2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım 4.gün gliserin die bi fitil var vermişti doktorumuz yarım kullandık. zeytin yağını kulak cöpüyle poposunun içine doğru sür ozaman yapıyor bu da doktor tavsiyesi.. ama fitil koyduğumuzda cok agladı 1 saat sonra fitil erimemiş meğer bende eski yöntem sabun koydum poposuna anında yaptı hiç bi zararı yok dene bence

caNIM cok fazla tv izlemesin cok zararlıymıs otizm nedenlerinden biri kuzenimin oğlu esiğinden döndü de ordan biliyorum özellikle klip cizgi film ve reklamlar cünkü orda kareler cok hızlı geciyor ya normal hayatta yavas cocuklar ikilemde kalıyorlarmış illa olcak deil tabi ama dikkat etmekte fayda var

ya kızlar bu eğitim cd leri de televizyonla aynı etkiyi gösteriyormus.şu baby einstein falan da galiba.aslında çok hışuma gitmişti bebişlere faydası olur diye düşünmüştüm ama ne dersiniz doğrumudur acaba

slm kızlar nasılsınız benimki 1 den beri yeni uyudu ya bugün uyku diye bişey yok çocukta ordu gene.

bence onun yerine kitap al oku 2 yasına kadar tavsiye edilmiyor.fisher price ın var cok güzel doruk bayılıyor dinlemeye

olumun pansumanı yapıldı simdi ama cok agladı kuzum kabuk baglamıs pipisi onu aldılar cok ağladı zor sustu nese canlarım öpüldünüz ben cıktım

tam diyet demeyelim ....ekmek kesildi 7 dens onra yemek kesildi tatlı çikolata reçel ba lkesildi sabahalrıda spor ...ayrıca emzirenlerinde rahatlıkla kullanabildiği soya fasulyesi kullanıyorum....

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

harikasın eee daha napacan....ama yanılmıyosam onu star dust yapmıştı....
ewet star dust yaptı ilk ondan duydum bende yaptım sonra çiçek sıradan bebişlerimizi paketleyelim kaydirigubbakcemile3

göbek ve karın bölgenizi eritmek için napıyorsunuz?
günde 1 keşkül 2 sütlaç bi künefe üstüne kemal paşa tatlısı :roflol::sm_cool:akannehir

emziren anneler kac saatte bir emziriyosunuz?
2 saatte bir düzenli emiyor canım geceleri ise 4 saatte bir emiyor...

kızlar soya fasulyesi kullanmaya başladım sabah öğlen akşam 1 er tatlı kaşığı alıyorum..
mama gibi bişey tadı tuzu yok yoğurtla yada suyla içebilirsin dediler hiç bir zararı yok kızlar nasıl rezene yeşil çay içiyoruz onun gibi yağ parçalıyor kullanabileceğim tek şey buymuş birde siyah kayısı akşamdan ılık suya koy sabaha suyunu iç kayısıları ye dediler...hadi bakalım yardımcı olacak bana

alkisalkisalkis

huricim helal arkadaşım emziren annelerin yapabileceği tek diyette budur zaten tüm zararlıları kesmişsin inşallah verirsin ve bizede örnek olursunşu soyadan bahsetsene biraz aktardan mı aldın nerden duydun falan

hafsa23 kullanıcısından alıntı

harikasın eee daha napacan....ama yanılmıyosam onu star dust yapmıştı....

ewet star dust yaptı ilk ondan duydum bende yaptım sonra çiçek sıradan bebişlerimizi paketleyelim kaydirigubbakcemile3

kulağımı çınlatmışsınıssssss kaydirigubbakcemile2

bugün kalça usg si çekildi Cerenin,sonuç normal tip 1 bulgular saptanmıştır yazıyo şu tip 1 falan nedir diye çok düşündüm ama sanırım normalmiş bir çocuk doktoruna telefonda sorduk,ultrasondaki görevli ve bölüm sekreteride normal dedi,sizdede sonuç böylemi ifade ediliyordu acaba?

emziren anneler kac saatte bir emziriyosunuz?

1,5-2 saatte bir , ne zaman isterse paşam .. dr.a kalsa 2-3 saatte bir ama dayanamıyorki çocuk , hem niye dayanmaya çalışsınki dimi , dr. da bi cinssskötükedihüso
sinirlerim tepemde sanırım

star canım ben seni 1 hafta önce falan rüyamda gördüm çokta detaylı hatırlayamadım şimdi sen diye gördüğüm kişi sana benzemiyodu,izmirdeyiz ya buluşmuşuz galiba öyle kalmış aklımda,bide çok zayıf gördüm seni verdin mi kız kiloları?

canım bizde de normal-vs.vs..saptanmamıştır diyordu , zaten bi arıza olsa " normal "in dışında başka ifadelerde olurdu raporda .. içini ferah tut , normalmiş işte bebişşşşş yerimseniben

ahhaaaa görene değil gösterene bak mı derler , aamaaan ne derlese desinle dimi :)))
kim blir belkim bi izmir buluşması organize ederiz havalar soğumadan , bebişlerimizle rahatça buluşabileceğimiz ve hepimize orta olacak bi mekanda neden olmasın yerimseniben
kimler varız , hmmmmmm CADIARZU
ben , sen , amatist , eyetkiner , morlavanta da geldi 6 ay buradaymış , buradaysa belki bebişim de katılır ..

kiloya gelince eh işte giden gitti kalan inatçılar halen benimle .. hamile kaldığım kiloya ulaşmama 3 kg var ama asıl olmak istediğim kiloma 11 kg var akannehir

aaa kıslarrrrrrr duydunuz mu BEBİŞİM :) arkadaşımız 37. haftasında sağsalim Çınarına kavuşmuş :Saruboceq:

oyyy canım alışık düzeni bozmak çok zor ama
çanakkale güzel bir yer özel bir durum yoksa o şehirle ilgili,gönül rahatlığı ile gidebilirsin,hem iki yerde çok güzel,doğuya gitmiyorsunuz ya canım üzme sen kendini insanın memleketi ekmek yediği yermiş oralara da alışırsın.

acıktım , bi şeyler atıştırayım , bi de kocişe bakayım , o da uyumuşsa gelirim yine yerimseniben
gerçi ben böyle acıktım deyip gecenin bi körü kek-kurabiye yersem kilo milo veremem ya du bakalım :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…