2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ya evet buluşsak ne güzel olur di mi,burda agora kipa falan var tabi sizlere uzakmı bilemiyorum sahi sen karşıdamıydın canım ya

simit alabilirmiyim diye peynirimi tıklıyom Geçerli KKTecrübe devredışı. yazıyo((((((((
ya bi simit alamadım ama yaaaaaa

huricim helal arkadaşım emziren annelerin yapabileceği tek diyette budur zaten tüm zararlıları kesmişsin inşallah verirsin ve bizede örnek olursunşu soyadan bahsetsene biraz aktardan mı aldın nerden duydun falan

ewet canım geçende aktara gittiğimde rezene aldım kendim için birde bi çay var tarçık karabiber elma limon kaynatıp içiyorsun yağları yalkıyor falan dedi emziriyyormusun evet dedim sana soya fasulyesi tavsiye ederim bunu kaynat iç uğraşma hem daha etkili dedi.emzirenler genelde ondan kullanıyor dedi...
almadım...
eve geldim araştırdım taraştırdım gherçekten öyle imişşşş..gittim aldım sabah öğlen akşam bir tatlı kaşığı löp atıyorum ağızıma bebişlerimizin maması gibi tadı olduğu gibi ağızına yediğini düşün aynı tad ...akşamlarıda kara kayısıyı sıcak suya bırakıyorum bardakta sabahları içiyorum yiyiyorum bağırsaklar maşallah iyi çalışıyor...

.
kulağımı çınlatmışsınıssssss kaydirigubbakcemile2
ewet canım arada kulağın çınlıyor..nerelerdes
n bakalım çok aksatıyorsun bizi ama aaaaaaklava:

1,5-2 saatte bir , ne zaman isterse paşam .. dr.a kalsa 2-3 saatte bir ama dayanamıyorki çocuk , hem niye dayanmaya çalışsınki dimi , dr. da bi cinssskötükedihüso
sinirlerim tepemde sanırım
ya aslında mantıklı çünü ben saatli emziriyorum 2 saatte bir emerse daha uzuzn süre emiyor çünkü sütüm daha çok oluyor saatte bir emdiğinde kısa kesiyuor zaten sütte gelmiyore ...yani 3 saat olursa süt dahada çoğalır şapur şupurr daha uzuzn emer ohh ben doymuş gibi oluyorum yahuuuuh

benim pek muhabbetim olmadı ama hayırlı uğurlu olsun harika bir duygu ben tekrar doğurmak istiyorum ..
ama kızlar inanmazsınzı ikinciden korkuyorum ...
.

ya evet buluşsak ne güzel olur di mi,burda agora kipa falan var tabi sizlere uzakmı bilemiyorum sahi sen karşıdamıydın canım ya

evet canım çok güzel olur ya lafta kalmasın buluşalım bence alkisalkisalkis agora mı , hmmm uzak baya bana , evet karşıyakadayım CADIARZU
olsun herkese orası uygun olursa kandırı eşimi bi h.sonu geliriz nolcak kaydirigubbakcemile5
hem kipa bizim tükkan :roflol:

kızlar kızım acıkmıştır artık uyanmıyor yaa..8 de emzirdim 3 buçuk saat oldu hala tık yok ben kaldırıp emziricem valla geceleri saat kurmuyorum acıkınca uyanıyor ama böyle akşam emzirdiğimde ben alış emzirmeden uyanmıyor
ben kalkıyorum kocişte oturacakmış emzireyim gelebilirsem gelirim...

amanın ecetubada burdaymış,canım sen ücretsiz izin mi aldın?
merhaba canım evet bu sene çalışmıyorum ücretsiz izindeyim...yaa ben işe nasıl başlayacam bilmiyorum çok soğudum okuldan:çok üzgünüm:...sana da öyle mi oldu canım işe başlamadan önce

benim kızım da aynı 8 de uyudu daha uyanmadı ben de uyandırdım emzirdim şimdi..bir görsen gözünü açamıyor...özledim valla kızımı böyle uyumasına alışkın değilim....

inanmam gerçekten sen doğumla dalga geçiyordun ya nasıl oldu bu ama bence tamamen hamilelikteki hormonların işi bu,10 haftalık hamileyken normal doğumdan korkuyorum nasıl yapcam ben falan demişim birine geçen gün söyledi hatırlamıyorum ben,fakat bebğim büyüdükçe bendeki cesaret arttı inanın sonlara doğru zerre kadar korkmuyordum
şimdiyi sorarsan yani aynı şeyler için biraz erken gibi geliyo sadece o kadar bide biliyorum ya doğuma yakın cesarletlencem ondan çok korktuğum söylenemez ,ama bide şöyle düşününce ne yaşayacağımı biliyorum yani zor bir süreç ufff valla bilmiyom

aaa kıslarrrrrrr duydunuz mu BEBİŞİM :) arkadaşımız 37. haftasında sağsalim Çınarına kavuşmuş :Saruboceq:
ayy ne güzel çok sevindim... ben de taa ne zamandır merak ediyordum ne oldu diye..sanırım 7 aylık doğum yapacaktı..iyi ya 37. haftada kavuşmuş oğluşuna çok sevindim...

merhaba canım evet bu sene çalışmıyorum ücretsiz izindeyim...yaa ben işe nasıl başlayacam bilmiyorum çok soğudum okuldan:çok üzgünüm:...sana da öyle mi oldu canım işe başlamadan önce

öyle oluyo ya ilk 2 gün kabus gibiydi ama alışcam napiiim,okulda zaman çabuk geçiyo derslerim öğleye kadar ya kızımda duruyomuş yani sorun yaratmıyormuş daha mutlu huzurlu gidiyorum bu hafta

sen var ya süper azimlisin vericeksin kısa zamanda bu kiloları . hele bi vermeye başla , çorap söküğü gibi gelecek arkası ve bu anlamda kendine olan güvenin artacak , o gazla daha hızlı ve çok kilo vereceksin .. sonra bi bakmışsın 4-5 ayda sağlıkla kurtulmuşsun ve istediğin bedendesin .. emziriyorsan hiç korkma 6. aydan sonra kilo derdin kalmıyor diyorlar , du bakalım , dedikleri doğruysa gitti 3 kaldı 3 , görcesss Çok üzgünüm çoook

aras paşa izin verse ahh , bugün kahvaltımı 13.10da yaptım .. gerçi uyku da var arada , uykusuzluk mahvediyo . sonra onunla ilgilen , ağladı zırt al gezdir , mızıkladı zırt al balkona çık , ağladı haiiii al emzir -gaz çıkar , huysuzlandı hadi uyutmaya çalış derken geçiyor zaman ve bi bakmışsın akşam olmuş .. yemek ye varsa izleidğim dizi derken satta oluyo 10.30-11 , sonra aman o uyanmadan 1-2 saatte olsun uyuyayım deyip yatıyorum , bu yüzden gelemiyorum , yoksa aklım hep burda yeminlen :çok üzgünüm:

evet emzirme sürelerinin arası 2 saate yakın olunca gelen süt de daha çok ve yoğun oluyo , ama bizimki acıkınca çok edepszileşiyo ( bugünlerde öyle olduk kafamçokkarıştı ) resmen iki yumruğuyla kucağımdaysa vuruyo velet bana yaa acıkınca , güliim mi ağliiim mi oluyorum öyle yapınca o fisfisfis

niye ikinciden korkuyosun canımyerimseniben

ya bide sende bende kolay yaptık doğumu yani saatlerce sancı çekmedik çok şükür,2.dahada kolay olurmuş diyeceğim korkma arkadaşım 2.yi hatta imkan olsa 3.yüde çatır çatur doğururuz evel allah.

öyle oluyo ya ilk 2 gün kabus gibiydi ama alışcam napiiim,okulda zaman çabuk geçiyo derslerim öğleye kadar ya kızımda duruyomuş yani sorun yaratmıyormuş daha mutlu huzurlu gidiyorum bu hafta

ben de haftaya başlıycam ,28inde .. çok değil benim günlerim Allahtan, süt izni vs. haftada bir kaç gün gidicem ..

iyi canım kızın da duruyor dersler de öğleye kadar senin için çok güzel olmuş...darısı seneye başıma diyeyim...

bu arada son ( 2 hafta önce çekildiğim bi resmi ) halimi yükledim yeni bi albüme , arada girip yeniden yükliycem hem kendi hem oğluşumun resimlerinden .. şimdi eşim geldi yanıma , bekliyo kalkmamı sanırım .. öptüm hepinizi iyi geceler ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…