2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ya bide sende bende kolay yaptık doğumu yani saatlerce sancı çekmedik çok şükür,2.dahada kolay olurmuş diyeceğim korkma arkadaşım 2.yi hatta imkan olsa 3.yüde çatır çatur doğururuz evel allah.
aynen ben de öyle düşünüyorum çatır çatır doğrurum vallaa:CüvCüv:
ben de haftaya başlıycam ,28inde .. çok değil benim günlerim Allahtan, süt izni vs. haftada bir kaç gün gidicem ..
canım inşaallah sen de kolay adapte olursun işe...yaa insan çocuğu olunca işinden bile vazgeçesi geliyor...ama vazgeçilmez az uğraşmadık o mesleğe sahip olmak için...

hurremcim idile coook gecmis olsun.
hayirlisiyla tez zamanda iyilessin insallah.
Allah yardimciniz olsun canim.

mervecim hayirli olsun.
genel mi lokal anesteziyle mi yaptirdiniz, bir de kim yapti
cocuk cerrahi mi urolog mu
bizim de babamiz cok istiyor ben korkuyorum nedense

GÜNAYDIN herkese

Starcim okula baslıcakmışsın uzunnnn bi aradan sonra :)) Alalh kolaylık versin .bi süreden sonra alıılıyor ilk günler zor oluyor ama gercektende

sağol cnm uyardığın için öle çok seytermiyor ama bazen bebek kanalı açıp seyrettitiyordum onlar daha yavaş ve müzikleri fln daha sakin ninni gibi şimdi, burda okuduktan sonra onu da açmıyorum . ama bi yandan da düşünüyorımda ewelden böle twden sakınma koruma yapmıyoalrdı reklamları çok sever çocuklar onla yemek yediren anneleri bilirim tabi dikkat etmekte fayda var ..... sünnet olmuş oğlun geçmiş olsun derlerya damatlığınıda göstersin ALLAH bizde istiyoruz ama korkuyorum çok ufak canı acır çok nasıl yaptırdın biraz anlatırmısın ..

eylem cnm çanakkalede antalyada güzel yerler hakkınızda hayırlısı ben eşimin işi nedeniyle doğuya hemde hastanesi olmayan kışın yolları kapanan bir ilçede geçirdim bir senemi ama geçti şükür ki .. çanakkale ikinci tercihimizdi keşke gitseydin hala aklım orda güzel bi yer çok pahalı bi şehirde değil daha rahat geçim açısından hemde tatil bölgesi rahat edersin üzülme çok bi gurbet olcak onada alışıyosun :teselli:

huri sende ki azme bakıyorumda utanıyorum kendimden verilecek o kadaaar çook kilo varki ....hadi huriii kim tutar seni kaydirigubbakcemile2

günaydın ilsu güzel kızına maşalalh dün resimlerini gördüm maşşalah tekrra ne kadar büyümüş boncuk gözlü çok güzel kız olmuş

sağolun kızlar..

ç.kalede 3 sene kaldım orada okuyordum ben. sonra evlendim okulumu da bitiremedim ( onun için orası bana hep itici geldi. bi de eşimin bütün akrabaları orada kafam hiç rahat olmayacak eminim..

antalya da .. orasını seviyorum güzel bi yer ve ablam orada ...
hakkımızda hayırlısı olsun artık :Saruboceq:

eylem ibrahim egenide gördüm bi iki gün ewel resim paylaşmıştın maşallah onada yakışıklı delikanlı olcak bebeişlerimizin hepsi çook güzel ALLAH NAZARDAN SAKLASIN ONLARI

eylem ibrahim egenide gördüm bi iki gün ewel resim paylaşmıştın maşallah onada yakışıklı delikanlı olcak bebeişlerimizin hepsi çook güzel ALLAH NAZARDAN SAKLASIN ONLARI

aminn canımm maşallahhh....
eylem çok güzell isim ama ben emell....:)))) çok tatlısın opuyorumnanaktan

emelcim ve narcım tşkler .sizlerin melekleri de öyle .
her geçen gün büyüdükçe daha da güzelleşiyorlar farkındaysanız.

hurremcim idile coook gecmis olsun.
hayirlisiyla tez zamanda iyilessin insallah.
Allah yardimciniz olsun canim.

Amin çok teşekkürler canım yarın gidiyoruz ALLAH nasip ederse doktora, ama yolculuk korkutuyor beni burdan antalya 3 saat sürüyor idil'de yolculuğu hiç sevemedi gitti, bu arada yaralarımız hafifledi biraz ama kortizonlu krem sayesinde kremi kesince yine başa dönüyoruz hayırlısı artık inşallah şifa bulur geliriz.

pardoon yaaa eyetkiner yok emellllll kaydirigubbakcemile3şimdi karıştırdımya hep karıştırırım ismini :kedi:

olsun cnm yaa sorun del tatlımm.. opuyorumnanaktan

emelcim ve narcım tşkler .sizlerin melekleri de öyle .
her geçen gün büyüdükçe daha da güzelleşiyorlar farkındaysanız.

evett yaa hergün bi başka oluyolarr çook tatlılarr ben de size oğlumun resminden koyayım barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…