- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.041
maşallah canım kızına ikiniz de çok tatlı çıkmışınız....PART 1
KAYINVALIDE BUGUN GELIR! NA NA NA NAAAAA
evin gelini sabahtan beri temizlik yapar ki, benim kimseye ihtiyacim yok, evim piril piril ne utum var ne camasirim demek icin.
kizimin gecen haftaki resimlerini yukluyorum.
ayy bu ne güzellik çok tatlı olmuşşş maşallah tuanaya...
BU DA BENİM KIZÇEM DÜN ÇEKTİM .YÜZÜNÜ ÇOK YIRTTIĞI İÇİN ELDİVEN TAKTIM KIZLAR BAS EDEMİYORUM:))
ne güzel canım seni yormamış kuzun...eşin demek askere gidiyor Allah kavuştırsın canım...inşaallah çabuk geçer zaman senin için...cankuşlarım slm bz kuzumla sonunda izmirdeyizzzzzzzzzzzzz geçen perşembe geldik şükür problemz-siz bi uçuş oldu 2 ketre emdi ve uyudu paniklemiştim dogrusu huysuzluk çıkarırdiye sonra iki saat araba yolculugumuz boyuncada uydu rahat bi yolculuk oldu vesselamm artık izmirdeyiz ve babamızın askerden gelmesini bekliycez zira eşim aralıktaasker offf sizler nasısınız geçmişe bakmam çokzor umarım terslik yoktur benim kuzuda iyi bıcı bıcı yptı uyuyorr
canım yaa okurken ben bunaldım.Allah kolaylık versin...Anlayış versin inşaallah çok kalmazlar sende....cok tesekkurler arkadaslar.
bugun bizim apartmana hirsiz girmis 2 kisinin dairesine. hirsizla karsi karsiya gelseydim ne olurdu acep? gerci benim elektrik supurgesi sesini duyup gelmemistir:) sabahtan beri temizlik var da. ya da edos un aglama sesini.
kusura bakmayin kimseye cevap yazamiyorum arada girip bakiyorum. cikiyorum.
benim kayinvalide dislerini yaptirmaya geliyor gorumcemle.
gorumcemin de yuzunde kil sorunu var. dr hormon tetleri epilasyon falan. hepsi bize bakar anacim. maliyetlerin hepsi bizden cikacak
ben evime daha inanin bir sey almadim. ne koltuk takimim var ne masam. halilarim bile esimin bekarlik halilari.
kayinvalide bir de implant istiyor. tanesi 1000 dolar ve en az 3 implant ustune kopru lazim.
ya kizlar ya anlayissiz insanlarla ugrasmak ne zor.
yoksa ben mi anlayissizim. ben de kayinvalide olacam. gelinim bana boyle mi dusunecek. ama nereden baksan sadece kayinvalideye 5 milyar gidecek. ki bu ay 15 inde maasi aldi esim direkt icine gidik bir dahaki ayin. eksi bakiyedeyiz. ama annesine laf anlatilmiyor. borc morc yapacaz birseyler.
ya kizlar duaya ihtiyacim var. sinirlerim tepemde. esime yansitmak istemiyorum. isin en kotu tarafi implant tedavisi 5 ay surecekmis.
esime diyorum 5 ay ben ne yapacam. diyor ki sen de kimseyi istemiyorsun?
evet 31 yasindaki issiz kaynimla ayni evde yasamak istemiyorum. ver kayinvalidemle 5 ay ayni evde yasamak istemiyorum.
bebegimle ilgilenip kendi kendime zaman gecirmek istiyorum.
bua brada bizim kiz uynadi. icerde kendi kendine konusuyor:) haklisin anne diyordur kesin. neyse ben kactim birazdan kocis gelir.
evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım...Eşinle ve oğluşunla nice mutlu senelere inşallahh...Yarın evlilik yıldönümümüz,2. yılımızı dolduruyoruz ve ben bu sene hiçbişey düşünemedim.Düşünmeye vakit bile bulamıyorum ya.Önceden olsa böyle sürprizler için 1 ay öncesinden başlardım düşünmeye şimdiye herşey hazır olurdu,offfffff oğluş kafa bırakmadı bende.Gecede saydım en az 6 kez kalkıyorum
Gecede düşünmeye devam bakalım.Bi sitede çok güzel baskılı bebiş önlükleri gördüm ama geç kaldım sanırım.Yada burda yapan biyer bulursam akşam için yetiştirecek olabilir.Üzerinede yazı yazdırırım,oğluşla ikimizden.
Fikri olan varsa açığımmmmmmm
Neyse şimdi çıkıyorum kociş geliyo,fikirleri okurum gece girebilirsem yada sabah artık.
Hepinizi öpüyorumm
benim saçlarım da çok dökülüyor ya avuç avuç..hamileyken hiç dökülmüyordu..cildim de kuru...dove krem sürüyorum ama pek de fayda etmiyor...slm huri mor lavanta nasılsınız kıslar bu gün sağlık ocağına gittik oğluşla şöle bi kilomuza fln bakalaım dedik 6600 miş tosunum çokiyi dedi hemşiremiz devit 3 ve kan damlası verdi bize istersen tahlil yaptır öle başla dedi demri ve kan damlasına kullanmaya başladınızmı siz birde saçlarınız ne alemde beniö aşırı dökülüyoo devamlı örüyorum artık yoksa heryer saç başa çıkamıyorum cildimde artık daha kuru varmı yaptığınız bişey
canım ya senin sıkıntın baya büyük yaBenimle sikintimi paylasan herkese sonsuz teksekkurler. dedim ya 3 kizini da getirecekti. Allah'ttan esim kizmis da sadece birini aldi yanina. ha bir de hanfendi ucakla geliyor. otobuste midesi bulaniyor. buna anlayis gosteririm ama 3 kizini da gelirken ucakla getirtecekti. yarabbim sen sabir ver.
esim simdi onlari karsilamaya gitti. birazdan gelirler.
esim ailenin en buyugu. 6 kardesler. 3 kiz 3 erkek. diger erkeklerden ortanca kaynim issiz gucsuz. ustelik dekredi karti borcu takar. en son biz kapattik. 2.5-3 milyar. artik kart mart vermiyorlar. esim evlenmeden once bu kaynimla beraber oturuyormus. evlenince ayrilmasi gerektigini soyledik 2 sene oncesinden. evlendik amerika ya gittik. 2 sene de orada kaldik. halen gitmedi evimizden. kac defa soyledik. e kolundan tutup atacak hale getirdi. en sonunda topladim esyalarini sen dedim ne zaman tasiniyorsun? neyse su zaman bu zaman diye oyaliyor. dedim valla nerede kalirsan kal ben esyalarini depoya kaldiriyorum. esimle de tartistilar zaten. anneleri ara bulmaya calisiyor simdi. bir anne icin uzucu bir sey ama yani sen otekini karsisina alip ya bak onlar evlendi artik snin orada isin ne diyecekken, esime kiziyor kardesini ortada biraktin diye. kardes de 31 yasinda!!!
aslinda iyi kadindir kayinvalidem. ama iste simdi gene bu konuyu acacak gelince. bir kurtulamadim gitti. green karta basvurdum. ciksa da gitsem valla. burada kral gibi esimin meslegi var. benim desen gene oyle. bir elimiz yagda bior elimiz balda yasayacakken elin ABD sinde surunmeyi tercih ediyorum. aman uzak olsunlar da diye
yok anacim. Hurinin de dedigi gibi ise yaramaz, hem esime de sokmez bunlargerci bebek olduktan sonra pikacuyu hep oturma odasinda kovaladik ama yatak odaasi ne gune duruyor? diye dusunur ve benim sorun cikarmak icin yaptigimi bilir. hem zaten acikcasi cok da renkli bir yatak odasi hayatimiz yoktu. bebek yapacaz derken gina geldi 1 sene ha babam de babam.
canim aynen dusundugun gibi. annesi sonucta. ben deEdos'u emzirirken dedim sutum kat kat helal olsun kizim. ben senin yuzune kakmak icin emzirmiyorum seni.
insallah annesi hakkimi helal etmem vs birseyler soylemez. derse de bana islemez de esim arada kaliyor ona uzuluyorum.
insallah huricim dedigin gibi olur ve cabucak giderler. 5 ay dayanamam. 3 ay da dayanamam. 1 ay maksimum ama gorumcemin yuzundeki tuyler de uzun surer. yarabbim bir kapi ac da guldur yuzumuzu. kuzucugumun hatirina. esimle aramiz bozulmasin bu sebeplerden. yavrucugum kavganin tartismanin ortasinda buyumesin.
esim sakin bir insandir. kayinvalidem bidibidici/ vir vir basinin etini yer.
neyse iyi dedikodu yaptik ben gidip yemeklere bakayim. opuldunuz.
ben adet denilirse her ay leke tarzında oluyorum düzenli ama az bi doktora görünecem canım....bu arada bir yıl olmayanlar var kafanı takma o kadar....kızlar birşey sorcam doğumdan sonra adet gören anneler 2. adetlerinizi tam 1 ay sonramı oldunuz yoksa düzensizlik var mı? benim doğumdan önce düzensizdi,ilk adetimin üstünden 37 gün geçti hala gelen giden yok mafoldumben
oh ne güzel araba kullanmak ...bizim araba bana bir türlü kalmıyor kullanmak çok istiyorum ama maallesef...bugün ilk defa arabayla gittim işe 22 km falan işyerim,10 gün önce çıktım izmir trafiğine ilk kez,bugünde cesaretimi toplyıp gittim sorunsuzda döndüm çok şükür,nasıl güzel birşey şu araba ya valla insanın kendine güveni geliyoeve yarım saat erken geldim hemencecikte emzirdim kızımı yürümediğim,yorgun olmadığım içn,çok mutluyum
merhaba canım..oyun halımız geldi...kızım sevdi halısını ama hemen sıkıldı..biraz geç yazabildim cevap kızım uyandı emzir uyut derken anca gelebildim...nur, nar ,ece hepinize merhaba.
ececim oyun halınız geldi mi canım..?