- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.981
PART 1
KAYINVALIDE BUGUN GELIR! NA NA NA NAAAAA
evin gelini sabahtan beri temizlik yapar ki, benim kimseye ihtiyacim yok, evim piril piril ne utum var ne camasirim demek icin.
kizimin gecen haftaki resimlerini yukluyorum.
sağol huricim perşembe gününe randevu vermil şimdi doktor
evet tatlım 1.5 kilo gitti adetimden sonra ..gercekten karnımda azcık indi ama halihazırda daha 5 kilom var..onu da kamuflajla idare eiorum işte:=)) yasasın serra!!
hadi bakalım merak etme kötü bişeyu çıkmayacak bizim temmuz bebişleri çok güçlü bebişler merak etme canım...geçmiş olsun tekrar
koydum kız bakın bakalım yorumlarınızı yapın..ben mutfağa kaçıyorum tolamaya bi ucundan başlamam lazım ev aldı başını gidiyo ..sayfam açık ...hadi bakalım..
yani benim resimimidede aradaki 20 kiloluk farka yok bişey canım çok fitsin derseniz..tam yakarım bu topiği hehehehehehesırnaşık şey
gelcem birazdan..
ayrıca albümdeki resimim az önce çektim yani 1 saat önce felan..
geçmiş olsun bebişine...kızlar biliyomusunuz bende oğlumu sünnet ettirdim hafta sonu cmtsi günü önce korktum ama iyki yaptırmısım cunku baya kirec cıktı pipisinden artık rahatca yapıcak cişini tıkanma falan olmadan cok sükür erkek oldu oğlum teyzeleri
Kızlar şimdi eve gittim geldim kızı emzirmeye kaynanam yarın biz gezmeye gidicez idille dedi dedesi arabayla götürüp getirecek dedi
İzin falan istemek yok direk götürücem diyo arkadaşına gideceklermiş mesafede var biraz ayrıca çokcuk alerjik bildiğiniz gibi yaraları var
bizim ki gezmelere başlayacak artık eve girmez bi tip yüz versen sürekli götürür çocuğu
sinir etti beni cevap falan vermedim çıktım geri geldim işe
çok saygısız bi kadın ya cahilde değil emekli bankacı ama ben yaparım ben ederim havalarında çocuk benim değilmiş gibi davranıyor idille ilgili kararlar almaya bayılıyor sizce ne yapayım eşim asla izin vermez gezmeye gitmelerine falan ben devreye girmeden ona mı söylesem yoksa ben mi bişeyler desem
off benim derdim bana yeter bide bu kadınla uğraşıyorum yaa
PART 1
evin gelini sabahtan beri temizlik yapar ki, benim kimseye ihtiyacim yok, evim piril piril ne utum var ne camasirim demek icin.
aramıza yeni katılan arkadaşlara slmm
BU DA BENİM KIZÇEM DÜN ÇEKTİM .YÜZÜNÜ ÇOK YIRTTIĞI İÇİN ELDİVEN TAKTIM KIZLAR BAS EDEMİYORUM:))
kibele menekşen manolyan çok tatlı kızçen yahuuuu maşallahhPART 1
maşallah gerçekten biblo tickerinlede çok farklı büyümüş maşallahh ay gidiğ kızımı ısırıklamama lazımmmm
BU DA BENİM KIZÇEM DÜN ÇEKTİM .YÜZÜNÜ ÇOK YIRTTIĞI İÇİN ELDİVEN TAKTIM KIZLAR BAS EDEMİYORUM:))
ayyyy bu kızlarr çok güzel hangisini alsam acabaaaaaaaaaCADIARZUŞeniz
bende olmadım bi kaç arkadaşta olmadı yanlız değiliz canım bir an önce olsamda bi rahatlasammmya kızlar adet oldunuz mu doğumdan ne kadar sonra yani ben hala olmadım normal mi? 3.5 ay oldu doğum yapalı
o ben oluyorumselam tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?