2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

BU DA BENıM KIZÇEM DÜN ÇEKTıM .YÜZÜNÜ ÇOK YIRTTIĞI ıÇıN ELDıVEN TAKTIM KIZLAR BAS EDEMıYORUM:))

Son düzenleme:
sağol huricim perşembe gününe randevu vermil şimdi doktor

Hürremcim çok geçmiş olsun,inşallah geçer yaralar biran önce bi merhemi falan olması lazım ya kıyamam ona

evet tatlım 1.5 kilo gitti adetimden sonra ..gercekten karnımda azcık indi ama halihazırda daha 5 kilom var..onu da kamuflajla idare eiorum işte:=)) yasasın serra!!

Bende bi olabilsemmmmm umutla bekliyorum 1.5 kilo az değil bak yoksa bu göbekten umudum kalmıyo benim

Hurişim yorumumu yaptım canım opuyorumnanaktan

Geçmiş olsunn,bizde düşünüyoruz ama babamız hala kararsız bana kalsa ilk günden yaptırırdım.Araştırdım narkoz verilmiyo dediler bakalım ikna edebilirsem istiyorum

Ben bu büyükleri anlamıyorum ya allahtan benimkiler uzakta,sabrını sınıyolar insanın resmen.Eşinle birlikte konuşun bence sende eşinin yanında daha rahat olursun hem kibar bi dille istemediğini belirt. Bi kere konuşunca belki bi daha teklif edemezler

Allah kolaylık versin kibele sana bide sabır tabi :))
O edayı yerim ben yerrr maşallah çok güzel bi kız ya,güzel ve şirin

cankuşlarım slm bz kuzumla sonunda izmirdeyizzzzzzzzzzzzz geçen perşembe geldik şükür problemz-siz bi uçuş oldu 2 ketre emdi ve uyudu paniklemiştim dogrusu huysuzluk çıkarırdiye sonra iki saat araba yolculugumuz boyuncada uydu rahat bi yolculuk oldu vesselamm artık izmirdeyiz ve babamızın askerden gelmesini bekliycez zira eşim aralıktaasker offf sizler nasısınız geçmişe bakmam çokzor umarım terslik yoktur benim kuzuda iyi bıcı bıcı yptı uyuyorr

kibele menekşen manolyan çok tatlı kızçen yahuuuu maşallahh

BU DA BENİM KIZÇEM DÜN ÇEKTİM .YÜZÜNÜ ÇOK YIRTTIĞI İÇİN ELDİVEN TAKTIM KIZLAR BAS EDEMİYORUM:))
maşallah gerçekten biblo tickerinlede çok farklı büyümüş maşallahh ay gidiğ kızımı ısırıklamama lazımmmm

ayyyy bu kızlarr çok güzel hangisini alsam acabaaaaaaaaaCADIARZUŞeniz
klava:klava:

ya kızlar adet oldunuz mu doğumdan ne kadar sonra yani ben hala olmadım normal mi? 3.5 ay oldu doğum yapalı
bende olmadım bi kaç arkadaşta olmadı yanlız değiliz canım bir an önce olsamda bi rahatlasammm

hurii albüme baktım çok güzel hatunsun haksızlık etme kendine dünyaya bi bebek getirmek kolay deil tebii hepimizin şarkülükaydı yahuu bende 52 71 çıktım şuan 63 üm albümdeki fotodan eser yok ahh ahh en çok da kendime bakmayı ve uyumayı özledim takma kafana an geç 1 yılda toparlarızzkaydirigubbakcemile5

cok tesekkurler arkadaslar.

bugun bizim apartmana hirsiz girmis 2 kisinin dairesine. hirsizla karsi karsiya gelseydim ne olurdu acep? gerci benim elektrik supurgesi sesini duyup gelmemistir:) sabahtan beri temizlik var da. ya da edos un aglama sesini.

kusura bakmayin kimseye cevap yazamiyorum arada girip bakiyorum. cikiyorum.

benim kayinvalide dislerini yaptirmaya geliyor gorumcemle.

gorumcemin de yuzunde kil sorunu var. dr hormon tetleri epilasyon falan. hepsi bize bakar anacim. maliyetlerin hepsi bizden cikacak

ben evime daha inanin bir sey almadim. ne koltuk takimim var ne masam. halilarim bile esimin bekarlik halilari.

kayinvalide bir de implant istiyor. tanesi 1000 dolar ve en az 3 implant ustune kopru lazim.

ya kizlar ya anlayissiz insanlarla ugrasmak ne zor.

yoksa ben mi anlayissizim. ben de kayinvalide olacam. gelinim bana boyle mi dusunecek. ama nereden baksan sadece kayinvalideye 5 milyar gidecek. ki bu ay 15 inde maasi aldi esim direkt icine gidik bir dahaki ayin. eksi bakiyedeyiz. ama annesine laf anlatilmiyor. borc morc yapacaz birseyler.

ya kizlar duaya ihtiyacim var. sinirlerim tepemde. esime yansitmak istemiyorum. isin en kotu tarafi implant tedavisi 5 ay surecekmis.

esime diyorum 5 ay ben ne yapacam. diyor ki sen de kimseyi istemiyorsun?

evet 31 yasindaki issiz kaynimla ayni evde yasamak istemiyorum. ver kayinvalidemle 5 ay ayni evde yasamak istemiyorum.

bebegimle ilgilenip kendi kendime zaman gecirmek istiyorum.

bua brada bizim kiz uynadi. icerde kendi kendine konusuyor:) haklisin anne diyordur kesin. neyse ben kactim birazdan kocis gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…