımız geldi...kızım sevdi halısını ama hemen sıkıldı..biraz geç yazabildim cevap kızım uyandı emzir uyut derken anca gelebildim...

kızlar sizinle konuşmaya gelmiştim ama benmi baş belası migrenim tuttu
yatayım
hepinize iyi geceler
geçmiş olsun canım..yat dinlen hemen geçer inşaallah...
neyse allah olmayana da versin,öyle yada böyle bir evladım var olmazsada allah ona ömür versin napalım
canım ikinici bebeği de Allah sana nasip eder inşaallah

demre su iki kere yazdım ama bağlantım gitti ben iki kere düzenli oldum ama senin daha eveldende problem varmış ondan heralde çok stres yapmamaya çalış

ne güzel sizinkiler düzenli,zaten normal olsam şaşcam artık.amaaannnn napayım artık üzül üzül nereye kadar,kızım varya kucağımda ,şükürler olsun

ececim hayırlı olsun oyun halınız..basta bizimkiside alışamadı zamanla alışırlar..

Nar tatlım sagolasın iyiyiz guzel gozlu kızımsa huy deiştirdi resmen..artık anne babayı avucuna ladıgını dusunuo sanırım..basıo yaygarayı..senin şirin olusun napıyor canım?

demrecim Allah isteyen herkese versin aratmasın canım..

ececim hayırlı olsun oyun halınız..basta bizimkiside alışamadı zamanla alışırlar....
inşaallah alışır canım..gündüz pek uyumuyor kızım hep ilgi bekliyor..ev işini yapamıyorum..oyun halısıyla biraz oyalanır diye düşündüm amaa bakalım artık zaman gösterecek...

eee karen kız bebeişler öyle nazlı olurlar hele yengeç burcuysa benim oğluş iyi uyuttum şimdi bazen benimkide yapıo o kurnazlığı yatırınca ciyak ciayk kucağa aldığın an sesyok aklllı bunlar elinde oynatıyo bizi kaydirigubbakcemile5

kızlarr yardım edın bana canm cok yanıyor(göğsüm şişti cok fecii napıcam ben???yavrumu emzirdim hadi iner belki diye hatta annesinin acısını anlamış gibi 45 dk.emdi kuzum en sonunda uyuya kaldı(ama yıne ınmedı ılık havluyla masaj yaptım o da kar etmedı(zavallı eşım bu salak memmlekette 1 saattır pompa arıyor ama nobetcı eczane bulmak ne mumkun((offf canım cok yanıyor((

of geçmiş olsun cnm yaa ne yapılır başka bilmemkii ama muhakak öneri olan biri olcaktır nöbet yapömış sana süt heralde allah yardımcın olsun arkadaşım inş. bi an ewel geçer

canım çok geçmiş olsun gene en iyi yöntem sıcak kompres....

devam et yada sıcak bi duşa gir

ayy çok geçmiş olsun...

ah canım başıma öle bişi gelmedi ama eminimki fena bişidir çok geçmiş olsun bide duaş girip sıcak su tutmaya çaıl melek ve huri öle yapmışlardı cnım
çok geçmiş olsun allah şifa versin minik kuzuya
kızımı bgn babası dr a götürdü ben gidemedim işten ötürü
6 kg 63 cm olmuş.
maşallah annesi iyi kilo almış
ya valla bende yalan yok hakkaten kilolusun canım baya baya fark var
ama o iki resin arasında bi fark daha var oda artık kucağında bi canın daha varolması herşey onun içindi zaten
bak azmediyosun vereceksin bu kiloları
çok geçmiş olsun inşallah hemn atlatırsınız canım zor valla bebeciğin dilide yok kıvrım kıvrım ah ahhh
maşallah bi paşamızda erkekliğe ilk adımını atmış hayırlı olsun annesiiiii
ya bizim doktorumuz hergün emmeden 3 4 kez burnunu acın (tıkalı olmasa da )diyor siz yapıyormusunuz;? acılmaz ve farkedilmezse ilerde orta kulak iltihabı yapıyormus bilginiz varmı?:uhm:

iyi demişsin kız tebrik ederim
yuhhh

BU DA BENİM KIZÇEM DÜN ÇEKTİM .YÜZÜNÜ ÇOK YIRTTIĞI İÇİN ELDİVEN TAKTIM KIZLAR BAS EDEMİYORUM:))
maşallah canım çok tatlı olmuş
benim kızımda halen yolu bende bazen takıyom
ohhh ne güzel bütün can sıkıntın gider moralin yerine gelir inşallah
eşinde askermiş hemiii inşallah kısa dönem yaparda çarçabuk kavuşurdunuz
ya valla gözümü iyice korkuttun ben neyapacam şimdi yaaaa
benimki kurbanda temelli geliyo hemde 31 yaşında bekar görümcede var bu arada edada çok tatlı maşallahhhh

is kıs tarafıyız her yere mavi boncuk dağıtırız hehehehehe
bi kızı 100 kişi ister 1 kişi alır ....hehehehe
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşallah canım
benim saçlarımda dökülüyo ama endişelenme normal canımbizde yarın burda gidecez sağlık ocağına biz halen dvit kullanıyoz
benim 40 ımda azcık bi lekenme oldu sonrada 71.günümde oldum
şimdi 2 gün sonra tekrar olmam gerekiyo bakalım olacakmı
ama ilk doğumumda45 günde bi geliyodu
böle 1 sene düzensizlikler olurmuş kızlar normal yani
ama korunmasız ilişkiyede girmeyin yinede

dün gece büyük kızımın ateşi baya ykseldi ablamda olduğumuz için evdede çocuk olmayınca hiç bi ilaç yoktu neyse az bekledim baktım olmuyo eniştem sabah 5 te acile götürdü neyse sonra ilaçlarımızı aldık geldik şimdi birazdaha iyi annemlere geçtik
ha bide sabah minnoşumun gözü çapaktan açılmıyodu
büyük kızda korkmuş anne kardeşimin gözü yok olmuş diyooo yok kızım şimdi açılcak bak şimdi dedim ıslak pamukla sildik bi güzel açıkdı ama halen akıtıyo

ahh canım ya çok geçmiş olsun...

neyse bende bitirdim sayılır bloğumu...tamamen bitsin haber ederim size....

çokta uykum geldi...

hadi iii geceleeerrrrr

işte benim şımarık:)

maşallahhhh japon kızım bu benimmmmm oh ohhh
birazdan albumumue kızımla cekindiğimiz fotoları koyucimm..

maşallah docaman olmuş
benim kuzum teyzeleri

maşallah sıhatler olsun
iyi akşamlar canlarım nasılsınız özledim sizleri.,

bende telaş var hataya gitme telaşı giremiyorum. kısmetse bu hafta içi gidip başlıycam yerleşiyim girerim sık sık inş.
hayırlısı olsun canım
benim ilk kızımında öle olmuştu bizimde kafa ölçümü sürekli takip altındaydı
merak etme kafası büyüyosa sorun yoktur
bana ne bana ne......bende isterim...ankaraya da bi çıkartma yapın.......

hatta kikolede bana daha yakın o da gelir...ecetuba da gelir belkim.....
alah allah ne yakını beeee dalgamı geçiyon adammı seçiyon:kedi:

buda meleğim zeynep berram....

bunlar 15 gün önceki resimler......

ay ben bu zilliyi görmemiştim kiiii maşallahhhh
buynu niye kırmızı griplikenmi çekilmişti anam kzuzma

merhaba kızlarr hepınıze cok tesekkur ederım ılgılendıgınız ıcın:)))neyse kı esım en sonunda bı eczana buldu da pompayla rahatladım..bu ıtalyanlar kadar tembel mıllet yoktur heralda adam nobetcı eczaneyı kaPAmış uyumuş:Scok sukur gectı ...daha once de olurdu şişme ama bu fecı bı seydı patlıcak sandım:)))
sızın de aklınızda bulunsun en ıyı care sağmakmış..
tekrar teşekkur ederımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…