- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.101
ayy çok yazdım ama benimki 5 gündür kaka yapmıyor zeytinyağı falan sürdüm hatta çay kaşığı ile içirdim ama hala tık yok rahatsızda değil sanki çünkü boynaaa gaz çıkarıyorr cumartesi doktora götürcem o zamana kadar yapmazsaa
selam kıslarrrr nasılsınız ebuşcum bende her istediğinde emziriyorum arası iki saat oluyo yinede ağlamadıktan sonra uyanık kalsın cnm benimki şimdi film izliyo ablası babası beraber çok sıkılınca basıyo yaygarayı demekki film sardı ses yok şimdilik kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bu eğitim cd leri de televizyonla aynı etkiyi gösteriyormus.şu baby einstein falan da galiba.aslında çok hışuma gitmişti bebişlere faydası olur diye düşünmüştüm ama ne dersiniz doğrumudur acaba
bence onun yerine kitap al oku 2 yasına kadar tavsiye edilmiyor.fisher price ın var cok güzel doruk bayılıyor dinlemeye
olumun pansumanı yapıldı simdi ama cok agladı kuzum kabuk baglamıs pipisi onu aldılar cok ağladı zor sustu nese canlarım öpüldünüz ben cıktım
tam diyet demeyelim ....ekmek kesildi 7 dens onra yemek kesildi tatlı çikolata reçel ba lkesildi sabahalrıda spor ...ayrıca emzirenlerinde rahatlıkla kullanabildiği soya fasulyesi kullanıyorum....ilsucum kızın çok büyümüş maşallah
huricim eski haline döneceğine yürekten inanıyorum ama kızın emiyo lütfen kilo vercem diye sütünden olma ipek 6 aylık olsun öyle başla rejime falan bende bu gidişle öyle yapıcam
ewet star dust yaptı ilk ondan duydum bende yaptım sonra çiçek sıradan bebişlerimizi paketleyelim kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
harikasın eee daha napacan....ama yanılmıyosam onu star dust yapmıştı....
günde 1 keşkül 2 sütlaç bi künefe üstüne kemal paşa tatlısı :roflol::sm_cool:akannehirgöbek ve karın bölgenizi eritmek için napıyorsunuz?
2 saatte bir düzenli emiyor canım geceleri ise 4 saatte bir emiyor...emziren anneler kac saatte bir emziriyosunuz?
tam diyet demeyelim ....ekmek kesildi 7 dens onra yemek kesildi tatlı çikolata reçel ba lkesildi sabahalrıda spor ...ayrıca emzirenlerinde rahatlıkla kullanabildiği soya fasulyesi kullanıyorum....
ewet star dust yaptı ilk ondan duydum bende yaptım sonra çiçek sıradan bebişlerimizi paketleyelim kaydirigubbakcemile3
günde 1 keşkül 2 sütlaç bi künefe üstüne kemal paşa tatlısı :roflol::sm_cool:akannehir
2 saatte bir düzenli emiyor canım geceleri ise 4 saatte bir emiyor...
kızlar soya fasulyesi kullanmaya başladım sabah öğlen akşam 1 er tatlı kaşığı alıyorum..
mama gibi bişey tadı tuzu yok yoğurtla yada suyla içebilirsin dediler hiç bir zararı yok kızlar nasıl rezene yeşil çay içiyoruz onun gibi yağ parçalıyor kullanabileceğim tek şey buymuş birde siyah kayısı akşamdan ılık suya koy sabaha suyunu iç kayısıları ye dediler...hadi bakalım yardımcı olacak bana
alkisalkisalkis
ewet star dust yaptı ilk ondan duydum bende yaptım sonra çiçek sıradan bebişlerimizi paketleyelim kaydirigubbakcemile3
emziren anneler kac saatte bir emziriyosunuz?
bugün kalça usg si çekildi Cerenin,sonuç normal tip 1 bulgular saptanmıştır yazıyo şu tip 1 falan nedir diye çok düşündüm ama sanırım normalmiş bir çocuk doktoruna telefonda sorduk,ultrasondaki görevli ve bölüm sekreteride normal dedi,sizdede sonuç böylemi ifade ediliyordu acaba?
star canım ben seni 1 hafta önce falan rüyamda gördüm çokta detaylı hatırlayamadım şimdi sen diye gördüğüm kişi sana benzemiyodu,izmirdeyiz ya buluşmuşuz galiba öyle kalmış aklımda,bide çok zayıf gördüm seni verdin mi kız kiloları?
Selammlarr....
Ayy sayfam aÇık ama bakamıyorum bİ de bakİmm dedİm o da ne kapanmıŞŞ sayfamm.. Hemen aÇtım aÇmıŞken de yazİmm dedİmm.. BaŞım felaket aĞrıyo. EŞİmİn İŞİ sebebİ İle antalya ya da Çanakkale ye taŞınma durumumuz varmıŞŞ... ÜzÜlÜyorum hatta Ç.kaleyİ hİÇÇÇ İstemİyorum.. Sanırım kafama Çok taktımm.. Anlatayım da rahatlayayım dedİmmm ohhh bee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?