- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.121
ahhaaaa görene değil gösterene bak mı derler , aamaaan ne derlese desinle dimi :)))
kim blir belkim bi izmir buluşması organize ederiz havalar soğumadan , bebişlerimizle rahatça buluşabileceğimiz ve hepimize orta olacak bi mekanda neden olmasın yerimseniben
kimler varız , hmmmmmm CADIARZU
ben , sen , amatist , eyetkiner , morlavanta da geldi 6 ay buradaymış , buradaysa belki bebişim de katılır ..
kiloya gelince eh işte giden gitti kalan inatçılar halen benimle .. hamile kaldığım kiloya ulaşmama 3 kg var ama asıl olmak istediğim kiloma 11 kg var akannehir
aaa kıslarrrrrrr duydunuz mu BEBİŞİM :) arkadaşımız 37. haftasında sağsalim Çınarına kavuşmuş :Saruboceq:
emziren anneler kac saatte bir emziriyosunuz?
nurcum hoşgeldin canım,ne zaman bir dahaki izmir çıkarması?
huricim helal arkadaşım emziren annelerin yapabileceği tek diyette budur zaten tüm zararlıları kesmişsin inşallah verirsin ve bizede örnek olursunşu soyadan bahsetsene biraz aktardan mı aldın nerden duydun falan
ewet canım arada kulağın çınlıyor..nerelerdes.
kulağımı çınlatmışsınıssssss kaydirigubbakcemile2
ya aslında mantıklı çünü ben saatli emziriyorum 2 saatte bir emerse daha uzuzn süre emiyor çünkü sütüm daha çok oluyor saatte bir emdiğinde kısa kesiyuor zaten sütte gelmiyore ...yani 3 saat olursa süt dahada çoğalır şapur şupurr daha uzuzn emer ohh ben doymuş gibi oluyorum yahuuuuh
1,5-2 saatte bir , ne zaman isterse paşam .. dr.a kalsa 2-3 saatte bir ama dayanamıyorki çocuk , hem niye dayanmaya çalışsınki dimi , dr. da bi cinssskötükedihüso
sinirlerim tepemde sanırım
ahhaaaa görene değil gösterene bak mı derler , aamaaan ne derlese desinle dimi :)))
kim blir belkim bi izmir buluşması organize ederiz havalar soğumadan , bebişlerimizle rahatça buluşabileceğimiz ve hepimize orta olacak bi mekanda neden olmasın yerimseniben
kimler varız , hmmmmmm CADIARZU
ben , sen , amatist , eyetkiner , morlavanta da geldi 6 ay buradaymış , buradaysa belki bebişim de katılır ..
kiloya gelince eh işte giden gitti kalan inatçılar halen benimle .. hamile kaldığım kiloya ulaşmama 3 kg var ama asıl olmak istediğim kiloma 11 kg var akannehir
inşallah canım sende istediğin 11 kiloyu verirsin...
izmirde bi buluşma yapında bizimkilerde istanbulda buluşmaya ilham olsun hehehehehe
aaa kıslarrrrrrr duydunuz mu BEBİŞİM :) arkadaşımız 37. haftasında sağsalim Çınarına kavuşmuş :Saruboceq:
ya evet buluşsak ne güzel olur di mi,burda agora kipa falan var tabi sizlere uzakmı bilemiyorum sahi sen karşıdamıydın canım ya
merhaba canım evet bu sene çalışmıyorum ücretsiz izindeyim...yaa ben işe nasıl başlayacam bilmiyorum çok soğudum okuldan:çok üzgünüm:...sana da öyle mi oldu canım işe başlamadan önceamanın ecetubada burdaymış,canım sen ücretsiz izin mi aldın?
benim kızım da aynı 8 de uyudu daha uyanmadı ben de uyandırdım emzirdim şimdi..bir görsen gözünü açamıyor...özledim valla kızımı böyle uyumasına alışkın değilim....kızlar kızım acıkmıştır artık uyanmıyor yaa..8 de emzirdim 3 buçuk saat oldu hala tık yok ben kaldırıp emziricem valla geceleri saat kurmuyorum acıkınca uyanıyor ama böyle akşam emzirdiğimde ben alış emzirmeden uyanmıyor
ben kalkıyorum kocişte oturacakmış emzireyim gelebilirsem gelirim...
ewet canım geçende aktara gittiğimde rezene aldım kendim için birde bi çay var tarçık karabiber elma limon kaynatıp içiyorsun yağları yalkıyor falan dedi emziriyyormusun evet dedim sana soya fasulyesi tavsiye ederim bunu kaynat iç uğraşma hem daha etkili dedi.emzirenler genelde ondan kullanıyor dedi...
almadım...
eve geldim araştırdım taraştırdım gherçekten öyle imişşşş..gittim aldım sabah öğlen akşam bir tatlı kaşığı löp atıyorum ağızıma bebişlerimizin maması gibi tadı olduğu gibi ağızına yediğini düşün aynı tad ...akşamlarıda kara kayısıyı sıcak suya bırakıyorum bardakta sabahları içiyorum yiyiyorum bağırsaklar maşallah iyi çalışıyor...
ewet canım arada kulağın çınlıyor..nerelerdes
n bakalım çok aksatıyorsun bizi ama aaaaaaklava:
ya aslında mantıklı çünü ben saatli emziriyorum 2 saatte bir emerse daha uzuzn süre emiyor çünkü sütüm daha çok oluyor saatte bir emdiğinde kısa kesiyuor zaten sütte gelmiyore ...yani 3 saat olursa süt dahada çoğalır şapur şupurr daha uzuzn emer ohh ben doymuş gibi oluyorum yahuuuuh
benim pek muhabbetim olmadı ama hayırlı uğurlu olsun harika bir duygu ben tekrar doğurmak istiyorum ..
ama kızlar inanmazsınzı ikinciden korkuyorum ....
ayy ne güzel çok sevindim... ben de taa ne zamandır merak ediyordum ne oldu diye..sanırım 7 aylık doğum yapacaktı..iyi ya 37. haftada kavuşmuş oğluşuna çok sevindim...aaa kıslarrrrrrr duydunuz mu BEBİŞİM :) arkadaşımız 37. haftasında sağsalim Çınarına kavuşmuş :Saruboceq:
merhaba canım evet bu sene çalışmıyorum ücretsiz izindeyim...yaa ben işe nasıl başlayacam bilmiyorum çok soğudum okuldan:çok üzgünüm:...sana da öyle mi oldu canım işe başlamadan önce
ewet canım geçende aktara gittiğimde rezene aldım kendim için birde bi çay var tarçık karabiber elma limon kaynatıp içiyorsun yağları yalkıyor falan dedi emziriyyormusun evet dedim sana soya fasulyesi tavsiye ederim bunu kaynat iç uğraşma hem daha etkili dedi.emzirenler genelde ondan kullanıyor dedi...
almadım...
eve geldim araştırdım taraştırdım gherçekten öyle imişşşş..gittim aldım sabah öğlen akşam bir tatlı kaşığı löp atıyorum ağızıma bebişlerimizin maması gibi tadı olduğu gibi ağızına yediğini düşün aynı tad ...akşamlarıda kara kayısıyı sıcak suya bırakıyorum bardakta sabahları içiyorum yiyiyorum bağırsaklar maşallah iyi çalışıyor...
ewet canım arada kulağın çınlıyor..nerelerdes
n bakalım çok aksatıyorsun bizi ama aaaaaaklava:
benim pek muhabbetim olmadı ama hayırlı uğurlu olsun harika bir duygu ben tekrar doğurmak istiyorum ..
ama kızlar inanmazsınzı ikinciden korkuyorum ....
inanmam gerçekten sen doğumla dalga geçiyordun ya nasıl oldu bu ama bence tamamen hamilelikteki hormonların işi bu,10 haftalık hamileyken normal doğumdan korkuyorum nasıl yapcam ben falan demişim birine geçen gün söyledi hatırlamıyorum ben,fakat bebğim büyüdükçe bendeki cesaret arttı inanın sonlara doğru zerre kadar korkmuyordum
şimdiyi sorarsan yani aynı şeyler için biraz erken gibi geliyo sadece o kadar bide biliyorum ya doğuma yakın cesarletlencem ondan çok korktuğum söylenemez ,ama bide şöyle düşününce ne yaşayacağımı biliyorum yani zor bir süreç ufff valla bilmiyom
merhaba canım evet bu sene çalışmıyorum ücretsiz izindeyim...yaa ben işe nasıl başlayacam bilmiyorum çok soğudum okuldan:çok üzgünüm:...sana da öyle mi oldu canım işe başlamadan önce
öyle oluyo ya ilk 2 gün kabus gibiydi ama alışcam napiiim,okulda zaman çabuk geçiyo derslerim öğleye kadar ya kızımda duruyomuş yani sorun yaratmıyormuş daha mutlu huzurlu gidiyorum bu hafta
iyi canım kızın da duruyor dersler de öğleye kadar senin için çok güzel olmuş...darısı seneye başıma diyeyim...öyle oluyo ya ilk 2 gün kabus gibiydi ama alışcam napiiim,okulda zaman çabuk geçiyo derslerim öğleye kadar ya kızımda duruyomuş yani sorun yaratmıyormuş daha mutlu huzurlu gidiyorum bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?