- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.681
canım serra nasıl oldu dun gece ateşı var dıyordun?
kibele senin dediğin sirkeli suyu yaptım biraz fark etti gercekten..
sagol nurcum bilgiler için..ben pendikteyim canım..
ay canım ya geçmiş olsun aman dikkat et şurup falan verseydin ateş olursa şurubu verin dedi doktor bizesagol huzuncum pc acıktı kızın atesiyle ugrasıyodum..canım gece ates 38 e dayandı fitil atmama ragmen..sabah hemen dr a gittik o da panik yapma alış haff nezle bu cocuk..falan filan konustu..kontrol etti..3 kere fitil ver gecmezse yarın gel dedi..nöbetteyim hala..:=(su an 37.3 dü atesi..çok zor yaa annelik..içim gidiyo onu oyle gorunce..
peditus vereyim dedim bogazı hırıltılı genzine akıyo dedim yok dedi sakın verme çok küçük dedi..eskişehirdeki dr umda bir bebekte en tehlikeli enf. akciğer enf dur demişti.hışırtı hırıltı seklinde nefes alırsa ve buna öksürük eşlik ederse hemen getir demişti.onu aradım telde konustuk ver peditusu dedi..öksürüğüde takip et dedi ama şükür öksürmüyo..
asılarda b yandan..:böle işte..b iyi dr bulamadım şu koca istte ona yanarım..:gitme:
kızlar sağlık ocağı bugün ferro sanol damlası verdi nette okudum tereddütte kalım siz ne yaptonız kullanıyonuz mu
benim görümcem kartalda oturuyordu
maltepede bi dra götürüyordu ama zannedersem sadece muayenesi vardı drun
ay canım ya geçmiş olsun aman dikkat et şurup falan verseydin ateş olursa şurubu verin dedi doktor bize
cnm istanbulun halini biliyosun..maltepe yakın sayılır ama hemen ulaşabilecegim b yerde pendikte olsun istedim..hamileykende taa göztepeye gidiyodum dr um iyi diye..şimdi bebekle zor benim için..yinede tskler canım..
tesekkurler filiz..bizim aşıdan 9 saat sonra oldu ne olduysa..sende dikkat et cnm..surup kar etmiyo en iyisi fitil bu durumlarda..
yok canım biz sadece vitamin kullanıyoruz daha
dra götürmüyor musun bence önce bi druna danış
damladan bize de verdiler..hastayız diye baslıyamadım..biraz toparlıyalım inş..başlıycam vercem bende..b sakıncası yok bence..
cnm istanbulun halini biliyosun..maltepe yakın sayılır ama hemen ulaşabilecegim b yerde pendikte olsun istedim..hamileykende taa göztepeye gidiyodum dr um iyi diye..şimdi bebekle zor benim için..yinede tskler canım..
tesekkurler filiz..bizim aşıdan 9 saat sonra oldu ne olduysa..sende dikkat et cnm..surup kar etmiyo en iyisi fitil bu durumlarda..
tesekkurler nurcum..zahmet olmazsa sorarsan sevinirim ,belki vardır buradada iyi dr..
filiz süt dişini değilde kakayı kararttıgını duydum ben sadece..arastrmak lazım..
emel ferro sanolu kaç damla veriyosun bana sağlık ocağı onbeş gün ewel verdi üç gündür başladım kullanımı unuttum 5 dalma elma püresine koyuyorum inş. doğru yapıyorumdur benneyaptımkiben de damla kullanıyorum ferro sanol hatta yazmıştım oğlum kakasını siyah yapıyor kan damlasından mı diye ama ...? neyse..
ben sakıncası olduğunu sanmıyorum zaten dr um verirler kullan demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?