2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

göbek ve karın bölgenizi eritmek için napıyorsunuz?

Ben mekik çekmeye başlamıştım 40ım çıktıktan sonra. 2 haftadır sabahları Ebru Şallı ile plates yapıyorum. Böyle devam edersem birkaç içinde toparlanmasını umuyorum.
Çatlaklarım berbat durumda ama Madecassol sürüyorum onlar için.
Sezeryan kesisine de merhem sürüyordum ama bıraktım artık.

canım dikişlerine zarar vermiyomu mekik acımıyomu?doktoruna sordunmu yapabilirmiyim diyeCADIARZU

40ım çıktıktan sonra kontrole gitmiştim, istediğin herşeyi yapabilirsin dedi doktorum. Mekik çekebilir miyim dedim, tabi herşeyi yaparsın dedi ondan sonra başladım.
Şu ana kadar bir sorunum da olmadı.

Selammlarr....

Ayy sayfam aÇık ama bakamıyorum bı de bakımm dedım o da ne kapanmıŞŞ sayfamm.. Hemen aÇtım aÇmıŞken de yazımm dedımm.. BaŞım felaket aĞrıyo. EŞımın ıŞı sebebı ıle antalya ya da Çanakkale ye taŞınma durumumuz varmıŞŞ... ÜzÜlÜyorum hatta Ç.kaleyı hıÇÇÇ ıstemıyorum.. Sanırım kafama Çok taktımm.. Anlatayım da rahatlayayım dedımmm ohhh bee...

pilavin dibi tuttu biraz:)

neyse misafir 3 gun kalir. ne bicim misafir. neyse yaaa kadincagiz olur molur de icimde kalir. ben karismiyorum ana ogul meselelerine. bana dokunursa karisirim. yazarim size. edos uyandi emiyor guzeller guzeli kizim.

sen bosver misafiri falan kızınla ilgilen onlara kızıncada onun minik suratına bak...onlara kızıp kızını kacırma 10 tane de cocuğun olsa bidaha edos un bu zamanlarını bulamicaksın onun için sen bebişine bak sabır dile Allah sabrını verecektir..

tesekkurler karencim napalim sinanla ugrasip duruyorum biturlu uyumuyo ya, tam yarim saattir ayagimda salliyorum, sonunda dayanamayip uyudu,
soyle 1 2 saat uyusa? yok en fazla 45 dk uyuyo,

sen nasilsin? minik serramiz nasil?

ebushcum benimkide huy deiştirdi ..dun gece yarısı anca uykuya daldı..zırt oırt aglıyo..acaba diş mi dedim ama naz yapıyo biraz da..sanada kolay gelsin canım..

ben 2 saatte bir emziriyorum..mamadan sonra ise 3 saat bekliyorum.

selam kıslarrrr nasılsınız ebuşcum bende her istediğinde emziriyorum arası iki saat oluyo yinede ağlamadıktan sonra uyanık kalsın cnm benimki şimdi film izliyo ablası babası beraber çok sıkılınca basıyo yaygarayı demekki film sardı ses yok şimdilik kaydirigubbakcemile3

Bende normal doğum yaptığım için kırkımdan önce başlamıştım sonra hasta oldum mide bulantısı falan bıraktım iştahım açılsın diye düşünmemeye çalıştım doktor bulantın psikolojik dedi stres dedi.Bugün ebru şallı ile yeniden başladım tabii bebek uyucak yemek temizlik çamaşır hallolcakda bana vakit kalırsa karın ve kalça egzersizlerini yapıcam nisanda başlamayı düşünüyorum rejim ve spora bakalım birazda etli görsünler
ablam geldi çok zayıflamışsın daha fazla verme dedi çoookk sevindim çünkü kilo vermemiştim:)
emzirme için ben 1,5 2 satte bir zamanlı yapmaya çalışıyorum gazı olduğundan ve çok kustuğundan sürekli emmek isterdi ama şu sıralar düzelme var gibi maşallahh diyeyim off bi 3 aylık olsaaakkk

ayy çok yazdım ama benimki 5 gündür kaka yapmıyor zeytinyağı falan sürdüm hatta çay kaşığı ile içirdim ama hala tık yok rahatsızda değil sanki çünkü boynaaa gaz çıkarıyorr cumartesi doktora götürcem o zamana kadar yapmazsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…